Els menjars per emportar més interessants de l’informe CoinGecko Q1

CoinGecko, un lloc d’avaluació i classificació de criptografia recentment va publicar un informe analitzant com ha anat el mercat de les criptomonedes el primer trimestre del 2019.

És possible que l’any passat s’hagi omplert de preus en moneda virtual caiguts en picat. Tanmateix, a partir de l’informe, el 2019 va començar amb el peu dret, amb els fundadors de CoinGecko que van projectar un ambient positiu durant els primers tres mesos.

Tot i que l’ambient ha estat evident a tot el mercat d’actius criptogràfics, hi ha algunes coses emocionants que han passat al llarg d’aquest temps. Sense més dilacions, donem una ullada a alguns dels esdeveniments apassionants fins ara;

El protocol MimbleWimble troba un amfitrió

MimbleWimble és un protocol orientat a una criptomoneda centrada en la privadesa. El primer mes del 2019 es va veure el protocol MimbleWimble utilitzat per dues monedes; Giny i Beam. Tanmateix, la manera com es va implementar el protocol en qualsevol de les monedes era diferent.

Per exemple, Beam utilitzava una base de codi C ++ mentre que Grin utilitzava una base de codis Rust. La comunitat de criptomonedes esperava ansiosament el llançament oficial de Grin més que Beam.

Una de les raons per les quals Grin es va emportar a Beam perquè els miners de Grin reben el 100% dels pagaments, mentre que els miners de Beam només reben el 80% dels pagaments.

Fins i tot abans que es llancessin aquestes dues monedes, ja es començaven a debatre sobre per què MimbleWimble era el millor protocol cypherpunk que ha existit fins ara.

Però per què MimbleWimble?

Aquest protocol, a diferència d’altres protocols que fan servir les monedes centrades en la privadesa, no necessita capes addicionals a sobre del protocol base per iniciar l’efecte de privadesa. Els complements s’eliminen ja que el protocol és una barreja única de diferents innovacions en criptografia. Aquests inclouen, entre d’altres, transaccions restringides, coinjoin i transaccions confidencials.

El llançament de les ofertes inicials d’intercanvi (IEO)

A finals de gener també es va llançar IEO. La seva captació va ser increïble. Per exemple, BitTorrent va emetre una oferta d’intercanvi inicial i en 15 minuts es va esgotar.

Les IEO es diferencien de les ICO (oferta inicial de monedes) de moltes maneres. Per exemple, un IEO utilitza el lloc web d’un intercanvi per a la venda de tokens, mentre que un ICO utilitza el lloc web de l’emissor, la contrapartida de venda multitudinària d’IEO és l’intercanvi, mentre que per a un ICO és l’emissor de tokens, un IEO es mostra a la borsa que s’està emetent ICO no passa per la detecció. A més, un testimoni IEO apareix immediatament a la borsa mentre que un testimoni ICO ha d’esperar a la llista sense cap garantia de cotització..

El Binance LaunchPad

Binance, l’intercanvi líder de criptomonedes per volum ajustat, va crear una plataforma dedicada a l’emissió d’ofertes inicials d’intercanvi anomenada Binance LaunchPad. BitTorrent va aprofitar la plataforma de llançament que va permetre vendre el testimoni Bittorent en un termini rècord de quinze minuts.

BitTorrent havia assignat prop de 60.000 milions (59.400 milions) de fitxes a la venda al Binance LaunchPad. La venda va recaptar 7,2 milions de dòlars. Altres empreses que des de llavors han utilitzat la plataforma per emetre un IEO són ​​Fetch i Celer. Fetch va recaptar 6 milions de dòlars en 22 segons per vendre 69,2 milions de fitxes, mentre que Celer va vendre 597 milions de fitxes en 17 minuts i va atraure 4 milions de dòlars..

L’èxit dels IEO a LaunchPad va provocar que altres intercanvis intentessin reproduir-los.

Per exemple, els principals intercanvis de criptomonedes com Huobi i KuCoin ja han desenvolupat i emès IEO en plataformes similars.

L’eficàcia d’una oferta d’intercanvi inicial també s’ha vist en les noves plataformes de llançament. Per exemple, la cadena Top va emetre un IEO a Huobi que va atraure 3,4 milions de dòlars en 19 segons. A més, un IEO de KuCoin es va esgotar en set segons i va recaptar 3,6 milions de dòlars.

La xarxa Lightning aconsegueix un impuls

Lightning Network també apareix a l’informe de CoinGecko del primer trimestre del 2019. La xarxa es crea com una capa addicional en una cadena de blocs. La seva funció principal és facilitar transaccions de baix cost a l’instant. Això es veu com una opció d’escala per a Bitcoin i Litecoin.

Lightning Network va agafar impuls cap a mitjans de gener de 2019, quan Hodlonaut va iniciar una campanya a Twitter per treure els beneficis de la xarxa. La campanya es va anomenar Lightning Torch. Hodlonaut va manejar la torxa enviant 100.000 satoshis. Segons les normes, un cop rebuda la torxa, havíeu d’afegir 10.000 satoshis i passar-la a una altra persona. Tanmateix, la persona següent a la cua va ser determinada per la persona que tenia actualment la torxa.

La Lightning Torch també es coneix com la cadena de Lightning Network Trust. Del 19 de gener a l’11 d’abril de 2019, la torxa ha registrat 291 llúpols, 282 destinataris únics i ha recorregut 56 països..

Entre les figures més destacades de la indústria d’actius criptogràfics que van rebre i van passar la torxa, hi ha el CEO de Twitter, Jack Dorsey, desenvolupador principal de Monero, Riccardo Spagni, el CEO de Shapeshift, Erick Voorhees, i el CEO de Binance, Changpeng Zhao. CoinGecko també va ser un dels destinataris.

Al cap de tres mesos de la campanya, Hodlonaut va assenyalar:

“El viatge ha superat la meva imaginació més salvatge i sento que ha exposat el meravellós caràcter de la comunitat. També ha mostrat quina pot ser la promesa més gran de BTC / LN, per acostar la gent de tot el món “.

On estem després de tres mesos segons Coingecko

L’informe CoinGecko Q1 va representar un mercat revifat. Al cap de tres mesos del 2019, la capitalització borsària total augmentava un 16,23 per cent, sent el mes de març el mes més important. El mercat ha registrat guanys constants sense fluctuacions de preus salvatges. El volum de negociació també ha augmentat.

Els millors artistes van estar dirigits per Litecoin (LTC), EOS (EOS), Bitcoin (BTC) i Ethereum (ETH), que van registrar guanys del 103%, 66%, 11% i 8% respectivament..

Segons l’informe, els altcoins van tenir un rendiment millor que el Bitcoin amb dominància BTC al mercat caient un 1,5 per cent. El domini del mercat de les tres primeres monedes va caure aproximadament un 5 per cent. No obstant això, el primer trimestre del 2019, les deu criptomonedes principals van mantenir un domini del 91% en la capitalització borsària.

Conclusió

Dels interessants menjars per emportar de CoinGecko, és evident que s’estan apreciant les ofertes inicials d’intercanvi a causa dels seus nivells de baix risc en comparació amb les ofertes inicials de monedes. La presència d’una plataforma fiable per emetre IEOs com el Binance LaunchPad s’ha demostrat crucial per a l’èxit de les IEO.

L’informe ha capturat Lightning Network com l’opció d’escala necessària per a Bitcoin. Si l’estat actual del mercat continua amb el mateix impuls, el 2019 serà un gran any per formar part de la comunitat criptogràfica.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner