Invertir en onades: tot el que heu de saber

Waves és un ecosistema de cadena de blocs que funciona com a criptomoneda, plataforma de llançament de token i DEX. Els desenvolupadors darrere del projecte van intentar introduir un potent conjunt d’eines per ajudar al desenvolupament de solucions descentralitzades de la Web 3.0. El seu objectiu era dissenyar una alternativa fàcil d’utilitzar Ethereum per promoure l’adopció massiva de blockchain. En aquesta mesura, l’equip de desenvolupament de la plataforma va tenir un èxit espectacular.

Quins problemes resol les ones?

Waves intenta corregir un dels problemes més antics del mercat de criptografia, la confusió. Per a la majoria de la gent, la possibilitat de programar i llançar el vostre propi testimoni sembla una tasca impossible. Tanmateix, Waves permet a qualsevol persona crear i llançar fitxes de criptografia personalitzades sense cap comprensió prèvia de la tecnologia.

L’eliminació de les barreres tècniques del procés de creació de fitxes suposa un enorme benefici per al sector. Sorprenentment, s’ha afirmat que podeu crear un testimoni bàsic en menys de cinc minuts. La simplificació del procés de tokenització ajuda a garantir que Waves pot garantir la transferència de valor mitjançant la “tokenització” per a una varietat d’actius del món real. D’aquesta manera, Waves és ideal per a finançament col·lectiu, ICO simples i programes de fidelització.

Beneficis de les ones

Com a força pionera al mercat, Waves promou l’adopció massiva mitjançant la senzillesa. Hi ha una gran quantitat de beneficis obtinguts amb l’ús d’aquesta criptomoneda de nova generació. Aquests són els principals motius pels quals els inversors continuen agafant aquesta moneda. Els desenvolupadors tenen previst ampliar les seves capacitats de fitxes en el futur. Si aconsegueixen crear un testimoni que sigui comparable a les opcions d’Ethereum, hi ha moltes possibilitats que Waves pugui captar una part important del trànsit d’Ethereum.

Waves - Twitter

Waves – Twitter

Fàcil d’usar

No hi ha cap manera més senzilla de crear el vostre propi testimoni i aprofitar la senzilla funcionalitat de blockchain. Comparativament, Ethereum, la cadena de blocs més popular de Dapp, requereix que els desenvolupadors entenguin llenguatges de programació com Solidarity per crear Dapps i executar contractes intel·ligents. Aquests requisits afegeixen una despesa general significativa a qualsevol campanya de finançament col·lectiu.

En especial, les fitxes basades en ones no són tan tècnicament robustes com les fitxes Ethereum. Tanmateix, com que són tan fàcils de programar, són la solució perfecta per a empreses que necessiten funcions bàsiques com les que s’utilitzen en ICO, fitxes d’utilitat i programes de fidelització..

Estaca

Els usuaris de Waves poden apostar per la seva criptografia i obtenir recompenses. La xarxa utilitza apostes per mantenir la cadena de blocs segura. En particular, haureu d’apostar 1.000 ones per executar un node de participació complet a la xarxa. Les xarxes de prova d’aposta requereixen que els usuaris facin dipòsits més grans per participar com a node i garantir que comparteixen les pèrdues financeres potencials que poguessin produir-se si executen un node maliciós..

Negociació

Els usuaris accedeixen a un potent intercanvi descentralitzat (DEX) quan també utilitzen Waves. Podeu canviar qualsevol testimoni basat en ones amb qualsevol altre testimoni basat en ones en qüestió de segons. La xarxa us permet crear i comerciar fitxes criptogràfiques sense la necessitat d’una extensa programació de contractes intel·ligents. També proporciona nous projectes amb accés instantani a la liquiditat, cosa que el fa ideal per a estratègies de llançament de tokens.

Dapps

Un altre atractiu de Waves és la seva estructura de tarifa zero per als desenvolupadors. A la xarxa Ethereum, els desenvolupadors paguen tarifes en forma de criptomoneda interna anomenada Gas. Originalment, aquesta tarifa estava destinada a garantir que no entrés a la cadena de blocs i que reduïssin la funcionalitat. Waves elimina les taxes de gasolina i les substitueix per una tarifa plana mínima. D’aquesta manera, els desenvolupadors poden crear Dapps més robustos per als usuaris.

Waves: pàgina d'inici

Waves: pàgina d’inici

Com funcionen les ones?

L’ecosistema es basa en una arquitectura de dos nivells amb nodes lleugers i complets que mantenen la xarxa. Aquest concepte va ser introduït per primera vegada pel projecte NXT. Concretament, els desenvolupadors van decidir integrar NXT Client SuperNET lite per augmentar l’eficiència.

Nodes complets

El primer nivell del sistema utilitza nodes complets. Aquests són els miners que validen les transaccions i afegeixen nous blocs a la cadena de blocs. Aquests nodes juguen les seves ones per ser elegibles per obtenir recompenses.

Nodes lleugers

Waves també utilitza nodes lleugers per accelerar les transaccions i la comunicació a la xarxa. Els nodes lleugers són més ràpids perquè mai descarreguen la cadena de blocs. En canvi, aquests mini-nodes depenen dels nodes complets per a les confirmacions i les interaccions de les transaccions. En concret, els nodes lleugers recuperen l’estat actual de la xarxa de nodes complets mitjançant el fitxer Plataforma Scorex.

Fitxes d’aplicacions personalitzades (CAT)

Al centre de la plataforma Waves, resideix el seu CATS. Els CAT són els testimonis bàsics d’usuari creats a la plataforma. Qualsevol pot crear un testimoni directament a través de client lite que està disponible en ordinador, Android, i iOS. Sorprenentment, només costa 1 WAVE crear un testimoni personalitzat en aquest moment. Els usuaris poden llançar, distribuir i canviar la seva pròpia criptografia en qüestió de minuts amb Waves. És important destacar que podeu gestionar les vostres fitxes mitjançant scripts que s’executen al vostre compte a la cadena de blocs d’ones.

Governança

Waves utilitza un mecanisme de consens híbrid per mantenir la xarxa segura. El mecanisme de prova de participació arrendada (LPoS) presta els millors aspectes de la xarxa PoS i introdueix alguns protocols nous per racionalitzar el procés. Els usuaris juguen fitxes cedint-los a nodes complets que executen la xarxa. Amb entusiasme, llogar Waves només costa 0,002 WAVES.

Recompenses d’aposta

Els nodes de participació reben dues formes de recompenses. El primer conjunt de recompenses es paga en Waves. El segon conjunt de recompenses es presenta en forma de fitxes Miner Reward (MRT). Els miners reben 60 MRT pels primers 70 blocs que creen en un dia. Després d’això, poden guanyar 30 MRT addicionals per bloc. El millor de tot és que podeu participar encara que no tingueu les 1000 ones necessàries per convertir-vos directament en un node. De manera única, podeu llogar les vostres WAVES a un públic piscina minera i compartir les recompenses.

DEX

Les onades DEX és un dels intercanvis de criptomonedes descentralitzats més ràpids del món. Podeu canviar la vostra moneda de nova creació en un parell comercial amb qualsevol altre testimoni Waves en qüestió de segons. Fàcilment, la plataforma integra un aparellador automatitzat per emparellar comandes de compra i venda i intercanviar les fitxes quan es compleixen les comandes.

Testimoni d’ones

El token d’ones és la principal criptomoneda de la xarxa. Les ones poden funcionar com un vehicle de pagament. Aquestes fitxes també són el que poseu per crear noves fitxes o aposta per obtenir recompenses. D’aquesta manera, la moneda és una criptomoneda extremadament versàtil.

Waves - CoinMarketCap

CoinMarketCap

Història de les ones

Waves va entrar al mercat el juny del 2016. La moneda va ser un èxit des del seu llançament. L’ICO de la companyia va aconseguir més de 16 milions de dòlars durant el seu llançament. Bona part d’aquest èxit es pot atribuir a l’experiència de l’equip. Molts dels membres principals de l’equip de Waves també van treballar molt a la Projecte NXT junts.

El setembre de 2018, l’equip va fer una important actualització a la xarxa. L’actualització va integrar diverses funcions, com ara suport per a adreces multi-sig, congelació de token, permutes atòmiques, votació i Oracles. Els oracles són sensors fora de la cadena que es comuniquen amb la cadena de blocs. Aquests sistemes de la nova era permeten a les cadenes de blocs interactuar amb el món real de maneres noves i emocionants.

L’octubre de 2018, la plataforma va establir el rècord de processament de la major quantitat de transaccions de qualsevol projecte blockchain en un sol dia. De manera impressionant, la plataforma va prendre el títol d’un altre EOS de criptografia de tercera generació. Els analistes van registrar 6,1 milions de transaccions a la plataforma aquest dia de registre.

Com comprar onades

Obtenir ones és fàcil avui en dia. La plataforma està ben reconeguda i està disponible a les borses més reconegudes. Un dels millors intercanvis per aconseguir aquesta criptografia és Binance. Actualment, Binance és l’intercanvi més important del món pel que fa al volum de negociació. Aquest volum afegit proporciona una liquiditat molt necessària als inversors.

En aquest moment no hi ha parells comercials USD / Waves a Binance. Haureu de finançar el vostre compte de Binance amb Fiat, Bitcoin o Ethereum per obtenir Waves. En particular, Binance proporciona una onramp fiat als usuaris. Com a tal, haureu d’adherir-vos als mecanismes de compliment de KYC. Un cop verificat el vostre compte, el comerç només triga un segon a completar-se.

Invertir en onades: tot el que heu de saber Invertir en onades: tot el que heu de saber Invertir en onades: tot el que heu de saber
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

Millor per

Operadors avançats

Millor per

Comerciants dels EUA

Millor per

Facilitat d’ús

Comissions de negociació

0,10%

Comissions de negociació

0,16%

Comissions de negociació

0,125%

Promocions

10% de devolució

Codi de descompte: EE59L0QP

Promocions

Cap

Promocions

Cap

Com emmagatzemar ones

Hi ha moltes maneres d’emmagatzemar Waves. Una de les millors maneres de mantenir segura aquesta criptomoneda és a través de les plataformes, client de cartera lite. Aquesta cartera està disponible com a descàrrega gratuïta en multitud de plataformes, incloses PC, Android, iOS o com a complement de Chrome. El client lleuger es considera segur, però no està tan protegit com mantenir el vostre xifrat sense connexió a “emmagatzematge en fred”.

Els proveïdors de carteres de maquinari com Ledger i Trezor ofereixen opcions assequibles als consumidors en aquest moment. Si teniu previst mantenir una quantitat important d’ona, aquest és, amb diferència, el mètode més segur. Les carteres de maquinari introdueixen un “buit aeri” per garantir que cap pirata informàtic pugui robar els vostres fons de manera furtiva.

Fer ones a la indústria

Els desenvolupadors darrere de la plataforma Waves estan centrats en el futur. La decisió de crear una plataforma de llançament de token fàcil d’utilitzar és aconsellable si es considera que la tokenització és un dels sectors amb més creixement del mercat. Podeu esperar que Waves continuï ocupant el primer lloc del mercat en un futur previsible a causa del seu enfocament innovador i el seu historial de proporcionar serveis de blockchain útils a les masses..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner