Les millors plataformes de negociació social

Implicar-se en el comerç social és una de les maneres més còmodes i fàcils d’utilitzar per començar a negociar al mercat de divises o una gran quantitat d’altres actius posats a disposició dels millors intermediaris de comerç social..

Al fons, una de les coses que ajuden a fer que aquests corredors siguin tan populars i fàcils d’utilitzar són les seves potents i intuïtives plataformes de negociació. Aquestes plataformes de negociació social són el nucli de la vostra experiència comercial amb qualsevol corredor, per la qual cosa és clau trobar la millor que s’adapti a les vostres necessitats.

A continuació, donem un cop d’ull a algunes de les millors plataformes de negociació social que ofereixen aquests corredors.

Les millors plataformes de negociació social

XM és un dels noms amb més experiència de la indústria pel que fa al comerç social i una gran quantitat d’altres funcions. Han existit des del 2009 i han construït una reputació molt fiable com un broker molt ben regulat que ofereix excel·lents plataformes comercials.

XM ofereix principalment operacions a través de les plataformes comercials MT4 i MT5, molt respectades. Aquí podeu participar en el comerç social en alguns dels més de 1.200 actius disponibles per al comerç.

Tot i que les plataformes de negociació de Metatrader no proporcionen directament cap característica de negociació social com a estàndard, continuen sent algunes de les més ben equipades per al comerç social mitjançant altres mètodes que estan indirectament connectats. La millor manera de participar en el comerç social a través de MT4 és utilitzar la funció EAs. Això us permetrà seguir altres operadors en entorns socials externs, com la comunitat MQL5, i importar estratègies comercials que vulgueu seguir.

Emprar aquest tipus d’estil de negociació social no només l’accepta XM, sinó que també és molt ben atès i és relativament fàcil de fer a través de les plataformes de comerç MT4 i MT5 fàcils d’utilitzar, on podeu començar amb un dipòsit mínim molt baix..

Per obtenir més informació, sempre podeu consultar la nostra revisió completa de XM o visitar-la directament XM.

Les millors plataformes de negociació social

AvaTrade és un altre dels corredors amb més experiència del sector que ofereixen una gran infraestructura de comerç social amb la qual podeu participar. Tenen més d’una dècada en el sector, amb el broker irlandès que es va llançar el 2006.

Pel que fa al comerç social, com també ho fan per facilitar el comerç de còpies, s’han relacionat amb ZuluTrade, que són una de les plataformes comercials més grans del comerç social. Això significa que és fàcil i ràpid enllaçar directament el vostre compte AvaTrade amb ZuluTrade gràcies a la seva associació.

A través de ZuluTrade tindreu accés a copiar alguns operadors amb molta experiència i èxit o proporcionar els vostres propis senyals comercials. La plataforma allotja una varietat de funcions per fer que la vostra experiència de negociació social sigui el més interactiva i fàcil d’utilitzar possible mentre negocia amb més de 200 actius posats a disposició pel corredor. Això inclou la possibilitat de comentar i comunicar-se amb altres comerciants que utilitzen la plataforma. També podeu connectar el vostre compte AvaTrade MT4 amb ZuluTrader per permetre el comerç de còpies a través d’aquesta plataforma de negociació directament.

Disposem d’una revisió completa d’Avatrade per fer una ullada a Si voleu més informació o sempre és possible visitar-la AvaTrade.

Les millors plataformes de negociació social

eToro és líder de la indústria pel que fa a la còpia i el comerç social. Aquest és el nucli sobre el qual es va basar l’empresa quan es va llançar per primera vegada i que ha continuat evolucionant cap a una plataforma de comerç social integral que és una de les més fàcils d’utilitzar del sector..

La plataforma de comerç social propietària que opera eToro no només és atractiva visualment i és molt fàcil d’utilitzar, sinó que també està recolzada per una sèrie de funcions especials i opcions personalitzables que la converteixen en la més popular.

L’àrea “feeds” de la plataforma eToro és on podeu interactuar completament amb altres comerciants d’una manera que s’assembla a qualsevol plataforma de xarxes socials de primer ordre. Aquí podeu compartir notícies, visualitzacions, vídeos i molt més de forma ràpida i senzilla, mentre interactueu tot el temps amb altres comerciants.

La combinació d’aquestes funcions de la plataforma de negociació social amb l’àmplia gamma de funcions de negociació de còpia que proporciona eToro crea una experiència social i de comerç immersiva perquè pugueu aprendre i connectar-vos mentre comercieu en més de 1.000 actius a preus molt competitius en termes de comissions tant el comerç de CFD com les oportunitats reals de negociació d’accions.

Per conèixer les últimes novetats sobre com començar amb aquest gegant comercial principal, hem elaborat una revisió en profunditat d’eToro o podeu visitar-la directament eToro.

Tingueu en compte que tota negociació comporta risc. El 67% dels comptes d’inversors minoristes perden diners en negociar CFD amb aquest proveïdor. Haureu de considerar si us podeu permetre assumir l’alt risc de perdre els vostres diners. Aquest contingut només té finalitats educatives i no és un consell sobre inversions.

Les millors plataformes de negociació social

FXTM és un dels corredors de divises més confiats i respectats de la indústria amb operacions comercials en més de 250 actius. Pel que fa al comerç social, el corredor fa un treball excel·lent en combinar les seves grans plataformes comercials a MT4 i el seu propi producte propietari FXTM Invest per cobrir totes les vostres necessitats..

A través de FXTM Invest podeu participar en un entorn de negociació social i de còpia totalment interactiu a través del qual podeu compartir i recollir informació útil de negociació i molt més. Això es pot utilitzar directament a la vostra plataforma de negociació Metatrader que, per descomptat, té totes les funcions i usabilitat per les quals s’ha conegut al llarg dels anys..

A més de les eines i funcions que ofereix FXTM Invest, també podeu importar estratègies de la comunitat més àmplia per fer ús de la funció MT4 EAs que pot ser inestimable per enllaçar aquests recursos que podeu aportar de la comunitat social més àmplia..

En general, la plataforma de comerç social de MT4 que combina les seves pròpies eines i indicadors personalitzables amb el que ofereix FXTM invest fa d’aquest lloc un lloc perfecte per participar en el comerç social i una àrea de popularitat creixent per als comerciants de FXTM..

Per obtenir més informació sobre aquest gran intermediari i què poden oferir, consulteu la nostra revisió o visita FXTM FXTM.

Les millors plataformes de negociació social

Pepperstone fa la llista dels millors corredors de comerç de còpia gràcies a més de deu anys en la indústria que prioritzen els comerciants a través dels seus serveis d’intermediari transparents i de bona relació qualitat-preu. Ben regulat per ASIC a Austràlia, la FCA al Regne Unit i altres països del món, el broker s’ha convertit en una opció popular per a molts tipus de comerciants..

A través de la seva plataforma de negociació propietària i fàcil d’utilitzar, que també està disponible per a mòbils, podeu participar en operacions de negociació de CFD, apostes Spread i molt més sobre tots els actius que tenen per oferir. Com a comerciant social, encara que són impulsats per Zulutrade, el que us permet aprofitar al màxim la còpia d’altres operadors.

També podeu fer una ullada a la nostra ressenya de Pepperstone per obtenir un resum detallat de tot allò que aquesta oferta d’intermediari forex més important pot oferir o visitar. Pepperstone.

Advertiment: Els CFD són instruments complexos i presenten un alt risc de perdre diners ràpidament a causa del palanquejament. Entre el 74-89% dels comptes d’inversors minoristes perden diners en negociar CFD amb aquest proveïdor. Heu de tenir en compte si enteneu com funcionen els CFD i si us podeu permetre el risc de perdre els vostres diners. Aquest contingut està dissenyat únicament amb finalitats informatives i educatives i no s’ha de considerar consell d’inversió ni recomanació d’inversions.

Promo
banner
Promo
banner