Най-добрият бот за търговия с биткойни: Ръководство за потребителски преглед

най-добър-bitcoin-търговия-ботове-преглед

Възможността да търгувате с биткойн в рамките на възникващ клас активи на пазара на криптовалути не е нищо друго освен невероятно.

Търговията винаги е била известна като жизнената кръв на пазарите. И базираната на блокчейн ера Bitcoin донесе със себе си нови предизвикателства, с които традиционните търговци на акции никога не са се сблъсквали, като се има предвид 24/7/365 непрекъснатото естество на крипто индустрията. Тенденцията за търговия с биткойни няма край, така че нека започнем.

Да се ​​научиш как да използваш най-добрите ботове за търговия с биткойни през 2019 г. няма да е лесно, нито моменталните печалби ще се влеят веднага. Информираността обаче е първият праг ключ за отключване, за да се оптимизира за най-умните сделки.

Препоръчваме ви да прегледате всяка от 15-те системи за автоматична търговия по-долу, за да започнете с днес.

Следните класации на ботове за търговия с биткойни използваха тези компоненти като критерии за подпомагане на оценката и прегледа:

 • лесен за настройка, инсталирайте и използвайте правилно – също способност за бързи промени (без супер технически умения)
 • търговска стратегия (арбитраж, правене на пазара, търговия с копия, късо съединение, стоп-лос, скалпиране, симулации на умения)
 • обменни интеграции (Binance, Coinbase, Bittrex, Bitfinex, Bitstamp, Poloniex, KuCoin, Huobi и др.)
 • гъвкавост на ценообразуването и разходите (безплатни пробни версии, опции за месечни, годишни или пожизнени лицензи)
 • Тип (базирано на облак, windows / macOS / Linux, функция за автоматизирана търговия с 1 кликване)
 • външни сигнали (чрез TradingView или други индикатори на трети страни и т.н.)
 • брой активни позиции (колко отворени сделки по всяко време)
 • разнообразие на монети (колко различни токени са на разположение за търговия)
 • репутация на компанията, продуктова история и цялостно дълголетие
 • поддръжка на клиенти и достъпност на услуги (плюс надстройки на софтуерна система)

След като тези характеристики бъдат оценени на платформа, определете кои са най-благоприятните ви функции за изпълнение на стратегията по ваш вкус и започнете да проверявате изцяло. Започнете с малки, използвайте допустими суми, когато настройвате автоматичен бот за търговия с криптоактиви, базиран в биткойн. Последното нещо, което всеки пилотен търговец на полуавтоматични пилоти иска да изпита, е да извършва сделки с биткойн на загуба, особено без вашето информирано „съгласие“, което по същество притежават ръчните транзакции (известни също като настройване и забравяне сбъркани).

Хората, известни още като инвеститори и търговци, са пълни с пристрастия и склонни към емоционални реакции (известни още като FOMO, FUD).

Това понякога поставя купувачите и продавачите на биткойни в незначително неблагоприятно положение, което води до грешни изчисления и застрашава резултатите от търговията поради прекомерния анализ на настроенията и „тенденцията“ на криптовалутните новини.

Крипто свързаните платформи се готвят за бум на „високочестотната търговия“ в начинаещия биткойн сектор. Когато се комбинира с непрекъснатите движения на нестабилността на цените, може да е разочароващо дневните търговци да се конкурират глобално или непрекъснато с някакво спокойствие, особено ако е заложена някаква реална сума пари. За да стане по-строг; пазарът без граници, без разрешения, равнопоставен пазар никога не спи или се изключва „след работно време“. Това може да се превърне в силно стресираща ситуация за инвеститорите. Инструкцията на Master The Crypto за най-добрия списък с ботове за търговия с биткойни се надява да ви помогне да видите как всеки се натрупва малко по малко, бот по бот.

Ползите от използването на биткойн бот за извършване на сделки са доста ясни. Те позволяват денонощна размяна, бързи екзекуции, премахват човешки грешки и емоции, осигуряват разнообразие и дори тестова площадка, за да практикувате пускането на вашите ботови пари на линия на живите пазари. Разбира се, както мнозина знаят, понякога трябва да вземете доброто с лошото. Тези ботове могат да осигурят цифрово предимство, но предлагат свои собствени рискове като нискокачествен софтуер, задаване и забравяне на страх, лоши стратегии, изпълнени неуспешни лимити за спиране и загуба или цялостни измамни схеми, обещаващи „гарантирани печалби“.

В ранна детска възраст те не бяха най-добрият избор да се доверят на големи суми пари, но оттогава са изминали дълъг път. Търговските ботове вече могат да се считат за изключително сложни и да имат всякакви функции за вашето ниво на комфорт и нужди. Най-добрите налични софтуерни системи могат да дадат на инвеститорите легитимно предимство, като търгуват от тяхно име, с определени параметри, като по този начин оптимизират времето, усилията и ресурсите на участващия човек. Независимо дали мислите, че вашият личен бот за търговия с биткойни е подобен на вашия изкуствен асистент, има само една от двете възможности за избор; Направи си сам, известен още като създайте свой собствен, или използвайте предварително програмиран бот. Време е да се съсредоточим върху последното и да видим какво предлага пазарът на биткойни в нарастващия свят на автоматизирани ботове за крипто търговия.

Включете развитието на търговските ботове, програмируемите роботи, предназначени да позволяват денонощна търговия сутрин, обед и нощ.

Contents

Топ 15 биткойн ботове за търговия от 2019 г.

bitcoin-trading-bot-guide

Тук разбиваме най-добрия избор на ботове за търговия за 2019 г., разкривайки защо те работят и как са програмирани, включително използването на толерантност към риска, срокове и съображения на инвеститора относно конкретна монета. Ние също така включваме колкото се може повече подходяща информация (като разходи, ако е лесно достъпна).

Haasbot

Hassbot е едно от най-популярните решения за автоматизирана търговия и може да се интегрира с всички основни борси. Редовно се използва от финансовите гурута, които преподават на другите за криптовалутата (нещо, което винаги води до най-добрите тайни на търговията, които се пазят за тях – като търговски ботове). Той работи денонощно, може да идентифицира модели на свещници при разпознаване на търговията и може да бъде закупен като тримесечна употреба.

От създаването на HaaSOnline Automated Investment Software през януари 2014 г. от концепцията на Стивън де Хаас, софтуерът е направил 2 основни ревизии, а третата е на път да излезе тази година. Актуализираната версия е прегледана и не е в състояние да се свърже с всяка основна платформа, но сега работят по решение за това.

Ботът се поддържа на Windows, MacOS и Linux, но изисква 1,2 GHz или по-висока, както и 4 ядра, поне 2 GB място в паметта и супер дебела интернет връзка (5mbit скорост на изтегляне), за да функционира правилно. HaaSOnline предлага 15 различни бота, от които можете да избирате, въз основа на това колко често искате да търгувате и асортиментът предлага много начини за лично конфигуриране на предпочитанията. Тъй като те предлагат толкова много различни видове системи, има нещо за всичко. Въпреки това, като цената е между 12 BTC и 32 BTC за тримесечна употреба, препоръчваме тази само за потребители, които се ангажират да извлекат значителна употреба от самия бот. В противен случай просто не си струва цената.

3 Комаси

3Commas е популярен, лесен за използване бот, който поддържа BitFinex, Bittrex, Bitstamp, Binance, GDAX, KuCoin, Poloniex, YoBit, Huobi и Cryptopia. Той добавя нови борси през цялото време и ви позволява да имате достъп до всички едновременно от удобна платформа. Въпреки че се намира в Торонто, по-голямата част от него изглежда се управлява от Русия с руски служители. Можете да видите около дузина служители, изброени, заедно с техните профили в LinkedIn, на уебсайта и самата компания има много активен акаунт в социалните медии.

Платформата може да се похвали с интелигентен терминал за търговия с инструменти за управление на портфейла, позволяващи персонализация. Има „дневник на търговеца“, който проследява всичките ви сделки на различни борси на едно лесно видимо място и можете да настроите видове търговия на платформи, които обикновено не позволяват този тип чрез тази услуга. Ботовете дори ви позволяват да правите няколко сделки едновременно. Вероятно една от най-страхотните функции е възможността да следвате и копирате чужд стил на търговия. Така че, ако видите някой, който се възхищава на търговски способности, можете да го проследите и да последвате примера с едно лесно щракване – и това е само върхът на айсберга.

За да видите как изглежда таблото им за управление, можете да създадете акаунт с вашия имейл и парола безплатно. Месечните абонаменти за търговия и използване на ботове варират от $ 30 до $ 100 на месец, в зависимост от това, което търсите, включително стартов, напреднал, професионален и корпоративен пакет, който можете да закупите за 1 месец, 6 месеца и годишни интервали . Има комисионна от 0,25%, но тя се начислява само върху парите, които депозирате директно във вашия 3commas акаунт, а не при индивидуалните борси и има бонус за регистрация от $ 10.

Всички 3commas могат да имат достъп чрез уеб браузър на десктоп или мобилен телефон, но iOS има налично приложение и понастоящем работят по едно за Android.

Криптохопър

CryptoHopper е платформа за крипто търговия, базирана на облачната технология, което означава, че може да прави сделки за вас, дори когато компютърът ви е изключен. Има настройка, позволяваща на доверени източници на трети страни да определят какви сигнали трябва да търси ботът, което е полезно за по-новите търговци. Опитните търговци имат над 120 индикатора и модели на свещи, от които да избирате, както и над 30 групи сигнали от цял ​​свят, за да създадат уникален подход за търговия, отговарящ на стила, който искате да използвате.

Cryptohopper си създаде репутация като реномирана, качествена платформа за търговия с функции като стратегия за търговия на дизайнери, автоматични роботи, търговия с копия и собствен пазар за търговия. За тези, които не са сигурни в своите умения, те също предлагат „търговия на хартия“, която симулира реалните пазари, но не използва реални пари. Това ви позволява да практикувате колкото искате / имате нужда, преди да влезете с реални пари.

Основана през 2017 г. от двама братя, основната му цел на CryptoHopper е да улесни усъвършенстваната автоматизирана търговия, цел, която изглежда е достигнала, и се намира в Амстердам. Подобно на някои други бот платформи, той ви позволява да имате достъп до множество борси от едно място, но това, което ги разделя, е липсата на такса за това. Той може да се свърже с 12-те най-големи борси по света.

Препоръчваме тази платформа специално поради нейната лекота на използване, програма за “обучение” и нейния краен контрол, даващ на потребителя без никакви тласъци в една или друга посока. Месечните им абонаменти варират от $ 19 до $ 99 на месец, в зависимост от функциите, които искате, и бюджета, който имате, включително бункера за Explorer, бункера за авантюристи и пакетите за герои. Ако все още не сте убедени или сте изнервени, те предлагат безплатна 7-дневна пробна версия за всеки, който се регистрира.

Геко

Gekko е уникален бот за търговия, тъй като е изцяло програмируем и е достъпен на GitHub като напълно отворен код. Той поддържа 18 основни борси и предлага адаптивна приставка за интегриране с IRC, Telegram и имейли.

Като цяло Gekko е предназначен за потребители, които ценят проста автоматизация и оптимизация за изпълнение на основни стратегии за търговия. Те имат уеб интерфейс, който позволява въвеждане на исторически данни и данни на живо, изчисляване на показатели, както и показатели за печалба / риск, симулиране на пазари и изпълнение на поръчки, както и графични резултати за лесно разбиране. Той също така включва преглед на цените на монети в реално време и изпълнение на поръчки на живо.

Това не е прекалено богата услуга и има ограничена функционалност, но също така е лесно и лесно за разбиране. Gekko свършва работата и е не само полезна, но и напълно безплатна.

Gunbot

Gunbot е една от най-популярните автоматизирани системи за търговия с биткойни, налични днес, като някои рекламират своите обширни възможности за персонализиране, а други описват способността му да поддържа щастливи начинаещи и напреднали потребители.

Тази платформа позволява на потребителите да се свързват с почти всяка популярна борса (с всяка актуализация, добавяща повече) и е една от малкото с наличните инструменти за търговия, за да персонализирате напълно техниката на търговия на вашия бот. Популярността му носи голяма и активна общност, тъй като хиляди хора я използват ежедневно. Всеки проблем, който може да срещнете със софтуера, най-вероятно ще има форуми, които ви насочват как да го разрешите.

Gunbot е настолен софтуер и може да работи на компютър, Mac, Linux или VPS. Той се предлага на три ценови точки, вариращи между 0,04 BTC и 3 BTC. Покупката ви включва актуализации за цял живот и можете да получите лиценз за цял живот между 0,035 BTC и 0,165 BTC.

CryptoTrader

Cryptotrader е фантастична, но не добре позната платформа. Това е облачен базиран бот за търговия, който позволява на търговците да създадат свое собствено персонализирано решение за търговия с ботове за минути и не изисква каквато и да е инсталация на софтуер.

Уникална характеристика на тази платформа е пазарът на техните стратегии, където можете да купувате и продавате успешни стратегии. Cryptotrader дори позволява стратегии за обратно тестване на минали пазарни данни. Той също така поддържа всички основни борси за криптовалути и използва множество видове монети, не само биткойн.

Цената е между 0,0026 BTC и 0,0316 BTC на месечна база (въпреки че те приемат и Litecoin).

BTC робот

BTC Robot гарантира печалби със самоописан инструмент за автоматизирана търговия и е един от най-ранните търговски ботове, които се предлагат в търговската мрежа. Това, което ги разделя от другите платформи, които също твърдят, че са най-добрите, е, че всъщност имат доказателства в подкрепа на това и твърди, че това работи, като постоянно анализира цените на всички борсови пазари на Биткойн, за да използва пропуските.

Тяхната настройка е проста и лесна за ползване, но има опит в смесени отзиви. Някои твърдят редовни малки възвръщаемости, но други са заявили, че е трудно да го накарате да работи правилно и не генерира значителна възвръщаемост на инвестициите.

Въпреки това е безопасно да залагате поне да опитате, защото те са подкрепени от 60-дневна, 100% гаранция за връщане на парите.

Zenbot

Zenbot е анонимен бот с отворен код, който в момента е в активна разработка и е в третата си итерация. Той е напълно безплатен, но изисква известни познания за неговия код, защото позволява персонализирано редактиране чрез Github.

Ботът работи с много крипто и може да изпълнява множество стратегии за търговия. Това е и едно от единствените решения за автономна търговия, което дори е способно на високочестотна търговия и поддържа множество търговия едновременно. Те се гордеят с възможностите на много функции, но не препоръчват използването им, ако искате да търгувате с големи суми.

Coinbot.club

Coinbot.club е услуга за наемане на крипто ботове с код с отворен код. Едно от най-хубавите неща на тази компания е колко прекалено прозрачни са те. Уебсайтът има описание на използваните алгоритми (включително техния консервативен алгоритъм и агресивен алгоритъм), информация за екипа и връзка към тяхната страница в Github: https://github.com/coinbitbot.

Самият брой функции е гордост и част от това, което ги прави едни от най-популярните автоматизирани ботове за търговия с биткойни на пазара днес. Те имат три вида ботове и три бонус модула; модулът за социален анализатор, който анализира информация на различни сайтове на социални медии за информация, свързана с избора ви на крипто, и го прави чрез членове на човешки екип, арбитражния бот, който сканира за възможности на различни борси, и асистента на телеграма, който ви позволява да извършвате сделки над познат интерфейс на платформата. И трите са персонализирани.

Важно е да запомните, че те имат многостепенна комисионна програма, така че ако ви бъде изпратен линк от приятел, който говори за това колко е страхотен, те може да не са изцяло предстоящи, защото биха спечелили пари, ако се регистрирате чрез тях.

Като цяло Coinbot.club поставя специален акцент върху общността и примамливата прозрачност. Като индустрия за лична изгода и обикновено оценяване на анонимността, това прави хубава промяна, че те правят точка на обявяване и действие по начин, който е противоположен. Те също се отличават, като обещават да предложат реални печалби и загуби, изпращайки сигнал, ако ботът е направил загуба от -10%.

Ако се интересувате, но не сте сигурни, те правят 7-дневен безплатен пробен период. Можете да се регистрирате за тест на ботовете безплатно, стига обемът на търговията Ви да не надвишава 0,001 BTC. Това го прави чудесен вариант, ако искате да усетите какво бихте искали при реалната покупка.

Margin.de (преди Леонардо)

Margin.de е платформа за търговски ботове, пусната от Margin и е изработена с интегрирани части, закупени от предварително затворен търговски бот на име Леонардо. Техният акцент е в сигурността, изчистените оформления и ефективните ботове, а сайтът показва значително ниво на прозрачност.

Това е система за еднократно заплащане, като стартовият пакет е $ 89, а професионалният план е $ 1699. Той поддържа изненадващ обмен и позволява опции за плащане от множество източници (Visa, MasterCard, PayPal и BitPay).

Те може би имат най-атрактивните и явно са инвестирали много във външния вид на интерфейса. Можете също така да намерите изчерпателен раздел с често задавани въпроси на уебсайта и множество онлайн уроци.

Autonio

Този бот твърди, че е първото напълно децентрализирано приложение за търговия, което се захранва от AI. Поради това изходният код на Autinio може да бъде проверен и проверен от всеки потребител.

Autinio се предлага на пазара както за начинаещи, така и за професионални потребители с много персонализируеми опции, за да направи стил на търговия, който искате за вашия бот. Те обаче имат и пазар, където можете да си купите чужд.

Приложението на платформата е на Ethereum Blockchain и използва свой собствен ERC-20 токен, наречен NIO. Можете да закупите NIO жетони на големи борси като Bitfinex, Ethfinex и други, тъй като ще ви трябват за търговия в приложението.

Към октомври приложението има над 3000 активни потребители ежедневно и е достъпно за изтегляне в Windows, Mac OS, Linux и Android. Понастоящем абонаментната цена е $ 50 на месец.

Зигнали

Zignaly е невероятно нов бот за търговия с биткойни, който все още е в бета фаза и в момента поддържа само Binance и позволява на потребителите директно да изпълняват стратегии за търговия. Най-добрата характеристика досега е, че няма ограничение за търгуване на двойки (други платформи ви карат да плащате повече, за да имате достъп до повече).

Уебсайтът предлага и много прозрачност, включително връзки към профилите на съоснователите в социалните медии. Понастоящем тя е безплатна, но когато има официална версия, ще има разходи и те ще добавят повече борси.

Отзивите засега са добри, така че следете бъдещото издание на основната му платформа!

Ремарке за печалба

ProfitTrailer има скромна прозрачност, но изобщо не изброява създателите си на сайта. Въпреки че са официално регистрирани в Кюрако, централата и служителите всъщност са в Холандия и претендират за 3000 потребители по целия свят.

Този бот е способен да „проследява тенденциите“, позволявайки на потребителите да прескачат най-новите тенденции по-бързо с по-малък риск. Но това, което го прави особено уникален, е неговата wiki. Уикито има много страници с инструкции, като екипът за поддръжка отделя време за създаване на 50+ видеоклипа, показващи широка употреба на хората. Това е едно от многото неща, които вдъхновяват потребителите да оставят добри отзиви.

Характеристиките на тази платформа включват (но определено не се ограничават до) над 20 стратегии за покупка и продажба, помощ за начинаещи, преглед на портфолиото, множество борси и стотици крипто, тракер за известия до Telegram и Discord и много други. Абонаментите се предлагат на интервали от 1 месец, 3 месеца, 6 месеца, 9 месеца и 1 година, като цената варира от 39 € до 89 € на месец. Всички видове абонаменти ви дават достъп до всички борси и 24/5 поддръжка. Те също така предлагат услуга, при която можете да закупите VPS (виртуален частен сървър).

ProfitTrailer се предлага на Windows, Mac OS и Linux. Можете да изтеглите софтуера и да го използвате на всяко свързано с интернет устройство.

Pro Crypto ботове (Goldman Bot)

За съжаление, Pro Crypto Bots предлага значителна липса на прозрачност. Уебсайтът няма страница за нас и не е ясно кой управлява тяхната услуга или от къде, въпреки че името е регистрирано в Торонто. Единствените улики за неговата легитимност идват от онлайн рецензенти, а най-голямата му връзка с имена идва от защитника.

Според сайта платформата използва ботове за търговия на Фибоначи, за да даде на потребителите „невероятни възможности да увеличат вашата крипто инвестиция с минимален риск, дори по време на нестабилни пазарни условия“, и се опитва да заслепи с истории за потребители, които печелят огромна възвръщаемост след прилагане на техните търговски стратегии ако цените спаднат.

Твърди се, че самите ботове са създадени от анонимен потребител @ Fibonacci30, като един за ETH / USD, който работи на 2-часов график, и друг за BTC / USD, който работи на 4-часов период. И двете са напълно автоматизирани и се осъществяват само чрез Bitmex и Deribit. Поради това той не е достъпен в Съединените щати, тъй като тези две борси са забранени (някои онлайн потребители предлагат да се използва VPN, за да се заобиколи това).

Техните функции включват лесна настройка, минава през уеб услуги на Amazon, вместо на вашия компютър, предлага група за поддръжка на раздори, криптиран е, претендира за големи доходи и може да купува / продава фючърси. Всичко, от което се нуждае, е Bitmex или Deribit акаунт, Bitcoin (те предлагат минимум 5 BTC, но това не е задължително) и PayPal, за да се регистрирате за абонамента. Има само 1 пакет и струва зашеметяващите $ 350 на месец, платими само чрез PayPal.

Като цяло ограничената информация за компанията и платформата затруднява пълното разбиране на Pro Crypto Bots. Те обаче предлагат безплатна 14-дневна пробна версия и вашата Paypal няма да бъде таксувана, ако се откажете преди 14-ия ден. Липсата на прозрачност е необичайна за такава скъпа услуга, така че продължете на свой собствен риск.

Crypto World Evolution (CWE)

CWE е в списъка само за да ви покаже колко бързо тези ботове за търговия с биткойни могат да се „износят“. Crypto World Evolution, някога считана за система от най-високо ниво с голямо членство и активни потребители, е претърпяла доста падане от благодатта в пространството за ботове за автоматична крипто търговия. Най-голямото обжалване е размерът на индивидуалния контрол, който имате върху това, с което се търгува и как – дори на отделни монети по ваш избор. Въпреки че използваше само биткойн в своите поръчки за търговия, той имаше възможност да избере до 15 различни монети, за да търгува вътре и по същество да се опита да спечели чрез „микрозалагане“ или микропродажби и микрокупуване.

Сделките, които този бот правеше, бяха средно на стойност 01 BTC, така че ако изберете лимит от 1 BTC, тогава е възможно ботът да отвори 10 сделки наведнъж, за да изпълни този лимит. Сделките остават „в процес на изчакване“, докато се достигне желаното ниво или докато не натиснете „Продайте се“ (отново, оставяйки ви с краен контрол). Сега, в края на 2019 г., този бот за търговия с биткойни изглежда изчезнал в забвение и трябва да бъде проверен преди внимателно обмисляне на използването на софтуера за автоматична търговия с ботове, за да се гарантира, че е актуален и функционира правилно.

По време на пика си средно сделките изглеждаха затворени на около 2%, но може да се види, че затварят на 1-10%. Тъй като пазарите са нестабилни, това може да направи няколко сделки на ден или никакви. Наистина зависи само от това, което той смята за достойно, което означава, че можете да седнете и да се отпуснете, вместо постоянно да наблюдавате нагоре и надолу. Въпреки че можете да използвате всяка търговска платформа с този бот, ние препоръчваме Binance засега, защото техният API позволява избор на altcoin по-свободно за търговия срещу вашия Bitcoin. Въпреки това, както беше отбелязано, моля, влезте в последната им версия на портала за ботове за търговия с биткойни, за да му дадете добър въпрос за проверка на червата, преди да го използвате. Ще актуализираме рецензията за софтуера за ботове за търговия CWE, след като повече информация се върне при нас.

Още ботове за търговия с биткойни за преглед

15-те най-популярно използвани ботове за търговия с биткойни са изброени за допълнителен преглед и насоки. Скоро обаче има още.

 • Apex Trader Automated Trading Platform (работи върху Binance и KuCoin)
 • Автоматични ботове за търговия с криптовалута SuperOrder (работи на BitMEX)
 • Quadency Smart Crypto Asset Trading and Management (работи на над 10 борси)
 • Крил
 • Приложение за универсална крипто търговия и управление на портфолио (всички основни платформи)
 • Бот за търговия с криптовалута HodlBot (лек, лесен за персонализиране)

Как хората се сравняват с автоматичната крипто търговия

биткойн-търговия-диаграма-графика

Влизането в новата война на криптовалутата на битката за търговия с биткойни може да бъде обезсърчително, тъй като търговските ботове са по същество специални програми, използващи сложни индикатори за анализ на състоянието на пазара, прогнозиране на следващия му ход и извършване на сделки. Звучи сложно, нали? Но нека да разгледаме възходите и паденията на този нов път на търговия.

Недостатъкът

 • Измами – в ранните дни на търговия с ботове, повечето бяха просто измами и това може да постави амортисьор на всяка страна.
 • Скрити такси – не всичко е както изглежда, някои услуги имат допълнителни такси, свързани с месечни абонаменти.
 • Актуализации – следенето на актуализации е нещо, което се подиграва онлайн, защото хората не обичат да го правят, но в този случай е жизненоважно да поддържате актуализиран софтуер, за да може ботът да остане актуален за промените на пазара.
 • Ограничения – в зависимост от избрания от вас бот, той може да не е фактор за разбиване на новини за криптовалута, анализ, вътрешни познания или нещо повече, което човек би направил.
 • Съвпадение на моделите – това е, когато оперативният алгоритъм на търговските ботове се идентифицира, което ги прави потенциално по-малко печеливши.
 • Изкуствен интелект – ИИ все още е ограничен и се бори да замени човешкия опит и инстинкт.

Горната страна

 • Ефективност – човешка грешка не съществува при тези ботове, тяхната бързина и способността да избягват грешките ги прави изключително печеливши.
 • 24 / 7- този пазар никога не спи, но хората трябва, бот може да ви покрие, без да се налага да бъдете информирани възможно най-често колкото е възможно по-често.
 • Интуитивни алгоритми – алгоритмите за машинно обучение могат бързо да вземат предвид много неща, включително социалните медии, за да определят най-добрите възможности за инвестиции.
 • Липса на емоция – означава липса на импулсни покупки или емоционално подбудени избори, които хората биха направили, особено тези, базирани на страх.
 • Персонализация – като същевременно следите непрекъснато пазарите по целия свят, можете също така да програмирате бота си да следи за ключови показатели, които предпочитате, чрез лесни за използване интерфейсни бутони.

Други ключови точки, които си струва да се отбележат:

Институционалните ботове са предназначени да намалят проблемите, свързани с манипулирането на пазара и криптоволатилността.

Традиционните крипто ботове се състоят от до голяма степен автоматизирани системи, които са проектирани да извършват действия като обмен на информация в реално време, фиат-крипто сделки, разрешаване на заявки на клиенти и т.н..

В идеалния свят може да помислите за използване на ботове, които комбинират автоматичната система с човешки опит. Например eToro предлага инструмента CopyTrader, който ви позволява да копирате точните сделки, които правят други търговци. Това е по-скоро търговски бот, работещ с помощта на търговец на хора.

Въпреки това те продължават да се развиват по всяко време и тяхната функционалност и изтънченост непрекъснато се увеличават. През цялото време се появяват нови и в момента на пазара има десетки, които чакат да бъдат използвани. Те могат да бъдат безплатни или базирани на абонамент. Такива ботове дори могат да бъдат доста скъпи и често се използват от професионални търговци. И все пак всички те са използваеми и дори могат да бъдат доста печеливши.

Въпреки че има многобройни предимства от използването на търговски ботове, потребителите трябва да помнят, че има и някои сериозни рискове за второ мислене. В крайна сметка вие давате контрола върху парите си на трета страна. Търговските ботове са все още нова технология, която тепърва ще се развива. Не само това, но те работят с криптоси, които са само с няколко години по-стари технологии от самите ботове.

Един от най-големите рискове включва недостатъчен софтуер. Не всички ботове са с еднакво качество и лошото кодиране може да причини много щети. Ако решите да търгувате големи суми чрез бота, рисковете са толкова по-големи. Разбира се, дефектният софтуер не е целенасочен дефект, но може да ви струва много, ако използвате бот, който го има.

Има и Flash сривове, за които трябва да внимавате, тъй като можете да изпитате доста големи загуби, ако не успеете да зададете лимити за спиране и загуба. Сривовете на Flash могат да бъдат доста често и е много препоръчително да бъдете нащрек за подобни събития.

И накрая, не бива да забравяме за измами. Измамниците са любопитна порода и те се развиват с технологиите и пазара. Веднага след като се появиха търговски ботове, измамниците измислиха как да ги използват в своя полза. Те започнаха да създават фалшиви ботове за търговия, които търговците ще започнат да използват, да им дадат парите си, никога повече да не ги виждат.

Колко важни са търговските ботове за пазара на биткойни?

роботи за търговия с криптовалути

Криптовалутата е абсолютно нова технология, която бързо се превръща в любимец на света. Още повече, тя все повече се превръща в жива лабораторна процедура за търговия с по-висока честота, както и в зона за напредък при търговия с ботове.

Въпреки че има огромен брой търговски ботове и алгоритми, използвани от компаниите на Уолстрийт за конвенционални търговски дисциплини, пазарите на криптовалути сега се разглеждат като нова платформа за търговия за изследване на нови методи и използване на някои маркетингови стратегии.

неговото е потвърдено от Forbes, който съобщи, че разработването на инструменти или софтуер за търговия и децентрализирани борси ще възвести нова ера на автоматизирани ботове за търговия.

Въпреки че компаниите все повече работят по различен софтуер за крипто търговия, той все още е сектор, който гарантира много подобрения, които ще бъдат разкрити от непрекъснатото разширяване, което изкуственият интелект осигурява.

Въпреки че бъдещето на борсите и блокчейн технологиите все още не е съвсем ясно, става все по-очевидно, че изкуственият интелект ще играе голяма роля в близко бъдеще.

Професионалните търговци и институционалните инвеститори ще се нуждаят от тях, за да помогнат за ограничаване на рисковете, като същевременно извършват сделки с голям обем по полуавтоматизиран или хендсфри режим.

Търговските ботове ефективно помагат за минимизиране на търговските ограничения и улеснява инвеститорите на дребно да използват ефективно по-опростените технологични приложения чрез добре защитен процес. Всъщност тези търговски ботове могат да бъдат проектирани да се възползват от търговските несъответствия, причинени от някаква манипулация, като по този начин помагат на инвеститор или търговец да спечели още повече пари.

Търговските ботове с изкуствен интелект също ще помогнат за подобряване на лекотата на мониторинг на търговията, както и на инвестиционния портфейл. В резултат на това търговците могат да се съсредоточат върху нарастването на портфолиото си благодарение на надеждната и предсказуема възвръщаемост.

Също така, търговците, използващи ботове, са по-склонни да премахнат всички форми на човешка грешка от своите сделки. Всъщност миналата година много търговци спечелиха много състояние от използването на търговия.

Дългосрочните ефекти

В наши дни опитни търговци използват усъвършенствани инструменти за търговия, тъй като конвенционалните търговци не са запознати с тях. В настоящия си вид има общ API за крипто търговия, което го прави по-предизвикателно да се използват ботове. По ирония на съдбата, повечето от тях не се представят добре, когато става въпрос за сделки с малък обем.

Нестабилността на пазара на криптовалути налага необходимостта от търговия с ботове, които стават все по-популярни сред търговците. Тези програмируеми софтуерни алгоритми позволяват на инвеститорите да останат в търговията по всяко време, като ботът прави автоматични оферти, дори когато търговецът спи, а другата половина на света започва да се събужда и да се покачва.

Докато ботовете за крипто търговия звучат невероятно, има нужда от надлежна проверка, ако тя включва автоматичен софтуер, тъй като самият човек не е безпогрешен, когато става въпрос за въпроси на търговията. Дори Уорън Бъфет, опитна легенда от Уолстрийт от време на време губи и ботовете за крипто търговия могат да бъдат полезни за гарантиране, че такива инвеститори изпреварват останалите.

Независимо от това, тяхното непрекъснато използване в търговията идва с огромни разходи. В крайна сметка е сигурно, че ботовете ще продължат да бъдат усъвършенствани, за да отговорят на разновидностите на търговските нужди. Това ще бъде още повече, когато крипто индустрията се стабилизира, тъй като те ще играят роля в подпомагането на разработчиците с възможностите за дълбоко обучение на AI.

Последни автоматични мисли за ботове за търговия с биткойни

крипто-търговия-ботове-преглед

Ето го – ще направим всичко възможно да актуализираме с текущи изследвания за най-новите и страхотни роботи за търговия с биткойни. Колкото бързо се разрастват света на FinTech и виртуалната валута, много неща могат да се променят за кратък период от време.

Тъй като иновациите и прозрението започват да се натрупват и демонстрират силни страни по всички видове трансформационни и разрушителни начини, ще има много пране на прасета с бекона. Но точно както месото не е ключът, решението се крие в протеините. Без значение на кой списък се натъкнете и прочетете по-нататък, никога не инвестирайте повече, отколкото можете да рискувате да загубите, тъй като много закони, правила и разпоредби, свързани с криптовалутата, все още трябва да бъдат издадени от управляващите органи на азбуката.

Последното нещо, което трябва да запомните по отношение на търговските ботове, е, че те са и трябва да се разглеждат и използват като инструменти. Те не са решение за пасивен доход, което ще Ви донесе печалба, докато правите нещо друго, само заради автоматичната дума. Разбира се, можете да настроите конкретни параметри на някои от тях и да осигурите някаква сигурност на търговията си, но пазарът непрекъснато се разраства и променя и вашите параметри трябва да следват тези промени, особено като продължават ежедневните крипто новини и цикли.

Поради това не можете просто да настроите бот и да забравите за него. Те все още изискват вашия надзор и често дори намеса. Правилната стратегия също е важна и ако правите нещата както трябва, тогава търговските ботове могат да се окажат доста печеливши инструменти. Ако не го направите – очаквайте сериозни загуби.

Затваряйки тази част, струва си да си припомним, че за разлика от хората, търговските роботи никога не са разклатени от емоции или други психологически фактори, за които е известно, че влияят на много търговци. С това казано, те не наричат ​​интелекта „най-големият актив на човека“ за нищо. Честита търговия на всички &# 128578;

PS: свържете се с нас с всякакви отзиви или предложения и се пригответе за биткойн наполовина, където много надеждни прогнози за цените на BTC могат да се сбъднат. Уникалният, единствен по рода си времеви период биткойн може да се окаже идеалният момент да започнете да използвате автоматизиран бот за крипто търговия за капитализиране на следващия цикъл на бичи пазар.

@media (мин. ширина: 300px) {[data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-7517 [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {фоново изображение: линеен градиент (rgba (0, 0, 0, 0.5), rgba (0, 0, 0, 0.5)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/12/bitcoin-accepted-here-2.jpg")! важно;} [data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-7517 [data-css ="tve-u-16db90daad5"]: задръжте курсора на мишката [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {фоново изображение: линеен градиент (rgba (0, 0, 0, 0.25), rgba (0, 0, 0, 0.25)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/12/bitcoin-accepted-here-2.jpg")! важно;}}

Приемайте биткойн плащания: Топ 14 търговски шлюза, които да използвате

Прочетете повече @media (мин. Ширина: 300px) {[data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-6558 [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {фоново изображение: линеен градиент (rgba (0, 0, 0, 0.5), rgba (0, 0, 0, 0.5)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/bitcoin-accepted-here.jpg")! важно;} [data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-6558 [data-css ="tve-u-16db90daad5"]: задръжте курсора на мишката [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {фоново изображение: линеен градиент (rgba (0, 0, 0, 0.25), rgba (0, 0, 0, 0.25)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/bitcoin-accepted-here.jpg")! важно;}}

Похарчете биткойн: Топ места, приемащи крипто плащания през 2020 г.

Прочетете повече @media (мин. Ширина: 300px) {[data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-6496 [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {фоново изображение: линеен градиент (rgba (0, 0, 0, 0.5), rgba (0, 0, 0, 0.5)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/Futures-Contract.jpg")! важно;} [data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-6496 [data-css ="tve-u-16db90daad5"]: задръжте курсора на мишката [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {фоново изображение: линеен градиент (rgba (0, 0, 0, 0.25), rgba (0, 0, 0, 0.25)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/Futures-Contract.jpg")! важно;}}

Ръководство за биткойн фючърси: Най-добрите борси + Как работи търговията

Прочетете повече @media (мин. Ширина: 300px) {[data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-3532 [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {фоново изображение: линеен градиент (rgba (0, 0, 0, 0.5), rgba (0, 0, 0, 0.5)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/10/Scams.jpg")! важно;} [data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-3532 [data-css ="tve-u-16db90daad5"]: задръжте курсора на мишката [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {фоново изображение: линеен градиент (rgba (0, 0, 0, 0.25), rgba (0, 0, 0, 0.25)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/10/Scams.jpg")! важно;}}

Биткойн измами: Биткойн хакове, кражба и излизане от измами История

Прочетете повече @media (мин. Ширина: 300px) {[data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-5760 [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {фоново изображение: линеен градиент (rgba (0, 0, 0, 0.5), rgba (0, 0, 0, 0.5)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/BITCOIN-PRICE.jpg")! важно;} [data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-5760 [data-css ="tve-u-16db90daad5"]: задръжте курсора на мишката [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {фоново изображение: линеен градиент (rgba (0, 0, 0, 0.25), rgba (0, 0, 0, 0.25)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/BITCOIN-PRICE.jpg")! важно;}}

Биткойн цена днес: BTC / USD Ръководство за обменния курс

Прочетете повече @media (мин. Ширина: 300px) {[data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-5478 [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {фоново изображение: линеен градиент (rgba (0, 0, 0, 0.5), rgba (0, 0, 0, 0.5)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/CryptoTrading.jpg")! важно;} [data-css ="tve-u-16db9104b15"] .tcb-post-list # post-5478 [data-css ="tve-u-16db90daad5"]: задръжте курсора на мишката [data-css ="tve-u-16db90daad6"] {фоново изображение: линеен градиент (rgba (0, 0, 0, 0.25), rgba (0, 0, 0, 0.25)), url ("https://masterthecrypto.com/wp-content/uploads/2019/11/CryptoTrading.jpg")! важно;}}

Анализ на Bitcoin Chart: Как да търгувате с Bitcoin с помощта на диаграми

Прочетете повече

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner