Okcash vs. Reddcoin: Battle of PoS Cryptocurrencies

Les criptomonedes de prova d’aposta (PoS) tenen molts avantatges tècnics. Ara guanyen popularitat a causa de les creixents preocupacions ambientals entorn de la mineria de criptomonedes.

Alguns PoS les monedes també proporcionen als inversors dividends en mantenir les monedes, cosa que els fa força rendibles. Només cal que tingueu alguns tokens PoS a la cartera per obtenir ingressos passius.

Dues de les monedes PoS més populars són OkCash i ReddCoin, que han tingut un cert èxit de preus durant les últimes setmanes. Tant Okcash com Reddcoin es basen en el mecanisme de consens Proof-of-Stake.

Es tracta de projectes molt diferents, però val la pena analitzar les tècniques per a aquells que volen fer inversions en monedes PoS.

Què és OKCash?

A l’era de la informació, quan es poden enviar dades digitals a qualsevol lloc del món gairebé a l’instant, no hi ha cap raó perquè la transferència d’actius digitals sigui lenta i costosa.

La 625a criptomoneda més gran per capitalització de mercat (en aquest moment), OkCash és una forquilla de Litecoin, i és una de les monedes digitals PoS més infravalorades. La moneda té taxes de confirmació més altes que la majoria d’altres recursos digitals.

Captura de pantalla 6

Font: http://okcash.io/

OKCash és una criptomoneda de codi obert que s’enorgulleix d’estar completament descentralitzada. Això significa que qualsevol persona pot contribuir al codi del programari OKcash.

Es pot utilitzar sense problemes a les xarxes socials. Per exemple, podeu enviar fitxes OKcash a qualsevol persona a Twitter o Reddit, encara que el destinatari no tingui una cartera.

La xarxa blockchain OKCash és fàcil d’utilitzar i està especialment dissenyada per facilitar les coses a tothom.

La moneda també està construïda de manera que les persones puguin guanyar més fitxes simplement conservant una quantitat de monedes a la cartera OKcash. Les fitxes s’aposten i comencen a guanyar més monedes a un percentatge fix sense que els seus titulars comprin equipament per a la mineria. Altres avantatges inclouen el fet que OkCash no té requisits de límit inferior i que el llindar d’entrada és molt baix.

Captura de pantalla 7

Font: http://okcash.io/

OKcash es pot comprar amb GiroPay i SOFORT. A més, actualment s’està negociant a Cryptopia, Bleutrade, i Bittrex.

Historial OKcash

La criptomoneda OKcash va ser llançada el 2014 per un desenvolupador anònim, anomenat OKToshi. Va començar com un model de mestissatge POW / POS, però actualment és un model POS. Actualment hi ha 75 milions de monedes OKcash en circulació.

Què és ReddCoin?

Reddcoin pretén ser una moneda propina per a plataformes socials com Twitter, Reddit, Facebook, YouTube, i Twitch. És una moneda virtual dissenyada per integrar-se amb grans xarxes i plataformes socials. Segons el desenvolupador, hauria d’obrir espai per a una àmplia gamma d’obtenció d’ingressos mitjançant contingut que m’agradi, m’agradi, comparteixi contingut i altres materials d’agraïment publicats a les xarxes socials..

Captura de pantalla 8

Font: https://reddcoin.com/

Per exemple, suposant que realment us agrada i us agrada “publicar” a Twitter, podeu incloure una mica de ReddCoin al pòster amb una comissió de transacció del 0%.

Els propietaris guanyen recompenses de participació

Reddcoin utilitza l’algorisme PoS en lloc d’alguna prova de treball (PoW) per distribuir els tokens digitals a la xarxa. Un usuari pot guanyar monedes mitjançant la participació en lloc de minar.

Prova de la velocitat de l’estaca (PoSV)

La criptomoneda es basa en un especial PoSV (Prova de la velocitat d’estaca). L’algorisme és una combinació de prova de risc i prova de treball. Anima els usuaris a mantenir i canviar monedes. En resum, té el següent aspecte: igual que en el cas de l’algorisme de “prova de l’equitat”, com més monedes té un usuari, més possibilitats té de confirmar les transaccions. Intenta eliminar el poder de hash de les mans dels miners, que han convertit gradualment la cadena de blocs en un sistema centralitzat.

Captura de pantalla 9

Font: https://reddcoin.com/

Història del desenvolupament

El projecte es va llançar el 2014 mitjançant una oferta inicial de monedes (ICO), que va recaptar prop de 100.000 dòlars. En aquell moment, el mercat de criptomonedes tot just començava a desenvolupar-se. Monedes virtuals famoses com Ethereum, Monero, i Guió ja eren al mercat. El principal desenvolupador del projecte és el programador Larry Ren. Fins ara, Reddcoin ha desenvolupat una plataforma que s’integra amb Twitter, Twitch.tv i Justin.tv.

Tipus de canvi de criptomoneda Reddcoin

Reddcoin és una moneda virtual amb preus baixos. El 2014, poc després del llançament del projecte, el preu del RDD era inferior a 0,00005 dòlars EUA. Reddcoin va experimentar el seu primer augment significatiu a principis d’estiu del 2017, quan el tipus de canvi es va mantenir en 0,001 dòlars EUA durant un període de temps. Reddcoins es pot negociar a les principals borses de divises virtuals, com ara UpBit, Bittrex, i Cryptopia.

Cole és un escriptor independent dedicat a la criptomoneda i a les tecnologies emergents. Articles anteriors sobre Masternodes s’han publicat a llocs web de criptografia líders i s’han citat a White papers.

Imatge cortesia de BitcoinIsle.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner