Remy Jacobson, conseller delegat de RealT – Interview Series

Remy Jacobson va llançar recentment una plataforma de finançament col·lectiu anomenada RealT que permet als inversors en criptomonedes invertir en actius immobiliaris, començant per llogar cases a Detroit, Michigan. L’empresa s’expandeix al costat de Cleveland, Nova Orleans i el sud de Florida.

Al sud de Florida, Jacobson dirigeix ​​la firma de desenvolupament J Cube Development, amb seu a Aventura. Al novembre, va vendre un lloc de desenvolupament a Wynwood a Quadrum Global per 8,55 milions de dòlars.

Antoine: RealT planeja simbolitzar immobles a la ciutat de Detroit, Michigan. Per què vau triar Detroit enfront de ciutats competidores amb mercats immobiliaris més forts??

Remy: Detroit és el lloc òptim per començar RealT. Les propietats a Detroit ja tenen molta demanda entre els inversors internacionals, a causa de les seves baixes etiquetes de preus i les seves altes tarifes de lloguer. Com a propietaris de RealToken, els ingressos del lloguer són la font tangible de gratificació que reben. Disposar de propietats de baix cost amb preus de lloguer elevats és una bona manera d’aportar valor als nostres primers adoptants.

 

Antoine: us centrarà en les plusvàlues o els rendiments del lloguer?

Remy: examinarem les dues àrees. Els rendiments del lloguer es pagaran a l’inversor a través de la seva cartera Ethereum de forma continuada i, a mesura que augmenten el valor de la propietat i el preu del lloguer, també augmentaran els seus ingressos per lloguer. Els inversors també tenen l’opció de vendre les seves fitxes, després de la diligència deguda, per obtenir guanys de capital també.

 

Antoine: Quin serà el període mitjà de manteniment?

Remy: els RealTokens venuts a l’estranger seran lliurement transferibles a l’estranger per a persones que no siguin nord-americanes que s’hagin qualificat després de les revisions AML / KYC, però, per tal de complir les lleis de valors aplicables als EUA, és possible que aquests ReatTokens no tornin als Estats Units durant un període de 12 mesos. Els RealTokens que es venen a inversors acreditats als Estats Units es poden transferir a altres inversors acreditats de la llista blanca al cap de 90 dies i es podran transferir lliurement a qualsevol persona al cap de 12 mesos.

Com a qüestió pràctica, és massa aviat per saber quant de temps els compradors voldran mantenir els seus RealTokens.

 

Antoine: Què us va fer decidir pel model de tokenització?

Remy: volíem que la inversió en propietats nord-americanes fos més accessible, sobretot per a inversors estrangers. Simbolitzant la propietat, podem oferir inversions a preus accessibles a un major nombre de persones. També és important que la cadena de blocs sigui la tecnologia que avala la tokenització perquè això garanteix l’eficiència i la traçabilitat de la inversió immobiliària que clarament manca al sector immobiliari tradicional. El nostre model de tokenització ofereix l’avantatge d’una transacció immobiliària regular a més de la transparència de la cadena de blocs. RealT és un pont entre el món físic i el digital: tots els fets, acords d’operacions i altres documents legals es poden visualitzar a la cadena de blocs, mentre que al mateix temps es mantenen en confiança amb un bufet d’advocats..

 

Antoine: Com teniu previst atraure inversors minoristes que potser no estiguin familiaritzats amb les fitxes de seguretat o la criptomoneda en general?

Remy: RealT ha reduït la barrera d’accés als béns immobles, fins a un import accessible i assequible. RealT pot proporcionar una part integral de la cartera d’inversors moderns i ara es pot guardar dins de la cartera d’Ethereum. El nostre objectiu és ser la base d’actius immobiliaris. Un dels nostres objectius principals és fer que el concepte i el procés d’inversió en propietats siguin el més senzill possible. Per a nosaltres, és important que les persones que d’altra manera no s’haguessin plantejat mai invertir en propietats a través de blockchain entenguin que no han d’estar atrapats en la burocràcia i l’argot per participar-hi. El nostre mercat i el procés de compra són intuïtius i dirigeixen els compradors mitjançant passos digestibles abans de comprar fitxes.

 

Antoine: Podeu compartir amb nosaltres els avantatges que oferiran els inversors?

Remy: els inversors poden gaudir d’ingressos de lloguer passius que es pagaran contínuament a la cartera Ethereum un cop hagin invertit en una propietat. Aquests ingressos es pagaran en monedes estables vinculades al dòlar nord-americà de manera que els inversors no s’hagin de preocupar de la volatilitat d’una moneda criptogràfica concreta en cap moment. Com a propietaris de tokens, els inversors també poden contribuir a les decisions significatives que es requereixen sobre el manteniment i el manteniment de la propietat en què han invertit. Això es fa mitjançant un simple procés de votació.

 

Antoine: Els inversors podran seleccionar la inversió en què volen participar? O la fitxa de seguretat actuarà com a fons que té diverses propietats?

Remy: amb RealT, podeu seleccionar propietats específiques i convertir-vos en propietari de la propietat. Com a inversor, és propietari dels béns immobles reals. Els RealTokens són elements bàsics de l’ecosistema Ethereum. En arribar fins a la base de la propietat immobiliària, fins a les propietats individuals, RealT permet a qualsevol persona crear una cartera de béns arrels mitjançant RealTokens. És una distinció important; és possible que els fons immobiliaris del futur tinguin RealTokens com a actiu. És per això que els inversors de RealT tenen una visibilitat completa al nostre mercat i poden triar la propietat exacta en la qual volen invertir i quants tokens volen comprar per a aquesta propietat. El lloguer que donaran provindrà directament de la propietat en què han invertit.

 

Antoine: Aquesta oferta és exclusiva per a inversors acreditats als Estats Units? Acceptareu inversors internacionals?

Remy: l’oferta s’adreça principalment a inversors internacionals. Tradicionalment, el mercat immobiliari nord-americà ha estat relativament inaccessible per a aquells que resideixen fora dels Estats Units. Volem canviar-ho i obrir la possibilitat a qualsevol persona del món d’invertir en propietats immobiliàries nord-americanes i de beneficiar-se dels ingressos passius del lloguer. Per descomptat, acceptem inversors acreditats.

L’oferta només es fa als Estats Units a inversors acreditats d’acord amb el Reglament D d’acord amb la Securities Act de 1933 i a l’estranger per a persones que no són dels Estats Units d’acord amb el Reglament S d’acord amb la Securities Act.

 

Antoine: Com teniu previst diferenciar-vos de competidors com BlockEstate, Realecoin, Slice RE, etc..

Remy: el principal diferencial és que RealT està en funcionament. Segons el nostre coneixement, som la primera plataforma que llançem oficialment i oferim la possibilitat de comprar propietats simbolitzades. A més, RealT simbolitza les propietats en lloc d’oferir un fons d’inversió especialitzat en propietats immobiliàries. Això retorna l’autonomia a l’individu i li permet triar les propietats que desitgi, segons la mida de la inversió que hagi escollit. Tenim un equip molt fort darrere de RealT, amb experiència en blockchain i criptomoneda, així com un ampli coneixement immobiliari. Molts projectes en l’àmbit de la propietat immobiliària tokenitzada són dirigits per entusiastes de la criptografia o professionals de la propietat immobiliària, però a RealT combinem aquestes àrees d’especialització per oferir un servei complet i totalment compatible.

 

Antoine: Hi ha alguna cosa més que vulgueu compartir amb nosaltres sobre RealT?

Remy: RealT continuarà afegint nous tipus de propietats, de diverses ciutats, per continuar mostrant allò que els nostres clients volen veure disponibles per a la compra. RealT té previst simbolitzar propietats a totes les principals ciutats dels Estats Units i esperem veure quines ciutats generen més demanda. I creant liquiditat.

Per obtenir més informació visiteu Lloc web de RealT.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner