Cartera Evercoin: domineu la guia de revisió de Crypto Exchange

revisió evercoin

Guia Evercoin Wallet: com funciona l’aplicació Crypto Exchange

Evercoin és una cartera de criptomonedes i una aplicació d’intercanvi comercial que permet intercanviar criptoactius de manera segura i instantània sense registrar-se. Descobriu tot el que necessiteu sobre la cartera de criptografia Evercoin integrada a YubiKey, no custodiada, multicoina, amb un intercanvi integrat avui a la nostra revisió.

Característiques

 • Comerç de criptomonedes immediatament sense registre
 • Comerç mitjançant aplicacions mòbils per a iOS o Android
 • És més un “intercanviador” (com ShapeShift) que un intercanvi tradicional
 • Ara funciona com a cartera mòbil sense custòdia (pendent de patent)
 • Servei de còpia de seguretat i recuperació de carteres criptogràfiques per no perdre mai les claus privades

Mètodes de dipòsit

 • 19 criptomonedes suportades
 • Transferències bancàries en USD

Pros

 • Sense registre
 • Admet la majoria de les criptomonedes principals
 • Interfície comercial molt senzilla
 • Evercoin divideix la vostra clau privada perquè les còpies de seguretat siguin més difícils de recuperar

Contres

 • Sense dipòsits ni retirades de moneda fiduciària
 • No hi ha operacions comercials per ordinadors
 • Tarifes elevades

Introducció

evercoin-wallet-review

Evercoin és un servei d’intercanvi de criptomonedes que permet als usuaris negociar entre diverses criptomonedes sense completar un procés de registre. Podeu instal·lar l’aplicació i canviar immediatament una de les 19 criptomonedes diferents. També acaben de llançar l’Evercoin 2 com a cartera de maquinari mòbil d’última generació (tant per a dispositius iOS com per a Android) que afirmen ser la primera solució de propietat completa per a criptoconjunts que té la mida d’una clau de casa..

Evercoin es va fundar a mitjan 2017 amb l’objectiu d’oferir als usuaris una plataforma on poguessin negociar fàcilment criptomonedes sense un procés de verificació llarg i complicat. Si volíeu canviar monedes a l’instant sense completar la verificació KYC / AML, podríeu fer-ho amb Evercoin.

Per descomptat, hi ha un munt d’intercanvis no regulats on es poden negociar criptomonedes sense cap tipus de registre. Quina és la diferència amb Evercoin? És només un canvi i una cartera no regulats?

En primer lloc, Evercoin no accepta monedes fiduciàries per a dipòsits o retirades. En canvi, els usuaris poden operar entre 19 criptomonedes, incloses BTC, USDC, ETH, LTC, XRP, EOS, BCH, BSV, DASH, ETC, XMR, ZEC, BTG, DOGE, DCR, QTUM, BTT, DGB i TRX.

evercoin-crypto-token-support

En segon lloc, Evercoin no és un intercanvi. No us connecteu a altres comerciants. No feu ni feu compres a la llibreta de comandes. En canvi, com ShapeShift, simplement canvieu les criptomonedes amb una empresa i pagueu una comissió.

evercoin-hardware-wallet-security

Per fer un comerç amb Evercoin, tot el que heu de fer és descarregar l’aplicació mòbil per a iOS o Android. Sense registrar-vos, podeu començar a utilitzar Evercoin tan aviat com s’instal·li l’aplicació.

Quan estigueu a punt per comprar i vendre una moneda digital, només cal que obriu l’aplicació. Veureu dos requadres. Seleccioneu el xifratge que vulgueu dipositar i el que vulgueu obtenir a canvi i, a continuació, introduïu l’import que voleu dipositar i comercieu. A continuació, proporcionareu dues adreces de cartera. Una cartera és per a les monedes que esteu comprant. L’altra cartera és una adreça de reembossament en cas que falli la transacció.

Després d’introduir-ho tot, Evercoin mostrarà l’import total de cada costat del comerç. L’import total inclou la comissió de la xarxa i la comissió pròpia d’Evercoin, que oscil·la entre el 0,5% i el 0,8%. La comissió no es basa en el volum de negociació: canvia en temps real segons la liquiditat i altres factors.

Confirmeu la transacció i teniu 10 minuts per ingressar fons a l’adreça de cartera proporcionada per Evercoin. Un cop la xarxa confirmi la recepció dels fons, s’executarà la transacció. Tindreu les vostres monedes noves a la cartera i Evercoin tindrà les vostres monedes antigues.

Com que les tarifes de xarxa canvien constantment, els usuaris tenen deu minuts per dipositar la criptomoneda i fer el comerç. Més enllà dels deu minuts, Evercoin ajustarà les tarifes de la xarxa. Les comissions de negociació d’Evercoin, com s’ha esmentat anteriorment, oscil·len entre el 0,5% i el 0,8%.

Durant tot el procés de negociació, els usuaris mai no han de compartir els seus propis fons, tret de la quantitat que estan realitzant amb Evercoin. En lloc de dipositar 10 BTC a la plataforma i comercialitzar només 5 BTC, per exemple, només heu de dipositar 5 BTC.

Una altra cosa ingenu d’Evercoin és que l’aplicació s’integra ara amb YubiKey, un dispositiu de maquinari que us proporciona una capa d’autenticació addicional. Podeu configurar Evercoin perquè només permeti negociar quan el vostre YubiKey està connectat al vostre dispositiu, per exemple.

En última instància, Evercoin proporciona un servei similar a ShapeShift, però amb tarifes afegides. No obstant això, ShapeShift guanya diners amb la diferència entre compres i vendes, mentre que Evercoin no. A més, ShapeShift requereix registre, mentre que Evercoin no.

Evercoin va ser fundada per Talip Ozturk, que anteriorment va construir una xarxa de dades de memòria de codi obert basada en Java anomenada Hazelcast. Ozturk va crear Evercoin en col·laboració amb un petit equip a Silicon Valley. El CEO d’Evercoin va dir això recentment:

“Els usuaris d’Evercoin mereixen la tranquil·litat. Protegim els usuaris dels pirates informàtics amb maquinari YubiKey “, […]” Però també els protegim dels accidents quan han perdut el telèfon, la YubiKey o la contrasenya. Es produeixen accidents i volem assegurar-nos que els fons sempre siguin segurs i recuperables “.

A més, a més d’aquestes declaracions relatives a la seguretat de la plataforma d’aplicacions d’intercanvi i cartera de criptografia Evercoin, el fundador i president Everiko, Miko Matsumura, va afegir:

“[T] aquí hi ha una dita:” Les vostres claus, la vostra criptografia. “Això vol dir que si no teniu la clau criptogràfica privada, algú controla els vostres bitcoins”, […] “El problema és que la gent solia perdre o manipular malament aquestes claus. El que hem fet és associar-nos amb Yubico per convertir el seu YubiKey en un dispositiu de seguretat de maquinari per emmagatzemar Bitcoin i altres criptomonedes “.

Continuarem ampliant la manera en què la majoria dels titulars de criptografia escriuen les seves contrasenyes en paper, ordinadors o dispositius USB (assenyalant que es calcula que es perden o roben 3 milions de bitcoins):

“Per tant, el més important d’Evercoin és que tenim una manera pendent de patent de fer una còpia de seguretat d’una clau privada sense que el proveïdor de serveis (Evercoin) ni tan sols tingui la clau”, […] “Això significa que esteu a salvo de vosaltres mateixos (error de l’usuari), però també esteu a salvo d’Evercoin que es converteixi en canalla i intenti robar els vostres diners “.

Evercoin va rebre més d’un milió de dòlars en finançament de Gumi Cryptos Capital, Roger Ver, Ross Mason, Marc Fleury, John Pigott i Eman Pulis durant el desenvolupament. L’equip de quatre homes que hi ha darrere d’Evercoin apareix a la llista transparent a Evercoin.com/about, inclosos els enllaços als seus perfils de LinkedIn i altres perfils públics de xarxes socials..

evercoin-compte bancari

Evercoin va començar la vida com una simple plataforma d’intercanvi. Ara bé, l’aplicació ofereix serveis de cartera complets, tot i que us permet emmagatzemar diners directament a l’aplicació. Encara no és de custòdia, cosa que significa que Evercoin no controla les vostres claus privades. Tanmateix, podeu enllaçar comptes bancaris i transferir USD directament des de i cap a la vostra cartera Evercoin i cap a criptomonedes específiques.

Actualització: novembre de 2019: el 12 de novembre de 2019, Evercoin va anunciar el llançament d’Evercoin 2 a la Consensus Invest Summit de Nova York. Evercoin afirma que la seva nova cartera és la cartera de maquinari més segura del mercat, oferint als usuaris una solució de propietat encriptada de punta a punta per a l’emmagatzematge de criptomonedes. La cartera funciona amb YubiKey 5ci i es connecta directament al telèfon.

Cartera Evercoin: funcions clau

evercoin-hardware-wallet-security

A part d’Evercoin, s’utilitzen API criptogràfiques de YubiKey per xifrar les claus privades de l’usuari, cosa que fa que sigui més difícil perdre-les..

Altres funcions clau de la cartera Evercoin inclouen:

No cal registrar-se: Evercoin permet operar criptomonedes sense cap tipus de registre. Només cal que descarregueu l’aplicació mòbil i pugueu començar a operar immediatament.

Comerç criptogràfic sense custòdia: Mai no heu d’enviar més criptografia a Evercoin del que s’està negociant. És una plataforma d’intercanvi de criptografia sense custòdia.

19 criptomonedes: Actualment, Evercoin admet 19 criptomonedes diferents, incloses BTC, USDC, ETH, LTC, XRP, EOS, BCH, BSV, DASH, ETC, XMR, ZEC, BTG, DOGE, DCR, QTUM, BTT, DGB i TRX.

Silicon Valley incorporat: Evercoin va ser construït a Silicon Valley per un equip de desenvolupament experimentat. També va comptar amb el suport de destacats inversors com Gumi Cryptos Capital i Roger Ver, entre d’altres.

Transparent: Evercoin és totalment transparent sobre el seu equip, finançament i codi. Aquest nivell de transparència no és inusual per a les aplicacions de criptografia i les cadenes de blocs, però encara hi ha molts intercanvis que rebutgen qualsevol nivell de transparència.

Interfície minimalista i fàcil d’utilitzar: Evercoin és una aplicació mòbil ben dissenyada i sorprenentment minimalista. Hi ha dues caixes a la pantalla principal de negociació. Introduïu l’adreça de destinació de la moneda que esteu comprant i una adreça de reembossament (en cas que la transacció falli).

Protecció biomètrica: Evercoin utilitza factors d’autenticació biomètrica al dispositiu com l’empremta digital i la verificació facial per obtenir més seguretat. Podeu configurar Evercoin per sol·licitar la verificació de la identitat abans de completar qualsevol operació.

Sense límits de retirada: Com que Evercoin és una plataforma de negociació sense custòdia, no hi ha límits de retirada. Evercoin mai no reté els vostres diners, de manera que no els haureu de retirar mai.

No cal AML ni KYC: A diferència de les plataformes d’intercanvi regulades, Evercoin no requereix que els usuaris completin la verificació AML o KYC, la qual cosa significa que els usuaris poden començar a negociar sense carregar identificació, selfie ni cap altra prova que requereixin els intercanvis actuals..

Sense comerç d’escriptori: Evercoin no comercialitza en absolut cap ordinador. Totes les vostres interaccions amb l’intercanvi es produeixen a través de l’aplicació iOS o Android.

No hi ha manera de comprar moneda Fiat: Evercoin només admet la compra i venda de criptomonedes. No hi ha manera de comprar moneda fiduciària a través de la plataforma.

Opcions limitades per a operadors avançats: Evercoin no és adequat per a comerciants actius o comerciants amb tipus de comandes més avançats. No és un intercanvi tradicional i no admet operacions més avançades ni de freqüència més alta.

Sense gràfics: Una vegada més, Evercoin és una aplicació d’intercanvi de criptografia senzilla. No és un intercanvi. No es poden veure gràfics que mostren moviments recents de preus de bitcoins.

Assistència al client del xat en directe: El servei d’atenció al client del xat en viu és poc freqüent al món de l’intercanvi criptogràfic. Tanmateix, Evercoin ofereix assistència al client mitjançant el xat en directe. Fins i tot els intercanvis més grans del món solen utilitzar sistemes de suport lents basats en el correu electrònic, de manera que es tracta d’una millora notable.

suport de cartera evercoin

Suport de YubiKey: Evercoin ha afegit recentment suport per a YubiKey. YubiKey és un dispositiu de maquinari que es connecta al telèfon i us proporciona una segona capa d’autenticació. Podeu configurar el telèfon per permetre certes accions només quan YubiKey està connectat. Podeu bloquejar l’aplicació d’aplicacions com Gmail, Dropbox, LastPass, Facebook o Evercoin tret que YubiKey estigui connectat, per exemple.

Enllaç de compte bancari: Evercoin ara admet enllaços de comptes bancaris per a determinats clients dels EUA. Podeu enllaçar bancs com Chase, Bank of America, Wells Fargo, Citi, US Bank, CapitalOne i TD Bank al vostre compte d’Evercoin i transferir USD directament des de i cap a la vostra cartera Evercoin..

Cartera Evercoin 2: Evercoin ha anunciat recentment el llançament de la seva cartera de maquinari Evercoin 2. La cartera es connecta directament al vostre Android o iPhone. Té la mida d’una clau de casa. Evercoin afirma que la seva cartera és la cartera de maquinari més segura del mercat, que ofereix una solució de propietat xifrada d’extrem a extrem per a l’emmagatzematge de criptografia.

Monedes i parells d’Evercoin

Evercoin admet 19 criptomonedes, incloses BTC, USDC, ETH, LTC, XRP, EOS, BCH, BSV, DASH, ETC, XMR, ZEC, BTG, DOGE, DCR, QTUM, BTT, DGB i TRX.

Mètodes de retirada i dipòsit suportats per Evercoin

Evercoin admet operacions en totes les 19 criptomonedes admeses enumerades anteriorment. Tanmateix, atès que Evercoin és un intercanvi sense custòdia, Evercoin no té tècnicament dipòsits ni retirades.

Tanmateix, si utilitzeu Evercoin com a cartera mòbil, podeu transferir USD de tots els bancs següents: Chase, Bank of America, Wells Fargo, Citi, USBank, CapitalOne, PNC, USAA, TD Bank, SunTrust, Regions i Navy Federal.

Procés de registre i inici de sessió d’Evercoin

Evercoin és una de les poques aplicacions o intercanvis comercials que no requereix cap tipus de registre. És un servei d’intercanvi senzill que podeu utilitzar sense necessitat de registre ni verificació.

Evercoin Trading

El procés de negociació d’Evercoin és fàcil. Obriu l’aplicació. Veureu dues finestres. Seleccioneu la moneda digital que esteu comprant i la moneda digital que esteu venent. A continuació, introduïu dues adreces de cartera: una per rebre les monedes noves i una altra com a adreça de reembossament si la transacció falla per qualsevol motiu. Finalment, consulteu la quantitat total de monedes que heu d’enviar (que inclou la tarifa pròpia d’Evercoin i les comissions de xarxa) i, a continuació, transfereu els fons a la cartera mostrada d’Evercoin en un termini de 10 minuts. Tan bon punt Evercoin rep les vostres monedes, Evercoin us lliurarà les monedes comprades.

Comissions d’Evercoin

Evercoin cobra comissions comercials que van del 0,5% al ​​0,8%. Evercoin revela de forma transparent totes les comissions a les dues parts del comerç. Evercoin mostrarà l’import acumulat que han de rebre els usuaris en el pas final de configurar una transacció, per exemple. Aquest import inclou la comissió de xarxa i la comissió de negociació Evercoin del 0,5% al ​​0,8%.

Problemes de seguretat i temps d’inactivitat d’Evercoin

Evercoin es va llançar el 2017 i no ha patit cap bretxa de seguretat, pirateria, pèrdua de dades o temps d’inactivitat, segons el públic sàpiga.

Facilitat d’ús Evercoin

Evercoin no està dissenyat per a usuaris principiants de criptomoneda. En primer lloc, per utilitzar Evercoin, ja cal tenir criptomoneda (Evercoin no accepta dipòsits fiduciaris ni retirades). En segon lloc, també heu de tenir dues carteres existents: una per a la moneda que intenteu vendre i una altra per a la que intenteu comprar. Tanmateix, si teniu familiaritat bàsica amb la criptomoneda i el seu funcionament, no hauríeu de tenir problemes per utilitzar l’aplicació Evercoin.

Confiança i privadesa d’Evercoin

Una de les millors parts d’Evercoin és que els usuaris mai no han de compartir els seus propis fons, tret de la quantitat que transaccionen amb Evercoin. No cal que confieu en cap moneda més enllà de l’import tramitat.

Atenció al client d’Evercoin

Evercoin té una opció de xat en directe, que és millor que l’opció d’assistència per correu electrònic que ofereixen la majoria d’intercanvis. Evercoin també té comptes oficials de Facebook i Twitter on accepten preguntes i problemes d’atenció al client.

Guia de l’usuari d’Evercoin: Com configurar i utilitzar Evercoin

1. Inscriviu-vos

Descarregueu l’aplicació Evercoin Exchange per a iOS o bé Android directament des de l’App Store.

evercoin-crypto-wallet-exchange-app

2. Comenceu a negociar

És cert: podeu començar a negociar amb Evercoin immediatament després de la inscripció.

evercoin crypto trading

Introduïu la criptomoneda que vulgueu enviar al quadre superior i la moneda digital que vulgueu vendre al quadre inferior.

intercanvi de criptografia evercoin

A continuació, introduïu l’import que voleu enviar i l’import que voleu rebre. Podeu establir un límit específic (amb una comanda de límit) o ​​triar el tipus de mercat.

Evercoin mostrarà el tipus de canvi a la part inferior de la caixa de negociació. Aquest tipus de canvi inclou la comissió d’Evercoin del 0,5% al ​​0,8%.

Quan estigueu satisfet amb el comerç, feu clic a “Intercanvia” per canviar les dues criptomonedes.

3. Completa el comerç

Evercoin mostrarà una adreça de cartera de recepció. Haureu d’enviar fons a aquesta adreça de cartera en un termini de deu minuts per completar el vostre comerç.

Tan bon punt Evercoin rebi els fons a aquesta adreça de cartera, Evercoin us lliurarà les monedes comprades.

intercanvis de criptografia evercoin

4. Autenticació de dos factors

Podeu configurar l’autenticació de dos factors mitjançant Evercoin. La millor manera de configurar 2FA és mitjançant els sistemes de verificació biomètrica existents del telèfon. Per exemple, podeu configurar la verificació de les empremtes digitals i de la cara.

seguretat crypto evercoin

També podeu configurar una frase de recuperació de 12 paraules o afegir un correu electrònic de restabliment i una contrasenya a Evercoin.

Per a una seguretat addicional, també podeu enllaçar el dispositiu de maquinari físic YubiKey amb Evercoin. Podeu configurar Evercoin perquè les operacions només es processin quan YubiKey estigui connectat al vostre telèfon.

Paraula final

A mesura que es reprèn l’era de custòdia intel·ligent de l’adopció de criptografia, l’aplicació de cartera mòbil Evercoin i l’intercanvi de criptografia sembla una opció viable que emergeix a l’ecosistema “diners com a programari” en comparació amb Ledger, Trezor i KeepKey (o Ballet, Bitski, etc.).

En última instància, Evercoin és similar a ShapeShift, però amb comissions de negociació afegides del 0,5% al ​​0,8%. Vostè paga aquestes comissions de negociació per la comoditat de no haver de registrar-se a la borsa. Evercoin, que s’ha presentat com una aplicació d’experiència d’usuari de disseny fantàstic destinada a evitar atacs 2FA, robatoris d’identitat en línia i atacs de pesca, està disponible com a descàrrega gratuïta per a iOS o Android..

El fet que la cartera criptogràfica Evercoin, la primera amb mòbil, tingui o no l’adequat per a vosaltres, depèn de les vostres necessitats i desitjos de custòdia personal (tenir el control total de la vostra clau privada), la recuperació segura de la clau (no hi ha cap punt de fallada factors d’autenticació com ara identificació d’empremta digital o identificació de cara), una aplicació per a telèfons intel·ligents que permet l’intercanvi instantani (sense ordres límit sense custòdia).

Promo
banner
Promo
banner