Les millors plataformes de negociació de còpies

El comerç de còpia és una de les maneres més senzilles de començar a negociar un gran nombre d’actius amb poca o cap experiència, i també és perfecte si teniu un temps limitat per dedicar-lo al comerç..

Aquesta forma de comerç, per descomptat, permet copiar els moviments d’altres operadors amb èxit i, en molts casos, fer-ho mitjançant automatismes o amb una participació limitada. Això crea una gran comoditat, però significa que heu de confiar completament en la plataforma de negociació de còpies.

Per aquest motiu, hem elaborat aquest llistat de les millors plataformes de negociació de còpies que podeu triar amb els corredors de divises més ben valorats..

Les millors plataformes de negociació de còpies

XM és un corredor de divises extremadament respectat, amb més d’una dècada d’operació iniciada el 2009. També proporcionen algunes de les plataformes de negociació més confiables en el negoci si voleu començar a operar amb còpia..

Tant Metatrader 4 com Metatrader 5 són una opció amb XM si voleu començar a operar amb còpia. Tot i que és possible que això no proporcioni el mateix nivell d’interactivitat que altres plataformes dedicades exclusivament al comerç de còpies, del que podeu estar segur és una plataforma de comerç molt funcional i popular per aplicar les operacions de còpia als més de 1.200 actius oferts..

Les plataformes Metatrader i particularment MT4 ofereixen una interfície de negociació altament personalitzable que és fàcil de controlar i on podeu analitzar fàcilment una gran quantitat de dades a través de les dotzenes d’eines i indicadors ja proporcionats. Aquest és un dels elements clau que ha mantingut la plataforma de negociació al capdamunt de la indústria durant molts anys.

Podeu importar estratègies d’altres fonts de la comunitat mitjançant la funció EA de MT4 o simplement copiar directament les estratègies comercials d’altres persones. Els dos mètodes de negociació de còpies són compatibles i accessibles amb un dipòsit mínim baix de 100 $ per a un compte estàndard.

Per obtenir més informació, podeu consultar la nostra revisió de XM, que conté detalls, o bé visitar-la directament XM.

Les millors plataformes de negociació de còpies

AvaTrade és un altre corredor de divises de primer nivell a Europa i a tot el món amb el qual podeu comptar per a les vostres necessitats comercials de còpia. També han existit durant més d’una dècada des que es va iniciar el 2006. El comerç de còpia a AvaTrade l’ofereix una de les millors plataformes de comerç de còpia de tercers del negoci, Duplitrade..

El que proporciona aquesta plataforma de negociació és un entorn extremadament fàcil d’utilitzar on podeu participar en operacions de negociació amb el suport total del corredor. Duplitrade és molt fàcil d’executar com a operador web des del vostre navegador i admet una gran quantitat de funcions que us ajudaran a analitzar i fer còpies de transaccions comercials amb accés directe a diverses estratègies comercials diferents en funció del vostre perfil de risc..

Tota la funció de negociació de còpia i el funcionament de la plataforma de negociació Duplitrade es combinen perfectament amb l’ús habitual d’AvaTrade i podeu començar amb un dipòsit mínim de 2.000 dòlars i disposar d’un dels únics corredors que ofereixen operacions de distribució fixes..

Per començar a operar amb Avatrade i obtenir més informació sobre aquest broker, podeu consultar la nostra revisió completa d’Avatrade o visitar AvaTrade.

Les millors plataformes de negociació de còpies

eToro és, sens dubte, un dels principals actors del negoci a l’hora de negociar còpies. Aquest estatus superior està avalat no només pels seus anys d’experiència i regulació de confiança en el sector, sinó també pel seu enfocament dedicat durant un període tan llarg al comerç social i de còpia..

El centre de l’èxit d’eToro ha estat la seva plataforma de comerç de còpia propietària. Això s’ha mantingut durant molt de temps com a exemple d’una de les millors plataformes de negociació de còpies disponibles que poden facilitar el comerç. La plataforma en si es basa en la web i és extremadament fàcil d’utilitzar gràcies a un disseny molt fàcil d’utilitzar, a visuals i a una gran quantitat d’altres funcions.

Aquestes funcions inclouen totes les eines i indicadors comercials habituals que podríeu esperar d’una plataforma de comerç superior, però inclouen una sèrie d’altres elements que proporcionen una gran interactivitat i que faciliten el comerç de còpies per a operadors nous o experimentats. Això inclou rànquings de comerciants estrictament verificats i una gran quantitat de dades sobre tots els comerciants disponibles per copiar, assegurant-se que s’adapten al vostre perfil de risc i molt més..

Començar a utilitzar eToro també és igual de fàcil. Per obtenir informació detallada, podeu consultar la nostra revisió eToro o visitar-la eToro.

Tingueu en compte que tota negociació comporta risc. El 67% dels comptes d’inversors minoristes perden diners en negociar CFD amb aquest proveïdor. Haureu de considerar si us podeu permetre assumir l’alt risc de perdre els vostres diners. Aquest contingut només té finalitats educatives i no és un consell sobre inversions.

Les millors plataformes de negociació de còpies

FXTM és un altre broker que us aporta una gran quantitat d’experiència a l’hora de copiar el comerç. Operen arreu del món des del 2011 i ofereixen un servei de negociació de còpies dedicat durant molt de temps. Aquest servei es coneix com FXTM Invest.

La inversió FXTM us permet participar en el comerç de còpies a través de la plataforma de comerç MT4 de confiança i extremadament popular que aporta una gran experiència. Podeu participar en el comerç de còpia en aquesta plataforma amb FXTM per tan sols 100 dòlars i amb diverses opcions segons les vostres necessitats. El comerç de còpia amb el programa es pot configurar de forma automàtica, semiautomàtica o manual, en funció de la participació que vulgueu.

Amb més de 250 actius negociables per triar entre una àmplia varietat de guies i funcions per ajudar-vos en el camí, FXTM i el seu programa i plataforma de negociació de còpies són opcions populars per als comerciants nous i experimentats. Al mòbil, podeu utilitzar la plataforma de comerç mòbil FXTM trader per participar en el mateix nivell de negociació de còpies que es facilita a través de FXTM Invest, tant a les plataformes d’escriptori com a la web..

Per obtenir més informació sobre tot allò que podeu esperar amb l’agent, podeu fer una ullada a la nostra revisió FXTM o visitar FXTM.

Les millors plataformes de negociació de còpies

Pepperstone fa la llista dels millors corredors de comerç de còpia gràcies a més de deu anys en la indústria que prioritzen els comerciants a través dels seus serveis d’intermediari transparents i de bon valor. Ben regulat per ASIC a Austràlia, la FCA al Regne Unit i altres països del món, el broker s’ha convertit en una opció popular per a molts tipus de comerciants..

A través de la seva plataforma de negociació propietària i fàcil d’utilitzar, que també està disponible per a mòbils, podeu participar en operacions de negociació de CFD, apostes Spread i molt més sobre tots els actius que ofereixen. Com a comerciant de còpies, encara que són impulsats per Zulutrade, el que us permet aprofitar al màxim la còpia d’altres operadors.

També podeu fer una ullada a la nostra ressenya de Pepperstone per obtenir un resum detallat de tot allò que aquesta oferta d’intermediari forex més important pot oferir o visitar. Pepperstone.

Advertiment: Els CFD són instruments complexos i presenten un alt risc de perdre diners ràpidament a causa del palanquejament. Entre el 74-89% dels comptes d’inversors minoristes perden diners en negociar CFD amb aquest proveïdor. Heu de tenir en compte si enteneu com funcionen els CFD i si us podeu permetre el risc de perdre els vostres diners. Aquest contingut està dissenyat únicament amb finalitats informatives i educatives i no s’ha de considerar consell d’inversió ni recomanació d’inversions.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner