Què és Nucleus Vision (NCASH)? Tot el que necessiteu saber

Visió del nucli, conegut com nCash es va iniciar el 2014. La idea darrere del Visió del nucli La plataforma és facilitar les compres mitjançant els registres dels clients per prendre decisions precises sobre les preferències del producte mitjançant l’Internet de les coses (IoT) sense l’ús de WiFi o Bluetooth.

La tecnologia està sent utilitzada actualment per deu botigues minoristes a l’Índia i també està recolzada per empreses rellevants de la indústria al detall de productes de criptomonedes i béns.

Tim Draper, qui és un dels primers inversors de Visió del nucli projecte i també estar relacionat amb empreses com Skype i Hotmail, planeja tornar a revolucionar la indústria tecnològica amb el projecte Nucleus Vision.

Què té d’especial la visió nuclear?

Hi ha hagut moltes tecnologies que s’estan posant en marxa diàriament, i és molt més difícil que mai dir en quina s’ha d’invertir. Tot i això, sempre hi ha un problema que cada gran projecte resol..

Per a Visió del nucli, tendeix a canviar completament la manera com els comerciants interactuen amb els clients / clients a les botigues físiques mitjançant el Internet de les coses tecnologia.

La plataforma també implementa una manera molt més ràpida i ràpida de fer transaccions financeres per a una experiència minorista moderna amb testimoni nCash.

Com funciona

El procés s’explica en 5 senzills passos:

 • El dispositiu sensor ION s’instal·la a la presa de la botiga.
 • Els clients s’identifiquen a través del sensor a menys de 200 metres fins a la presa de corrent on està instal·lat el dispositiu.
 • Una capa òrbita segura protegeix les dades que es transfereixen entre el sensor ION i el dispositiu del client.
 • Les dades en temps real del client es comparteixen amb el outlet després de l’aprovació.
 • Els clients reben ofertes de recomanacions i descomptes com a notificacions.

Amb el Plataforma Nucleus Vision, els propietaris de botigues poden configurar el que s’anomena ION a les seves botigues. Aquest és un dispositiu bastant únic. És capaç de captar identitats de persones que utilitzen senyals de telèfon únics quan s’acosten, a menys de 200 metres del dispositiu sense necessitat de Bluetooth, wifi o reconeixement facial..

A mesura que els clients compren, les dades sobre la seva experiència de compra es proporcionen i es registren a l’ecosistema global anomenat NEURONA. Les dades recopilades pels dispositius ION es recopilen i es poden vendre a tercers amb finalitats específiques a la plataforma. Pel que fa a la privadesa, cada client tria si vol compartir o no la seva informació i continuar amb el procés de pagament; pot ser anònim si ho desitja. L’avantatge d’aquesta plataforma per als clients és que reben recompenses en tokens nCash per compartir les seves experiències de compra. Un cop el client es troba fora del rang de 200 metres de la botiga, els usuaris es desconnecten ja que el dispositiu no fa un seguiment geogràfic de la gent.

A diferència de molts altres invents de blockchain per a la indústria de productes al detall, el Visió del nucli El projecte ja té un producte funcional i actualment ja es veu que s’utilitza a 10 botigues minoristes. L’equip vol fer publicitat i espera que 250 dels seus dispositius es desplegin a més botigues que recopilin informació de més de 250.000 compradors al final del segon trimestre. A finals d’any, l’objectiu és tenir 5.000 dispositius ION actius a les botigues minoristes de tot el món.

Com interactua el dispositiu amb els clients

 • El dispositiu sensor ION de la botiga reconeix els clients dins del rang predeterminat.
 • El sensor assigna l’identificador de client a l’ecosistema Nucleus.
 • Hi ha un text enviat; també podria ser una notificació per als usuaris de telèfons intel·ligents amb una oferta de nCash per a la seva aprovació de dades.
 • Després de l’aprovació, s’acredita als clients les fitxes predeterminades al seu compte nCash. Al seu torn, el nCash es pot transferir a qualsevol cartera compatible amb ERC20.
 • Nucleus Vision transfereix de forma segura les dades personals i de compra de les compres dels clients a la cadena de blocs.
 • A continuació, la plataforma utilitza les dades transferides per identificar esdeveniments relacionats en el futur.
 • Si no hi ha cap registre previ del client al punt de venda, els propietaris de botigues poden demanar més dades a la xarxa, cosa que dóna als minoristes el privilegi de veure les compres realitzades anteriorment en altres botigues.
 • Finalment, els propietaris de botigues tenen l’opció d’oferir nCash als clients per a visites repetides a la seva botiga.

Cancel·lació ICO

El Equip de Nucleus Vision va cancel·lar l’oferta inicial de monedes pel que fa a nCash com estava programat anteriorment. Això es va deure al preu del Fitxes Ethereum en el moment. Per ser transparents, van desconvocar l’ICO i van fer llançaments als membres de la comunitat.

Tot i que va ser una decisió honesta, probablement va ser fàcil de prendre. Nucleus Vision ja havia recaptat més de 40 milions de dòlars dels primers inversors, abans de la prevenda pública.

On i com comprar els tokens nCash

nCash acaba de cotitzar a les borses i ha anat bastant bé des de la seva cotització.

En el moment d’escriure, nCash només es pot comprar en dues plataformes d’intercanvi de criptomonedes; Binance i IDEX.

L’únic mitjà disponible per aconseguir un token nCash, a part de visitar les botigues que ja utilitzen la tecnologia o obtenir-ne algun testimoni nCash per llançament aeri és canviar-ne alguns bitcoins, èters, o fitxes binance (a la plataforma d’intercanvi Binance) per a això.

Hi ha diverses plataformes que us permetran comprar monedes nCash. Un d’ells és Huobi Global, mitjançant dos parells comercials diferents, incloent NCASH / BTC i NCASH / ETH. Aquests dos parells de negociació representen més del 54% del volum total de negociació d’aquest actiu digital. 

Binance també té tres parells comercials diferents per a nCash, inclosos NCASH / ETH, NCASH / BTC i NCASH / BNB. Aquests tres parells de negociació representen el 23% del volum total de negociació d’aquesta criptomoneda. Binance, Huobi Global i MXC representen gairebé el 99% del volum total de negociació d’aquesta moneda digital, tot i que hi ha més de 20 parells de negociació al mercat i diferents borses que la suporten.. 

Binance és una de les plataformes de criptomoneda més reconegudes per als comerciants de criptomonedes. En general, Binance té una gran liquiditat no només per a les principals monedes virtuals comercialitzades al mercat, sinó també per a les monedes altcoins. Tot i això, nCash representa el 0,01% del volum total de negociació de Binance. 

Per comprar nCash a través de Binance, els usuaris hauran d’enviar ETH, BTC o BNB a Binance a través d’una altra central. Això és d’alguna manera incòmode per a molts usuaris, perquè això requereix que les persones tinguin comptes registrats en altres plataformes. No obstant això, l’intercanvi de criptomonedes Binance ha implementat un nou sistema que permet als usuaris comprar o vendre actius digitals mitjançant una targeta de crèdit. Tot i que no s’inclouen totes les monedes virtuals, els usuaris només poden comprar BTC, ETH o BNB i canviar-les per nCash tan bon punt s’acrediti els fons als seus comptes.. 

Com s’ha esmentat anteriorment, com més gran sigui la liquiditat en una plataforma d’intercanvi, millor serà per tractar amb altcoins. Després de comprar nCash, el millor que podeu fer és emmagatzemar aquests fons fora d’un intercanvi de criptomonedes. 

Si voleu saber com canviar alguns Ethers per nCash, llegiu la nostra guia pas a pas sobre la compra de nCash a Binance Exchange.

El testimoni nCash i les seves carteres compatibles

NCASH és un Testimoni ERC-20 que serveix com a testimoni oficial al Nucleus Vision’s blockchain com a incentiu per als clients i també un mitjà per adquirir informació valuosa sobre l’ecosistema.

Com que és un testimoni ERC-20, NCASH és compatible amb totes les carteres compatibles amb tokens ERC-20.

Si teniu més diners en efectiu, utilitzeu carteres de maquinari com ara Trezor o bé Llibre major seria una millor opció.

Els intercanvis de criptomonedes sempre han permès als usuaris emmagatzemar els seus actius digitals. Tot i que això és positiu per a aquells que solen fer operacions habituals al mercat, no és segur mantenir criptomonedes en intercanvis. Per què? A causa de dues raons principals. 

La primera raó per la qual no emmagatzema criptomonedes en un intercanvi està relacionada amb el fet que solen ser piratejades i atacades per parts malicioses. Si un atac és efectiu, això podria acabar amb la pèrdua de milions de dòlars en recursos digitals dels usuaris. Això va passar en el passat amb Mt. Gox, Coincheck o fins i tot Binance, que van perdre 7.000 BTC després d’un hack a principis d’aquest any. 

La segona raó per la qual els usuaris no han de confiar en els intercanvis és que aquestes plataformes solen tenir la custòdia dels seus actius. Això vol dir que no sou el propietari real d’aquestes monedes virtuals. Si no sou propietari de les vostres claus privades, no sou el propietari real dels vostres recursos digitals. De fet, una plataforma de criptografia simplement podria congelar els vostres fons i és possible que no els vegeu mai més si consideren que no heu seguit els termes i condicions. 

Aquests dos motius també s’apliquen a nCash. És a dir, la millor manera d’emmagatzemar nCash es troba en una cartera de criptomoneda des de la qual sou propietari de les claus privades, que representa la propietat. Una de les millors maneres d’emmagatzemar nCash és mitjançant MyEtherWallet, que és una cartera compatible amb ERC-20. 

A través de MyEtherWallet, mantindreu les vostres claus privades i això us permetrà tenir el control total dels vostres fons. A més, el vostre nCash no correrà el risc de ser robat en intercanvis. Tot i que MyEtherWallet no és la cartera més segura del mercat, clarament us ajudaria a reduir el risc de mantenir monedes virtuals. 

Si voleu millorar la seguretat, podeu utilitzar una cartera de maquinari com Trezor o el Ledger Nano S. Tot i que es tracta de carteres de criptomoneda de pagament, proporcionen la millor seguretat al mercat de criptografia.. 

Si voleu saber més sobre aquestes dues carteres, podeu llegir la nostra guia sobre Trezor i Ledger Nano S.. 

Altres opcions per carteres de programari cosa que us proporciona un control total sobre les vostres fitxes MyEtherWallet, MetaMask, Boira, Paritat, i Confiança Carteres Ethereum ERC-20.

L’equip darrere de la visió del nucli

Visió del nucli està dirigit pel CEO i fundador, Abhishek Pitti, és llicenciat a la Harvard School of Business. També hi ha altres membres vitals de l’equip, que inclouen Avinash Pitti, qui és el CTO, Bryan Lemster, el desenvolupador principal de Blockchain i Brooks Atwood, el director creatiu.

També tenen inversors alts que donen suport al projecte Tim Draper, Darshan Patel, i Sriram Viswanathan.

Les empreses tecnològiques que donen suport al projecte també inclouen Intel, Xarxes Alpha, Radisys, i Vodafone.

Conclusió

Amb el Visió del nucli Amb un sistema d’identificació sense contacte basat en IoT, els minoristes tenen el poder de servir millor als seus clients i també obtenir informació relacionada amb les necessitats dels clients. Nucleus cobreix la bretxa entre el món del comerç en línia i el fora de línia alhora que aprofita la tecnologia blockchain d’Ethereums.

Com que és el primer dispositiu que s’implementa al mercat del món real i la gent que hi ha darrere, està segur que canviarà la indústria al detall i també serà una crida d’atenció per a altres projectes com aquest.

No obstant això, com que hi havia un mercat baixista de criptomonedes molt fort el 2018, serà molt important per als desenvolupadors i entusiastes continuar treballant en el projecte i mantenir-lo a la superfície. Sens dubte, la situació pot ser difícil, però els projectes que continuïn treballant i desenvolupant les seves idees creixeran en el futur. 

Actualment, aquesta moneda virtual s’acosta a la posició número 340 del mercat de criptomonedes en termes de capitalització del mercat. Amb un equip de desenvolupadors que saben proporcionar serveis, l’objectiu seria passar per sobre dels 300 i mantenir-se a prop dels 200 actius digitals. Caure sota els nivells actuals podria ser catastròfic per al futur d’aquest projecte i de la criptomoneda. 

Promo
banner
Promo
banner