Què és OKB? Una mirada cap enrere per on vam començar

El 15 de febrer de 2020, dos anys després del llançament del nostre testimoni d’intercanvi, OKB, el preu del nostre testimoni arriba ara a màxims. Enmig de tot el bombo i l’atenció que hem rebut aquesta setmana, voldria aprofitar aquesta ocasió per reflexionar sobre com vam arribar aquí i explicar la nostra visió d’aquest símbol d’utilitat..

Sens dubte, ha estat un viatge llarg i accidentat. En els darrers dos anys, com totes les empreses de ràpid creixement, hem tingut els nostres alts i baixos. Dolors creixents, amb un creixement dels empleats que va afectar més de 1000 persones en pocs anys, una aturada temporal del sistema i fins i tot acusacions de frau sense proves. Tot i això, gràcies al suport dels nostres usuaris i la nostra comunitat, OKB comença molt bé el 2020. Agraïm a tots els usuaris i inversors d’OKEx que han estat al nostre costat durant aquests dos darrers anys. Crec que aquest fort començament d’any és el resultat de la nostra interminable intenció de crear valor per als nostres usuaris i estic encantat de veure com els nostres esforços donen els seus fruits als nostres seguidors i usuaris..

En arribar a aquesta fita important per a OKEx, m’agradaria compartir amb vosaltres el viatge que va emprendre OKB durant els darrers dos anys..

OKB, un pont entre OKEx i els seus usuaris

Des del naixement de les fitxes de criptomoneda i utilitat, hi ha hagut opinions i actituds diferents respecte a la seva legitimitat. Són purament bombo i vapor? Pot un testimoni d’intercanvi proporcionar un valor i una utilitat reals als seus usuaris? Els darrers dos anys han estat una exploració ininterrompuda en la creació de valor a través d’OKB. Hem recorregut un llarg camí i ara estem extremadament segurs de la nostra capacitat d’aportar valor a través d’OKB als nostres usuaris, tractant-lo com una base essencial per al nostre ecosistema comercial i un pont que connecta OKEx amb els nostres valuosos usuaris..

Mitjançant l’esforç continuat del nostre equip, els titulars a llarg termini d’OKB podran créixer junts i compartir els fruits del nostre desenvolupament en el futur.

Posar els nostres diners a la nostra boca: recompra d’OKB i cremada de fitxes

Durant els darrers dies, he rebut infinitat de preguntes sobre per què i com podríem executar una recompra i un token burn d’aquesta escala. No va ser una decisió que vam prendre a la lleugera i, a curt termini, podem veure raons òbvies per les quals es pot argumentar que, si ho fem, afectaria els nostres beneficis a curt termini com a empresa. En la cremada simbòlica més gran d’aquest tipus, s’han cremat 700 milions d’OKB sense emetre, i totes les futures cremades trimestrals d’OKB provenen del mercat secundari. A més, OKEx no conservarà cap OKB, és a dir, tots els futurs OKB que es distribueixin al nostre personal també es compraran del mercat secundari. Només quan OKB aconsegueix una deflació absoluta, els titulars d’OKB poden beneficiar-se realment del desenvolupament de la plataforma. Crec que aquesta és una manera d’ubicar els nostres diners i de comprometre’ns a la nostra visió a llarg termini de crear un ecosistema de comerç de classe mundial realment tot en un..

Per què no oferim descomptes sobre comissions de negociació per a participacions OKB més grans??

Només hi ha un programa de descompte en la quota de negociació per als titulars d’OKB a OKEx, en què els usuaris només necessiten tenir 500 OKB per gaudir de descomptes en la quota. Per rebre el descompte màxim, els usuaris només han de tenir un màxim de 2.000 OKB. Al mateix temps, oferim un esquema de descompte de comissions per nivells, que es basa en el volum de negociació i ofereix els descomptes de comissions més elevats de la indústria..

Basant-nos en els comentaris que hem rebut, estem d’acord que es tracta d’un sistema i tarifes molt més justos que molts altres tokens d’intercanvi actuals. Mai forçarem els nostres clients a mantenir centenars de milers del nostre testimoni d’intercanvi per gaudir d’un cert descompte en les comissions de negociació. Els usuaris professionals i institucionals que comercialitzin grans volums a OKEx podran gaudir de tarifes més baixes sense haver de preocupar-se mai del preu d’OKB en cap moment i assumir el risc de fluctuacions de preus..

Si us plau, no especifiqueu sobre el preu OKB

Sí, pot semblar ric provinent del conseller delegat d’un dels intercanvis més grans del món. El que intento afirmar aquí és que cada operació comporta riscos, i no cal dir que la criptomoneda no és diferent.

Un principi que recomano a tots els nostres usuaris és que si no creieu completament en el creixement a llarg termini d’OKEx, no intercanvieu OKB. Si enteneu el nostre negoci i sou optimistes sobre les nostres perspectives a llarg termini, us donem la benvinguda a que tingueu alguns OKB i creixeu junts. Sincerament espero que tots els titulars d’OKB puguin ser racionals en tots els negocis i mai operar més del que es poden permetre perdre.

El desenvolupament futur d’OKB

La creació de valor sostenible per als nostres usuaris sempre ha estat la prioritat a OKEx. Tant de perfil relativament baix com hem estat per a un intercanvi líder en aquesta indústria, crec que l’atenció recent que hem rebut a causa de la pujada de preus d’OKB il·lumina els nostres valors com a empresa. Sempre escoltarem amb diligència els vostres comentaris i els reflectirem a les nostres ofertes de productes. Quan el bombo disminueix o nosaltres trobar-se amb un mercat baixista, el nostre equip construirà i millorarà tranquil·lament la nostra plataforma. Aquest any, desenvolupar l’ecosistema OKB serà la nostra màxima prioritat. Els titulars d’OKB gaudiran d’una gran varietat de beneficis quan

negociant a OKEx i amb el vostre suport i comentaris continuats, creixeu encara més en valor.

Agraeixo sincerament a tothom que hagi acompanyat aquest viatge amb nosaltres per impulsar la gran revolució blockchain.

Jay Hao

CEO d’OKEx

16 de febrer de 2020

Seguiu OKEx a:

Lloc web: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner