CryptoCompare: Guia de dades de preus de Crypto Market Exchange

guia de comparació criptogràfica

CryptoCompare és una plataforma de dades de mercat i de preus fundada el 2014 per proporcionar als inversors minoristes i institucionals les dades que necessiten. Descobriu tot el que heu de saber sobre com funciona CryptoCompare i què ofereixen als entusiastes de les criptomonedes a la nostra revisió.

Què és CryptoCompare?

CryptoCompare és un servei d’informació sobre el mercat de criptografia que té com a objectiu salvar la bretxa entre els mercats de criptoactius i els mercats financers tradicionals.

lloc web oficial de criptocompara

Fundat el 2014, CryptoCompare ha crescut fins a proporcionar dades de criptomonedes a empreses de tot el món, oferint als inversors minoristes i institucionals accés a dades de mercat i preus en temps real, fiables i de qualitat per a més de 5.300 monedes i més de 240.000 parells de divises..

criptocompara els preus del mercat de criptografia

CryptoCompare obté la seva informació agregant i analitzant dades de paparres dels principals intercanvis de criptomonedes. A continuació, CryptoCompare integra diferents conjunts de dades per crear preus de criptomonedes. El resultat no és només el preu de Bitcoin, sinó una visió global del mercat. CryptoCompare també proporciona dades a nivell granular, incloses les dades de comerç de criptocurrency, dades del llibre de comandes, blockchain i dades històriques, dades socials, informes i un conjunt d’índexs de criptomoneda..

criptocompara preus d'intercanvi criptogràfic

CryptoCompare, amb seu a Londres, té un rànquing Alexa inferior a 17.000 a nivell mundial i és gratuït per a fins personals i no comercials. També és gratuït per a proves comercials. Mentrestant, els clients comercials poden pagar entre 80 i 200 dòlars al mes per una subscripció a CryptoCompare, amb preus empresarials personalitzats també disponibles.

criptocompara dades criptogràfiques

Funcions de CryptoCompare

CryptoCompare ofereix les funcions i avantatges següents:

Dades d’actius digitals històrics i en temps real: El servei principal de CryptoCompare són les seves dades. La companyia proporciona a les institucions dades definitives d’actius digitals en temps real mitjançant la seva API. Les solucions API i WebSocket de la companyia ofereixen dades de criptografia de nivell institucional a milions de clients a tot el món.

Solucions de serveis de dades de recursos digitals a mida: CryptoCompare ofereix implementacions a mida i a mida, inclosos paquets d’accés a dades empresarials i índexs d’actius digitals atesos a les necessitats úniques de les organitzacions.

criptocompara eines de criptoactius

Més de 5.300 monedes: CryptoCompare admet pràcticament totes les monedes notables de la criptoesfera. A novembre de 2019, CryptoCompare admet més de 5.300 monedes, incloses les grans com Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) i Ripple (XRP).

Més de 240.000 parells de divises: CryptoCompare fa un seguiment de més de 240.000 parells de divises als mercats de tot el món.

criptocompara parells de divises

Aplicacions per a mòbils: CryptoCompare ofereix aplicacions mòbils per a iOS i Android. Les aplicacions per a mòbils us permeten seguir els preus de criptografia en temps real en temps real, afegir monedes a la vostra llista de seguiment i estar al dia de les notícies sobre criptografia. També podeu mantenir diverses carteres, veure informació detallada sobre cada moneda i aplicar anàlisis tècniques, entre altres funcions.

Ressenyes d’intercanvi: CryptoCompare publica ressenyes d’intercanvi de criptografia cada mes. Aquestes revisions d’intercanvi cobreixen les darreres actualitzacions del món dels intercanvis de criptomonedes, inclosos el volum de negociació mensual, moviments únics de parells de divises, desglossaments de volum d’intercanvi per intercanvi i molt més. CryptoCompare només revisa els intercanvis de confiança, inclosos els intercanvis dels quals CryptoCompare recopila dades.

Llistes principals: CryptoCompare té diverses “llistes principals” al seu lloc web on inclouen el millor d’una determinada categoria. Tenen una llista de les principals monedes, intercanvis, ICO, plataformes de mineria, carteres, targetes i plataformes d’apostes, per exemple..

Recerca: CryptoCompare publica periòdicament investigacions d’alta qualitat, incloses revisions d’intercanvi, punts de referència i guies detallades sobre monedes específiques. L’equip intern d’analistes i científics de dades de la companyia ofereix una visió objectiva de tots els diferents aspectes de la indústria dels actius digitals.

40.000 trucades per segon: L’API de CryptoCompare admet fins a més de 40.000 trucades per segon i més de 800 operacions per segon.

Cimera de recursos digitals: CryptoCompare ha llançat un esdeveniment anomenat CryptoCompare Digital Asset Summit. L’esdeveniment tindrà lloc a Londres i reunirà experts de tota la indústria d’anàlisi de dades i actius digitals.

Subscripcions gratuïtes i de pagament: CryptoCompare és gratuït per a usuaris personals i no comercials. Mentrestant, els usuaris comercials poden pagar entre $ 80 i $ 200 al mes, amb preus empresarials personalitzats també disponibles.

Metodologia única del preu i índex dels actius digitals: CryptoCompare utilitza la seva metodologia d’índex agregat propietari anomenada CCCAGG per calcular el preu de mercat dels parells de criptografia negociats entre borses. Basat en aquesta informació, CryptoCompare pot crear índexs d’actius digitals agregats.

Índexs d’actius digitals: CryptoCompare ofereix una àmplia gamma d’índexs d’actius digitals a través d’ells mateixos o dels seus socis, incloent Amun Crypto Basket (HODL5), Crescent Crypto Alt (CCALT), MVIS Bitcoin OTC Spot (MVBTCO) i MVIS CryptoCompare Ethereum (MVETH) , entre dotzenes d’índexs més. Molts d’aquests índexs es creen en associació amb MV Index Solutions (MVIS), que és una filial de VanEck.

criptocompara índexs d’actius digitals

Solucions personalitzades i de marca blanca: CryptoCompare ofereix un conjunt d’índexs que proporcionen referències de valoració de mercat integrals. Els clients es poden associar amb CryptoCompare per crear el seu índex, per exemple, aprofitant les solucions personalitzades i de marca blanca de CryptoCompare. Les solucions personalitzades i de marca blanca de CryptoCompare inclouen proves de retrocés d’índexs independents, càlcul d’índexs de final de dia i en temps real, consulta i suport de metodologies, manteniment i administració d’índexs, documentació d’índexs i difusió pública a través dels principals proveïdors (Bloomberg, Factset, Morningstar i Refinitiv).

API cryptocompare

Com s’utilitza CryptoCompare

L’ús de CryptoCompare és fàcil. Només cal que visiteu CryptoCompare.com, que trieu el vostre pla i que obtingueu la vostra clau.

Si sou un usuari personal o no comercial o voleu fer una prova, podreu obtenir la vostra clau gratuïta a l’instant. CryptoCompare només necessita una adreça de correu electrònic i una contrasenya per registrar-se a la plataforma.

Si sou un usuari comercial o teniu necessitats de dades de gamma alta, podeu inscriure-us a un pla comercial a través de CryptoCompare. Els plans oscil·len entre els 80 i els 200 dòlars al mes per a les petites i mitjanes empreses.

Fins fa poc, CryptoCompare només oferia una API gratuïta i disponible públicament amb limitació de tarifes basada en IP. No obstant això, a finals de 2018, CryptoCompare va implementar un nou servei de dades API que atén tant a usuaris personals com comercials amb autenticació de claus API.

Mentrestant, els usuaris empresarials poden contactar amb CryptoCompare per obtenir solucions de dades i preus personalitzats.

Com funciona CryptoCompare?

CryptoCompare proporciona a les institucions i als inversors minoristes dades de recursos digitals en temps real. Segons el paquet de subscripció, podeu accedir a un nombre determinat de trucades al mes i a més de 60 punts finals de dades de mercat.

També podeu veure les dades històriques completes diàries i horàries. Tots els plans de subscripció tenen accés a dades històriques de 7 dies, tot i que els usuaris empresarials també tenen accés a dades històriques de minuts d’un any complet.

CryptoCompare es connecta amb els principals intercanvis per recopilar aquestes dades. A continuació, els clients accedeixen a les dades de CryptoCompare mitjançant API i solucions WebSocket.

CryptoCompare també ofereix solucions d’integració personalitzades, incloses opcions a mida per a usuaris empresarials que vulguin integrar el flux de dades de CryptoCompare als seus sistemes existents..

CryptoCompare també ofereix índexs de criptografia, cosa que facilita que les institucions i els inversors minoristes visualitzin la informació del mercat d’un cop d’ull. La metodologia de l’índex agregat en temps real (CCCAGG) de CryptoCompare calcula el preu de mercat dels parells de criptomonedes negociats entre borses. Agregant dades de transaccions de més de 170 intercanvis, CryptoCompare utilitza una mitjana ponderada per volum de 24 hores per a cada parell de divises, creant en última instància alguna cosa com CCCAGG BTC-USD.

com funciona la comparació criptogràfica

Al mateix temps, CryptoCompare reconeix que les dades poden ser inconsistents entre els intercanvis a causa de factors com pirates informàtics, API incompletes, baixos nivells de liquiditat, comissions de transaccions i manipulació del mercat. És per això que la metodologia de CryptoCompare té en compte una àmplia gamma de paràmetres, inclosa la detecció de valors atípics en tots els comerços, per proporcionar, en última instància, les dades més precises als clients.

Finalment, CryptoCompare publica una revisió mensual d’intercanvis per mantenir un conjunt d’intercanvis CCCAGG que compleixin un estàndard mínim de dades. CryptoCompare revisa i modifica aquest grup cada mes per garantir que les dades de mercat més representatives i fiables dels intercanvis de components s’utilitzin en els càlculs CCCAGG.

Preus CryptoCompare

CryptoCompare té quatre nivells de preus diferents atesos a diferents tipus d’usuaris, inclosos els següents:

Personal (gratuït)

Clau gratuïta per a projectes personals / no comercials o per a proves comercials

 • 100.000 trucades al mes
 • Més de 60 punts finals de dades de mercat
 • Dades històriques completes diàries i horàries
 • Dades històriques de 7 dies
 • Instantània del llibre de comandes de Binance (BTC-USDT)
 • Atenció al client a través de la secció de PMF

Comercial (79,99 dòlars mensuals pagats anualment / 95,99 dòlars mensuals pagats mensualment)

Per a projectes comercials a petita escala que necessitin una solució bàsica de dades criptogràfiques

 • 250.000 trucades al mes
 • Més de 60 punts finals de dades de mercat
 • Dades històriques completes diàries i horàries
 • Dades històriques de 7 dies
 • Binance (BTC & ETH) instantània del llibre de comandes
 • Atenció al client per correu electrònic

Commercial Pro (199,99 dòlars mensuals pagats anualment / 239,99 dòlars mensuals pagats mensualment)

Per a organitzacions mitjanes i clients institucionals que necessiten solucions avançades de dades de criptografia

 • 750.000 trucades al mes
 • Més de 60 punts finals de dades de mercat
 • Dades històriques completes diàries i horàries
 • Dades històriques de 7 dies
 • Instantània completa del llibre de comandes de Binance
 • Atenció al client mitjançant correu electrònic prioritari

Enterprise (preus personalitzats per a usuaris d’empreses)

Per a organitzacions i institucions de grans empreses que necessiten una solució de dades de criptografia totalment personalitzable amb accés il·limitat a les dades

 • Nombre de trucades personalitzades al mes
 • Més de 60 punts finals de dades de mercat personalitzats
 • Dades històriques completes diàries i horàries
 • Dades històriques any + minut
 • Demaneu instantànies i reproduccions de llibres des de diversos intercanvis
 • Atenció al client a través del gestor de comptes
 • Funcions extra com ara serveis d’indexació, connectivitat FIX i servidors privats
 • Podeu pagar les subscripcions CryptoCompare mitjançant Visa, MasterCard, American Express, BTC o ETH.

criptocompara plans de criptografia

CryptoCompare ofereix reembossaments dins dels 30 dies posteriors a la recepció del pagament. CryptoCompare també ofereix una política de reembossament d’ús legítim: si heu utilitzat menys del 10% del límit de trucades mensuals, podeu trucar a l’equip d’assistència de CryptoCompare dins dels 30 dies posteriors al pagament i l’empresa revisarà la vostra activitat per determinar si és elegible per a reemborsament complet.

Quant a CryptoCompare

CryptoCompare es va fundar el 2014. L’empresa té la seu a Londres, Regne Unit.

equip de lideratge de criptocompara

L’empresa està dirigida per Charles Hayter (CEO & Cofundador) i Vlad Cealicu (CTO & Cofundador). Hayter anteriorment va treballar com a analista de recerca en accions a CitiBank i Westhall Capital, mentre que Cealicu va treballar com a desenvolupador web per a ADVFN i com a cap de desenvolupament de programari a LSBF.

CryptoCompare llista de forma transparent tota la informació de l’equip en línia, inclosa la informació de contacte de l’equip, perfils de LinkedIn i altra informació.

CryptoCompare també s’ha associat amb alguns noms importants de l’espai. Aquestes associacions estratègiques ajuden CryptoCompare a proporcionar informació en temps real als seus clients.

CryptoCompare s’ha associat amb la divisió d’índexs de VanEck, MVIS, per exemple, per lliurar un conjunt d’índexs per a criptomonedes (similar a la matriu FSTE o NYSE). CryptoCompare també proporciona dades a Refinitiv i té una associació amb Nasdaq, Binance, Coinbase i altres grans corporacions.

Paraula final

CryptoCompare és un dels principals proveïdors de dades d’actius digitals de la indústria juntament amb els populars serveis del mercat de criptomonedes com CoinMarketCap i CoinGecko. La companyia té confiança en alguns dels noms més importants de l’espai, inclosos Refinitiv, Binance, Coinbase i MVIS. L’organització amb seu a Londres ofereix plans gratuïts a usuaris personals i no comercials juntament amb subscripcions de pagament per a usuaris petits, mitjans i empresarials.

.tve-leads-conversion-object.thrv_heading h1, .tve-leads-conversion-object.thrv_heading h2, .tve-leads-conversion-object.thrv_heading h3 {margin: 0; padding: 0} .tve-leads-conversion- object.thrv_text_element p, .tve-leads-conversion-object.thrv_text_element h1, .tve-leads-conversion-object.thrv_text_element h2, .tve-leads-conversion-object.thrv_text_element h3 {margin: 0}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner