Millors accions i ETF de Blockchain per comprar el 2021

Blockchain s’utilitza cada vegada més en la inversió i el món de les criptomonedes. Es podria argumentar que és un concepte relativament nou, però les empreses que hi participen estan ben consolidades. Cobrirem els cinc millors valors de blockchain i de fons negociats en borsa (ETF).

ETF Siren Nasdaq NexGen Economy (BLCN)

BLCN és una gran opció per al creixement a llarg termini. Va augmentar notablement el rendiment en un any un 62,8% i uns actius gestionats per 219,1 milions de dòlars. Amb el Nasdaq Blockchain Economy Index, BLCN fa un seguiment i utilitza empreses de blockchain.

Les empreses dels mercats desenvolupats que mostren un creixement de les accions de valor són els seus objectius. Un tema podria ser la participació d’empreses gegantines. Podria danyar la progressió, però el negoci es centra en moltes àrees. Vostè pot fàcilment comprar bitcoins ondulats aquí.

El comitè índex de BLCN tindria la màxima paraula a l’hora de triar les empreses a incloure. Normalment es dediquen a investigar i desenvolupar treballs de l’empresa com a punt principal del procés de decisió. BLCN té un gran avantatge, ja que té exposició a diferents tipus de sectors.

Amplificar l’ETF per compartir dades transformacionals (BLOK)

Hi ha un gran creixement del rendiment amb BLOK, ja que va registrar un creixement del 112% en un any. Gestiona un actiu de 535,9 milions de dòlars amb un volum mitjà diari de 389.233. El millor és que no busqueu només un estoc de Blockchain.

Podeu trobar diverses empreses amb la seva estratègia ja que inverteixen un 80% en aquells que desenvolupen la tecnologia. És una forma diversa de blockchain que faria que la inversió arriscada es diversifiqués. Un enfocament segur quan emprenem una enorme revolució tecnològica.

L’estratègia de BLOK és barrejar tant el valor de creixement com el valor al món. El programari i el servei participen activament en les accions de la cadena de blocs. Les seves principals empreses participen en les plataformes tecnològiques.

Primera transacció innovadora Trust Indxx & ETF de procés (LEGR)

LEGR tindrà almenys el 90% dels actius invertits en accions de capital. Compta amb 100 empreses que operen en plataformes tecnològiques i indústries financeres. Amb el fons provinent d’aquestes entitats sòlides, té actius de 57,2 dòlars sota gestió.

El creixement del rendiment és del 22,5% anual amb un volum diari mitjà de 10.294. El fons de LEGR s’orienta a l’índex Indxx Blockchain, ja que proporciona un primer servei de fons. Segueix les empreses que inverteixen i desenvolupen productes activament.

La seva indexació també segueix exclusivament les empreses amb recursos blockchain. Fa un seguiment de l’índex Indxx Blockchain amb un enfocament a totes les empreses del món. Com que les empreses implicades treballen normalment en tecnologia, s’han beneficiat dels nous paradigmes tecnològics.

Quadrat (SQ)

Square participa en molts aspectes de la nostra vida personal. El seu processador de pagaments us facilita la vida, ja que ofereix un programari que us facilita el negoci. També inverteixen en la compra d’empreses, inclosa Weebly, el 2018.

El 2020 va ser un dels millors anys per a Square, ja que veuen un augment del 140% en els ingressos nets. L’empresa de pagament mòbil té un servei de transferència de diners entre iguals amb una aplicació mòbil. El 2018 van començar l’opció de negociar bitcoins.

Va ser una decisió encertada, ja que l’empresa gaudeix d’un gran èxit en ingressos de bitcoins. L’augment també augmenta cada trimestre i ells acabar comprant 50 milions de dòlars en bitcoins l’any passat. La primera participació de Square en la criptomoneda va fer molt de bé per a la companyia.

Visa (V)

Naturalment, es té en compte que les empreses amb servei de targeta de crèdit veuen que la cadena de blocs era una de les fronteres del negoci. Visa és una d’aquestes empreses, ja que hi participen des de l’era inicial al 2016.

Ajuda a tenir-lo integrat amb el pagament segur d’empresa a empresa. Us pot convertir en efectiu, així com en pagaments de recompenses. Sense cap mena de dubte, VISA exerceix un dels papers principals en la creixent indústria de la tecnologia blockchain.

La participació de Visa en la inversió en blockchain comença amb el seu Visa B2B Connect. Es va introduir per a un servei de pagament segur mitjançant l’opció blockcahin. Ara tenen opcions per connectar dèbit i crèdits a carteres de criptomoneda. Això us facilita la vida, ja que podríeu gestionar el pagament amb tota facilitat.

El futur és aquí

Hi ha moltes opcions si cerqueu les millors accions i ETF a la cadena de blocs. BLCN i BLOK són bones opcions si teniu previst créixer a llarg termini. Amb Square i Visa, teniu els principals actors de blockchain. En general, s’espera que l’any 2021 marqui la tracció mundial per a les tecnologies blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner