Академия OKEx: Разговор с любимия ви трейдър Интервю с Coin Buster

Добре дошли в новата поредица от интервюта на OKEx Academy „Разговор с вашия любим търговец. В тази поредица ще ви представим кратки интервюта, в които се представят криптотърговци, разкриват техните прозрения, перспективи, думи за съвет на колеги търговци и някои забавни факти за тях, за които вероятно никога не сте знаели.

Кой ще се обади! Този път имаме Разбивач на монети (@Coin_Buster в Twitter), търговец и основател на @CryptoALaCarte да сподели някои от неговите съвети. 

Моля те споделете с нашата общност как започвате деня си! Какво правиш първото нещо сутрин? Как прекарвате по-голямата част от времето си? Какви неща поставяте на фокус, освен търговията и крипто?

Събуждам се всеки ден около 6:30 сутринта. Важно е да станете рано и да имате чудесен преглед на това как ще се държи пазарът през деня, така че първото нещо, което правя, когато се събудя, е да проверя цената на BTC, какво е направил за една нощ и как са били сделките (ако имам текущи).

Ако трябва да управлявам позиция бързо (тъй като големите ходове обикновено се случват един час след като се събудя), включвам компютъра си и отварям TradingView и борсите, на които търгувам.

След това ще закуся хубаво, ще прочета новините и ще се върна към класацията, за да видя дали мога да открия други добри възможности.

През деня прекарвам много време в Crypto A La Carte, което е проект, който основах с моя приятел и партньор Рубот преди около шест месеца. Изисква много внимание, управление, поддръжка на клиенти и изследвания, за да откриете нови талантливи търговци, които могат да се присъединят към екипа.

Обикновено по-голямата част от следобеда е посветена на търговия (предимно вътрешни сделки).

Мисля, че е наистина важно да имаме време за охлаждане, защото този пазар е денонощен и може лесно да изгори, така че оставям клавиатурата около 19 часа и прекарвам известно време далеч от около 22 часа. След това проверявам графиките за последен път, ако все още се занимавам, за да управлявам позицията си преди лягане. Обикновено лягам преди 23 часа, за да си направя спокойна вечер.

Какво е един изненадващ факт за вас, който хората не биха очаквали?

Ям по една купа сладолед всеки ден. Един сладолед на ден държи лекаря далеч … ugr!

Някой вдъхновил ли ви е търговска кариера?

@Elisa_Crypto в Twitter е един от най-влиятелните търговци в моята търговска кариера, а също и един от най-добрите търговци, които съм срещал досега.

Какви заглавия около криптовалутата (или некрипто) следите отблизо в наши дни?

Тъй като много хора са в момента, аз следя икономическата ситуация, причинена от кризата с COVID-19. Докато повечето държави отварят отново бизнеса и вдигат блокировки, наистина ми е любопитно да видя какво ще се случи по-нататък. Като ако ще има втора вълна? Има ли някакви последици върху макроикономиката, пазарите и т.н..

Също така чета много за американската ситуация, тъй като вярвам, че преизбирането на Тръмп или поражението (което очевидно е свързано с кризата с COVID-19) може да окаже огромно влияние на пазарите.

Винаги казваме на нашата общност, че е добре да се научим! Би било чудесно, ако можете да споделите част от своя опит и прозрения с нашите колеги търговци.

Кой е вашият любим / най-използван технически индикатор?

Едва използвам индикатори, защото ги намирам за изоставащи, но най-често използвам RSI, когато искам да получа допълнително потвърждение на ниво за покупка или продажба.

Кой е най-големият ви провал в търговията? Как се възстановихте от него и какво, ако изобщо научихте от него?

Когато за първи път търгувах с марж, изобщо не управлявах риска си. Бях близо до ликвидация и се чувствах толкова зле, че не можах да се разпозная.

Това беше повратна точка за мен. От този момент наистина работих по управление на риска и сега имам много строги правила.

Някакъв набор от умения, които трябва да се знаят за търговците на новобранци? И какво да избягвам / често срещани грешки при извършване на технически анализ?

Времето на екрана е най-важното. Можете да прекарате хиляди часове в учене за TA в книги или гледане на видеоклипове с нови методи. Има океан от неща за учене и дори 10 живота не биха били достатъчни за четене и гледане на 5% от материалите, достъпни онлайн.

Научете за една стратегия, опитайте се да я усъвършенствате със собствените си наблюдения, които сте направили, гледайки класациите и записвайки вашите сделки. Не губете хиляди часове, гледайки нови стратегии!

Как / къде да получа идеи за търговия?

Крипто а ла карт! Ето защо създадохме тази платформа. Можете да изберете сделките, които искате да отключите, когато пожелаете, въз основа на статистиката на търговеца, борсата,% и R. Няма месечен абонамент и информацията е напълно прозрачна, така че можете да решите да отключите или не с всички информацията, от която се нуждаете!

Дневна търговия срещу средно / дългосрочна инвестиция, кой начин предпочитате?

Аз съм предимно търговец на ден, защото обичам да получавам бързи резултати и най-важното е, че не обичам да участвам в сделка за една нощ (когато не мога да го управлявам).

Притежавам и дългосрочни инвестиции, които са в студен портфейл, който дори не поглеждам.

Инвестирането наистина е различно от търговията и капана е да търгувате ежедневно дългосрочните си инвестиции. В повечето случаи в крайна сметка губите време и пари, правейки това.

Благодаря ви много за споделянето! Сега имаме забавен въпрос за вас! Колко дни до $ BTC се завръща в $ 10000?

Бих казал, че около седмица или така. Като се има предвид това, пристрастието ми се променя няколко пъти седмично, в зависимост от графиката.

И накрая, моля, дайте на нашето общество последно предложение как да станете добър търговец!

„Най-голямата опасност възниква в момента на победата“ – Наполеон Бонапарт

Благодарим на Coin Buster, че отдели време за чат с нас! Ако искате да научите повече за крипто търговията, не забравяйте да го следвате Twitter и Crypto A La Carte Telegram група!

Следвайте в Twitter, ако имате въпроси към нас!

Регистрирайте се и депозирайте или търгувайте минимум 10 USDT днес, за да спечелите 3 USDT награда за нов потребител!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner