Principals agregadors de notícies criptogràfiques: 22 comissaris de notícies de Bitcoin més populars

Agregadors de notícies criptogràfiques

Tot i que els llocs web de notícies sobre criptomonedes són una centena de dotzenes, alguns inversors i comerciants prefereixen obtenir les seves notícies sobre bitcoins i blockchain dels agregadors.

Cada dia que passa, el món criptogràfic continua assistint a una afluència de més i més desenvolupaments tecnològics que, francament, són impossibles de seguir. En aquest sentit, en els darrers 4-5 anys, la comunitat altcoin mundial ha vist augmentar moltes eines d’agregació de notícies que permeten als inversors en criptografia fer un seguiment proper de tots els esdeveniments importants que tenen lloc dins del món de les finances digitals de manera fàcil. , manera racionalitzada.

En aquest article, analitzarem alguns dels agregadors de notícies més eficients als quals els entusiastes d’altcoin han agradat per la seva utilitat, rapidesa i fiabilitat generals. Així doncs, sense més preàmbuls, saltem directament al cor de la qüestió.

CryptoPanic

Cryptopanic és una de les plataformes d’agregació de notícies criptogràfiques amb més reputació disponibles al mercat actualment. Està dissenyat per cobrir una àmplia gamma d’informació relacionada amb monedes digitals (grans i petites), així com una gran quantitat d’altres projectes relacionats amb aquest domini en expansió. A més, a causa de la facilitat d’ús general de la plataforma, CryptoPanic facilita als usuaris un seguiment enorme de notícies sense perdre cap esdeveniment.

Crypto Pro

Una mirada ràpida Crypto Pro la IU nativa ens mostra que l’aplicació ofereix als usuaris molt més que notícies. Per començar, l’aplicació mòbil de la plataforma es pre-construeix amb molts mòduls de dades criptogràfiques especialitzats que ajuden a classificar les notícies en temps real en categories específiques sense problemes. A més, l’aplicació és extremadament fàcil d’utilitzar i es pot navegar amb només prémer un botó.

Altres funcions clau relacionades amb Crypto Pro que el fan únic inclouen:

Suport Crypto Trader: la plataforma ha estat dissenyada tenint en compte els comerciants de divises digitals, de manera que proporciona a aquestes persones una gran quantitat de dades pertinents, com ara tipus de canvi en temps real, prediccions de preus, etc..

Opcions de personalització: una altra eina exclusiva de Crypto Pro és la seva capacitat per permetre als usuaris establir alertes de preus i de notícies que s’adapten exclusivament als diversos actius presents als seus diferents comptes de cartera..

Capacitat d’integració: la plataforma inclou diverses opcions d’integració fàcils que permeten a l’aplicació assimilar-se fàcilment amb les API de diversos intercanvis criptogràfics. Això no només permet una sincronització de dades més senzilla, sinó que també fa que el seguiment de la cartera sigui molt més senzill.

Finalment, els usuaris d’Apple estaran encantats de saber que Crypto Pro inclou un mòdul d’aplicació especial dissenyat exclusivament per als usuaris d’Apple Watch.

CryptoControl

CryptoControl és una plataforma intuïtiva d’agregació de notícies que ha estat dissenyada per a comerciants professionals de criptografia i entusiastes d’altcoin ocasionals. A part de les seves habilitats de recollida de notícies, la plataforma també es pre-construeix amb un agregador social que permet lliurar als seus usuaris una àmplia gamma de contingut generat per la comunitat a través de Twitter i Reddit de manera gairebé instantània. I, tot i que la interfície pot no ser tan sofisticada com algunes de les seves contraparts digitals, CryptoControl compensa més que qualsevol problema d’aquest tipus, oferint als seus usuaris una gran quantitat d’informació relacionada amb la criptografia..

Altres característiques clau:

Notícies Heatmap: CryptoControl inclou un mapa de calor que permet als usuaris visualitzar les notícies més destacades del dia segons la seva importància i rellevància generals.

Comerç de terminals: encara que la funció encara no està activa, el fitxer terminal comercial portal permetrà als usuaris completar operacions d’arbitratge a través de diverses plataformes d’intercanvi altcoin. Aquesta característica és ideal per a aquelles persones que vulguin aprofitar al màxim les diferències de preus disponibles en diferents intercanvis de divises digitals a tot el món.

CoinSpectator

CoinSpectator proporciona als seus lectors feeds de notícies ben curats de diverses plataformes de xarxes socials com Twitter, Reddit. No només això, sinó que la plataforma també obté una àmplia gamma d’informació sobre els ICO, que també es llançaran aviat. Altres detalls que cal destacar:

CoinSpectator ve amb un rastrejador de preus que proporciona als seus usuaris actualitzacions en temps real sobre els 16 principals actius de criptomoneda del mercat actual.

La plataforma ofereix als seus usuaris actualitzacions gratuïtes per correu electrònic sobre tots els canvis significatius que es produeixen a tot el sector de criptomonedes de forma regular.

CryptoGoat

CryptoGoat Molts entusiastes de les monedes digitals consideren que és una font excel·lent per a una àmplia varietat de notícies relacionades amb la criptografia. I, tot i que la interfície general de la plataforma és bastant anodina i poc inspiradora, el gran nombre de funcions relacionades amb les notícies que ofereix l’aplicació la fan extremadament atractiva..

Un altre aspecte bàsic de CryptoGoat és que filtra les “notícies falses” amb un alt grau d’eficiència i no mostra cap publicació que s’hagi etiquetat com a contingut patrocinat. De fet, la plataforma només recull notícies de mitjans de comunicació fiables com Cointelegraph, BitcoinExchangeGuide, Coindesk, etc..

CryptoCoin.Pro

CryptoCoin.Pro se centra a proporcionar notícies criptogràfiques personalitzades als seus usuaris, eliminant contingut repetitiu mitjançant una gran quantitat de filtres únics. En aquest sentit, també cal esmentar que la plataforma cobreix una gran quantitat de dades relacionades amb el mercat global de l’ICO, cosa que permet als entusiastes estar al dia de diversos propers projectes rellevants en aquest camp. Altres aspectes bàsics de CryptoCoin.Pro inclouen:

L’aplicació ofereix als seus usuaris una increïble selecció de llibres electrònics dedicats a la tecnologia blockchain / crypto.

El lloc web també inclou una secció anomenada “Sabies que” que inclou diversos fets únics relacionats amb diverses criptomonedes.

CoinLive

CoinLive és una altra font agregadora de notícies que s’ha popularitzat extremadament durant l’últim any més o menys. El lloc web ofereix als seus lectors una llista molt detallada de totes les notícies criptogràfiques que es produeixen a tot el món, així com una visió general del mercat mundial d’actius digitals d’una manera que no només és fàcil d’entendre, sinó també de manera senzilla. A més d’això, Coinlive també inclou un munt de contingut de vídeo dissenyat exclusivament per a nous entusiastes de les criptografies que potser no són molt informats sobre diversos temes relacionats amb el mercat de les criptogràfiques. Altres facetes clau de la plataforma són:

Anàlisi de mercat: la plataforma inclou moltes dades analítiques que poden permetre als usuaris prendre decisions més informades a l’hora de negociar els seus actius.

Interfície atractiva: Coinlive fa servir una interfície estèticament agradable que és fàcil de navegar i controlar.

Per últim, també cal esmentar que el sistema ha estat dissenyat per incorporar una gran selecció d’eines educatives basades en criptomonedes i blockchain, que són absolutament gratuïtes..

Coinlib

Coinlib és una altra font de notícies perfecta per als usuaris que vulguin adquirir una àmplia varietat de contingut criptogràfic seleccionat. Tot i això, la plataforma és quelcom més que un portal de notícies perquè també inclou molts altres mòduls digitals. Això inclou:

 • Opcions d’alerta de preu
 • Criptoanàlisi especialitzat i altres gràfics associats
 • Dades de monedes individuals
 • Seguiment de carteres

Totes les funcions esmentades es presenten als usuaris de la plataforma d’una manera molt simplificada i en temps real. A més, Coinlib també inclou una eina anomenada “el millor explorador de preus”, que, com el seu nom indica, permet als comerciants aprofitar diverses oportunitats d’arbitratge que poden estar disponibles en qualsevol moment del dia o de la nit..

BitColumnist

BitColumnist utilitza un enfocament senzill i senzill per a l’agregació de notícies. La interfície de la plataforma és extremadament bàsica, però proporciona als usuaris totes les dades que necessiten per mantenir-se al dia de les novetats del món de les criptofinances. A més, també cal esmentar que, igual que altres fonts de notícies premium com CryptoGoat, BitColumnist també recull dades de publicacions respectades com BitcoinExchangeGuide, CoinTelegraph i CoinDesk.

CCowl

CCowl és l’agregador perfecte per a aquells que vulguin estar al dia de tots els canvis que s’estan produint dins del cicle global de notícies criptogràfiques. El lloc web inclou un filtre incorporat que elimina qualsevol notícia que no estigui verificada o que no tingui cites adequades per demostrar la seva veracitat. A més, CCowl només inclou notícies de fonts com CoinDesk, Cointelegraph i BitcoinExchangeGuide. Altres funcions que cal destacar són:

Índex de mercat: la plataforma inclou un índex de mercat intern personalitzat que es pot utilitzar per fer un seguiment de la capitalització de mercat de més de 50 monedes digitals.

Compatibilitat: CCowl ha estat dissenyat de manera que pot adquirir dades en temps real de diverses plataformes de comerç criptogràfic de renom com Kraken, Binance, Bittrex i Bitfinex..

FAWS

FAWS com a plataforma d’agregació que proporciona als seus usuaris no només increïbles continguts de criptografia, sinó que també inclou altres funcions útils com:

 • Alertes de preus personalitzades
 • Rastrejador de carteres
 • Comprovador de preus Altcoin

Acumulador de notícies que recull informació dels 37 principals mitjans de criptografia del món.

A causa de la utilitat dels mòduls operatius esmentats, FAWS serveix com una via d’informació ideal per als comerciants que vulguin aprofitar al màxim els mercats de criptomonedes en constant fluctuació a tot el món..

Criptopies

Cryptopys és una excel·lent eina d’agregació que recopila notícies rellevants sobre criptografia de més de 100 fonts de la indústria de confiança en temps real. Tanmateix, el que realment fa destacar aquesta plataforma és el seu suport integrat per a 18 idiomes diferents, així com el grup de recursos cada vegada més gran que es basa en una àmplia gamma de recomanacions de la comunitat. Finalment, pel que fa al seu disseny general, Cryptopys fa servir una interfície senzilla però intuïtiva que permet als usuaris rastrejar els seus actius de criptografia preferits amb només tocar un botó.

Altres dades rellevants:

La plataforma ha estat dissenyada per Krypton Capital i Deco.agency, dues empreses criptogràfiques que han guanyat força en els darrers dos anys..

Els membres de la comunitat Cryptopys des de fa molt de temps tenen el poder d’etiquetar les notícies com si fossin FUD, alcista o baixista, cosa que permet als entusiastes de la criptografia explorar les dades pertinents d’una manera més simplificada i sense problemes.

Bitlovin.com

Tot i que no és tan popular com molts dels altres agregadors de notícies disponibles al mercat avui en dia, Bitlovin fa més que un treball decent recopilant titulars de notícies de fonts de mitjans verificats de tot el món. No obstant això, la característica principal que diferencia Bitlovin de la resta de la seva competència és la seva línia de temps dinàmica de notícies que proporciona als lectors actualitzacions de notícies durant tot el dia (garantint que els inversors en criptografia estiguin al corrent dels últims esdeveniments del món de la criptografia).

Hedge Maven

Tot i que HedgeMaven no és exclusivament una plataforma de notícies orientada a la criptografia, ofereix als seus lectors una gran quantitat d’altres dades relacionades amb la indústria dels fons de cobertura que poden ser d’interès per als entusiastes de la criptografia. Algunes dades clau que HedgeMaven ofereix de manera rutinària inclouen:

 • Informació reguladora del Fons de cobertura (inclou detalls relacionats amb Fons privat: formulari ADV
 • Hedge Fund i altres notícies criptogràfiques associades
 • Índexs mitjans del hedge fund
 • Una llista detallada de professionals que treballen dins d’aquest espai

Finrazor

Es pot considerar Finrazor com un navegador de criptomonedes / agregador de notícies que cobreix una àmplia gamma de notícies relacionades amb gairebé mai criptomonedes disponibles al mercat actualment. No només això, sinó que el lloc web també conté una gran quantitat d’informació relacionada amb altres dominis associats, com ara:

 • ICO (Ofertes inicials de monedes)
 • Blockchain
 • Tecnologia Altcoin

Per últim, també cal esmentar que, juntament amb ICORating.com, Finrazor proporciona als seus lectors una sèrie de dades noves que actualment no fan molts altres llocs web..

WickedZine

WickedZine.com és un feed de notícies dinàmic que cobreix una quantitat insana d’informació relacionada amb diverses criptomonedes en temps real. La pàgina de destinació del lloc web es divideix perfectament en diverses seccions que contenen històries relacionades amb Bitcoin, Ethereum i tecnologia blockchain. No només això, sinó que WickedZine també ofereix als seus lectors diverses ofertes lucratives (com Airdrops, descomptes de token) gairebé el dia a dia.

Intocryptonews

Com el seu nom sembla suggerir, IntoCryptoNews és un agregador de notícies senzill i convenient que proporciona als entusiastes de la moneda digital un canal de notícies les 24 hores relacionat amb els principals actius de criptografia disponibles al mercat actualment. El disseny del lloc web és bastant senzill i no presenta res massa elegant. No obstant això, la plataforma ofereix quan es tracta d’oferir als usuaris contingut educatiu sòlid.

Coinna

Coinna és un agregador de notícies que recopila contingut de criptografia seleccionat de diverses fonts de mitjans establertes com BitcoinExchangeGuide, Cointelegraph, Bitsonline, CoinCodex, etc. blockchain, criptografia, etc.) amb només tocar un botó. Si això no fos suficient, Coinna també es pre-construeix amb una secció dedicada exclusivament al comerç.

Crypto News

Crypto News és un portal d’agregació que se centra més en coses com la mineria de criptografia, l’oferta inicial de monedes, la tecnologia blockchain i les notícies especialitzades sobre criptomonedes. Actualment, la plataforma només està disponible per als usuaris d’Android i iOS, ja que les aplicacions es poden descarregar de forma gratuïta. Algunes de les altres característiques clau de Crypto News inclouen:

La plataforma recull totes les seves notícies de mitjans establerts com Forklog, CoinDesk i CoinTelegraph.

Proporciona als lectors una gran quantitat de dades analítiques en temps real, així com prediccions i opinions dels experts.

Gràcies a les seves habilitats API integradores, Crypto News permet als seus usuaris adquirir diferents tipus de canvi que ofereixen diversos intercanvis de criptomonedes en temps real..

La plataforma també cobreix altres aspectes pertinents relacionats amb la criptografia, com ara perspectives comercials expertes, activitats mineres globals, properes ofertes inicials de monedes, etc..

Algoria

Tot i que Algory no és tan famosa com algunes de les seves contraparts digitals, ofereix als seus usuaris una gamma de funcions sofisticades que poden rivalitzar amb gairebé qualsevol altra plataforma d’agregadors de notícies disponibles al mercat actualment. Establert el 2018, algunes de les característiques clau d’Algory inclouen:

La plataforma ve carregada amb un mòdul de xarxes socials que recopila dades criptogràfiques de diversos llocs web com Twitter, Reddit, Facebook, etc..

Segons el lloc web de la companyia, Algory actualment acumula notícies de més de 1.000 fonts en temps real.

A més de reunir titulars pertinents de fonts fiables a Internet, Algory també té el poder d’adquirir altres dades relacionades d’empreses que ofereixen productes o serveis relacionats amb la criptografia / blockchain..

Finalment, la plataforma permet als seus usuaris crear espais de treball dedicats, així com notícies personalitzades relacionades amb els llançaments d’aire i els dipòsits / retirades de bloqueig amb només tocar un botó.

CoinBlick

CoinBlick és un agregador de notícies basat en la IA que permet als usuaris adquirir un gran volum de dades de moneda digital personalitzades sense problemes. Segons diverses fonts disponibles en línia, el lloc web recull notícies relacionades amb més de 2500 criptomonedes de molts llocs web, inclosos Cointelegraph, BitcoinExchangeGuide, Twitter i Reddit..

Berminal

Berminal és una popular eina d’agregació de notícies que permet als usuaris adquirir una gran quantitat d’informació rellevant relacionada amb la criptografia d’un gran nombre de mitjans de comunicació fiables en temps real. Segons les dades disponibles en línia, la firma té actualment a la seva llista un equip a temps complet de reporters professionals que han estat encarregats de crear i curar contingut especialitzat de notícies que puguin ser d’interès per als entusiastes de la criptografia tant ocasional com seriosa..

Algunes de les funcions clau de Berminal són:

(i) Dades de preus en viu: L’aplicació proporciona als usuaris preus en viu i indicadors tècnics de negociació associats a un munt de monedes digitals (inclosos Bitcoin (BTC), Ether (ETH), etc.).

(ii) Marc de governança autòctona: Berminal fa ús del seu propi protocol de governança, així com d’un testimoni d’utilitat digital (BERM), que poden adquirir els usuaris interessats mitjançant la realització de determinades tasques i activitats, com ara:

 • S’està baixant l’aplicació
 • Votació
 • Reproducció del joc de predicció de preus incorporat BTC de l’aplicació (anomenat Crypto Psychic)

(iii) Filtre de notícies falses: Berminal ve pre-construït amb una eina de filtratge nativa que ajuda a l’eliminació de contingut que busca difondre informació falsa als entusiastes de la criptografia a tot el món..

Conclusió

Al finalitzar aquesta peça, voldríem recordar als nostres lectors que actualment el mercat està ple d’una sèrie d’increïbles agregadors de notícies criptogràfiques que permeten als seus lectors fer inversions més intel·ligents (a més d’identificar / analitzar el mercat de criptomonedes de manera molt més manera racionalitzada). Per tant, esperem que aquesta llista us ajudi d’alguna manera a prendre decisions empresarials més encertades.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner