Invertir en NEO: tot el que heu de saber

NEO és una de les criptomonedes més importants del món. Aquesta moneda va aconseguir captar la imaginació dels mercats asiàtics, fins i tot en moments d’incertesa reguladora. Avui en dia, l’ecosistema NEO és més vibrant que mai gràcies al treball dur dels desenvolupadors i a la participació de la comunitat.

Què és NEO?

NEO és una comunitat sense ànim de lucre projecte blockchain que va entrar al mercat per proporcionar als desenvolupadors de Dapp una plataforma fàcil d’utilitzar. En concret, NEO és una cadena de blocs de codi obert i criptomoneda. Segons el de l’empresa paper blanc, NEO funciona com una “xarxa distribuïda per a l’economia intel·ligent”. Cal destacar que NEO es tradueix en grec per a nous i joves. El nom és adequat si considerem que la plataforma és vista per molts com una versió més recent i nova d’Ethereum.

Suport xinès

NEO va ser el primer projecte de blockchain de la Xina que va rebre un gest d’aprovació dels reguladors. Curiosament, el govern xinès sí abraçat el projecte, fins i tot després d’interrompre borses al país. L’empresa és una de les poques criptomonedes seleccionades autoritzades a operar a la Xina en aquest moment. Aquest suport i el sentiment nacionalista que hi ha darrere del projecte han portat a molts a anomenar el projecte “Ethereum xinès”.

Quins problemes corregeix NEO

NEO tracta d’abordar multitud de problemes als quals s’enfronta el mercat. Principalment, NEO està pensat per actuar com un sistema més flexible alternativa a Ethereum. La companyia utilitza una filosofia que avalua les opcions de disseny en un espectre multivariant. D’aquesta manera, Neo pot ajustar el seu enfocament de mercat en conseqüència.

Per exemple, els desenvolupadors de NEO poden decidir en funció de cada cas d’ús concret, quin nivell de descentralització / centralització és el més adequat per a un projecte. També poden formular judicis similars sobre altres qüestions importants, com ara el nivell de governança en cadena / fora de cadena. Aquestes opcions proporcionen a NEO més escenaris de casos d’ús per a l’adopció a gran escala tant en el sector comercial com en el govern

Com funciona NEO

La cadena de blocs NEO pot allotjar una gran varietat d’actius digitals. Per exemple, la xarxa ofereix un suport complet per als actius de blockchain, la identitat digital i els contractes intel·ligents. La plataforma pot suportar aplicacions descentralitzades (dApp) de tot tipus, tokenització d’actius del món real i ofertes inicials de monedes.

Dos caps

NEO és una plataforma pública que també aprofita el Onchain xarxa per crear un escenari de governança òptim. La interoperabilitat de les xarxes estén l’abast de la plataforma a noves altures. També combina les comunitats d’aquest projecte per aprofitar els desenvolupaments de la xarxa.

Onchain

Onchain es va fundar el 2014 a la Xina. Aquesta empresa privada de blockchain és més coneguda pel seu enfocament en el govern i les grans empreses. La plataforma és coneguda per la seva tecnologia d’Arquitectura de Xarxes Descentralitzades (ADN). Aquest protocol simplifica la creació de cadenes de blocs públiques i privades.

Dos fitxes

NEO utilitza un sistema de dos nivells per proporcionar a la xarxa més flexibilitat per a usuaris i desenvolupadors. L’ecosistema depèn tant de tokens NEO com de GAS. En total, l’empresa emetrà 100 milions de cada testimoni. Actualment hi ha 70.538.831 NEO en circulació.

Fitxes NEO

NEO és la criptomoneda de la cadena de blocs NEO. Aquesta criptografia representa una part de la propietat a la cadena de blocs NEO. Aquesta criptografia també té un paper en la governança. Permet a la comunitat crear blocs i gestionar la xarxa. Curiosament, NEO té unitats indivisibles i no es pot dividir com altres monedes com Ethereum. El raonament darrere d’aquesta decisió és que cada moneda està destinada a actuar com una única participació a la cadena de blocs NEO. Igual que les existències, aquestes monedes no es poden dividir en unitats més petites.

NEO - CoinMarketCap

NEO – CoinMarketCap

Fitxes de gas

GAS és el testimoni d’utilitat de la xarxa NEO. Aquest testimoni abans es coneixia com ANC-Antcoins. A l’ecosistema, el GAS funciona com Ether a la xarxa Ethereum. Els desenvolupadors utilitzen GAS per a transaccions a la xarxa. A més, els usuaris reben recompenses en tokens GAS.

El GAS es genera a un ritme de vuit GAS per bloc. La xarxa redueix automàticament el nombre de recompenses per bloc després de dos milions de blocs confirmats. Els usuaris tenen opcions amb GAS. Podeu canviar GAS per altres criptomonedes, com Bitcoin, Litecoin o Ethereum. També podeu convertir el GAS a NEO directament. D’aquesta manera, el preu del GAS continua desvinculat.

Codificació de contractes intel·ligents

NEO proporciona als desenvolupadors accés a una potent màquina virtual que simplifica els components més crítics de la programació de contractes intel·ligents. Per exemple, els desenvolupadors no necessiten aprendre un nou llenguatge de codificació per utilitzar la plataforma. La xarxa permet contractes intel·ligents en C #, Java, Python, a més d’una gran varietat d’altres llenguatges de codificació. D’aquesta manera, la xarxa pot allotjar desenvolupadors de tota la indústria.

Consens

NEO presenta el món al Tolerància a les falles bizantines delegada (dBFT) mecanisme de consens. En aquest mecanisme, hi ha certs nodes coneguts com a comptadors. Aquests comptables digitals fan les verificacions de blocs reals. Les dades s’emeten a la cadena de blocs. Només quan dos terços dels nodes de la xarxa concorden amb la versió de la cadena de blocs d’un comptable..

Tolerància a fallades bizantines delegades (dBFT) - vtce

Tolerància a fallades bizantines delegades (dBFT) – vtce

Rendiment més ràpid

El mecanisme de consens dBFT és ràpid, molt ràpid. Pot gestionar més de 1.000 transaccions per segon. En comparació, Bitcoin gestiona al voltant de sis transaccions per segon (tps). Ethereum pot suportar la friolera de 12 tps. Sorprenentment, NEO intenta augmentar la seva taxa tps a noves altures amb la seva pròxima actualització. L’objectiu de l’actualització és portar la xarxa a una bogeria de 10.000 transaccions per segon.

Actualització de governança

Al maig de 2020, els desenvolupadors darrere de NEO van proposar una important actualització a la xarxa. L’actualització introduiria un nou model de governança. La nova estratègia permet als titulars de monedes votar per un comitè format per 21 membres governants. Aquests membres tenen la responsabilitat de representar la comunitat. Aconsegueixen la possibilitat de votar sobre diversos paràmetres modificables de la cadena de blocs i altres canvis en la codificació de la xarxa.

La proposta suggereix que les persones que votin per aquests membres rebin recompenses GAS addicionals. Aquesta recompensa és un mitjà per agrair als membres la seva participació en el procés de governança. La proposta estableix que dels 21 membres governants escollits, set també es convertiran en nodes de consens.

Com a node de consens, les seves responsabilitats s’estendran a blocs de validació. A més, aquests set membres obtenen poders de veto. Per prendre una decisió de veto, els nodes de consens han d’obtenir el suport de dos terços de la comunitat.

Història de NEO

NEO va entrar al mercat com Antshares el febrer del 2014. Aquesta empresa és la idea de dos entusiastes de la cadena de blocs de llarga data, Erik Zhang i Da Hongfei. Durant aquest temps, la criptomoneda real va passar a ser Antshares (ANS). El 2014, els dos desenvolupadors van ampliar la seva visió amb la creació d’Onchain.

L’abril de 2016, NEO publica oficialment el seu llibre blanc. El document va destacar els beneficis i els aspectes tècnics de la delegada tolerància a fallades bizantines. Aleshores, aquest era el primer mecanisme de consens nascut a la Xina. Com a tal, va rebre una forta cobertura mediàtica a la regió.

L’agost de 2016, NEO va entrar al mercat mitjançant un ICO. L’esdeveniment va ser un èxit important amb el projecte que va aconseguir més de 4,5 milions de dòlars en finançament. Aquests fons es van destinar a una nova expansió de l’estratègia de NEO a la regió. Al setembre del mateix any, Onchain va establir una associació estratègica tecnològica amb Microsoft. L’acord va establir la cooperació en múltiples projectes.

Al juny de 2017, Antshares va canviar de marca oficialment a NEO. La criptografia també va rebre el seu primer suport amb seu als Estats Units aquest any. En concret, a la moneda hi havia un llistat a Bittrex. L’any següent, la plataforma d’identificació digital VALID va anunciar una associació estratègica amb la firma.

NEO3

Aquest any es va anunciar una important actualització. L’actualització de NEO3 està prevista per ser la més gran de la companyia fins ara. A més de la introducció dels nous models de governança, l’actualització aportarà més interoperabilitat al sector. En concret, la plataforma obtindrà més capacitats entre cadenes. Actualment, els desenvolupadors estan experimentant amb aquests protocols. Han creat Testnets amb Bitcoin, Ethereum i Ontology.

Tokenització

L’actualització també simplificarà el procés de tokenització. En concret, els desenvolupadors volen facilitar la creació i l’emissió de tokens no fungibles. Les fitxes no fungibles són representacions digitals úniques d’un recurs. Alguns exemples de fitxes no fungibles inclouen la tokenització de:

  • Fitxes de seguretat
  • Existències
  • REIT
  • Art
  • Cotxes
  • Entrades per a esdeveniments
  • Altres actius físics

Com comprar NEO

NEO no és difícil de trobar al mercat. La majoria d’intercanvis importants tenen parells comercials NEO / Bitcoin. Per utilitzar aquestes plataformes només haureu de registrar-vos a un compte. Un cop el vostre compte estigui actiu, carregueu-lo directament amb moneda fiduciària o Bitcoin. A partir d’aquí, només cal localitzar el parell de negociació NEO / BTC. Un cop completat el registre, tot el procés és fàcil i ràpid. Paybis també us permet comprar-lo directament amb una targeta de crèdit.

Invertir en NEO: tot el que heu de saber Invertir en NEO: tot el que heu de saber Invertir en NEO: tot el que heu de saber
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de desenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de desenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Revisió de Kriptomat

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de desenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

Millor per

Usuaris avançats

Millor per

Comerciants dels EUA

Millor per

Comerciants europeus

Compte mínim

Cap

Compte mínim

1,00 USD

Compte mínim

35 €

Promocions

10% de devolució

Codi de descompte: EE59L0QP

Promocions

Cap

Promocions

Cap

Com emmagatzemar NEO

Hi ha algunes maneres d’emmagatzemar el vostre NEO. L’important que cal recordar és que només voleu emmagatzemar el vostre xifrat en una cartera que us permeti obtenir recompenses de GAS. El Cartera NEON és una de les millors opcions per als inversors que vulguin obtenir els seus beneficis.

De manera impressionant, també podeu obtenir recompenses GAS amb una cartera de maquinari. El Ledger Nano S o els més avançats Ledger Nano X es pot connectar directament a la vostra cartera NEON. A continuació, podeu enviar, rebre i obtenir els vostres beneficis des d’una plataforma de cartera segura. En particular, NEON no és la cartera principal de la xarxa, però ha rebut un suport comunitari inigualable i compta amb les benediccions dels desenvolupadors.

Resum

Donada la posició única de NEO als mercats asiàtics, és difícil imaginar res menys que èxit per a aquesta plataforma. Aquests desenvolupadors actualitzen contínuament la xarxa amb NEO3 configurat a alliberament en els propers mesos. De moment, NEO comparteix el primer lloc del mercat de criptografia com una de les principals plataformes de desenvolupament Dapp disponibles.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner