CEO d’OKEx a OKExChain i la ‘nova era del comerç criptogràfic’: resum AMA

Aspectes destacats de la sessió Pregunta’m qualsevol cosa del conseller delegat d’OKEx, Jay Hao, a la primera cadena comercial del món, OKEChain

Jay Hao OKExChain AMA

El 15 de gener, el conseller delegat d’OKEx, Jay Hao, es va unir a una sessió en directe Ask Me Anything i va respondre a les preguntes d’alguns dels seus més de 34.000 membres. El propòsit de l’esdeveniment era presentar OKExChain a la comunitat i compartir informació més profunda sobre el protocol blockchain llançat recentment.

Què és OKExChain

OKExChain és una cadena de blocs pública de codi obert dissenyada per crear aplicacions de comerç descentralitzades. La tecnologia es va dissenyar per proporcionar una arquitectura de finançament descentralitzat segura i eficient que es pot utilitzar per crear un intercanvi descentralitzat o DEX, que compta amb operacions basades en la comunitat, regles comercials transparents i la capacitat dels usuaris de controlar els seus propis actius. Per obtenir més informació, consulteu aquest informe en profunditat sobre OKExChain.

A continuació es mostren alguns aspectes destacats de l’AMA de Jay sobre OKExChain, com funciona i què el fa únic.

Quines innovacions i avantatges ofereix OKExChain en comparació amb altres cadenes?

Jay: Per començar, OKExChain va optar per una pista que ningú no havia explorat abans, concretament, la cadena comercial. OKExChain és el resultat del nostre treball de recerca i desenvolupament independent basat en Cosmos. Hem creat els nostres propis scripts i el projecte ha estat obert per als desenvolupadors.

A més, OKExChain està dissenyat específicament per a escenaris d’alt rendiment i les transaccions d’alt volum típiques d’activitats comercials i serveis financers, en les quals es recolzarà tot un ecosistema comercial. Es pot dir que el posicionament és una innovació creativa en si mateixa.

Val a dir que el nostre TPS elevat i les taxes de gasolina més baixes poden satisfer millor les necessitats dels comerciants en operacions d’alta freqüència. És més suau que Ethereum, més compatible i rendible.

En comparació amb les cadenes desenvolupades per altres borses, OKExChain és el resultat dedicat del nostre treball de recerca i desenvolupament independent que va començar fa tres anys. Amb el codi de la cadena subjacent optimitzat, no només podem garantir la seguretat i l’anonimat de les transaccions descentralitzades, sinó també satisfer les necessitats de les transaccions d’alta freqüència en diferents escenaris comercials..

Com a cadena pública d’alt rendiment optimitzada per a escenaris comercials, quines noves funcions tècniques realitza OKExChain o té previst realitzar?

Jay: Actualment, OKExChain és l’única cadena pública que admet contractes intel·ligents i contractes de sistemes. En comparació amb les cadenes de sistemes, podem ajustar els paràmetres subjacents, per exemple, les taxes de comissions per a aplicacions comercials són més flexibles, cosa que és beneficiosa tant per als desenvolupadors com per als proveïdors de serveis.

Com a resultat, el rendiment de DApps (principalment DEXs) a OKExChain serà bàsicament molt superior al de Ethereum. En comparació amb les cadenes d’aplicacions, a causa del fet que proporcionem una infraestructura molt adequada per als DEX, els contractes intel·ligents d’OKExChain gaudeixen d’una bona composabilitat, la càrrega de treball dels desenvolupadors serà molt menor i la quota de transacció per als usuaris quotidians també es reduirà en conseqüència..

Per no parlar d’OKExChain, té una compatibilitat increïble gràcies al suport de les dues màquines virtuals d’EVM i CosmWasm. Amb tots els contractes intel·ligents d’Ethereum, també donarem suport als contractes intel·ligents de Cosmos en el futur.

Pel que fa a la cadena creuada, OKExChain admet OKEx Cross-chain Gateway i Cosmos IBC, que permeten que un gran nombre d’actius bàsics flueixin cap a OKExChain, cosa que enriquirà enormement el nostre ecosistema OKExChain.

Com soluciona OKExChain el problema de les altes tarifes de xarxa, com les de la xarxa Ethereum?

Jay: En primer lloc, OKExChain adopta el mecanisme de consens de Tendermint + DPoS, que gaudeix de costos de xarxa més baixos que PoW.

En segon lloc, en comparació amb Ethereum, podem ajustar de manera flexible els paràmetres subjacents, com ara els tipus de comissió, especialment per a aplicacions comercials, cosa que resulta molt beneficiosa per als desenvolupadors..

L’OKExChain serà accessible per a plataformes de cartera com Trust Wallet, MetaMask, etc.)?

Jay: Sens dubte, OKExChain proporcionarà accés a més i més carteres de tercers. Actualment, MetaMask s’ha anat familiaritzant gradualment amb els usuaris de DApp i, si els usuaris d’OkExChain mostren la demanda de MetaMask, considerarem l’ajust del sistema de comptes d’OkExChain perquè sigui compatible amb MetaMask..

On veieu OKExChain d’aquí a deu anys?

Jay: Deu anys poden estar força lluny, però siguem atrevits. Crec que, en aquest moment, la majoria dels actius negociables estaran simbolitzats i fins i tot les coses que no es poden negociar ara seran simbolitzades i comercialitzades. En una època en què es pot intercanviar qualsevol cosa, els intercanvis descentralitzats esdevindran sens dubte dominants. En aquell moment, OKExChain, com la primera cadena de negociació del món, donarà suport a diversos tipus de negociació de derivats i comptarà amb un gran nombre d’usuaris i amb elevats volums de negociació..

Quina avantatge té OKExChain respecte a altres cadenes de blocs que atraurien desenvolupadors?

Jay: La resposta a això és definitivament un llindar tècnic baix, baixos costos de desenvolupament i un conjunt avançat d’eines per a desenvolupadors.

També admetem màquines virtuals dobles, compatibles amb els contractes intel·ligents d’Ethereum i Cosmos, sense oblidar el fet que allotgem una comunitat de desenvolupadors amigable amb un ampli material didàctic, un pla d’assistència integral i un ambient fantàstic.

De cara al futur, preveiem un creixement continuat de la comunitat comercial descentralitzada a OKExChain. El llançament d’OKExChain és una fita enorme que marca el començament d’una nova era en el comerç criptogràfic.

Seguiu OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner