Месечен отчет на екосистемата на OKB (ноември – декември 2019 г.)

С края на 2019 г. въведохме ново десетилетие с подобрената екосистема OKB.

През декември 2019 г. си сътрудничихме с 5 партньора, за да представим повече приложения за OKB. На всичкото отгоре имахме и OKB, изброени на Indodax, най-голямата индонезийска крипто борса, отваряйки нов канал за покупка на OKB за индонезийска рупия (IDR). В чест на партньорствата организирахме четири промоции за нашите потребители. Също така, OKB също беше изкупен обратно и изгорен за шести път, допълнително компенсирайки инфлацията си и консолидирайки стойността му.

Екосистемата на OKB непрекъснато разширява глобалното си покритие. Към днешна дата OKB си партнира с 29 партньори от различни страни и области по света, включително САЩ, Великобритания, Германия, Корея, Япония, Русия, Сингапур и Индонезия и др., Обхващащи множество приложения от плащания, търговия, онлайн приложения, блокчейн портфейли, заеми и заеми, за технологична сигурност, пътувания, начин на живот, развлечения, социални, цифрови договори, O2O и т.н..

1. Представяне на пет нови екосистемни партньори

През декември 2019 г. OKB създаде партньорства с пет бизнеса във финансовата и приложната индустрия, обхващащи портфейла на блокчейн, социалната платформа, плащанията, електронните договори, C2C и т.н..

На 3 декември 2019 г. OKB си партнира с FirmaChain, базирана на блокчейн платформа за електронни договори, за да могат клиентите да купуват услуги на FirmaChain с OKB.

На 13 декември 2019 г. OKB си партнира с Dapp Pocket, за да активира плащането в OKB за своите услуги на портфейла.

На 16 декември 2019 г. OKB си партнира с BiYong, блокчейн платформа за социални медии, за да могат потребителите на OKB да плащат за услуги и да изпращат червени пакети в OKB.

На 18 декември 2019 г. OKB си партнира с Cercle, международна бизнес платформа C2C, която позволява на потребителите да плащат за офлайн услуги с OKB.

На 23 декември 2019 г. OKB си партнира с Alchemy, водещ доставчик на технологии за плащане на криптовалути в Сингапур, за да позволи на потребителите на OKB да плащат с OKB, използвайки техните хибридни системи за фиат и крипто разплащане в световен мащаб.

С подкрепата на различни общности, OKB си партнира с 29 партньори от различни страни и области по света, включително САЩ, Великобритания, Германия, Корея, Япония, Русия, Сингапур, Индонезия и др., Обхващащи множество заявления от плащането до търговия, онлайн приложения, блокчейн портфейли, заеми и заеми, технологична сигурност, пътувания, начин на живот, развлечения, социални, цифрови договори, C2C и др. Ще продължим да разширяваме екосистемата на OKB, за да разработим повече OKB приложения за нашите потребители и да подобрим стойност на OKB.

2. OKB вече е включен в списъка на най-голямата индонезийска борса за цифрови активи Indodax

Освен котиране на корейски борси Probit и Bitsonic, OKB вече е включен и в Indodax, най-голямата индонезийска борса за криптовалути на 10 декември 2019 г., откривайки нов канал за фиатна търговия на индонезийска рупия (IDR) за OKB.

Само за по-малко от 24 часа обемът на търговия на OKB продължи да се увеличава на Indodax, благодарение на огромната подкрепа от страна на индонезийската общност. Затова организирахме сесия за споделяне, за да помогнем на клиентите да отговорят на техните актуални въпроси, да съберат предложения и да обменят различни идеи.

Днес OKB е регистриран на пазара на OKEx C2C, Bitfinex, ALINIEX и Bvnex (две от най-големите борси във Виетнам), Probit и Bitsonic (две от най-големите корейски борси) и Indodax, предлагайки общо 7 канала за търговия C2C, които приемат USD , Виетнамски донг, корейски спечелени, индонезийска рупия и др.

Разширяването на глобалния обхват винаги е бил основен приоритет на екосистемата OKB. Ще се съсредоточим повече върху международното развитие на OKB, така че потребителите по целия свят да могат да се насладят на ползите, които носи.

3. Обслужване на над 1 000 000 потребители в общността по целия свят

Докато отглеждаме екосистемата на OKB, споделяме радостта с общността.

На 11 декември 2019 г., за да отпразнуваме влизането на OKB в индонезийския пазар, организирахме среща и някои промоции с Indodax, за да помогнем на потребителите да се запознаят с OKB и платформата за търговия OKEx, и раздадохме 4000 OKB бонус на общността.

На 17 декември 2019 г. се присъединихме към BiYong, за да обсъдим развитието на екосистемата на OKB и схемата за обратно изкупуване и изгаряне на OKB с нашите потребители и получихме много страхотни идеи и предложения.

Точно преди Коледа помолихме общността да създаде забавни видеоклипове за приложения на OKB и потребители от САЩ, Русия, Корея и Япония и др., За да споделят своя опит с OKB, включително използване на портфейла Ledger за съхранение на OKB, абониране за BitTorrent услуги с OKB , и пазаруване на Cryptomall с OKB и др.

4. 6-то изкупуване на OKB & Изгаряне: 5,945,273.91 Изгорено OKB

Завършихме шестата схема за обратно изкупуване и изгаряне на OKB този месец и 5 945 273,91 OKB беше изгорена. От 4 май 2019 г. схемата за обратно изкупуване и изгаряне на OKB вече е изгорила общо 13 978 364,45 OKB, което е 4,7% от общата сума в обращение (300 000 000 OKB).

Ще продължим да усъвършенстваме схемата за обратно изкупуване и изгаряне с предложения от потребители на OKB, така че всички поддръжници на OKB да могат да се възползват от предимствата на намаляването на общата тираж на OKB на пазара.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner