Els fons Bitcoin continuaran multiplicant-se el 2021

Des de fa anys, els inversors dels Estats Units esperaven que els reguladors aprovessin un ETF de Bitcoin. Fins ara, hi ha hagut sol·licituds presentades per diverses entitats, i la SEC les ha tancat.

Tot i que l’aprovació eventual d’un ETF de Bitcoin sembla ser una inevitabilitat a mesura que maduri el mercat, hi ha altres vehicles d’inversió disponibles, o aviat, disponibles per als inversors mentre esperen. A continuació se’n detallen alguns exemples, tant dins com fora dels Estats Units.

‘HAIC Digital Asset Fund I’ de Hauck & Aufhäuser i Kapilendo

El nostre primer exemple és també l’anunciat més recentment, titulat ‘Fons d’actius digitals HAIC I’. Amb el llançament previst l’1 de gener de 2021, es diu que aquest fons proporcionarà als inversors inversions passives en un grup d’actius basats en criptografia, com ara Bitcoin, Ethereum i molt més..

Amb un requisit mínim d’inversió de 200.000 € i comissions del 2,05%, aquest fons de nova creació s’adreça a inversors institucionals i d’alt valor net.

Holger Sepp, Hauck & Membre de la junta directiva d’Aufhäuser, estats,

“Veiem que els actius digitals i les criptomonedes són cada vegada més atractius per als inversors institucionals. Amb el llançament del nostre primer fons criptogràfic, hem creat juntament amb Kapilendo un vehicle d’inversió innovador que permet als nostres clients un accés segur i rendible a la nova classe d’actius Crypto, tot complint els estàndards de qualitat establerts i els alts estàndards de Hauck. & Aufhäuser “.

Mentre Hauck & Aufhäuser supervisarà la gestió del fons; els serveis de custòdia els proporcionarà Kapilendo.

“The Bitcoin Fund” de 3iQ

Des del seu llançament a l’abril del 2020, “The Bitcoin Fund” de 3iQ ha crescut en mida i popularitat a un ritme sorprenent. Aquest fons va cridar l’atenció de molts, ja que va ser un dels primers del seu tipus a cotitzar en una borsa nacional: la Borsa de Toronto.

A partir del 4 de desembre de 2020, el Fons Bitcoin compta amb un Valor liquidatiu (NAV) o 400.245.240,58 $ CAD. El fons ofereix una comissió de gestió de l’1,95% i ofereix als inversors la possibilitat d’exposar-se a l’apreciació a llarg termini de Bitcoin específicament, sense la necessitat d’autoconservació..

Tot i que 3iQ supervisa la gestió del fons, els serveis de custòdia els proporcionen Cidel Trust Company i Gemini Trust Company.

Tot i que les raons per participar en aquest fons són diverses, 3iQ assenyala que, “Bitcoin té una baixa correlació amb algunes classes d’actius tradicionals, que ofereix una valuosa diversificació de la cartera & reducció del risc ”. Curiosament, es tracta d’un sentiment compartit amb diverses empreses d’inversió, ja que una quantitat creixent d’empreses ‘desperta’ amb el potencial dels actius digitals.

Amb el Fons Bitcoin convertit en un èxit evident, 3iQ creu que hi ha prou apetit per als inversors per a ofertes similars, basades en actius alternatius. Com a tal, la companyia ho ha fet recentment va anunciar que se li va concedir l’aprovació per al llançament de ‘The Ether Fund’ a la Borsa de Toronto. Com el seu nom suggeriria, aquest fons proporcionarà als inversors una exposició a Ethereum, alhora que eliminarà la necessitat d’autocustodia.

‘Bitcoin Trust’, en escala de grisos

Com que l’ETF de Bitcoin es manté esquiva als Estats Units, els inversors institucionals continuen recorrent al ‘Bitcoin Trust’. Aquesta oferta de Grayscale està disponible com a producte sense recepta (OTC) i ofereix als inversors una exposició a Bitcoin. L’accés al fideïcomís està disponible tant per als inversors acreditats com per als inversors institucionals, que mostren un augment notable d’interès al llarg del 2020.

Per a aquells que busquen proves que Bitcoin té una gran demanda per part dels inversors institucionals, no busqueu més que les primes actuals associades al Bitcoin Trust de Grayscale. En els darrers dies, els participants al fons han pagat aproximadament un 20-30% de primes en comparació amb la compra directa de Bitcoin. Aquesta prima, per descomptat, es justifica mitjançant la comoditat i la seguretat proporcionades a través del fons, ja que elimina la necessitat d’autoconservació.

Malgrat aquesta prima, el Bitcoin Trust de Grayscale ha crescut fins a mantenir-se aproximadament 6.400 milions de dòlars americans gestionats.  El Bitcoin Trust requereix una inversió mínima de $ 50.000 USD i ofereix una quota anual del patrocinador del 2%.

Tot i que el Bitcoin Trust l’ofereix i el gestiona Grayscale Investments, els serveis de custòdia els proporciona Coinbase Custody Trust Company.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner