CoinGecko: Guia de revisió de dades de preus de criptografia i mercat de monedes

revisió de coingecko

CoinGecko és un lloc web de classificació del mercat de criptomonedes que classifica les monedes digitals en funció de diversos factors. Avui us expliquem tot el que heu de saber sobre CoinGecko.

Què és CoinGecko?

CoinGecko, que es troba en línia a CoinGecko.com, és un lloc web que proporciona una visió general del mercat de 360 ​​graus de l’espai criptogràfic. Igual que CoinMarketCap, CoinGecko mostra les criptomonedes principals segons el volum de negociació, el preu, l’oferta en circulació i altres mètriques pertinents..

A diferència de CoinMarketCap, però, CoinGecko té algunes opcions de personalització addicionals. Per exemple, podeu classificar les criptomonedes pel seu moviment de preus en les darreres 1h. També podeu veure instantàniament els màxims històrics de diverses criptomonedes.

CoinGecko també té una secció de “desenvolupador” on podeu veure cada criptomoneda en funció de la seva recent activitat de desenvolupament. Podeu comprovar el nombre d’estrelles, forquilles, observadors i col·laboradors d’una criptomoneda en concret, per exemple. CoinGecko fins i tot mostra un gràfic de compromisos durant les darreres quatre setmanes, cosa que facilita veure com ha augmentat i disminuït l’activitat de desenvolupament de cada moneda.

Podeu veure mètriques similars per a l’estat social de cada moneda (inclòs el nombre de subscriptors de Reddit, usuaris de Telegram, seguidors de Twitter i likes de Facebook)..

Basant-se en totes les mètriques anteriors, cada moneda té una puntuació Gecko. Bitcoin, per exemple, té una puntuació de Developer Gecko del 92% i una puntuació de Social Gecko del 82%, cosa que li proporciona una puntuació total del 88%. Les següents monedes més altes són ETH (77%), XRP (71%) i BCH (71%).

Per tots aquests motius i molt més, molta gent prefereix CoinGecko per sobre de CoinMarketCap i llocs web similars de classificació de monedes. Podeu obtenir la mateixa informació de classificació a simple vista, però també podeu descobrir molta més informació a més del preu del bitcoin.

CoinGecko es va llançar a l’abril del 2014, cosa que el converteix en un dels agregadors de dades de criptomonedes més grans i antics del món. L’empresa té la seu a Kuala Lumpur, Malàisia.

Funcions de CoinGecko

Les funcions clau de CoinGecko inclouen:

Top 100 monedes: CoinGecko llista les 100 millors monedes per capitalització borsària. Podeu veure les monedes pel seu límit de mercat en dòlars americans o per dotzenes d’altres monedes fiduciàries o criptomonedes.

Filtrar monedes per algorisme de hash: Voleu visualitzar només els tokens que utilitzen l’algorisme de hash Ethash? Voleu comparar només les proves delegades de les fitxes de participació? Amb CoinGecko, podeu filtrar les monedes en funció de diversos factors.

funcions de coingecko

Filtrar monedes per plataforma: Podeu filtrar les monedes en funció de la plataforma on es construeixen, com ara Stellar, Waves o VeChain.

beneficis de coingecko

Filtra monedes per altres categories: Podeu filtrar les monedes per diverses altres categories, incloses les “fitxes recolzades en actius”, “la comunicació”, “l’energia”, el “joc” i les “fitxes basades en intercanvis” entre desenes d’altres mètriques.

opcions de coingecko

Mostra el màxim històric: CoinGecko us permet visualitzar a l’instant els màxims històrics de les principals criptomonedes d’un cop d’ull, inclosa la caiguda del valor d’aquesta criptomoneda des del màxim històric i la data en què es va assolir el màxim històric. Podeu comparar fàcilment les 100 criptomonedes més importants en funció del seu màxim històric. Podeu veure que BTC va assolir el màxim històric de 19.665,39 dòlars el 16 de desembre de 2017, per exemple, i que va caure un 52,8% des d’aquest moment. També podeu veure que BCH va assolir el màxim històric de 3.785,82 dòlars el 20 de desembre de 2017 i que va caure el 92,4% des d’aquest moment.

dades de capitalització de mercat de coingecko

Classifica les monedes per activitat del desenvolupador: Una de les funcions més populars de CoinGecko és que podeu veure el rànquing de monedes en funció de l’activitat del desenvolupador. CoinGecko té gràfics que mostren el nombre d’estrelles, forquilles, observadors i col·laboradors per a qualsevol projecte simbòlic, per exemple, així com el nombre de confirmacions en les darreres quatre setmanes. El gràfic de l’activitat de confirmació facilita veure quins projectes creixen en activitat i quins disminueixen. Us pot sorprendre saber que Monero (XMR) és el tercer més col·laborador a l’espai criptogràfic (només per darrere de BTC i ETH) tot i situar-se en la 13a posició general de la capitalització del mercat.

rànquings de monedes coingecko

Classifica les monedes per activitat social: CoinGecko també és popular per la seva capacitat de classificar les monedes per activitat social. CoinGecko mostra el nombre de subscriptors de Reddit, usuaris de Telegram, likes de Facebook i seguidors de Twitter units a un projecte. Això no sempre és perfecte perquè algunes monedes, com ara bitcoin i, no tenen pàgina oficial de Telegram ni de Facebook. Tanmateix, proporciona informació d’un cop d’ull sobre quines monedes tenen pròsperes comunitats socials.

activitat del mercat de criptografia coingecko

Classifica les monedes per mètriques de Blockchain: Finalment, CoinGecko us permet comparar monedes segons determinades mètriques de blockchain. Podeu veure el mecanisme de consens utilitzat per cadascuna de les 100 criptomonedes principals, per exemple, així com el nombre de nodes, transaccions per segon, blocs, subministrament que circula, subministrament total i percentatge circulat. Pocs altres llocs web de comparació de monedes ofereixen informació d’un cop d’ull com aquesta.

dades de testimoni coingecko

Veure mercats de derivats: CoinGecko us permet consultar els mercats de derivats, inclòs el volum de contractes perpetus de bitcoins, contractes de futurs de bitcoins i altres derivats de criptografia. Podeu veure quins intercanvis són més populars, quins contractes augmenten de volum i altres informacions sobre futurs criptogràfics.

Informació del mercat de derivats: CoinGecko també us permet consultar determinats mercats de derivats. Podeu veure la base, el diferencial, la taxa de finançament, els interessos oberts i el volum de negociació les 24 hores de cada intercanvi amb contractes de futurs bitcoin, per exemple.

Actualitzacions de feix: CoinGecko publica “actualitzacions de feixes”, que inclouen actualitzacions directament dels desenvolupadors de cada projecte de criptografia. Podeu veure només les actualitzacions de categories específiques. O bé, podeu veure totes les actualitzacions de tots els projectes.

Tendències: CoinGecko enumera les criptomonedes de tendència, inclosos els movidors grans, els tokens de gran volum i els tokens afegits recentment.

Rànquings d’intercanvi: CoinGecko classifica els intercanvis segons una sèrie de mètriques, inclòs el volum de negociació les 24 hores (normalitzat i no normalitzat), les visites (de SimilarWeb), el nombre de monedes i el nombre de parells de negociació. Cada intercanvi també té una puntuació de confiança CoinGecko. Al novembre de 2019, sis borses compten amb un TrustScore de 10 perfectes, incloent Binance, Bitfinex, Kraken, KuCoin, Poloniex i Bittrex.

Notícies i actualitzacions criptogràfiques: CoinGecko té un munt d’investigacions, notícies i anàlisis criptogràfiques disponibles a través del seu lloc web, inclosa la cobertura d’esdeveniments recents, actualitzacions d’API, estudis i informes professionals, butlletins, informes de novetats, horaris de reducció de bitcoins i molt més. Si voleu obtenir informació d’un cop d’ull sobre les darreres actualitzacions de criptografia, CoinGecko és un recurs excel·lent.

Informació específica de la moneda: CoinGecko té perfils individuals per a cada criptomoneda. Els perfils individuals proporcionen una visió general de cada moneda. Podeu veure enllaços al lloc web de la moneda, exploradors de blocs, carteres, codi font i comunitats, per exemple. Podeu veure un gràfic dels moviments de preus de la criptomoneda al llarg del temps, la seva recent activitat de blockchain i molt més.

Anàlisi tècnica: CoinGecko calcula automàticament l’anàlisi tècnica de cada moneda. Aquesta anàlisi tècnica es proporciona a través de TradingView. Podeu veure que l’anàlisi tècnica dels darrers 15 minuts, per exemple, dóna a BTCUSDT un senyal de “compra” basat en 17 senyals de compra, 9 senyals neutres i 2 senyals de venda.

Aplicacions per a mòbils: CoinGecko ofereix aplicacions mòbils per a iOS o Android. L’aplicació CoinGecko us permet fer un seguiment de més de 2.000 preus criptogràfics a tot el món segons el volum de negociació actual.

Extensió de Chrome: CoinGecko té una extensió de Google Chrome que funciona de manera similar a les aplicacions mòbils de CoinGecko.

Mode dia i nit: CoinGecko ofereix el dia (clar) i la nit (mode fosc).

Suport en diversos idiomes: CoinGecko està disponible en anglès, alemany, espanyol, francès, italià, polonès, romanès, hongarès, holandès, portuguès, suec, vietnamita, turc, rus, coreà, japonès, xinès, àrab, tailandès, malai i indonesi.

Metodologia transparent: CoinGecko publica més informació sobre la seva metodologia que qualsevol altre lloc web de classificació de monedes. L’empresa és totalment transparent sobre com es mostren les monedes, per exemple, com es calculen els rànquings d’intercanvi i com funciona tota la resta de la informació del lloc.

Sense despeses de cotització: CoinGecko no cobra cap mena de comissions de registre. Les monedes han de complir els requisits bàsics per aparèixer a la llista (com ara un lloc web que funciona i un llibre blanc). CoinGecko llista més de 6.000 fitxes digitals en total.

Puntuacions de Gecko: CoinGecko proporciona a cada testimoni una puntuació total de CoinGecko en funció de les seves mètriques de desenvolupador i socials. BTC, per exemple, té una puntuació total de Gecko del 88% perquè obté un 92% per a les mètriques de desenvolupadors i un 82% per a les mètriques socials..

llistats de monedes coingecko

Com utilitzar CoinGecko

CoinGecko és senzill d’utilitzar. Només cal que visiteu CoinGecko.com per començar.

La primera pàgina del lloc web inclou una llista de les 100 millors monedes per capitalització borsària. CoinGecko utilitza USD per defecte. Podeu ordenar les monedes en funció del preu, del volum de negociació o del subministrament en circulació. També podeu veure canvis de preu durant 1 hora, 24 hores i 7 dies.

gràfics de mercat de coingecko

Per veure informació sobre qualsevol moneda específica, només cal que feu clic a la moneda de la llista. A la pàgina de cada moneda hi ha una àmplia informació sobre els moviments de preus històrics, l’algoritme de hash, blockchain i molt més. És més informació de la que trobareu a la típica pàgina de CoinMarketCap.

gràfic de preus de bitcoin coingecko

CoinGecko té pàgines de classificació separades per a monedes en funció dels seus màxims històrics, mètriques de desenvolupadors, mètriques socials, cadenes de blocs i puntuacions globals de Gecko. Simplement feu clic a qualsevol dels enllaços de la pàgina de CoinGecko per veure els gràfics de cada mètrica.

Voleu filtrar les monedes per certes categories o criteris? Podeu fer-ho fent clic a la pestanya “Filtre”. Podeu filtrar les monedes en funció del seu algorisme o plataforma de resum, per exemple. També podeu filtrar monedes per a categories específiques, com ara fitxes de comunicació o fitxes de concert.

Per veure altra informació sobre CoinGecko, feu clic als enllaços que hi ha al costat de la bandera superior.

Podeu fer clic a “Derivats” per obtenir més informació sobre els mercats de futurs, per exemple. Podeu veure instantàniament el volum de negociació de diversos contractes de futurs, la taxa de finançament i els canvis de preus les 24 hores, per exemple.

gràfics de derivats de criptografia de coingecko

CoinGecko també classifica els intercanvis segons el volum de negociació, el nombre de monedes i el nombre de parells de negociació. Feu clic a “Intercanvis” al bàner superior per veure informació específica de l’intercanvi d’un cop d’ull.

seguiment de volums de coingecko

Altres seccions del bàner superior inclouen una secció de notícies generals, que inclou actualitzacions del bloc CoinGecko i dels blocs afiliats.

També hi ha una secció “Beam” que destaca les actualitzacions recents dels principals equips de desenvolupament de criptografia. Si voleu filtrar el soroll i veure només les darreres actualitzacions dels desenvolupadors de criptografia, la secció “Beam” és un lloc ideal per començar.

equips de cadena de blocs de coingecko

La resta del bàner de CoinGecko inclou enllaços a comparacions, vídeos, esdeveniments, índexs de criptografia, informació a la meitat de bitcoins i molt més.

Com funciona CoinGecko?

CoinGecko funciona connectant-se a grans intercanvis directament mitjançant API. CoinGecko agafa dades d’aquests intercanvis i, a continuació, publica aquestes dades al seu propi lloc web les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana..

CoinGecko també recopila anàlisis de dades de TradingView, la popular plataforma d’anàlisi del mercat, juntament amb altres organitzacions de tercers (com ara SimilarWeb per fer un seguiment de les visites úniques a cada lloc web d’intercanvi)..

Al novembre de 2019, CoinGecko llista 392 intercanvis i 6.036 monedes.

CoinGecko no només pren les dades brutes de cada intercanvi i les publica. La plataforma utilitza la seva pròpia fórmula interna per detectar dades atípiques i inexactes. A continuació, publica aquesta informació en gràfics de colors fàcils de llegir.

com funciona coingecko

Obtenir un testimoni a CoinGecko és gratuït. l’empresa mai no cobra cap comissió de cotització. Per tenir un actiu criptogràfic a la llista de CoinGecko, heu de complir alguns criteris de llista. Heu de tenir un lloc web que funcioni, un explorador de blocs de treball, un llistat en una borsa amb el suport de l’API i una comunicació clara sobre el subministrament disponible.

CoinGecko també enumerarà un ICO si té un lloc web en funcionament, un equip totalment transparent i identificable i un llibre blanc.

CoinGecko llistarà qualsevol intercanvi amb un lloc web d’intercanvi en funcionament, un volum de negociació precís que coincideixi amb l’API, una documentació de l’API REST que funcioni i un representant amb qui l’equip pugui comunicar-se per qualsevol problema..

criteris de llista de coingecko

CoinGecko és totalment transparent sobre la seva metodologia. Podeu veure la metodologia de la plataforma per al seguiment, el gràfic i la classificació dels actius criptogràfics aquí.

Preus de CoinGecko

CoinGecko és gratuït. El lloc web no té cap opció de subscripció premium. Les aplicacions per a mòbils i l’extensió de Chrome també són completament gratuïtes.

Avui, CoinGecko només inclou tres anuncis a la seva pàgina principal.

A la part inferior del lloc web de CoinGecko, hi trobareu diversos enllaços de donació.

Quant a CoinGecko

CoinGecko té la seva seu a Kuala Lumpur, Malàisia. La companyia es va fundar l’abril del 2014.

Al llarg dels anys, CoinGecko s’ha fet un nom per oferir investigacions professionals en un espai que cada vegada ho necessita més. CoinGecko s’ha associat amb la Western University i la Humboldt Universitat Zu Berlin per produir investigacions sobre criptomonedes. La investigació de CoinGecko s’ha publicat en llibres com el Handbook of Digital Currency i el Handbook of Blockchain, Digital Finance i Inclusion..

equip de criptografia de coingecko

CoinGecko també compta amb el suport de Malaysian Global Innovation & Centre de creativitat (MaGIC).

Entre els membres clau de l’equip de CoinGecko hi ha TM Lee (cofundador) i Bobby Ong (cofundador).

Paraula final

CoinGecko és molt més que un lloc web de comparació de monedes. El lloc proporciona una anàlisi fonamental dels mercats de criptografia basada en diversos factors.

A més de fer un seguiment del preu, el volum i la capitalització de mercat, CoinGecko analitza les mètriques socials, l’activitat del desenvolupador i les mètriques en cadena. Amb CoinGecko, els usuaris poden accedir fàcilment a informació d’un cop d’ull sobre qualsevol projecte criptogràfic en particular i veure com es comparen els principals projectes criptogràfics amb la competència..

Si busqueu informació extensa sobre monedes, intercanvis, mercats de derivats i molt més per a l’espai criptogràfic, CoinGecko és una de les millors opcions d’Internet..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner