Smartee се стреми да промени начина, по който инвеститорите съхраняват, използват и имат достъп до цифрови активи

Умна

Smartlands се завръща с обявяването на поредния нов продукт. Популярната компания, базирана във Великобритания, използва слогана „Едно приятелско и сигурно приложение за всичките ви пари“, за да опише това, което наричат ​​„Умна’.

Първите стъпки, предприети от нова услуга, често могат да бъдат най-трудни. Разпознавайки това, Smartlands реши да стимулира потребителите да станат ранни осиновители на Smartee. Те правят това, като резервират 10% от акциите в Smartee за първите 1 милион активни потребители.

Какво може да направи?

Този нов продукт носи със себе си множество възможности. Smartee функционира предимно като портфейл за сигурно съхранение на цифрови активи и валути на FIAT. Освен че просто съхранява такива активи, Smartee предлага и на потребителите кешбек въз основа на тяхната активност.

Това, което прави това предложение изключително интересно, е бъдещата способност на приложението да функционира като „робо-съветник“ за акредитирани инвеститори. Тази функция ще вземе предварително зададен процент от акаунта на потребителя и автоматично ще инвестира тези средства в STO, хоствани на платформата Smartlands (заедно с други инвестиционни инструменти, които все още предстои да бъдат обявени). Естествено, предпочитанията за видове инвестиции, суми и т.н., могат да бъдат индивидуално определени. Резултатът е пасивно генериран персонализиран инвестиционен портфейл.

Разбира се, тъй като тези възможности представляват участие в продажбата / покупката на цифрови ценни книжа, тази функция е ограничена само до акредитирани инвеститори; което означава, че потребителят трябва да премине необходимите KYC / AML стандарти.

Въпреки че тази функционалност все още не е на живо, тя е функция, която ще бъде добавена в бъдеще.

Robo-Advisors

За тези, които се чудят какво е „робо-съветник“, вероятно не сте единственият. Терминът обикновено се отнася до форма на инвестиране, която се основава на персонализирани алгоритми.

Привлекателността на такава услуга е способността да се премахнат човешките емоции и пристрастия от инвестирането. По този начин таксите за търговия могат да бъдат намалени и минималните салда намалени / премахнати.

Основната причина, която хората свързват с подобни услуги, често е същата като неговата сила – липсата на човешко взаимодействие. Въпреки че таксите могат да бъдат намалени и човешките пристрастия да бъдат премахнати, очевидно ще има липса на човешко взаимодействие. Много по-лесно е да се образоваш и да персонализираш портфолио, когато отваряш диалог с човек.

Поради ниските си такси и ниските минимални салда, които обикновено се изискват, робо-съветниците отвориха вратите за инвестиции за много нетрадиционни участници на пазара.

Някои от най-популярните робо-съветници, които инвестират на традиционните пазари, включват,

Коментар

След като обяви Smartee, Smartlands CMO, Yaroslava Tkalich, отдели време да коментира. Той разработи техния пакет за стимулиране, като заяви,

„Smartlands е компания, вдъхновена от общността: нашите инвеститори имат право на глас, те имат думата в инвестиционните проекти, които Smartlands предлага. Изграждаме екосистемата Smartee със същия подход за първи път в общността и разпределяме 6 милиона акции (10% от целия собствен капитал на Smartee) за първите милиони активни потребители на Smartee. За да получат специалната платежна карта на съсобственика и да получат първите 3 (три) от своите акции, потребителите трябва да регистрират акаунт и да преминат KYC. “

Изпълнителният директор на Smartlands, Илия Образцов, също отдели време да разработи бъдещата функционалност като робо-съветник, като заяви,

„Като акредитирани инвеститори, клиентите на Smartee ще могат да конфигурират вида и обхвата на своя инвестиционен портфейл въз основа на офертите, налични в Smartlands, и автоматично да прехвърлят, например, 1% от ежедневните си разходи в„ цифрова касичка “. Това е истинска дефиниция за пасивен доход без караница, когато парите ви просто бръмчат във фонов режим 24 часа в денонощието и работят тихо, без ваше пряко участие. “

Говорейки с Арнолдас

За да научите повече за Smartlands, не забравяйте да прочетете ексклузивно интервю, което проведохме с Arnoldas Nauseda. Докато пребиваваше като главен изпълнителен директор по това време, оттогава той премина в ролята на председател.

Интервюта – Арнолдас Науседа, председател на Smartlands

Smartlands

Оперирайки извън Обединеното кралство, Smartlands е компания с напредничаво мислене, която е разработила различни решения, изградени около цифрови ценни книжа. Компанията се оказа в челните редици на сектора от основаването им през 2017 г..

Изпълнителният директор Илия Образцов понастоящем ръководи операциите на компанията.

Инвестирането в частична собственост върху Smartlands – обясненоИнвестирането в частична собственост върху Smartlands - обяснено

Гледайте това видео в YouTube

В други новини

Smartlands имаха натоварена седмица, тъй като се озоваха, че хвалят заглавията ни само преди два дни. Въпреки че обещанието за сигурен портфейл, който улеснява автоматизираното инвестиране в STO, е интригуваща идея, на първо място трябва да има STO, които да бъдат хоствани. Имайки това предвид, Smartlands наскоро започна да си сътрудничи със Sotheby’s International Realty. Двойката се стреми да токенизира множество парчета от висок клас недвижими имоти през следващите месеци.

Токенизиране на мезонети в Лондон и гръцки островни вили

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner