OKExChain Актуализация на хакатона, остават по-малко от две седмици

Хакатонът OKExChain, организиран от OKEx, стартира на 5 юни и в него участваха редица известни организации от цял ​​свят. Междувременно десет известни основатели на проекти, главни учени и технологични анализатори също се присъединиха и ще проведат съвместен преглед на предложените проекти.

Участници в хакатон

Към днешна дата 23 екипа и 2 индивидуални разработчици са се регистрирали за Хакатон и са подадени 16 статии, обхващащи различни аспекти, включително децентрализирани борси, цифрови портфейли, виртуални машини, блокчейн браузъри, продукти за услуги за залагане, инструменти за разработка и кръстосана верига взаимодействия.

Що се отнася до приложенията за платежни услуги и цифровите портфейли, екипи като Squeezer, Beijing ChainsGuard, OneChain и DappBirds последователно представят своите планове за разработка на продукти.

Squeezer е чуждестранна платформа, която интегрира микро услуги с блокчейн индустрията в подкрепа на разработчиците на приложения. Beijing ChainsGuard е специализирана в решения и услуги за сигурност, докато OneChain внася социалния елемент в транзакциите и използването на портфейла. DappBirds е DApp платформа, която интегрира анализ на данни, проектиране, разпространение, операции и други аспекти и включва близо 5000 DApps и повече от 10 000 интелигентни договори.

Освен това, TokenView и Cosmostation, добре известни създатели на блокчейн браузъри, също са участвали в кампанията за разработване на приложения. Блокираният браузър, създаден от TokenView, понастоящем поддържа почти 100 заявки за данни на блокчейн, докато Cosmostation е корпоративен клас оператор за валидатор и разработчик на приложения за крайни потребители.

Няколко екипа и разработчици също са подали предложения в областите на залагане на продукти, блокчейн застраховка, API, инструменти за разработка, SDK и виртуални машини. Някои от тях включват NewDEX, AITEX, Ankr, NetCloth, Bi23 Labs и wallet.fo и др. Докато други екипи, които тепърва ще представят своите продукти, включват Bit Dimension, Navigato.io, Tavitt и Zxplus.

Хакатон награди, правила и подробности

OKExChain Hackathon има за цел да насърчи потребителите към креативно разработване на приложения, базирани на системата на публичната верига OKExChain. Крайният срок на кампанията е 20 юли. Победителите ще бъдат обявени публично в края на август и OKExChain ще възнагради отбори и лица до $ 5000 в OKB токени.

Според правилата на Hackathon, в случай на подаване само на предложения за подобряване на OKExChain, победителите ще получат OKB на стойност до $ 500. Предложенията, които включват OIP и продукти, ще отговарят на изискванията за награди на стойност до $ 5000 на OKB.

Рецензенти на хакатон

Лидерите в бранша, които ще преглеждат съвместно заявленията, включват основателя на DappOS, FengNiao, основател на финанси, съосновател и главен учен на IPFS Force Zone, Xin Li, основател на FIBOS, Ma Xiang, главен оперативен директор на китайската версия на CoinDesk, Leiyang Xin, Dapp. com основател и главен изпълнителен директор, Кайл Лу, съосновател и главен изпълнителен директор на Ankr, Райън Фанг, партньор на TokenInsight, Wei Zhao, главен анализатор на TokenInsight, Johnson Xu, старши технически експерт в индустрията на блокчейн AWS, Wang Shiyu и софтуерен инженер на AWS, Yuan Ye.

Остават две седмици

OKExChain има за цел да насърчи развитието на мащабни търговски блокчейн приложения. Технологията на различни вериги, възприета от OKExChain, улеснява обмена на стойност и създаването на цяла екосистема от услуги с добавена стойност, взаимно допълващи се. Понастоящем тестовата мрежа OKExChain е внедрила редица водещи в бранша технически характеристики, включително персонализирани приложения, многоверижна екосистема и наслояване на данни.

Кампанията Hackathon има по-малко от две седмици и разработчиците са добре дошли да участват, като представят своите предложения за технологичното развитие, продуктовия дизайн и екологичното планиране на OKExChain или чрез изграждане на инструменти за разработка, SDK, браузъри, портфейли и продукти за услуги за залагане, базирани на тестовата мрежа OKExChain.

Относно OKExChain

Връзки към предложения: https://github.com/okex/OIPs

Техническа общност на OKExChain:

Официален уеб сайт на OKExChain: https://okex.me/okexchain

OKEx DEX: https://okex.me/dex-test

Искане TOKT: https://okex.me/drawdex

OKExChain Doc: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

OIPs: https://oips.readthedocs.io/en/latest/

За всякакви въпроси, обратна връзка или предложения, свържете се с нас на

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner