OKEx Technical Weekly: Fair is foul, foul is fair (5 de maig)

 • Els mercats es van dividir a la vista de BTC preus després de la concentració de la setmana passada, que va enviar el cripto líder a 9400 nivells.
 • Augment de les converses al voltant XRP preus al mercat, ja que la tercera criptografia més gran continua estabilitzant-se a prop de 0,22.
 • Altcoins més petits enfocats amb noms com DGB, ALGO, i THETA van superar els seus companys més grans.

Visió general del mercat

Els mercats de criptomonedes estaven en general en verd el dimarts d’Àsia, com ara bitcoin ha anat canviant de mans entre el 8600 i el 8900 després de la concentració de la setmana passada. El mercat ha continuat centrant-se en el proper esdeveniment de reducció a la meitat de la recompensa en bitcoins, que queda a aproximadament una setmana.

Tanmateix, els participants del mercat semblen tenir una visió cada cop més diversa sobre el preu pre / post-reduït a la meitat del cripto líder després de la concentració de la setmana passada..

Reconegut analista de criptografia Nick Chong creu això bitcoin els preus podrien arribar a un nou màxim anual en poques setmanes. Chong va destacar que factors com ara BTCEls indicadors tècnics setmanals han esdevingut positius, el desacoblament de les accions i el nou màxim de la taxa de hash podria alimentar encara més els bous.

D’altra banda, un nou enquesta de Sentix ho demostra BTC els inversors podrien haver estat massa segurs durant aquesta concentració. Patrick Hussy, director general de Sentix, va dir: “Els inversors no haurien de quedar encegats pel bon sentiment actual." Va afegir que "Aquest senyal de confiança excessiva es va confirmar de nou a la darrera enquesta realitzada als inversors. Per tant, l’aire per obtenir més guanys de preus es va reduint ”.

Figura 1: taxa de Hash per hora de Bitcoin

Font: Glassnode

Figura 2: Índex Sentiment Bitcoin Sentiment

Font: Sentix

Tot i que els participants poden tenir opinions diferents, la nostra investigació prèvia ja va assenyalar que el maig podria ser un dels mesos més fructífers BTC inversors. La nostra publicació anterior <Estacionalitat de Bitcoin> va destacar que Bitcoin té el millor rendiment mitjà mensual a l’abril, maig, octubre i novembre des del juliol de 2010.

Amb els antecedents de reduir-se a la meitat, aquest mes de maig podria ser un dels mesos més emocionants per a tots els participants del mercat de criptografia. Per obtenir més discussions sobre la reducció a la meitat de bitcoin, el director d’OkEx Financial Markets, Lennix Lai, celebrarà una conversa d’OkEx seminari web registreu-vos amb experts i analistes el 7 de maig aquí.

A l’espai altcoin, hem vist que alguns noms amb majúscules superen els seus principals companys, amb DGB i HBAR tots dos van augmentar més del 8%, mentre que XRP va guanyar al voltant del 2% i ETH era majoritàriament plana. Els mercats han vist més converses al voltant XRP els preus després de la tercera criptografia més gran per capitalització de mercat van tocar 0,22 manetes abans. No obstant això, el sentiment al voltant XRP sembla més aviat baixista.

Anàlisi de preus

BTCUSDT: a curt termini, indecisos, a mig termini encara hi ha marge per recórrer?
 • BTCUSDT va estar a cotització després de la concentració de la setmana passada. El gràfic de 3 hores mostra que el parell ha format un patró triangular, suggerint que els operadors a curt termini poden haver adoptat un enfocament d’esperar i veure.
 • Els indicadors d’impuls van ser una bossa mixta en el gràfic de 3 hores, amb l’RSI alentint-se i un creuament baixista sembla estar en fase d’estocàstica. No obstant això, el MACD podria desenvolupar un gir positiu a partir d’aquí.
 • Creiem que el 8400 i la zona propera a 9200 són claus que cal tenir en compte a curt termini. Un retrocés fins a 8400 podria provocar que els óssos prenguin el relleu, mentre que superar els 9200 podria preparar la base per tornar a provar la línia de tendència de juny de 2019.
 • Per als inversors a llarg termini, el desenvolupament d’aquesta setmana podria ser crucial. Tot i que el MACD setmanal s’ha convertit en positiu, i l’impuls sembla mantenir-se intacte, BTCUSDT a OKEx no ha produït mai més de set espelmes setmanals positives. Serà interessant veure si la parella pot fer vuit espelmes setmanals positives consecutives (l’última setmana tancada al 8814,1).
 • També creiem que l’àrea de 9400 és fonamental per veure-la al gràfic setmanal, perquè és a prop del nivell de resistència de la línia de tendència a llarg termini.

Figura 3: Gràfic de 3 hores de BTCUSDT Figura 4: Gràfic setmanal de BTCUSDT

Font: OKEx; Tradingview Font: OKEx; Vista comercial

ETHUSDT: el ral·li sembla cansat?

 • ETHUSDT ha estat en una concentració des de mitjans de març. Tot i això, la concentració podria quedar-se sense força.
 • Hem vist que el MACD diari ha anat disminuint, amb la possibilitat de produir un encreuament baixista. A més, el RSI s’ha mogut per sota de la línia de tendència. Podrien ser indicis de ralentiment de l’impuls.
 • El 61,8% de retrocés de Fibonacci prop del 211 podria ser un punt clau per al parell. Si es confirma el suport a aquest nivell, els bous encara podrien controlar. D’altra banda, una mitjana mòbil de 100 dies prop de 189 podria ser el nivell més baix a veure.

Figura 5: gràfic diari ETHUSDT

Font: OKEx; Vista comercial

XRPUSDT: encara és bo sempre que tingui forma?

 • XRPUSDT podria afrontar un altre moment crític ja que la parella s’ha anat apropant als nivells superiors de resistència del seu patró de triangle descendent de 3 hores.
 • Tot i que aquest patró podria ser un signe de baixisme, però, hem vist que l’impuls ha augmentat lleugerament, amb el MACD de 3 hores convertit en positiu i el RSI inicialment ha superat la línia de tendència.
 • No obstant això, la llarga ombra superior de l’espelma anterior pot indicar que els toros han estat en una posició relativament feble.
 • Tot i que el parell pot saltar per sobre de la línia de tendència del triangle, l’àrea propera a la màxima anterior de 0,2266 podria ser un nivell de resistència significatiu. D’altra banda, el 0,2 podria ser la línia crítica per a la defensa dels bous.

Figura 6: gràfic XRPUSDT de 3 hores

Font: OKEx; Vista comercial

XTZUSDT: hora de girar?

 • XTZ ha estat un dels millors intèrprets de l’espai altcoin a la sessió del dimarts a Àsia. Va cotitzar un 6% més contra USDT.
 • Tanmateix, no es podria descartar un gir baixista des d’aquí, ja que diversos signes han demostrat que la recent concentració pot haver de prendre un descans.
 • Sembla que s’està produint un creixement baixista del MACD, que indica que l’impuls positiu s’ha anat desaccelerant. A més, el RSI ja es trobava en una divergència baixista, amb algunes màximes més baixes, quan el preu era majoritàriament pla.
 • Si l’impuls a la baixa augmenta d’aquí, es podria trencar fàcilment el canal ascendent actual.
 • La superfície de 2,55 podria ser el primer nivell a veure. Si es veu, podria provocar més moviments negatius.

Figura 7: gràfic diari de XTZUSDT

Font: OKEx; Vista comercial

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner