5 milions de Bitcoin i les seves històries

Bitcoin ha assolit recentment un preu de 7 mil dòlars, un retorn alcista continuat després de les constants pujades de preus que van puntuar el que s’ha anomenat “L’estiu de Bitcoin”. Hi ha hagut moltes històries sobre milionaris de Bitcoin, fortunes guanyades, perdudes i perdudes, per exemple, el tipus que va obtenir un préstec massiu per invertir i va triplicar la seva inversió ràpidament, el tipus que va perdre un disc dur per valor de molts diners en un munt d’escombraries o miops cantant que potencialment va perdre ser multimilionari.

Famosos milionaris de Bitcoin

Aquestes històries sobre els fets de Bitcoin són abundants al món criptogràfic, però encara hi ha històries més interessants sobre fortunes criptogràfiques. A continuació, es mostren 5 de les millors històries sobre les persones que fan les seves inversions.

1. Estudiant milionari de bitcoins: Vitalik Buterin

milionari bitcoin

Vitalik Buterin és un destacat talent i pensador.

Aquesta no és la història habitual dels draps a la riquesa per diversos motius. Primer, Buterin no és el vostre inversor mitjà de bon tros. Principalment perquè realment va dissenyar la plataforma amb la qual va guanyar la major part dels seus diners (Ethereum). És un destacat talent i pensador i ha col·laborat en altres grans projectes, inclòs Bitcoin.

Des de ben petit era molt capaç i prometedor, ja que va deixar la universitat per endur-se el fons de beques Thiel Fellowship de 100.000 dòlars per continuar la seva investigació. Abans d’això havia escrit extensament sobre Bitcoin, contribuint molt a una revista Bitcoin. També té una formació familiar científica, sent el seu pare un informàtic.

Comenta àmpliament qüestions a la criptosfera i les seves opinions i contribucions són tan prometedores que a principis d’aquest any un rumor d’enganys que suggeria que havia mort va provocar la caiguda del preu d’Ethereum.

2. El milionari de Bitcoin Erik Finman

Com Buterin, Erik Finman té una història interessant això demostra que les seves fortunes no van ser el resultat de la mera sort. Va començar a interessar-se per la tecnologia amb només 12 anys, quan la seva àvia li va regalar 1.000 dòlars que va invertir en Bitcoin. Després d’un gran augment de preus, va multiplicar el valor durant 2 anys a 100k. Paral·lelament a això, Finman havia creat un servei de tutoria peer to peer anomenat Botangle, que va vendre a un inversor..

Com a pagament, se li va donar l’elecció entre 100.000 dòlars o 300 bitcoins. Va considerar que Bitcoin segurament augmentaria de valor, de manera que va escollir el Bitcoin, i aquestes inversions van significar que tenia estalvis tan elevats que els seus pares li van permetre abandonar la secundària.

Els seus pares també van pactar amb ell que si augmentés el seu valor fins als 1.000.000 de dòlars als 18 anys, no hauria d’anar a la universitat. Erik havia continuat negociant Bitcoin i guanyat els diners.

Ara encara inverteix i té al seu abast altres projectes de criptografia. El seu patrimoni net ha augmentat molt més enllà d’aquest milió de dòlars!

3. El milionari de Bitcoin Jeremy Gardner

Jeremy Gardner va contribuir enormement a la indústria el 2013 creant Augur. * foto de: Twitter

Gardner (25 anys) està més a prop del concepte més convencional de milionari de Bitcoin, ja que es va trobar amb la seva sort més per casualitat. Els primers anys de Bitcoin, va gastar uns quants centenars de dòlars en Bitcoin que va comprar un amic per a ell. Va deixar la seva inversió i aviat la va veure créixer de manera exponencial. Va procedir al comerç i a invertir més, cosa que li va deixar una petita fortuna.

Després d’abandonar la universitat, va procedir a dedicar-se a la tecnologia Bitcoin i blockchain a temps complet. Va fer una gran contribució a la indústria el 2013 creant Augur, un mercat basat en blockchain per a futurs i prediccions. Ara treballa la major part del temps amb Blockchain Ventures en un rol d’emprenedor en residència i assessor. També ha dit que treballa en una altra start-up de manera furtiva i també ha fundat la Blockchain Education Network (que és un consorci de societats universitàries per augmentar l’adopció de criptomonedes).

El seu estil de vida s’adiu més amb el que podríeu esperar d’una persona multimilionària als 25 anys: viu en una casa de San Francisco habitada per altres empresaris de blockchain, gasta amb llibertat en festes per a gent que coneix a conferències i viatja gairebé tots els caps de setmana a diferents parts del món.

La bona notícia és que confia molt que Bitcoin i altres criptomonedes augmentaran dràsticament el seu valor durant els propers 10 anys.

4. Millonari de Bitcoin: el senyor Smith de Forbes

milionari bitcoin

Tot i que aquest no és el nom real de la persona (òbviament), Forbes va fer una peça interessant sobre un milionari anònim de Bitcoin. “Sr. Smith ”, com se’l coneixia, havia guanyat més de 25 milions de dòlars en beneficis d’inversió i tenia el mateix estil de vida. Va passar tot el seu temps a hotels de 5 estrelles i va passar volades a tot el món, menjant als restaurants per menjar tots els àpats.

També té una història interessant. Anteriorment va treballar en una empresa de tecnologia de Silicon Valley i, als inicis de Bitcoin, li va semblar estrany que hi hagués tanta por i controvèrsia sobre la moneda. Això el va impulsar a comprar la moneda per valor de 3.000 dòlars i, al cap d’un parell d’anys, el va fer molt ric. Quan el preu de Bitcoin va arribar als 350 dòlars, va vendre uns 4.000 Bitcoin i va guanyar 2,3 milions de dòlars amb la transacció.

Ara passa la major part del temps viatjant amb la seva xicota per tots els continents. Ha cobrat bona part de les seves participacions i ara es conforma amb passar el temps viatjant i divertint-se.

5. El milionari de Bitcoin Jered Kenna

milionari bitcoin

Tot i que J. Kenna tenia el seu Bitcoin en una unitat de disc dur independent, encara van ser piratejats. * foto de: Twitter

El conte de Kenna serveix d’advertència lesson per a tots els implicats en criptomonedes. En primer lloc, Kenna va ser una de les onades dels primers inversors a Bitcoin, durant uns 2c cadascun va comprar molts bitcoins i els va mantenir fins es van vendre per 258 dòlars cadascun. Es tracta d’una pujada astronòmica que li va causar milions. Malauradament, els seus bitcoins van ser piratejats i va perdre molts d’aquests milions.

Aquesta és una història didàctica, ja que posa de manifest els immensos guanys que es poden obtenir amb Bitcoin, però també els riscos de robatori, tot i que Kenna tenia el seu Bitcoin en un disc dur separat, encara van ser piratejats. Però també demostra que pot resistir en una situació així; Kenna és un exmarí i va continuar treballant a Bitcoin (fundant un altre intercanvi després de doblar el seu anterior) i ho és encara obtenint els beneficis de la seva experiència. I no oblideu que encara en té un o dos milions per consolar-lo per la seva pèrdua!

Una nova tecnologia que crea nova riquesa

És clar que la tendència general de creixement ascendent està fent que molta gent sigui rica en Bitcoin. Parlarem de les tècniques i pràctiques per invertir en futurs articles, així que torneu a comprovar-ho aviat per obtenir més contingut.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner