Andy Strott, cofundador de Realecoin ™ – Sèrie d’entrevistes

Andy Strott és el cofundador de Realecoin ™: un fons que inverteix en habitatges plurifamiliars que produeixen ingressos que necessiten renovació o renovació i en oportunitats de deutes hipotecaris en dificultats als Estats Units.

Andy ha treballat com a executiu amb alguns dels gestors de fons més grans dels Estats Units: BlackRock, Alliance Bernstein i MFS Investment Management. Ha treballat a dos països europeus diferents, havent estat seleccionat per liderar noves iniciatives a l’estranger. Strott ha estructurat fons immobiliaris i oportunitats d’empreses conjuntes, a més de realitzar subscripció per més de 5.000 milions de dòlars en nous desenvolupaments, reurbanització plurifamiliar, préstecs improductius, finançament pont i entresòl. Strott també ha estat assessor de les startups tecnològiques i ha desenvolupat el primer portal de llistats de béns arrels comercials transfronterers d’aquest tipus per a inversors xinesos en col·laboració amb Fang.com, el lloc web immobiliari més gran de la Xina. Strott va rebre el seu màster en Administració d’Empreses a la Columbia Business School.

AT: us especialitzeu principalment en immobles plurifamiliars que produeixen ingressos i que necessiten renovació o renovació. Com es pot obtenir aquestes propietats?

AS: El fons Realecoin inverteix en propietats plurifamiliars que necessiten reurbanització o renovació I deutes hipotecaris en dificultats als Estats Units. Provenim tots els nostres projectes d’una llarga xarxa de relacions en la indústria immobiliària que data de més de 30 anys..

AT: quin és el temps mitjà de conservació d’una propietat?

AS: Cada inversió és única, però per a les nostres propietats plurifamiliars, el nostre temps de retenció hauria de ser de mitjana entre 3-5 anys. Per al nostre deute hipotecari en dificultats, els nostres temps de retenció són aproximadament d’entre 18 i 36 mesos.

AT: Hi ha determinats estats o ciutats en què us centreu o, alternativament, que eviteu?

AS: per a les nostres propietats plurifamiliars, busquem els Estats Units a les ciutats primàries i secundàries. Per al nostre deute hipotecari en dificultats, invertim principalment a les regions del sud-est, sud-oest i mig oest. Tendim a evitar l’àrea metropolitana de Nova York i moltes parts de Califòrnia a causa d’un entorn més litigiós que s’afegeix al nostre temps i cost.

AT: Actualment us centreu en la propietat immobiliària dels EUA. Qualsevol pla per internacionalitzar-se?

AS: No.

AT: La primera propietat que esteu comprant és la 162-164 East 82nd St., a la part superior de l’East East de la ciutat de Nova York. Què us va fer triar aquest desenvolupament per ser el vostre primer?

AS: Aquesta ha estat una propietat en què han estat treballant Azrak i han invertit més de 2 milions de dòlars en renovar els apartaments i augmentar els lloguers. La propietat està totalment arrendada en aquesta etapa i representa un TIR atractiu per a la cartera de fons.

AT: Com teniu previst diferenciar-vos de competidors com BlockEstate i Property Coin?

AS: El nostre principal diferenciador és que som una cartera diversificada tant de capital immobiliari com de deute.

AT: Pagareu dividends? En cas afirmatiu, s’han de distribuir trimestralment o anualment? Quin és el pagament esperat del dividend?

AS: Sí. Trimestral. 6-8%.

AT: Com es compensa l’alta direcció del fons? 

AS: 2,5% de comissions de gestió, que pagaran els sous de tot el nostre equip. A més el 20% dels beneficis. També tindrem el 10% dels valors digitals de Realecoin emesos.

AT: Podríeu compartir breument alguns dels elements de la llista de comprovació de diligència deguda quan esteu revisant propietats per adquirir-les??

AS: Inclou:

 • Informació de l’inquilí: arrendaments, còpia del registre actual de lloguer, llista de dipòsits de seguretat, còpia d’acords de zona comuna.
 • Acords de tercers: informes estructurals, informes ambientals, nou informe de fase I, quan estigui disponible Estudi de climatització, quan estigui disponible.
 • Títol / enquesta: compromís de la pòlissa de títol amb excepcions, enquesta, assegurança de títol, còpia de la declaració de servituds.
 • Informes / Plans: certificats d’ocupació, certificat d’edifici, certificat d’ocupació d’inquilins, conjunt complet de plans d’edificació, conjunt complet d’arxius CAD per a propietats, plans AsBuilt.
 • Plans i aprovacions de desenvolupament del lloc
 • Calendari de TI i LC excepcionals
 • Acords de servei: ascensor, tractament d’aigües, seguretat, etc..
 • Garanties: sostre, altres
 • Documents financers / operatius
 • Pressupost de funcionament (darrers tres anys, YTD)
 • Previsió del pressupost de funcionament
 • YE Estats mensuals de despeses i ingressos
 • Millores de capital detallades

AT: Qualsevol altra cosa que vulgueu esmentar sobre Realecoin?

AS: Nosaltres, a Realecoin, som a l’avantguarda d’una tremenda iniciativa a la cruïlla de béns arrels i tecnologia per facilitar la inversió en béns immobles als Estats Units. No cal dir que una gran quantitat de temps i treball per part de molta gent ha arribat a la nostra prevenda i, tanmateix, només estem als primers dies d’aquesta empresa i esperem la propera fase del nostre negoci..

AT: Gràcies per dedicar-vos el temps per fer aquesta entrevista. Tothom que vulgui obtenir més informació pot visitar el Lloc web de Realecoin.

* Des de llavors, Realecoin s’ha canviat de marca com a Resolute.Fund. Les operacions i els objectius de l’empresa continuen sent els mateixos, amb l’únic canvi de nom *

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner