Invertir en Filecoin (FIL): tot el que heu de saber

Filecoin (FIL) és un emmagatzematge i compartició de fitxers descentralitzats xarxa que aprofita el poder de la tecnologia blockchain per proporcionar als usuaris una infinitat de noves oportunitats al mercat. Les plataformes descentralitzades per compartir fitxers són ara més populars que mai. Filecoin combina diverses tecnologies per proporcionar una experiència única als seus usuaris que es tradueix en més possibilitats de guanyar criptografia.

En la seva forma més senzilla, Filecoin funciona de manera similar a altres plataformes per compartir fitxers com Dropbox. La principal diferència és que, en comptes d’una autoritat centralitzada que emmagatzemi dades, els usuaris que vulguin emmagatzemar dades poden fer ofertes per l’emmagatzematge disponible que ofereixen els miners que ofereixen espai al disc. D’aquesta manera, Filecoin representa un altre cas d’ús de la tecnologia blockchain fora de les aplicacions financeres.

Quins problemes resol Filecoin (FIL)?

Filecoin intenta esmenar algunes de les principals preocupacions que tenen els sectors d’intercanvi de fitxers i d’emmagatzematge en núvol. Actualment, aquestes indústries pateixen centralització. Les principals empreses com Amazon Web Services mantenen enormes quotes de mercat. El seu posicionament els permet dictar termes esbiaixats i taxes més altes als usuaris que no tenen alternatives fiables.

Filecoin (FIL) - Twitter

Filecoin (FIL) – Twitter

Espai al disc dur no utilitzat

Mai no és bo deixar perdre les coses que no utilitzeu. Aquesta afirmació sona especialment cert quan es parla del vostre espai de disc dur no utilitzat. Fins fa poc, aquest emmagatzematge no utilitzat no tenia cap valor. Avui en dia podeu obtenir beneficis significatius compartint el vostre espai de disc dur no utilitzat.

Censura

Juntament amb la centralització, arriba la censura. Els líders de la indústria juguen ara el paper de porters. Ells trien quina informació pot transmetre a les masses. Malauradament, aquesta tendència de les empreses tecnològiques intrusives sembla estar prevista per continuar en un futur previsible.

Avantatges de Filecoin (FIL)

Els usuaris de Filecoin (FIL) gaudeixen d’una gran varietat d’avantatges que converteixen la plataforma en un gran candidat al mercat. El protocol incentiva una xarxa global d’operadors d’ordinadors per proporcionar serveis de compartició i emmagatzematge de fitxers a les masses. Aquesta estratègia fomenta una major cooperació entre els usuaris. Sorprenentment, la comunitat Filecoin és una de les que més creix al mercat.

Eficiència

L’enfocament descentralitzat d’emmagatzematge de Filecoin situa els usuaris i els proveïdors d’emmagatzematge en primer lloc. La plataforma té velocitats de recuperació de dades que superen els líders del sector com Amazon. A mesura que el mercat creix, la seva infraestructura es dissenya de manera que millori la seva capacitat de resposta. D’aquesta manera, Filecoin té el potencial de convertir-se en la forma més ràpida i econòmica d’emmagatzemar dades a Internet

Anticensura

La naturalesa descentralitzada d’igual a igual de Filecoin la converteix en resistència a la censura. Les xarxes descentralitzades no tenen un únic punt de fracàs. A més, no hi ha porters i totes les dades de la xarxa Filecoin estan xifrades segons els estàndards més alts.

Com funciona Filecoin (FIL)?

Filecoin es va construir damunt d’un altre protocol d’emmagatzematge i recuperació de fitxers peer-to-peer anomenat Sistema de fitxers interplanetari (IPFS). Aquesta plataforma és molt similar a Filecoin però no té avantatges financers. Els usuaris poden compartir dades i espai d’emmagatzematge de forma gratuïta mitjançant la xarxa IPFS. Tot i això, no podeu obtenir beneficis amb aquest protocol. D’aquesta manera, Filecoin millora la usabilitat del sistema.

Pàgina d'inici de Filecoin

Pàgina d’inici de Filecoin

Els usuaris de Filecoin paguen als miners per l’emmagatzematge, recuperació i distribució de dades. Pel seu esforç, els miners reben recompenses en forma de fitxes FIL. El mercat obert determina el que paga un usuari pels serveis d’emmagatzematge. Cal destacar que els càrrecs varien segons si un usuari tria la velocitat per sobre de la redundància i viceversa. Altres factors també tenen un paper important en els vostres preus. En concret, els preus d’emmagatzematge es veuen afectats per la disponibilitat i la demanda.

La xarxa de Filcoin és mantinguda per dos tipus de miners. A cadascun d’aquests miners se’ls paga per posar a disposició dels usuaris espai o dades d’emmagatzematge. Curiosament, a l’ecosistema Filecoin, els miners competeixen entre ells per oferir el preu més baix d’emmagatzematge. El millor de tot és que l’únic criteri per convertir-se en miner és tenir espai lliure al disc dur i una connexió a Internet. Tanmateix, un cop hàgiu fet de miners, se us basarà en la vostra fiabilitat i en els preus d’emmagatzematge que oferiu.

Miners d’emmagatzematge

El principal tipus de miner que es troba a l’ecosistema Filecoin és Storage Miners. Es tracta de persones que actuen com a proveïdors d’emmagatzematge. Cal destacar que aquests miners poden ser persones o organitzacions. Tots dos tipus de miners realitzen diversos processos computacionals intensius anomenats proves. Aquests sistemes funcionen per protegir la xarxa. Amb entusiasme, aquests sistemes verificen que els miners emmagatzemen les dades que diuen que emmagatzemen i que ho fan de manera fiable.

Recuperació de miners i serveis

El segon tipus de miners que es troba a la xarxa Filecoin actua com a pre-recuperadors de dades. El seu propòsit és recuperar els fitxers més descarregats i lliurar-los als usuaris molt a prop. Per qualificar-vos com un d’aquests miners, heu de tenir una connexió a Internet forta.

Fitxes FIL

Els tokens FIL actuen com el testimoni d’utilitat natiu de la xarxa Filecoin. Els usuaris fan pagaments i reben recompenses en FIL. Els tokens FIL són actius digitals versàtils que es poden negociar en intercanvis a nivell mundial.

Consens

Filecoin introdueix dues proves noves que funcionen juntes per garantir que la xarxa sigui vàlida. Aquests sistemes funcionen en segon pla com a protocols bàsics del sistema Filecoin. D’aquesta manera, aquests protocols actuen com a funcions d’autocuració.

Prova de rèplica

El mecanisme de prova de rèplica verifica que un miner realment emmagatzema el nombre de còpies de dades que afirma tenir.

Prova de l’espai

El mecanisme Proof-of-Spacetime verifica que un miner ha emmagatzemat les dades durant el període de temps acordat.

Aquests sistemes permeten a Filecoin detectar de forma autònoma miners defectuosos. El protocol conserva la història de tots els miners. Cada miner rep una qualificació per la seva fiabilitat, fiabilitat, preus i disponibilitat. Sabiosament, els miners amb una reputació excel·lent obtenen més oportunitats d’emmagatzematge. En conseqüència, guanyen més recompenses.

Història de Filecoin (FIL)

La història de Filecoin comença amb Protocol Labs Filecoin ICO el 2017. En aquell moment, la plataforma va arribar als titulars internacionals com una de les rondes de finançament més grans de la indústria. Concretament, l’esdeveniment es va assegurar 205,8 milions de dòlars i va demostrar l’alt nivell d’interès dels inversors al voltant del projecte. En particular, l’esdeveniment va rebre el suport dels capitalistes de risc Sequoia i Andreessen Horowitz.

Com comprar Filecoin (FIL)

FIL està disponible a les borses més reconegudes. L’intercanvi criptogràfic més important del món, Binance ofereix accés a FIL. Per aconseguir aquest testimoni únic, haureu de registrar-vos a un compte de Binance. Després de la verificació, podeu començar a operar a l’instant. Haureu de carregar Fiat, BTC o ETH per obtenir FIL. Un cop carregat el compte, podreu trobar el parell de negociació BTC / FIL i començar a negociar a l’instant.

Invertir en Filecoin (FIL): tot el que heu de saber Invertir en Filecoin (FIL): tot el que heu de saber Invertir en Filecoin (FIL): tot el que heu de saber
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

Millor per

Operadors avançats

Millor per

Comerciants dels EUA

Millor per

Facilitat d’ús

Comissions de negociació

0,10%

Comissions de negociació

0,16%

Comissions de negociació

0,125%

Promocions

10% de devolució

Codi de descompte: EE59L0QP

Promocions

Cap

Promocions

Cap

Com emmagatzemar Filecoin (FIL)

Si voleu fer una inversió important en FIL o si teniu previst HODLing aquesta criptografia durant llargs períodes de temps, una cartera de maquinari és la millor opció. Les carteres de maquinari mantenen la criptografia emmagatzemada fora de línia a “emmagatzematge en fred”. Aquesta estratègia fa impossible que les amenaces en línia puguin accedir a les vostres participacions. El Ledger Nano S o els més avançats Ledger Nano X tots dos admeten Filecoin (FIL).

Filecoin (FIL): un mercat que s’expandirà

Si Filecoin té alguna implicació del que vindrà en el futur, podeu esperar que entrin al mercat més protocols per compartir fitxers basats en blockchain. Aquests sistemes ajuden els usuaris a obtenir ingressos passius i contribueixen a reduir la petjada de carboni i els residus produïts pels usuaris que ja no necessiten comprar maquinari. Per aquests motius, Filecoin experimentarà un creixement massiu en els propers mesos.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner