Bitcoin IRA: millors empreses de comptes de jubilació criptogràfiques

Una guia Bitcoin IRA de dues parts sobre com funcionen els comptes de jubilació de bitcoins i una revisió dels 9 millors proveïdors de companyies de jubilació individuals centrats en criptomonedes del mercat el 2019.

Bitcoin IRA: Com afegir Bitcoin a un compte de jubilació

Bitcoin ara es pot afegir al vostre compte de jubilació als Estats Units. Sí, els IRA criptogràfics són oficialment aquí.

Avui us expliquem tot el que heu de saber sobre com funcionen els IRA de bitcoins, els avantatges i els inconvenients d’afegir bitcoins al vostre compte de jubilació i els custodis de IRA de bitcoins més fiables del mercat..

Què és un Bitcoin IRA?

En primer lloc, aclarim que un IRA bitcoin és un compte de jubilació individual (IRA) autodirigit que manté inversions en bitcoin. Un IRA tradicional té metalls preciosos, accions o bons.

Les regulacions del Servei d’Ingressos Interns (IRS) no permeten específicament mantenir criptomoneda en un IRA. Tot i això, el Codi d’Ingressos Interns no especifica quins actius poden mantenir-se com a inversions els IRA autodirigits: només especifica quins actius no podeu conservar. Bitcoin no és un recurs exclòs, per la qual cosa és perfectament legal mantenir Bitcoin al vostre IRA.

L’IRS no ha exclòs que cap criptomoneda es pugui mantenir en IRA. Això significa que podeu tenir bitcoins al vostre IRA, però també podeu tenir Litecoin, Ethereum, Ripple o qualsevol altra criptomoneda en què vulgueu invertir..

Com afegir Bitcoin al vostre IRA

La majoria dels comptes de jubilació individuals (IRA) als Estats Units són gestionats per custòdics o administradors en nom dels inversors. El banc o intermediari, per exemple, té accions, bons, fons d’inversió i certificats de dipòsits al vehicle d’inversió.

No obstant això, alguns nord-americans opten per tenir un IRA autodirigit. Amb un IRA autodirigit, podeu afegir diferents actius d’inversió. Podeu tenir béns immobles, pagarés, certificats d’embargament d’impostos, or, títols de col·locació privada i fins i tot bitcoins al vostre IRA autodirigit.

No existeix un IRA de Bitcoin per si mateix, de la mateixa manera que no hi ha un IRA d’Or, un IRA d’accions o qualsevol altre tipus d’IRA específics de la classe d’actius. Tots aquests són termes de màrqueting que no tenen cap importància pràctica. Segons la llei, només hi ha l’IRA.

Aquí teniu el procés bàsic per afegir bitcoins al vostre IRA:

Pas 1) Obriu un IRA autodirigit a través d’un custode de l’IRA

Pas 2) Cerqueu un facilitador IRA de bitcoins o compreu bitcoins vosaltres mateixos a una borsa

Pas 3) Finançeu el vostre IRA autodirigit mitjançant un canvi o transferència

Pas 4) Mantingueu bitcoins al vostre IRA fins que tingueu 59,5 anys (o pagueu una penalització per retirar-lo abans)

El vostre IRA autodirigit té els mateixos requisits normatius que un IRA normal. No podeu accedir als vostres diners fins que no tingueu 59,5 anys o si no teniu cap sanció per retirada anticipada.

A més, amb un IRA autodirigit, s’encarrega de les seves pròpies decisions d’inversió.

Per a moltes persones, afegir bitcoins a l’IRA els proporciona una diversificació molt necessària. Alguns creuen que Bitcoin dóna a la seva cartera l’alfa molt desitjable. Bitcoin no està lligat a l’èxit econòmic d’un país concret, per exemple, ni està relacionat amb els preus immobiliaris, l’or o altres actius. Es mou de la seva manera per les seves pròpies raons, i és per això que alguns inversors estan encantats d’afegir bitcoins a la seva cartera.

Per claredat, l’IRS va aclarir que les criptomonedes es tractaven com a propietat a efectes fiscals en un avís emès el 2014. A partir d’aquest anunci, els entusiastes de Bitcoin van obtenir llum verda per procedir amb confiança sabent que l’IRS considerava el seu actiu de triar com a propietat personal, similar a les accions d’accions, cosa que permet incloure criptomonedes als IRA.

El procediment específic per obrir un IRA bitcoin varia entre proveïdors. Una empresa important s’ha associat amb BitGo com a proveïdor de carteres i seguretat digital per a actius de retir criptogràfic, per exemple. La companyia utilitza el servei de custòdia institucional de BitGo per mantenir els bitcoins dels clients. Si voleu accedir al vostre bitcoin, haureu de completar la identificació emesa pel govern i la verificació de veu.

Pros i contres d’afegir Bitcoin al vostre IRA

Hi ha avantatges i desavantatges d’afegir bitcoins al vostre IRA. Els avantatges i desavantatges inclouen:

Pros

 • Diversificació: Bitcoin es mou independentment de mercats, economies i monedes individuals. Pot afegir una diversificació molt necessària a la vostra cartera. Fins i tot podria aïllar el vostre compte de grans pèrdues durant una recessió.
 • Limiteu els efectes de la inflació: Bitcoin té un subministrament total fix, cosa que significa que no està sotmès a inflació artificial. Cada any s’imprimeixen milers de milions de dòlars nord-americans, raó per la qual el valor d’1 USD baixa gradualment amb el pas del temps.
 • Tallar bancs: Amb els IRA bitcoin, podeu evitar confiar en els bancs per gestionar els vostres diners (tot i que encara heu de confiar en un custòdic IRA autodirigit).
 • Eviteu l’impost sobre els guanys de capital i gaudiu d’un creixement lliure d’impostos: Tenir bitcoins a l’IRA aïlla el vostre bitcoí dels impostos. No pagareu l’impost sobre les plusvàlues del 15 al 20% dels beneficis que obtingueu de tenir Bitcoin.
 • Compra de Bitcoin fàcil: En comprar bitcoins al vostre IRA a través d’un proveïdor de serveis bitcoin IRA, no passareu per una interfície d’intercanvi tradicional. En lloc d’això, envieu una comanda al custodi i aquest compra bitcoin en nom vostre. És un procés senzill que no requereix que us registreu per fer un canvi, que completeu la verificació KYC addicional o que gestioneu la vostra pròpia cartera..
 • Solució de custòdia integrada: Amb un IRA de bitcoins, el guardià de l’IRA té el vostre bitcoí. Són la solució de custòdia. No cal que confieu en un intercanvi per mantenir els vostres diners ni tampoc us haureu de preocupar per la vostra cartera ni per la gestió de claus privades.
 • Sense límits mínims d’inversió: Algunes empreses bitcoin IRA tenen límits mínims d’inversió, mentre que d’altres no.

Contres

 • Tarifes inicials de configuració: Els IRA autodirigits vénen amb els seus propis honoraris. Configurar un compte IRA autodirigit per a la negociació pot costar fins a 6.000 $ en comissions per a la configuració inicial, per exemple. Les tarifes varien entre proveïdors. Els serveis de Bitcoin IRA, però, són particularment costosos perquè hi ha pocs proveïdors a l’espai.
 • Despeses de custòdia i manteniment: No només heu de pagar per configurar el vostre IRA autodirigit; també hi ha càrrecs recurrents de custòdia i manteniment que cobren els proveïdors d’IRA autodirigits.
 • Comissions de transaccions: A més de totes les comissions anteriors, encara heu de pagar costoses tarifes per transacció. La majoria de proveïdors d’IRA de bitcoins cobren una tarifa del 3,5% per transacció per cada compra i de l’1% per cada venda. En termes de canvi, pagareu comissions del 3,5% i de l’1% de fabricant, és a dir, entre 10 i 30 vegades més del que pagueu en un canvi ordinari. Alguns proveïdors d’IRA de bitcoins cobren comissions de compra del 5%, mentre que d’altres cobren 150 dòlars per venda.
 • Taxes i impostos de retirada prematura: Si decidiu tancar el vostre IRA autodirigit i retirar els vostres diners abans dels 59,5 anys, pagareu tarifes addicionals. És possible que també hagueu de pagar impostos sobre les plusvàlues. Evitar l’impost sobre les plusvàlues va ser la principal raó per la qual va establir un IRA bitcoin.
 • Límits mínims d’inversió: Alguns proveïdors de Bitcoin IRA tenen límits mínims d’inversió de 10.000 a 30.000 dòlars.
 • Encara confieu en proveïdors de serveis financers o intermediaris: No hi ha cap manera real d’obrir un compte de jubilació autodirigit als Estats Units sense intermediari ni proveïdor de serveis financers. Encara necessiteu un guardià per al vostre IRA autodirigit. A algunes persones els agrada el bitcoin perquè proporciona una “veritable llibertat” del sistema financer actual. Amb un IRA bitcoin, encara esteu lligat al sistema financer d’alguna manera.
 • És possible que no tingueu el control complet de les vostres claus privades: Una de les millors parts del bitcoin és que quan controles les claus privades, controles els teus diners. Amb un IRA bitcoin, no és necessàriament el cas. Les polítiques de gestió de claus varien segons les empreses, però normalment el custodi de l’IRA té com a mínim una clau.
 • De forma acumulativa, totes les comissions poden negar ràpidament els avantatges fiscals d’un IRA. Avui pagareu un 15 a un 20% d’impost sobre les plusvàlues a Bitcoin i podeu evitar aquest impost amb un Bitcoin IRA. Tanmateix, després de pagar totes les taxes esmentades anteriorment, és possible que no sortiu endavant a la llarga. Alguns proveïdors cobren entre un 10% i un 25% de tarifes de configuració inicial, per exemple, que poden anul·lar instantàniament qualsevol estalvi fiscal inicial.

En general, les tarifes IRA bitcoin són extremadament altes ara mateix. Bitcoin està de moda i hi ha pocs proveïdors a l’espai.

Tot i això, això pot canviar en el futur. Actors institucionals com Fidelity entren a l’espai i és possible que les taxes caiguin en picat.

Tan bon punt els gegants de la indústria com Vanguard o Fidelity s’involucrin a l’espai bitcoin IRA, serà molt més assequible mantenir Bitcoin al vostre IRA.

És legal l’IRA de Bitcoin?

L’IRS no reconeix específicament la celebració de bitcoins o altres criptomonedes al vostre IRA. De fet, l’IRS no aprova específicament cap inversió com a inversions de l’IRA.

En canvi, l’IRS té una llista d’actius exclosos que no es poden conservar al vostre IRA.

En una sentència del 2014, l’IRS va aclarir l’estat fiscal de Bitcoin. Des de llavors, l’IRS ha tractat el bitcoin com a béns personals no monetaris, cosa que significa que és similar a les accions. Vostè paga impostos sobre les plusvàlues cada vegada que es ven.

Quina diferència hi ha entre un proveïdor de Bitcoin IRA, un dipositari i una solució de custòdia?

Quan es busca informació d’IRA sobre bitcoins en línia, les coses es poden confondre ràpidament. La gent comença a parlar de ‘facilitadors’ de l’IRA, custòdies de l’IRA autodirigides, carteres i altres agències.

Normalment, obtenir un IRA bitcoin requereix tractar amb tres agències diferents:

Serveis Bitcoin IRA: Els serveis Bitcoin IRA es consideren “conductes financers”. Aquestes són les agències amb què tracteu quan voleu afegir bitcoins al vostre IRA. La majoria dels serveis bitcoin IRA no estan regulats per la SEC, com els bancs tradicionals o els custodis de l’IRA.

Custodis autodirigits de l’IRA: Els guardians autodirigits de l’IRA tenen actius al vostre compte de jubilació individual. A diferència d’un IRA tradicional, un IRA autodirigit us permet mantenir actius com ara béns arrels, or i criptomonedes. Els guardians de l’IRA autodirigits inclouen bancs, cooperatives de crèdit i altres entitats.

Proveïdors de custòdia o cartera: La majoria dels serveis Bitcoin IRA s’han associat amb una cartera específica o una solució de custòdia. Aquesta és l’agència que realment emmagatzema el vostre bitcoin.

Qui té les meves claus privades amb un IRA Bitcoin?

Una de les millors parts de Bitcoin és que teniu el control total dels vostres diners. Mentre tingueu les vostres claus privades, ningú més pot tocar els vostres diners passi el que passi.

No és el cas d’un Bitcoin IRA. Les empreses tenen diferents procediments per a la gestió de claus privades, però no tindreu el control total de les vostres claus privades amb un Bitcoin IRA.

Un proveïdor important d’IRA bitcoin, per exemple, crea tres claus privades úniques en configurar un IRA bitcoin:

Una clau s’emmagatzema amb el proveïdor de carteres (com BitGo)

Una altra clau es dóna al guardià de l’IRA

Es dóna una tercera clau a una empresa d’inici (keytern.al) que proporciona serveis de recuperació si es perd o es fa malbé la clau

Totes aquestes claus s’emmagatzemen fora d’Internet en llocs d’emmagatzematge en fred.

Quant cobren els proveïdors de serveis de l’IRA?

Els proveïdors de serveis de l’IRA cobren comissions enormes (fins i tot ridícules) per la seva comoditat. Un dels principals jugadors de l’espai es diu Bitcoin IRA. Cobren comissions inicials del 10% al 15%.

A més, el guardià autodirigit de l’IRA pot cobrar les seves pròpies tarifes d’instal·lació. Tots els custodis de l’IRA també cobren comissions de manteniment continuades, normalment aproximadament l’1% anual sobre el valor total dels vostres actius.

Altres empreses cobren comissions fins al 25%. Aquestes comissions són més habituals a l’hora d’invertir en criptomonedes alternatives.

Puc crear un Bitcoin IRA sense un proveïdor de serveis Bitcoin IRA?

Sí! Sens dubte, podeu crear un Bitcoin IRA autodirigit sense utilitzar un proveïdor de serveis bitcoin IRA. Aquestes empreses acceleren i simplifiquen el procés, però sens dubte podeu crear un IRA bitcoin sense la seva ajuda.

Només cal que parleu amb un advocat per començar. És possible que hàgiu de crear una LLC per comprar la moneda criptogràfica i, a continuació, seleccionar un custode de l’IRA. Visiteu un lloc d’intercanvi, cerqueu una cartera segura i ja teniu a punt.

Avui dia, un nombre creixent de despatxos d’advocats anuncien específicament serveis IRA de criptomoneda. Les tarifes solen ser molt més econòmiques que els proveïdors de serveis bitcoin IRA.

Preguntes més freqüents sobre Bitcoin IRA

On s’emmagatzema My Bitcoin? Amb un Bitcoin IRA autodirigit, normalment el custodi controla el vostre bitcoin. El custodi és responsable de la custòdia del vostre bitcoin. És per això que pagueu despeses de manteniment i configuració.

Què és un custode de l’IRA?? El custodi de l’IRA és la institució encarregada del vostre IRA autodirigit. El custodi està autoritzat i regulat per l’IRS. La majoria dels dipositaris són bancs, cooperatives de crèdit o fideïcomisos, tot i que alguns proveïdors es consideren “dipositaris no bancaris”.

Considera l’IRS que la criptomoneda és un actiu de jubilació? L’IRS no llista específicament quins articles es poden incloure al vostre IRA autodirigit, però sí quins articles no es poden incloure al vostre IRA. La criptomoneda no s’esmenta en absolut a les normatives d’estalvi per jubilació de l’IRS, però la criptomoneda encara està tècnicament permesa al vostre compte.

El meu Bitcoin IRA és 100% segur? La seguretat del vostre IRA de bitcoin depèn de la confiança del vostre custòdia. Alguns custòdics estan assegurats per FDIC, cosa que significa que el valor del vostre compte està protegit fins a un límit determinat (per exemple, 500.000 dòlars). Podeu protegir el vostre compte encara més mitjançant l’autenticació de dos factors (2FA) i una contrasenya segura.

Què passa amb altres IRA de criptomonedes? Podeu mantenir Bitcoin i qualsevol altra moneda criptogràfica al vostre IRA autodirigit. De fet, podeu contenir pràcticament qualsevol cosa al vostre IRA autodirigit, sempre que no consti a la llista d’exclusions específica de l’IRS. Avui en dia, els principals proveïdors d’IRA bitcoin també ofereixen IRA Ethereum, IRA Ripple, IRA Litecoin i IRA per a altres criptomonedes importants..

Com puc trobar un depositari de Bitcoin IRA? Hi ha milers de custodis de l’IRA autodirigits als Estats Units. Podeu trobar certs custodis de l’IRA de bitcoins a Llista de fiduciaris i custòdies no bancaris aprovats per l’IRS. Des d’aquesta llista, poseu-vos en contacte amb diferents custodis per preguntar-vos sobre els seus serveis, tarifes, valors, procediments i molt més. Tingueu en compte que algunes empreses IRA de criptomonedes només treballen amb custòdics específics. Si voleu treballar amb un facilitador específic, és possible que hàgiu de treballar amb el seu responsable específic.

Visió general del compte de jubilació de Bitcoin

Depenent dels vostres objectius de jubilació, un IRA bitcoin pot ser la solució adequada per a vosaltres. A mesura que entrin més proveïdors de serveis centrats en criptomonedes, serà més fàcil i barat obrir un IRA bitcoin.

A mesura que els criptoactius han explotat amb el creixement, també ho han fet les opcions d’inversió en criptomonedes.

Amb tants proveïdors de criptografia IRA diferents entre els quals triar, pot ser difícil saber quin oferirà els millors serveis. A continuació, com a part segona d’aquesta guia de comptes de jubilació individual de Bitcoin, cobrim les millors 9 empreses IRA de criptomonedes i comparem el seu funcionament i el que ofereixen com a proveïdors de custòdia.

Millors empreses Bitcoin IRA i Crypto IRA

Avui, llistem les millors empreses IRA de bitcoins i empreses de criptografia IRA de la manera més fetsial i imparcial possible.

Financera àmplia

Inversió mínima: 0 $

Financera àmplia ofereix dos productes bàsics, inclosos els Bitcoin IRA autodirigits i el Solo 401 (k) s amb Checkbook Control. Des del tauler financer Broad, els inversors poden comprar pràcticament qualsevol actiu alternatiu permès en un compte d’inversió, inclosos els bitcoins i altres criptomonedes. No cal cap import mínim d’inversió.

A diferència de certes altres empreses que figuren aquí, Broad Financial no utilitza un custòdic de tercers: són el guardià.

Una altra cosa interessant de Broad Financial és que l’empresa no cobra comissions basades en actius. Algunes altres empreses aquí cobren comissions de l’1% anual sobre el valor total del vostre actiu, cosa que significa que els estalvis s’aniran reduint lentament amb el pas del temps. Amb Broad Financial, pagueu tarifes fixes, cosa que fa que sigui una opció atractiva per a tots els nivells d’inversors.

Broad Financial ofereix tant IRA tradicionals com IRA Roth. A més, podeu triar l’intercanvi de criptomonedes que voleu utilitzar. I podeu utilitzar la cartera digital que trieu.

També agraïm l’estructura de tarifes transparent. Tot i que altres empreses de Bitcoin IRA que figuren aquí es neguen a revelar els seus honoraris per avançat, Broad Financial mostra els seus honoraris públicament al seu lloc web. Pagareu una tarifa plana de 1.295 dòlars per configurar el vostre compte, per exemple, en lloc del 15% al ​​25% que cobren altres empreses bitcoin IRA.

En general, Broad Financial és un dels proveïdors amb més confiança en una indústria amb una gran quantitat de competidors insolents.

BlockMint

Inversió mínima: 10.000 dòlars

BlockMint és una de les millors opcions entre les empreses bitcoin IRA. L’empresa apareix sovint a la part superior de les llistes dels millors serveis bitcoin IRA. BlockMint està recolzat per Lear Capital, que ha estat un dels noms més importants de l’espai IRA de metalls preciosos durant 20 anys. La principal captura és que heu d’invertir almenys 10.000 dòlars, tot i que altres opcions d’IRA bitcoin d’aquesta llista tenen requisits mínims d’inversió més elevats..

La majoria dels clients de BlockMint tenen bones coses a dir sobre l’empresa. Afirmen que l’empresa té un bon servei al client i una interfície d’intercanvi fàcil d’utilitzar. Els experts són pacients i tenen coneixement dels clients si és la primera vegada que compra criptografia o si és un expert experimentat.

A canvi d’aquest alt nivell de servei al client, els clients de BlockMint paguen importants taxes. Pagareu comissions del 15% en comprar criptomonedes, per exemple, tot i que hi ha petits descomptes disponibles segons el volum.

També heu de complir l’import mínim de la inversió de 10.000 $ per a cada tipus de moneda. No podeu comprar 7.000 dòlars de BTC i 3.000 dòlars d’ETH per assolir l’import mínim de la inversió de 10.000 dòlars, per exemple; cal comprar almenys 10.000 dòlars per cada tipus de moneda.

També pagareu honoraris al guardià de BlockMint, que és New Direction IRA Services. L’empresa cobra 200 dòlars anuals com a quota d’emmagatzematge anual juntament amb una comissió d’administració de 450 a 725 dòlars anuals en funció del saldo del vostre compte i del nombre de criptomonedes que tingueu..

Bitcoin IRA

Inversió mínima: 5.000 dòlars

Bitcoin IRA va ser una de les primeres empreses bitcoin IRA de la indústria. Llançat el 2016, Bitcoin IRA és un proveïdor de serveis financers amb seu a Sherman Oaks, Califòrnia, especialitzat en la creació d’IRA bitcoin per a clients. Vostè paga comissions d’un 10% a un 15% a la configuració i, a continuació, de l’1% al custodi de l’IRA de l’empresa. A canvi d’aquestes tarifes, obtindreu un servei tot-en-un i sense problemes de persones expertes en la creació d’IRA bitcoin..

Tècnicament, Bitcoin IRA no proporciona directament cap servei real de bitcoin IRA: l’empresa només actua com a centre d’atenció al client. Connecten borses, carteres criptogràfiques i custòdies de l’IRA juntament amb inversors.

Bitcoin IRA va utilitzar originalment Kingdom Trust com a custòdia de l’IRA. El 2019, però, Bitcoin IRA es va associar amb BitGo Trust per emmagatzemar les criptografies per als clients. El compte de jubilació de Bitcoin IRA amb BitGo Trust està assegurat per 100 milions de dòlars. A més, els clients poden diversificar les seves participacions en 12 actius digitals diferents mentre paguen comissions de cartera un 30% més baixes.

Bitcoin IRA es va beneficiar de l’avantatge del primer motor en l’espai criptogràfic. La companyia va començar a oferir comptes de retir de criptografia el 2016, creixent ràpidament fins a una base de clients de més de 5.000 IRA de criptografia híbrida. Des del 2016, Bitcoin IRA ha processat més de 300 milions de dòlars en transaccions d’actius digitals. En general, la companyia afirma ser l’empresa bitcoin IRA més gran de l’espai i no veiem cap motiu per dubtar d’aquesta afirmació.

Primer IRA digital

Inversió mínima: 20.000 dòlars

El primer IRA digital us permet invertir en BTC, ETH o XRP a través del vostre IRA. Hi ha una inversió mínima de 20.000 dòlars. First Digital IRA s’ha associat amb Kingdom Trust Co. per ser el depositari dels clients de l’IRA digital.

Altres avantatges anunciats de First Digital IRA inclouen “creixement lliure d’impostos”, “seguretat” i “diversificació”. First Digital IRA també afirma tenir cura de tot el procés de configuració d’un IRA bitcoin de principi a fi. Això inclou el procés de creació d’un compte IRA autodirigit amb un custòdic, compra de bitcoins i emmagatzematge de bitcoins en una cartera.

Igual que altres proveïdors d’IRA de bitcoins més ombrívols que s’enumeren aquí, First Digital IRA es nega a revelar per endavant els seus honoraris. Heu de demanar una guia per veure quant costa. Normalment, això significa que les tarifes són de gamma alta, fins i tot costen entre un 10% i un 25% només per actuar com a intermediari. Això suposa un tros important de la vostra inversió inicial acabada només amb comissions inicials innecessàries.

Moneda IRA

Inversió mínima: 30.000 dòlars

Igual que Bitcoin IRA, Coin IRA és una empresa facilitadora, cosa que significa que en realitat no proporcionen cartera, intercanvi o serveis de custòdia: simplement connecten els inversors amb aquests serveis, actuant com a intermediari mentre milloren l’experiència de l’usuari..

Si no coneixeu la criptomoneda i no us importa pagar una prima per comoditat i servei al client, llavors Coin IRA és una opció. La companyia promet oferir als clients llibertat dels bancs mentre els ajuda a assegurar els seus diners en un compte diferit d’impostos. Els fons dels clients estan assegurats en un dipòsit frigorífic “a prova de pirates informàtics”.

Igual que altres proveïdors d’IRA bitcoin que figuren aquí, Coin IRA és una filial d’una empresa existent d’IRA de metalls preciosos. Concretament, Coin IRA és una filial de Goldco, amb seu a Woodland Hills, Califòrnia.

BitIRA

Inversió mínima: 20.000 dòlars

BitIRA és un proveïdor de criptografia IRA relativament nou llançat per Birch Gold Group. L’empresa es distingeix de la competència assegurant actius contra robatoris, fraus, pirateries i fins i tot errors. Això proporciona als inversors una capa addicional de seguretat, especialment els inversors que volen invertir en criptografia però que estan preocupats pels riscos.

BitIRA guarda fons de clients en dipòsits frigorífics en una volta protegida, de manera similar a la majoria de solucions de custòdia aquí. BitIRA també afirma que s’encarregarà de tot el procés per a vosaltres, permetent als clients gaudir d’un alt creixement lliure d’impostos amb comissions o riscos mínims..

Tot sona bé, però una mirada més atenta revela alguns problemes amb BitIRA. El lloc web de l’empresa està ple de testimonis incòmodes i preses de cap de Peter Thiel, Bill Gates i Eric Schmidt, fent que sembli que tots recolzen aquesta empresa. En realitat, aquests tres no tenen res a veure amb BitIRA. BitIRA també és només un intermediari de tercers: l’empresa pren una reducció de la vostra inversió a canvi de connectar-vos amb una cartera i un guardià.

Un dels problemes més importants que tenim amb BitIRA és que l’empresa es nega a revelar els seus honoraris per endavant. Quan se li pregunta sobre les comissions de custòdia, l’empresa simplement respon: “Les comissions de cada compte variaran”. Suposem que BitIRA cobra comissions del 10% al 25% només per operar com a intermediari entre vosaltres i un guardià de l’IRA.

Bitcoin noble

Inversió mínima: 20.000 dòlars

Noble Bitcoin és una branca de Noble Gold Investments, una empresa IRA de metalls preciosos. La companyia té com a objectiu ajudar a qualsevol persona a diversificar el seu IRA o 401 (k) amb bitcoins i monedes digitals. Avui en dia podeu comprar BTC, ETH, LTC i XRP directament a través de Noble Bitcoin mentre gaudiu dels avantatges d’un Bitcoin IRA.

Altres avantatges promesos amb Noble Bitcoin inclouen un procés d’anul·lació de l’IRA eficient, un enfocament primer per al client i 25 anys d’experiència en la manipulació d’IRA de metalls preciosos per als clients..

Noble Bitcoin i la seva empresa matriu Noble Gold Investments tenen seu a Pasadena, Califòrnia. La companyia ofereix informació limitada sobre els seus productes, serveis o estructura de tarifes per avançat, tot i que els clients poden sol·licitar una guia gratuïta per obtenir més informació.

Regal Assets Bitcoin IRA

Inversió mínima: 5.000 dòlars

Actius regals permet als clients invertir en BTC, LTC, XMR, XRP i ETH mitjançant un IRA. Hi ha dues opcions introductòries disponibles, inclòs el paquet Merchant (5.000 dòlars d’inversió necessària) i el Knighthood Package (10.000 dòlars d’inversió necessària). Per a aquells que vulguin invertir més diners, també hi ha la cartera Knightshop de 50.000 dòlars, la cartera Dynasty de 100.000 dòlars i la cartera de coronació de 250.000 dòlars..

Regal Assets afirma que els seus experts estan disponibles per xatejar les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. Tanmateix, hi ha una manca de transparència general sobre el funcionament de Regal Assets, inclosa la seva estructura de comissions i altra informació que vulgueu saber abans d’enviar els vostres diners a una empresa..

Bitvest IRA

Inversió mínima: 0 $

Bitvest IRA és avui una de les empreses bitcoin IRA més ombrejades de l’espai. El lloc web de l’empresa sembla que es va dissenyar als anys noranta. La companyia també fa promeses absurdes, afirmant que podeu comprar bitcoins per al vostre IRA “sense comissions”. El lloc web Bitvest IRA també està ple de testimonis aleatoris i trets al cap d’inversors com John McAfee, James Altucher i Mike Novogratz, tot i que no tenen res a veure amb aquesta empresa..

En qualsevol cas, si esteu disposat a arriscar-vos amb una empresa ombra, Bitvest IRA és una de les opcions. La companyia afirma haver format una associació estratègica amb Madison Trust Company, que descriuen com una “empresa de confiança contractada aprovada i regulada pel govern” i “líder en l’oferta de serveis de jubilació autodirigits aprovats per l’IRS”.

Madison Trust Company és un proveïdor d’IRA autodirigit amb seu a Nova Jersey, mentre que Bitvest IRA (també coneguda com Bitvestmint LLC) té seu a Boca Raton, Florida.

13 coses que cal buscar a la companyia Bitcoin IRA

Les empreses Bitcoin IRA són relativament noves i pot ser difícil separar les bones empreses Bitcoin IRA de les dolentes.

Afortunadament, som aquí per ajudar-vos. A continuació, es detallen 10 coses que hem d’anar a l’hora d’analitzar les empreses actuals d’IRA de bitcoins.

Tarifes inicials de configuració: Alguns custodis de l’IRA cobren comissions inicials de configuració de fins a un 15% a un 25%. Si avui compreu 100.000 dòlars de bitcoins, significa que pagueu comissions de 15.000 a 25.000 dòlars. De vegades és millor pagar els impostos sobre les plusvàlues!

Comissions de manteniment: Molts guardians de l’IRA cobren tarifes de manteniment anuals. Amb algunes empreses, aquestes tarifes són una tarifa plana de, per exemple, 100 dòlars anuals. Altres cobren comissions basades en l’1% al 3% del valor del vostre actiu, cosa que pot deteriorar ràpidament els estalvis i els guanys.

Altres tarifes: A més de les tarifes inicials d’instal·lació i de manteniment, algunes empreses de l’IRA cobren encara més taxes. Algunes empreses cobren “comissions d’administració”, per exemple, reduint encara més els vostres estalvis. Algunes de les empreses esmentades anteriorment cobren comissions administratives de l’1% del valor del vostre actiu, per exemple, el que significa que el vostre compte de jubilació baixarà el seu valor un 1% cada any si la resta es manté igual. Aquestes comissions innecessàries eliminen els vostres guanys i redueixen el creixement.

Empreses facilitadores versus empreses de custòdia: Algunes empreses bitcoin IRA realment no fan res, tret que actuen com a intermediari. Bitcoin IRA, per exemple, no proporciona serveis de cartera ni l’empresa actua com a custòdia de l’IRA: Bitcoin IRA és només un intermediari que cobra una comissió del 10% al 15% per connectar un inversor com vosaltres a serveis de cartera i custòdia. Alguns inversors estan disposats a pagar una prima per un bon servei al client, mentre que altres no.

Múltiples opcions de compra de criptografia: Alguns proveïdors d’IRA de bitcoins només us permeten comprar bitcoins per al vostre IRA. Ara bé, un nombre creixent us permet comprar ETH, XRP i altres criptomonedes importants. Alguns fins i tot us permeten comprar més de 12 criptomonedes per al vostre compte de jubilació.

Historial de seguretat: L’empresa bitcoin IRA té un fort historial de seguretat? Utilitzen procediments de seguretat d’última generació per protegir els comptes? S’han associat amb bancs i proveïdors d’emmagatzematge de tercers de bona reputació?

Protecció d’inici de sessió, protecció contra retirada, 2FA, etc. Protegeix l’empresa IRA el vostre compte contra intents d’inici de sessió no autoritzats? 2FA protegeix el vostre compte contra intromissions no desitjades? La protecció d’inici de sessió ajuda les vostres inversions criptogràfiques a romandre al vostre compte.

Assegurança: Molts proveïdors de Bitcoin IRA asseguren ara els seus fons contra pèrdues, robatoris i pirates informàtics. L’assegurança és bona per dos motius. En primer lloc, mostra que una companyia d’assegurances va quedar prou impressionada pels procediments de seguretat de la companyia per proporcionar una pòlissa. I en segon lloc, significa que clients com vosaltres estan protegits contra les pèrdues.

Procés de configuració del compte: Amb quina rapidesa podeu configurar un compte amb el proveïdor bitcoin IRA? L’empresa triga dies o setmanes a respondre a la vostra sol·licitud? O bé treballen amb vosaltres les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana per configurar un compte ràpidament?

Accés a Crypto Holdings i gestió de claus privades: Qui té les vostres claus privades amb el vostre IRA bitcoin? Alguns proveïdors d’IRA de bitcoins ofereixen accés a diverses parts a les vostres claus privades per obtenir més seguretat. Altres confien en vosaltres per gestionar la vostra clau privada.

Transparència: L’espai bitcoin IRA és relativament nou, i això significa que hi ha moltes empreses ombres disposades a agafar els vostres diners mentre cobren taxes excessives. La majoria de les bones empreses Bitcoin IRA revelen per endavant els seus honoraris i condicions. Tanmateix, algunes empreses es neguen a divulgar qualsevol informació sobre com s’emmagatzemen les criptomonedes, qui és el seu soci de custòdia o la quantitat de càrrecs que cobren els clients. Aquesta és la informació que heu de saber abans d’enviar milers de dòlars a un proveïdor de bitcoin IRA.

Comissions de retirada: Alguns custodis de l’IRA tenen com a ostatges els vostres diners i cobren taxes excessives si voleu tancar el vostre compte. Assegureu-vos que enteneu les comissions de retirada si teniu previst canviar el vostre IRA, retirar el vostre bitcoin o tancar el vostre compte.

Valoracions dels clients: La majoria de les empreses bitcoin IRA són noves, cosa que fa que no es puguin trobar en línia opinions de clients fiables. Vam revisar les ressenyes de totes les empreses enumerades anteriorment, tot i que les vam fer amb un gra de sal.

Paraula final

L’espai bitcoin IRA és relativament nou i la indústria està plena de proveïdors ombrívols. Tot i que les dues primeres opcions de la nostra llista (Broad Financial i BlockMint) semblen oferir un bon servei a un preu raonable, la majoria d’altres empreses de la nostra llista cobren comissions excessives amb pocs motius.

Afortunadament, hi ha altres opcions:

Poseu-vos en contacte amb un advocat i configureu un IRA bitcoin. Un advocat us pot ajudar a crear una LLC, a crear un IRA autodirigit i a maximitzar l’estalvi de bitcoins diferit d’impostos.

Espereu a que els proveïdors més reconeguts com Vanguard i Fidelity entren a l’espai (es rumoreja que ambdós llançaran comptes d’inversió bitcoin en un futur proper).

No importa si sou inversor, comerciant o treballeu per guanyar bitcoins, buscar una IRA BTC és una opció intel·ligent. Seguirem actualitzant la nostra guia de revisió d’usuaris sobre Bitcoin IRA, a més d’investigar totes les companyies de comptes de jubilació individuals de criptomonedes per oferir-vos els millors avantatges i avantatges de cadascuna de les disponibles..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner