Coinbase amplia la seva influència a l’Índia amb CoinDCX Investment

L’Índia ha estat notòria en l’espai dels actius digitals per la visió restrictiva del seu banc central sobre les criptomonedes en general. Marcat per la prohibició de les criptomonedes del Banc de Reserva de l’Índia, l’escena d’actius digitals semblava que s’estenia lentament al país, amb empreses de la indústria que havien de tancar o reduir les operacions..

CoinCDX obté la segona ronda de finançament en dos mesos

Tot i això, la prohibició es va retirar al març i va donar pas al renaixement de les empreses de criptomonedes a l’Índia. I les inversions no van trigar massa a començar a inundar-se al país.

CoinDCX, un dels principals intercanvis de criptografia de l’Índia, ha anunciat dilluns una inversió posterior de 2,5 milions de dòlars, només dos mesos després de la seva ronda de finançament de la sèrie A de 3 milions de dòlars.

En aquesta renovada ronda d’inversions estratègiques va participar Polychain Capital i Coinbase Ventures, el braç d’inversió de la plataforma de criptomonedes Coinbase amb seu als Estats Units..

El finançament addicional es destina als esforços de CoinDCX per impulsar l’adopció de criptomonedes a l’Índia, amb la principal campanya #TryCrypto amb l’objectiu d’atraure fins a 50 milions d’usuaris al país..

La nova ronda de finançament es va anunciar arran de les xifres de creixement impressionants i l’intercanvi va assolir nivells rècord per als seus volums de negociació diaris. Amb l’interès creixent per la criptomoneda durant aquesta incertesa econòmica mundial, CoinDCXX veu l’oportunitat d’ampliar la campanya #TryCrypto amb iniciatives educatives, esdeveniments de trobada, campanyes de consumidors i de la comunitat..

Algunes de les iniciatives inclouran el llançament d’una Academy, un blockchain de ple dret i un programa d’aprenentatge de criptomonedes per a comerciants de criptografia principiants..

Una regió molt cobejada pels inversors

Els inversors participants semblen confiar en el potencial dels actius digitals a l’Índia. Polychain Capital torna a invertir després de participar a la ronda de sembra de la sèrie A.

El CEO i cofundador de CoinDCX, Sumit Gupta, va compartir la seva visió positiva de l’escena al país, agraint l’extens interès dels inversors externs:

“Els darrers mesos han demostrat que la indústria de les criptomonedes a l’Índia finalment obté el reconeixement que es mereix de les empreses i inversors mundials. La nostra relació amb Polychain Capital va de força en força, cosa que reflecteix la nostra gran col·laboració amb l’equip de Polychain ”.

Gupta també va destacar la confiança que els inversors estan prestant a la seva empresa, compartint la visió d’un món amb actius digitals que sustenten les transaccions a tot el món:

“També estem encantats d’afegir Coinbase Ventures com a inversor; La visió de Coinbase i els esforços amb èxit per a l’adopció global de criptomonedes han estat admirables i reflecteixen el somni de CoinDCX per a un futur DeFi “.

La ronda de la Sèrie A va atraure l’interès d’inversors de gran perfil en l’escena, amb la participació de Bain Capital Ventures i l’operador de BitMEX, grup HDR.

Tot i que Coinbase havia començat a atendre clients indis el 2019, aquesta inversió és la primera incursió de la plataforma nord-americana en l’escena criptogràfica índia. El cap de Coinbase Ventures, Shan Aggarwal, també va afirmar la seva ferma creença en el lideratge de la companyia per construir una plataforma sòlida i convertir-se en líder de la indústria criptogràfica local: 

“Mentre l’Índia continua reduint la bretxa entre la criptoeconomia i el mercat principal, CoinDCX està fortament posicionada per convertir-se en la plataforma líder en què els consumidors del país interactuen amb la criptografia”.

La inversió de Coinbase en CoinDCX també és un joc estratègic a llarg termini, especialment quan es pot dir que és el seu major rival a l’espai: Binance – Ja té una associació amb un altre sistema de criptografia local WazirX.

Plans ambiciosos per liderar el mercat de criptografia a l’Índia

CoinDCX sembla experimentar un augment accelerat dels nous usuaris i del volum de negociació, després de l’augment de la prohibició. L’intercanvi també és el primer de l’Índia a integrar les transferències de comptes bancaris, guanyant molta força al mercat local.

CoinDCX també proporciona transaccions instantànies instantànies a criptografia sense comissions zero, i l’equip que està darrere de la plataforma s’esforça per proporcionar als seus usuaris accés a un ampli espectre de productes i serveis financers recolzats en processos de seguretat i protecció d’assegurances líders en el sector.

El full de ruta de productes de la companyia és molt més extens i ambiciós que ser una porta d’entrada local a les criptomonedes. CoinDCX ja ofereix als seus clients un servei de préstec descentralitzat DCXlend i DCXmargin, amb operacions de palanquejament de fins a 6 vegades en més de 250 mercats i DCXfutures, amb operacions de palanquejament de fins a 20 vegades en futurs líders en actius digitals.

Coinbase, amb una presència ja consolidada a tot el món, ha donat un pas decisiu per formar part del mercat de criptografia a l’Índia en expansió ràpida. Després d’eliminar l’obstacle regulatori, el país té el potencial de ser un dels mercats emergents més grans d’actius digitals, especialment quan la seva població transita ràpidament a una experiència completa en línia i mòbil..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner