Arnoldas Nauseda, conseller delegat de Smartlands – Interview Series

Arnoldas Nauseda és el conseller delegat de Smartlands una plataforma de finançament col·lectiu que simbolitza els actius del món real. Abans d’incorporar-se a Smartlands, va passar quatre anys com a empresari a temps complet, desenvolupant negocis en els camps de la tecnologia, la tecnologia fintech i la robòtica..

Antoine: Com us vau implicar personalment en blockchain i criptomoneda?

Arnoldas: Bé, hem de reconèixer que involucrar-se en blockchain no significa necessàriament que estigui involucrat en criptomonedes i que jo sigui un fort testimoni, tot i que entendre els ICO com un mode de finançament col·lectiu va ser el primer pas per a mi.

Estic format en finances i desenvolupament de negocis i durant un temps he estat empresari. Tinc una llicenciatura en economia, un MBA en finances i executiu internacional i he fet alguns avenços cofundant empreses en indústries de tecnologia fintech, capital de risc i robòtica. En els darrers anys, he fet molts projectes, he ocupat càrrecs executius de primer nivell amb empreses de tecnologia fintech, he fet la meva part de consultoria i, per descomptat, he participat molt en el sector immobiliari.

La qüestió és que, tot i que vaig arribar una mica tard al joc, però el 2017 un executiu de la meva alçada i experiència hauria d’haver sentit parlar de blockchain, era inevitable. En aquell moment vaig sentir que construir un negoci amb DLT no només era un senyal clar de “progressivitat” com a empresari, sinó que també era una autèntica aventura sense adulterar quan em vaig sentir renacer cada dia despertant per treballar. Va ser fantàstic, encara ho és!

Antoine: Què et va fer decidir a incorporar-te com a conseller delegat de Smartlands?

Arnoldas: Vaig dedicar un any a estudiar DLT, què podia fer pel meu camp, vaig llegir infinitat de pàgines i vaig visitar amfitrions de conferències, reunions, reunions de blockchain. En un d’aquests esdeveniments, em van presentar un dels cofundadors de Smartlands i de seguida ho vam aconseguir. Tots dos ens vam adonar que les criptomonedes, com un dels derivats DLT, són un cas d’ús fascinant i una excel·lent eina per transformar els mercats financers, però el valor real de la cadena de blocs rau en proporcionar accés sense confiança. Els drets de propietat immutables incrustats en els contractes intel·ligents … No cal ser un especialista per imaginar què podria fer en un món on el dret a reclamar la propietat va ser el motiu de la guerra durant milers d’anys. Smartlands i jo estàvem a la mateixa pàgina: atribuir la propietat digital a un recurs i donar al propietari la possibilitat d’utilitzar aquest tros de codi com creien convenient era l’onada del futur i volíem revelar aquest futur a la gent..

Antoine: Smartlands és una plataforma de finançament col·lectiu que se centra a simbolitzar actius del món real, quins seran alguns d’aquests tipus d’actius?

Arnoldas: Literalment, qualsevol cosa. Mentre un recurs tingui un propietari legítim documentat, es pot convertir en un testimoni de seguretat mitjançant la tecnologia propietària de Smrtlands. Amb això arriba la liquiditat: el Sant Grial de la tokenització d’actius. Per descomptat, el tipus de flexibilitat que podem oferir en la tinença, la negociació o la sortida de la inversió és qualsevol cosa que persegueix qualsevol propietari o inversor d’actius..

Antoine: El primer projecte de la vostra plataforma és un allotjament per a estudiants dissenyat específicament a Nottingham, Regne Unit. Ens en podríeu explicar una mica??

Arnoldas: hem seleccionat aquest tipus d’actius després d’una atenta reflexió i amb l’ajut de la nostra comunitat. El complex d’allotjaments estudiantils construït a propòsit a Nottingham, Regne Unit, és un cas d’ús perfecte per a principiants per a una plataforma de tokenització com Smartlands: és una inversió mans lliures amb la rendibilitat anualitzada prevista del 15,72%, els ingressos provenen del lloguer i també de l’apreciació de la propietat. La participació en accions és del 30% i volem aconseguir un objectiu de finançament d’1 milió de lliures esterlines.

En general, l’habitatge estudiantil al Regne Unit és una classe d’actius pròxima. El Regne Unit continua sent un dels països principals destinacions mundials per a aquells que busquen una educació comercial de qualitat, la qual cosa significa que la renda d’ingressos dels estudiants que paguen lloguer no està a punt d’esgotar-se. A més, si voleu beneficiar-vos de la debilitat actual de la lliura esterlina, en aquest moment voleu aparcar el vostre capital immobiliari econòmic al centre britànic.

Antoine: Quants projectes més hauríem d’esperar el 2019? Esteu en llibertat per parlar d’algun d’aquests?

Arnoldas: ara mateix no puc donar-vos els detalls, però diré que estem mirant una sèrie de sis projectes de tokenització d’actius més per començar a funcionar abans de finalitzar l’any i que la cartera que preparem està molt diversificada. Estem mirant els actius agrícoles, diversos tipus de béns immobles i el patrimoni privat. Com he dit abans, l’avantatge essencial de la nostra tecnologia propietària és l’accés il·limitat: els propietaris i gestors d’actius que volen obtenir fons de capital tenen accés als inversors; al seu torn, els inversors tenen l’oportunitat d’això que anomenem “propietat fraccionada”. Amb el llindar d’inversió més baix del sector, oferim a les persones habituals l’oportunitat de verificar-se com a inversors acreditats a la plataforma Smartlands i mitjançant l’ús de tokens de seguretat emesos a Smartlands que tenen una part d’una propietat al Regne Unit..

Antoine: Com escolliu quins projectes voleu incloure a la vostra plataforma?

Arnoldas: Vam fer molta reflexió i una anàlisi acurada en el procés de selecció dels actius adequats per als nostres inversors. De fet, aquest és un altre dels avantatges principals de Smartlands: tenim un equip d’investigadors que formula documents d’inversió per als nostres clients de manera que l’abast i l’escala d’un projecte es revelin a un inversor en les primeres etapes de participació. Com a resultat, el procés és tan senzill com es pot fer en una plataforma regulada de finançament col·lectiu d’inversions registrada a la British Financial Conduct Authority, FCA..

Antoine: Smartlands ha llançat recentment un Cartera amb alimentació estel·lar, quin avantatge té això per als inversors?

Arnoldas: essencialment, és una cartera multisig dissenyada principalment amb el protocol SEP8 de Stellar, però amb l’afegit d’algunes funcions propietàries interessants com ara el motor de conformitat basat en la IA, la recuperació / assignació de comptes i altres. La cartera Smartlands opera dins del segment compatible de la xarxa Stellar, cosa que per a un inversor significa que totes les transaccions amb fitxes de seguretat, així com XLM i el nostre SLT de token natiu, s’obtenen amb cura per evitar riscos relacionats amb activitats il·lícites..

Antoine: On veus que es posiciona Smartlands en 5 anys?

Arnoldas: a l’esdeveniment Consensus 2019 a Nova York, hem presentat el nostre “Visió Unicorn”: L’estratègia d’enfocament centrat en el consumidor que preveu la nostra transformació d’una plataforma d’emissió de fitxes de seguretat a un ecosistema d’inversió global centrat en els tipus de capital i les classes d’actius més lucratius. La Visió es tracta de desbloquejar liquiditat per a diversos tipus d’actius il·líquids actuals i, per descomptat, de ser totalment mòbils. Bàsicament, Smartlands està a punt de convertir-se en una operació d’un sol clic amb un intercanvi integrat on els inversors podran fer un seguiment de les ofertes i gestionar les carteres des dels seus dispositius mòbils mitjançant diverses monedes fiduciàries i criptomonedes..

Emetrem la targeta Smartlands amb la funcionalitat realment única d’un sistema de pagament amb múltiples carteres. Tota la riquesa que creeu mitjançant la plataforma s’emmagatzemarà al vostre compte: actius digitals, monedes fiduciàries i criptografia. La targeta s’utilitzarà igual que Visa o Mastercard, cosa que permet als nostres clients realitzar transferències IBAN i SEPA, així com per emmagatzemar valor..

Per obtenir més informació visiteu Smartlands o coneixeu el nou projecte Smartlands.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner