OKEx вижда 7 нови DeFi списъка, още промоции и най-голямо изгаряне на OKB

Седмичната актуализация на OKEx дава преглед на промоции, състезания, списъци и дискусии, организирани всяка седмица

Тази седмица в OKEx завършихме деветия кръг на обратно изкупуване на OKB & Изгаряйте заедно с изброяване на още символи и деривати, като SUSHI, YFV, CVP, UMA, KLAY, TRADE и KSM, за да подкрепите нашата екосистема DeFi. 

Също така стартирахме програмата за награди OKEx за крипто новички, за да се научим как да търгуваме на OKEx, докато печелим BTC и USDT. В ход са и нови промоционални дейности, включително раздаване на видеоклипове в YouTube за OKExAlts и тържества за нови листинг на монети. И накрая, ние също подобрихме нашия график на съотношението на маржовете за диференцирана поддръжка – което означава, че вече можете да търгувате с по-висок ливъридж!

Contents

Девето изкупуване на OKB & Горя 

В нашите непрекъснати усилия за насърчаване на устойчивостта на екосистемата OKB и осигуряване на по-голяма дългосрочна стойност за OKBelievers, завършихме деветия кръг на обратно изкупуване на OKB & Изгаряйте между 1 юни и 31 август. 

Този кръг беше най-големият досега, използвайки 30% от таксите за транзакции от спот пазара за обратно изкупуване и изгаряне на общо 3 816 358,49 OKB, еквивалентно на $ 21 000 000.

Промоции

OKExAlts YouTube Video Giveaway

Гледайте нашите трето #OKExAlts видео докато ви водим през два от най-често срещаните видове алткойни – монети, базирани на добив и стабилни монети. Можете също да се абонирате за нашата YouTube канал, харесайте видеото и следвайте правилата в полето за описание, за да влезете в нашата ограничена времена USDT 100 раздаване. Промоцията ще продължи до 23:59 UTC на 6 септември. 

Награди за начинаещи OKEx

Програмата за награди OKEx позволява на всеки начинаещ OKEx да получи BTC и USDT на стойност $ 80 просто като купува, депозира и търгува с крипто. Регистрирайте се и научете как да получите тези награди сега.

UMA списък x Twitter бонус промоция 

Присъедини се към UMA бонус събитие в нашия Twitter за да споделите 2000 награден фонд UMA, като изпълните тези прости стъпки: ретуитирайте, коментирайте и маркирайте двама приятели. Ще изберем един щастлив победител за бонус от 100 UMA и 30 потребители за бонус от 30 UMA. 

Печелете до 200% ГПР на UMA (ексклузивно за нови потребители на OKEx)

По време на промоцията на UMA от участниците се изисква да държат поне 10 UMA токена. Топ 100 на новите потребители, които депозират или търгуват UMA на OKEx, ще се радват на до 200% ГПР. Регистрирайте се преди 18:00 ч. UTC на 9 септември, за да се възползвате от тази промоция. 

Печелете до 200% KLAY (ексклузивно за нови потребители на OKEx)

По време на периода на промоция за KLAY, потребителите, които държат токена на OKEx, могат да се насладят на до 200% годишен процент доходност. Общо 100 000 в KLAY ще бъдат разпределени и промоцията ще продължи до 2:00 ч. UTC на 10 септември.

Нови обяви тази седмица

OKEx изброи седем нови токена DeFi тази седмица – SUSHI, YFV, CVP, UMA, KLAY, TRADE и KSM – заедно с маржин търговията & спестявания и вечни суапове за повече DeFi токени.

Размяна на суши (SUSHI)

SushiSwap е следващата стъпка напред в дизайна на протокола Uniswap. Приемайки елегантния основен дизайн на Uniswap, SushiSwap е добавил ориентирани към общността функции, които помагат за подобряване на системата на протокола и осигуряват допълнителни ползи за участващите участници.

YFValue (YFV)

YFV е управляващ маркер на протокола YFValue. Целта му е да направи истинската стойност на доходното финансиране за земеделие достъпна за всички потребители чрез своите уникални характеристики, като гласуване на инфлационния темп на предлагането и система за препоръчване с автоматично изгаряне, направено изцяло по веригата..

PowerPool (CVP)

PowerPool е протокол, предлагащ удобно решение за обединяване на маркери за управление. Той позволява на притежателите на токени да заемат, обединяват и вземат назаем управленски токени, да получават доход от тях и да натрупват управленска власт в протоколи, базирани на Ethereum. Целта му е да разшири полезността на маркерите за управление до крайните потребители и да осигури ново ниво на координация за вземане на решения в екосистемата на Дефи.

UMA (UMA)

UMA е платформа за договори DeFi, създадена, за да даде възможност за универсален достъп до пазара и да засили финансовите иновации, станали възможни от публични блокчейн без разрешение, като Ethereum. Той определя протокол с отворен код, който позволява на всеки два контрагента да изграждат своите финансови договори. Договорите за UMA се осигуряват само с икономически стимули, което ги прави самоприлагащи и универсално достъпни.

Klaytn (KLAY)

Klaytn е корпоративна платформа, ориентирана към услугите, която осигурява удобно за потребителя изживяване на блокчейн. Той дава възможност на бизнеса и предприемачите днес да улавят стойност, използвайки блокчейн технология, като комбинира най-добрите характеристики както на публичните, така и на частните блокчейни чрез ефективен хибриден дизайн.

UniTrade (ТЪРГОВИЯ) 

UniTrade е напълно децентрализирана платформа за търговия в DeFi пространството, изградена върху Uniswap пулове ликвидност и не изисква KYC, няма сметки и няма ограничения за търговия. Можете да започнете да търгувате TRADE на OKEx.

Кусама (KSM)

Kusama е мрежа, създадена за агенти за промяна, за да си върнат контрола, да предизвикат иновации и да нарушат статуквото. За разработчиците Kusama е полигон за надстройки по време на изпълнение, управление по веригата и парашаини. 

SUSHI: Маржин търговия & Спестявания и безсрочен суап 

Търговията на маржовете SUSHI, функцията за спестявания и постоянните суапове с маржове на монети и USDT с марж стартираха от 9:30 ч. UTC на 3 септември. Можете да научите повече за двойките суап и изискванията за ниво на таксите тук. 

YFI / YFII / DOT: Маржин търговия, спестявания, вечни суапове & Фючърси

Освен стартирането на YFI & YFII маржин търговия и спестявания, вече можете да търгувате YFIUSDT суап и YFIIUSDT суап, както и DOTUSD суап, DOTUSDT суап и YFIUSD суап с до 75x лост.

CRV & UMA: Маржин търговия & Спестявания и безсрочен суап 

Търговията с маржове за CRV и UMA, спестявания и маржове с монети и USDT маржове се активираха в 7:00 ч. UTC на 4 септември. Можете да научите повече за суап двойките и изискванията за ниво на таксите тук. 

Надстройки на продукти

График за корекция на фючърси и безсрочен суап ниво на поддръжка

След нашата неотдавнашна корекция на графика за отношение на маржовете за поддръжка на фючърси и безсрочен суап, потребителите могат да се наслаждават на търговия на OKEx с по-високи лимити на позиции и по-висок ливъридж – до 125x. Научете повече подробности тук.

Корекция на графика на съотношението на маржа на подредена поддръжка

OKEx коригира графика на съотношението на диференцирания марж на поддръжка от 7: 00–7: 30 ч. UTC на 4 септември. Сега можете да търгувате следните монети с 10x лост: BTC, ETH, EOS, LTC, OKB, ETC, BCH, XRP, TRX, BSV, DASH, NEO, QTUM, ADA, ATOM, IOST, IOTA, ONT, ZEC и XMR. Освен това потребителите могат да търгуват със 5x лост: LINK, DOT, XLM и ALGO.

Можете да прегледате подробностите за лостовете след корекция тук.

Окачване на вечен суап

За да оптимизираме нашата услуга и да подобрим търговския опит на потребителите, ние надстроихме нашата система за вечен суап от 12: 00–12: 03 ч. UTC на 3 септември

OKEx при събития

Минало събитие: OKExDeFi Кръгла маса – Aave

В тази кръгла маса поканихме Стани Кулечов, главен изпълнителен директор и основател на Aave, да сподели своите идеи за крипто и иновациите в кредитирането на DeFi. 

Вижте пълното резюме тук за да научите за системата зад Aave и лиценза за електронни пари на Обединеното кралство, предстоящия Aave v2, как Кулечов вижда централизираните играчи в пространството на DeFI и неговите възгледи за DeFi като цяло.

OKExDeFi Кръгла маса: Арагон

В кръглата маса OKEx DeFi 7 нашият главен изпълнителен директор Джей Хао разговаря с Луис Куенде, основател и главен изпълнителен директор на Арагон, и обсъди бъдещето на децентрализираното автономно управление.

Абонирайте се за нашите официален канал в YouTube за пълния епизод и други видеоклипове от нашата кръгла маса OKExDeFi.

Предстоящо събитие: OKExDeFi AMA Series – Универсален достъп до пазара (UMA)

На 8 септември ще поканим Харт Ламбур, съосновател на Universal Market Access, на нашия официален канал на Telegram. Включете се от 12:00 до 13:00 ч. UTC за дискусия на живо за UMA, децентрализирана платформа за финансови договори. 

Следвайте OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner