BlockFi: Guia de revisió d’usuaris sobre préstecs i interessos criptogràfics

Revisió de BlockFi

BlockFi, amb els seus comptes d’interessos criptogràfics i els seus préstecs amb criptografia, és una plataforma de gestió de riquesa criptogràfica que us permet estalviar, guanyar i demanar prestat diners amb criptografia.

Els productes BlockFi, que es troben en línia a BlockFi.com, ofereixen comptes de criptografia d’alt interès i un sistema de crèdit de baix cost on podeu obtenir interessos per les vostres participacions en criptomonedes o demanar prestat en dòlars americans bloquejant la criptografia com a garantia.

Què és BlockFi?

Per als posseïdors de criptomonedes a l’àmbit emergent de les finances descentralitzades, hi ha més d’una manera d’apel·lar un gat a l’hora d’invertir. El primer i més comú és simplement comprar i mantenir un o més actius digitals com a part d’una cartera d’inversions a llarg termini.

Però un altre d’aquests és fer que aquests mateixos actius estiguin disponibles com a part d’un fons de capital més ampli. Amb quina finalitat? Perquè els prestataris tinguin prestats i aportin garanties / amortitzacions. El segon mètode s’està convertint en un mètode d’enfocament cada vegada més popular per als titulars que volen assegurar-se que el seu temps no es perdi en mantenir la criptografia.

I tenint en compte el fet que alguns d’aquests tendeixen a la flexibilitat i als tipus d’interès competitius, no és d’estranyar que guanyin força. Un dels més populars entre ells inclou BlockFi, que tenia els seus orígens en el desig d’oferir un nivell més profund de sofisticació als productes i serveis financers per a aquells de l’economia blockchain..

“Des de fa anys, els inversors en criptografia no tenen accés a productes financers bàsics a l’ecosistema blockchain. BlockFi soluciona aquesta bretxa proporcionant accés a comptes de criptografia d’alt interès i productes de crèdit de baix cost a clients de tot el món ”.

Amb un punt de venda inicial com aquest, és lògic aprofundir en els préstecs i les ofertes d’interessos de BlockFi com una de les llistes creixents d’oportunitats d’inversió per als hodlers de bitcoins i els entusiastes de la criptografia..

Descobriu tot el que heu de saber sobre BlockFi i els seus comptes de préstecs i estalvis criptogràfics avui a la nostra revisió.

Informació general del compte d’interessos de préstecs amb criptografia garantida per BlockFi

blockfi-crypto-interest-account

A l’octubre de 2019, BlockFi reclama que els inversors poden guanyar fins a un 8,6% anual dipositant diners al seu compte d’interès BlockFi (BIA). Guanyeu pagaments d’interessos mensuals pel saldo de Bitcoin (BTC), Ether (ETH) i Gemini Dollar (GUSD).

També podeu demanar diners en préstec a través de BlockFi. Només cal bloquejar la criptografia (BTC, ETH o LTC) a la plataforma, accedir al 50% del valor d’aquesta criptografia i pagar els tipus d’interès del 4,5%. Podeu demanar prestat diners per a qualsevol cosa, des de cases fins a cotxes i empreses.

blockfi-crypto-backed-loans

La criptomoneda és cada vegada més madura i corrent. Comencem a veure l’aparició d’infraestructures bancàries modernes dins de l’espai criptogràfic. Fa uns anys, un compte d’estalvi criptogràfic regulat hauria semblat una bogeria. Avui en dia, és només una altra manera perquè els inversors maximitzin les seves participacions en criptografia.

Avui, BlockFi afirma ser el primer i únic compte de criptografia que genera interessos al món i que ofereix interessos compostos. L’empresa té la seu a la ciutat de Nova York, però conserva una adreça comercial a Jersey City, Nova Jersey. BlockFi es va llançar a l’agost del 2017.

Establert el 2017, BlockFi va començar amb la motivació de proporcionar més serveis financers i casos d’ús reals per al món de les criptomonedes. Fundada per Zac Prince, la companyia ha demostrat ser una perspectiva d’èxit per a clients i inversors en un període de temps tan curt.

A l’agost del 2019, per exemple, la companyia va aconseguir assegurar la recaptació de fons de la Sèrie A gràcies a Valar Ventures de més de 18,3 milions de dòlars i un equip humà de només 40 persones aleshores. Aquesta ronda de finançament també va incloure una gran quantitat de suport d’inversors i patrocinadors posteriors, inclosos els següents:

“Winklevoss Capital, Galaxy Digital, ConsenSys Ventures, Akuna Capital, Avon Ventures, Susquehanna, CMT Digital, Morgan Creek i PJC” segons l’equip de BlockFi.

D’aquesta extensa llista d’inversors queda bastant clar que estan encantats amb les perspectives que generalment comporta la visió de BlockFi. Segons el lloc web, aquesta visió inclou un bon nombre de casos d’ús i contingut sempre verd per a inversors nous i existents.

Si es tracta d’una ràpida mirada enrere, on es troba ara BlockFi? Actualment, ofereix solucions per a usuaris que inclouen comptes d’interès criptogràfic i préstecs amb criptografia, que aprofundirem en més detall..

Funcions de BlockFi

Guia de l'usuari de BlockFi

Les funcions clau de BlockFi inclouen tot el següent:

Comptes criptogràfics d’interès alt: Obteniu interès pel vostre BTC, ETH i GUSD. Només cal dipositar fons a BlockFi i, a continuació, obtenir un interès del 8% anual, compost mensualment.

Productes de crèdit de baix cost: Prendre diners a través de BlockFi a taxes del 4,5%. Podeu bloquejar fons a la plataforma i obtenir un préstec de fins al 50% del valor d’aquesta criptografia.

Admet tres criptomonedes: BlockFi admet dipòsits de bitcoins (BTC), Ether (ETH) i Gemini Dollar (GUSD) (per a comptes d’estalvis) i garanties de BTC, ETH o LTC per a préstecs.

Eviteu que tributeu per guanys en criptografia: Si veneu la vostra criptografia avui mateix, podreu accedir en efectiu immediatament. No obstant això, també hi ha implicacions fiscals. Heu de pagar impostos sobre les plusvàlues, per exemple, perquè l’IRS tracta la criptomoneda com a propietat. BlockFi destaca els seus beneficis fiscals com una de les raons per bloquejar fons a la plataforma.

Plans de devolució flexibles: Els plans de devolució de BlockFi són flexibles i es poden personalitzar per satisfer les necessitats úniques dels clients. Després de rebre dòlars nord-americans al vostre compte bancari, heu de pagar els interessos del préstec mensualment abans d’utilitzar el reemborsament final per retornar l’import total del préstec mitjançant BTC o ETH.

Calculadora de préstecs fàcil: BlockFi té una calculadora de préstecs que facilita la comprovació de la quantitat de garantia que necessiteu per a la quantitat desitjada de criptomoneda.

Procés de sol·licitud ràpid: BlockFi té un procés d’aplicació fàcil i ràpid. Els usuaris poden especificar les condicions de préstec desitjades i enviar la sol·licitud. BlockFi respon a la majoria d’usuaris en poques hores. BlockFi comprovarà si heu aprovat els seus criteris de qualificació del préstec.

Sense xecs de crèdit: BlockFi no utilitza la vostra puntuació de crèdit per calcular els terminis de préstec. De fet, BlockFi ni tan sols realitza una comprovació de crèdit suau o difícil, la qual cosa significa que contractar un préstec amb BlockFi no afectarà de cap manera la vostra puntuació de crèdit..

Sense dipòsits ni comissions mínimes: BlockFi es va llançar inicialment amb dipòsits mínims de 0,5 BTC, 25 ETH o 2.500 $ USD. El setembre de 2019, la companyia va retirar aquests requisits i ja no cobra comissions.

Sense sancions per retirada anticipada: El compte d’interès BlockFi (BIA) ofereix fins a una retirada gratuïta al mes. No hi ha sancions de retirada anticipada.

Comptes d’estalvi disponibles a tot el món: Els comptes d’estalvi de BlockFi estan disponibles per a inversors de tot el món majors de 18 anys. Els comptes d’estalvi no estan disponibles per a ningú a la Unió Europea ni als estats de Nova York, Connecticut i Washington, ni estan disponibles per a residents de països sancionats pel Estats Units.

Només pagueu interessos: BlockFi només requereix que pagueu els interessos del vostre préstec. A continuació, pagueu el principal al final del préstec.

Refinançament o finalització del préstec després del període: Després de 12 mesos, podeu optar per refinançar el vostre préstec als tipus actuals o pagar el vostre principal i finalitzar el préstec.

Prendre diners per a qualsevol cosa: BlockFi us permet demanar diners per a qualsevol cosa, des de cotxes fins a targetes de crèdit fins a cases. Un prestador tradicional pot analitzar la vostra puntuació de crèdit i el vostre pla de negoci. BlockFi, però, us permet demanar diners per tot allò que vulgueu. Sempre que tingueu la garantia, podeu demanar fins a un 50% del valor de les vostres participacions en criptografia.

No subjecte a proteccions FDIC o SIPC: Quan els vostres diners es troben en un banc tradicional americà, aquests diners estan protegits per la Federal Deposit Insurance Corporation. Si el banc perd aquests diners o fa fallida, FDIC us reemborsarà fins a un límit determinat. BlockFi no té les mateixes proteccions.

Com funciona BlockFi?

BlockFi actualment paga interessos d’entre el 8% i el 9% anual, compostos mensualment. Com atorga l’empresa tipus d’interès com aquest?

BlockFi concedeix préstecs amb criptografia a qualsevol persona que estigui disposada a tancar la criptografia. Els préstecs s’atorguen a un LTV inicial màxim del 50%. Això significa que si bloquegeu 1 BTC a la plataforma a un preu actual de 8.000 dòlars per BTC, podeu rebre un préstec màxim de 4.000 dòlars..

Els tipus d’interès comencen al 4,5%. El préstec té una durada de 12 mesos. Hi ha una opció per pagar o refinançar el préstec al final del termini.

Podeu utilitzar el préstec amb criptografia per fer qualsevol cosa: pagar un saldo de la targeta de crèdit o comprar una casa, per exemple. BlockFi també afirma que les empreses han utilitzat els seus serveis de préstec per finançar i expandir la nòmina. A més, hi ha certs beneficis fiscals en demanar préstecs dels vostres actius criptogràfics en lloc de vendre.

Alguns dels usos anunciats de BlockFi segons el lloc web oficial inclouen:

  • Obteniu interessos compostos a les vostres participacions BTC i ETH
  • Utilitzeu bitcoin per comprar una casa contractant un préstec per a la llar amb BlockFi
  • Compreu un cotxe amb criptografia contractant un préstec per a automòbils amb BlockFi
  • Diversifiqueu la vostra cartera d’inversions amb un préstec
  • Pagueu el deute de la targeta de crèdit amb criptografia
  • Finançar l’expansió del negoci o la nòmina mitjançant criptografia

Jurídicament, BlockFi es classifica com un prestador no bancari garantit que ofereix préstecs en dòlars nord-americans avalats per actius criptogràfics. L’organització opera en virtut de l’article 9 del Codi comercial uniforme (UCC), i BlockFi envia estats de finançament UCC-1 a cadascun dels estats dels seus prestataris (la companyia opera actualment a uns 35 estats dels Estats Units).

blockfi-business-case-use-loan

Tots els fons es mantenen amb Gemini, l’intercanvi de criptomonedes amb llicència i un depositari registrat també amb seu a la ciutat de Nova York. Els préstecs s’emeten als comptes bancaris dels clients en dòlars nord-americans. BlockFi també s’ha associat amb Scratch, un administrador de préstecs de tercers, per gestionar els contractes i amortitzacions de préstecs.

Què passa si el client fa pagaments per defecte? Què passa si els preus criptogràfics cauen en picat? En aquesta situació, BlockFi pot prendre possessió de la quantitat equivalent de criptomoneda necessària per pagar la resta del préstec. Recordeu: els prestataris han de bloquejar el doble de criptografia que l’import del préstec desitjat.

blockfi-préstecs garantits per criptomoneda

Com s’ha esmentat, hi ha dos serveis específics que l’equip BlockFi proporciona als seus usuaris: el compte d’interès BlockFi i els préstecs amb criptografia. Per començar, comencem pels préstecs criptogràfics BlockFi, i després veurem els comptes d’interessos, el fàcil que és començar i com competeixen contra alguns serveis contemporanis que existeixen..

Com contractar un préstec amb BlockFi

Contractar un préstec amb BlockFi és senzill. En primer lloc, heu de complir tres requisits bàsics:

  • Mínim de 15.000 dòlars en actius criptogràfics
  • No hi ha embargaments sobre actius (inclosos els embargaments fiscals)
  • Sense fallides

Un cop hàgiu confirmat aquests requisits, podeu continuar amb la resta de la sol·licitud de préstec BlockFi:

Pas 1) Visiteu BlockFi.com i creeu un compte a https://app.blockfi.com/signup

blockfi-create-account

Pas 2) Feu clic a la pestanya Préstec

Pas 3) Feu clic a Aplica i completeu la verificació KYC / AML proporcionant les vostres dades personals, informació de seguretat social i historial financer

Pas 4) Reviseu el vostre préstec i signeu el contracte de préstec

Pas 5) Transfereix la garantia a la cartera d’emmagatzematge segur de BlockFi

Pas 6) Espereu unes hores perquè BlockFi verifiqui la vostra sol·licitud

Pas 7) Rebeu el préstec el mateix dia en dòlars nord-americans mitjançant una transferència bancària al vostre compte bancari (o mitjançant stablecoin a l’adreça de cartera que trieu)

Pas 8) Comenceu a fer pagaments només amb interessos mitjançant USD, BTC, ETH o LTC

Pas 9) Pagueu el principal en un sol pagament al final del termini o refinanceu-lo als tipus actuals

blockfi-interès-beneficis-del-compte

Per a aquells que vulguin obtenir un préstec mitjançant l’ús del compte dedicat de BlockFi, revisarem el tipus de condicions, les monedes disponibles com a acords de garantia i les relacions de préstec-valor..

Per començar, el tipus de flexibilitat que tenen els usuaris és aproximadament al mateix nivell que veiem als comptes basats en interessos. En canvi, els usuaris poden col·locar garanties d’Ethereum, Bitcoin i Litecoin, que, tot i ser restrictives, permeten proporcionar alguns dels cryptos més populars com a mitjà per endur-se contra el seu valor.

Aquests mateixos préstecs no són, però, per al titular de criptografia mitjana. La raó d’això es deu a que les ràtios de préstec a valor són relativament fixes al 50%. Com a resultat, els usuaris hauran de presentar una quantitat substancial de criptografia per garantir aquest préstec.

Per exemple, si volguéssiu contractar un préstec per 10.000 dòlars i utilitzar Litecoin, Ethereum o Bitcoin, cadascun tindria un 50% de LTV, és a dir, que haureu de proporcionar 2,5 BTC, 115,05 ETH o 372,72 LTC respectivament.

Tot i que això els fa una mica menys accessibles per a la persona mitjana, aquests mateixos comptes de préstec criptogràfic es poden utilitzar per a qualsevol cosa, des de començar un negoci, pagar el deute, obtenir una hipoteca, etc..

Igual que començar un compte d’interessos, és senzill establir una sol·licitud de préstec, tot el que heu de fer és calcular exactament què voleu demanar en préstec, establir a quina adreça voleu pagar la criptografia de la garantia, introduir la informació bancària, signar el document i esperar confirmació, que pot trigar uns quants dies.

Tot i que la interfície és fàcil de transmetre, el problema que trobareu és que la condició de les amortitzacions del préstec no es fa fàcilment evident per a l’usuari, cosa que pot ser un punt de controvèrsia si voleu saber aquest tipus de coses. prèviament.

Per a aquells que estiguin interessats en fer una ullada a la vessant legal d’aquest tipus de préstecs, podeu consultar un dels esborranys de documents de préstec de BlockFi. aquí.

Assegureu-vos de visitar bé el lloc web i la gamma de productes de BlockFi aquí.

Com sol·licitar un compte d’interès BlockFi (BIA)

El compte d’interès BlockFi està disponible per a tots els majors de 18 anys que visquin a la majoria de parts del món. No es pot inscriure a una BIA si viu a Nova York, Connecticut o Washington o si viu a la Unió Europea. Tampoc no us podeu inscriure si resideu en una nació sancionada pels Estats Units o si esteu en cap llista de vigilància. Després de verificar que compleix aquests requisits, podeu continuar amb el procés d’inscripció:

Pas 1) Creeu un compte a https://app.blockfi.com/signup

blockfi-create-account

Pas 2) Feu clic a la pestanya Dipòsit

Pas 3) Completeu el procés de sol·licitud i verifiqueu la informació de KYC / AML

Pas 4) Transfereix BTC, ETH o GUSD a la cartera d’emmagatzematge segur de BlockFi

Pas 5) Rebeu pagaments d’interessos mensuals pel vostre saldo

L’equip resumeix en què suposa el seu compte d’interessos per als usuaris del lloc web:

“El compte d’interès BlockFi (BIA) us permet obtenir interessos compostos del vostre Bitcoin, Ether i GUSD. Simplement emmagatzemeu la vostra criptografia a BlockFi i guanyeu interessos pagats en Bitcoin, Ether i Gemini Dollar cada mes “.

Igual que altres comptes que hi ha, els usuaris poden optar per dipositar les criptomonedes escollides per desbloquejar els interessos compostos anuals per la quantitat que posin al compte..

Amb un compte com aquest, l’avaluarem en un parell d’àrees: la varietat de criptos que podeu dipositar, els tipus d’interès compostos i la facilitat de configuració d’un compte, inclosa la flexibilitat de trasllat i sortida d’actius. del compte.

En el primer obstacle, BlockFi no ofereix tanta varietat per als tipus d’actius digitals que els usuaris poden invertir.

Segons el lloc web, només hi ha tres recursos disponibles: GUSD, Bitcoin i Ethereum.

Tot i que això simplifica les coses si sou un nouvingut a l’espai. Per a aquells que ja tinguin una bona part dels principals criptos i altcoins, aquests últims només podran capitalitzar un percentatge de les seves participacions. blockfi-bitcoin-deposit

L’avantatge de ser relativament restrictiu és que proporciona als usuaris una interfície bastant clara i fàcil de navegar.

Permetre’ls veure què tenen exactament al compte, quants interessos han obtingut i quin tipus de transaccions han tingut lloc..

Juntament amb aquesta interfície neta, tot el procés de retirada i ingrés amb aquests comptes també és relativament ràpid.

blockfi-retirar-bitcoin

Els usuaris només han de fer clic a ingressar, copiar l’adreça de la cartera i enviar la quantitat que s’afegirà al total del compte corrent.

Mentrestant, per retirar-lo, només heu de seleccionar l’import que voleu treure, afegir la vostra adreça de cartera i ja haureu acabat.

Aquesta facilitat tant per a les retirades com per als dipòsits és una cosa que té com a avantatge distint en comparació amb altres comptes basats en interessos.

Alguns dels quals us situen en algunes obligacions basades en el mes per obtenir millors tipus d’interès que, tot i que són bons per obtenir ingressos addicionals, us treuen certa autonomia.

Amb flexibilitat i facilitat d’ús per als seus usuaris, com es comporta en comparació amb altres serveis disponibles en termes de tipus d’interès? Molt bé en comparació.

BlockFi proporciona als seus usuaris tipus d’interès anuals fixos sobre els tres actius, amb Bitcoin una de les millors taxes disponibles (6,3% en contrast amb Celsius (actualment 5,06%) i Crypto.com (4%) juntament amb GUSD, que se situa en el 8,6% en comparació amb els nivells actualment en descens tant en els Celsius esmentats anteriorment, com en els darrers dos mesos, les taxes de Stablecoin disminueixen.

El mateix s’aplica a Ethereum, que es manté fix per als usuaris de BlockFi al 4,1%, mentre que Celsius al 3,5% i Crypto.com al 3%.

Una de les coses a tenir en compte és el fet que aquestes altres plataformes requereixen que els usuaris tinguin un volum dels token únic (s) de les plataformes per tal de desbloquejar millors tipus d’interès..

Tot i que això proporciona alguns avantatges nets per als usuaris, afegeix un nivell addicional de requisits per part de l’usuari, especialment per a una plataforma com Crypto.com, que requereix una participació de més de 1.500 dòlars per desbloquejar aquests avantatges.

Tenint en compte el fet que alguns usuaris no són els principals propietaris fins al punt que invertir en fitxes d’utilitat específiques de l’aplicació no seria una tasca fàcil, que BlockFi proporcioni aquests tipus d’interès des del principi és un avantatge important.

Sobre BlockFi Crypto Company

BlockFi està liderat per Zac Prince (CEO i fundador). Abans de llançar BlockFi, Prince va formar part de dues adquisicions reeixides, incloses Admeld (adquirida per Google) i Sociomantic (adquirida per DunnHumby). En termes d’experiència bancària, Prince va liderar equips de desenvolupament de negocis a Orchard Platform, un broker-dealer i RIA del sector de préstecs en línia, i Zibby, un prestador de consumidors en línia..

blockfi-company-leadership-team

Altres membres de l’equip de BlockFi són Flori Marquez (cofundador i vicepresident de Growth), Rene van Kesteren (director de riscos) i Mahesh Paolini-Subramanya (CTO).

BlockFi té la seu central a Jersey City, Nova Jersey. Podeu veure l’adreça i la informació de contacte per a l’empresa aquí.

Des del seu llançament a l’agost del 2017, BlockFi ha recaptat més de 60 milions de dòlars en finançament a través de quatre rondes d’inversió. L’última ronda va tenir lloc el desembre del 2018. Les inversions han vingut de noms destacats com ConsenSys Ventures, Kenetic Capital, SoFi, Galaxy Digital (dirigit per Mike Novogratz) i Morgan Creek Capital (dirigit per Anthony Pompliano).

Tot i que és un tipus interessant de resum / punt de venda perquè els usuaris tinguin una configuració ràpida i senzilla, el lideratge de l’empresa l’ha convertit en un focus d’accessibilitat per als inversors nous i existents a l’espai criptogràfic per començar fàcilment amb l’empresa i la configuració. ja sigui un dels dos comptes que ofereixen.

Què és l’especialitat Crypto de BlockFi?

blockfi-review-guide

Com podeu veure, és bastant senzill configurar un nou compte d’usuari BlockFi, ja que esperaríem d’una empresa que doni més valor a la informació dels seus usuaris sobre blockchain i productes..

Com notareu amb algunes de les captures de pantalla aquí, el procés és relativament simplificat; amb els usuaris que només necessiten proporcionar informació rudimentària.

Aquesta informació inclou; nom i cognoms, adreça de correu electrònic, seguida d’un codi de confirmació que s’envia al vostre correu electrònic per tal de configurar efectivament el vostre compte.

En aquesta pàgina següent, voldreu consultar el vostre correu electrònic per obtenir un codi d’activació de 6 dígits per al vostre compte nou. Un cop tingueu aquest problema, podreu introduir el vostre compte nou.

El que notareu, però, és que totes les opcions són opaques i / o grisenques.

Això vol dir que encara no estan disponibles. Igual que alguns altres productes en aquesta mateixa línia, haureu d’aprovar alguns protocols KYC per poder obrir comptes basats en interessos o préstecs..

El canvi d’alguns controls KYC pot ser un trencament, però per sort BlockFi no cau en aquesta trampa. Tot i que de vegades hi ha esperes de dies per validar la vostra informació i el comprovant d’adreça. BlockFi, almenys per experiència personal, era bo anar en una hora.

Un dels avantatges nets de BlockFi és el seu contingut, que és un bloc actiu dins del lloc web que el distingeix d’algunes de les altres plataformes i serveis que hi ha al mateix sector..

Per què és exactament així? Senzill: si sou externs a invertir en un d’aquests comptes d’interès, invertir en criptomonedes i invertir en general, tenir una biblioteca d’articles que analitzin alguns factors importants a tenir en compte per invertir pot suposar una gran diferència.

Llavors, què proporciona aquest bloc als seus usuaris? De moment, funciona des de principis del 2018 i en realitat consisteix en (com hem esmentat anteriorment) contingut de fulla perenne sobre els grans temes per als inversors.

Un dels primers articles publicats per la companyia inclou un article exhaustiu sobre la legislació fiscal relacionada amb les criptomonedes, per exemple, juntament amb altres sobre el tema de l’estructuració de préstecs i inversions, que inclou un desglossament de què s’ha de tenir en compte quan es tracta de l’impost sobre les plusvàlues..

Ara, sembla una digressió realment inusual, simplement submergir-se en el bloc de la companyia durant aquest temps, però si sou nou en aquest camp, si hi ha dues coses, esteu lligats pel seu coneixement del sector, per una, i el segon és la paciència. Com a resultat, qualsevol empresa que realment ajudi a educar usuaris nous i existents és una bona addició.

Si no heu tingut l’oportunitat de revisar aquesta part del lloc web i de sentir la necessitat de conèixer millor la legislació fiscal i altres elements, creieu que hauríeu de conèixer la inversió en criptografia. Assegureu-vos de veure bé el bloc complet aquí.

Paraula final

BlockFi és un participant únic a l’espai criptogràfic. Combina la moderna infraestructura bancària amb la criptografia, cosa que ens proporciona una plataforma d’estalvi i préstec per a tot tipus de necessitats financeres. Podeu demanar diners en termes flexibles a través de BlockFi. O bé, podeu estalviar diners amb els atractius tipus d’interès de la plataforma.

BlockFi tampoc no és només una posada en marxa aleatòria: l’empresa ha rebut més de 60 milions de dòlars en finançament a través de quatre rondes d’inversió d’alguns dels inversors més grans de l’espai criptogràfic. BlockFi també s’ha associat amb Gemini per a la custòdia de criptografia.

Per tots aquests motius, BlockFi és una de les maneres més fàcils i accessibles de maximitzar el valor de les vostres participacions criptogràfiques..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner