13 IEO, които са заети чрез Binance Launchpad

(Актуализирано януари 2020 г.) Миналата година се оказа годината на първоначалните предложения за размяна, по-известни като IEO. Новият метод за набиране на средства превзе криптоиндустрията, тъй като множество проекти успяха да наберат милиони по този начин. Интересното е, че първото IEO се проведе през 2017 г., макар да остана ниско в разгара на ICO треската – режим на набиране на средства, който IEO сега изглежда бързо заменя.

Binance е водеща, когато става въпрос за IEO, а забележителният успех, който борсата успя да постигне досега, видя, че други крипто борси бързат да предлагат подобни продукти чрез собствените си стартови панели.

По-долу ще разгледаме всичките 13 IEO, които вече са се провели на Binance чрез стартовия панел.

1.     ПОДАРЪК

Подарък беше първият IEO токен, който беше предложен на Binance Launchpad през декември 2017 г. Платформата е универсален протокол за подаръци, който е проектиран да бъде самоуправляваща се и самоподдържаща се екосистема за виртуални подаръци, които могат да бъдат курирани, купувани, изпращани, проследявани и се обменят във всяка платформа за съдържание като Facebook, Instagram, Uplive, YouTube и много други.

Gifto е създаден от Uplive, което е най-бързо растящото приложение за поточно предаване на живо в света, което може да се похвали с над 35 милиона потребители по целия свят. Проектът успя да повиши целта си от 30 милиона долара за няколко минути и сега фокусът се измести към стимулиране на масовото приемане.

Предстоят значителни интеграции и партньорства, тъй като Gifto преследва по-голямата си визия да превърне GTO в номер едно за социални развлечения. Засега токенът се използва в игри, стрийминг на живо, изкуство, благотворителност и виртуално подаряване.

2.     ХЛЯБ

Хлябът е бързо развиваща се децентрализирана платформа за финансови услуги, която се използва в над 140 държави от повече от един милион потребители. Неговият токен BRD беше вторият, който беше предложен на Binance Launchpad през декември 2017 г., успявайки да събере 32 милиона долара за малко под 90 минути.

Токенът позволява на потребителите да получат достъп до първокласни услуги и функционалност, които се предлагат в приложението му. Потребителите също могат да получат награди чрез програмата за лоялност за потребители на криптовалута. Платформата работи по изграждането на най-голямата децентрализирана банка в света. И в основата си, Bread предлага възможности за сигурни портфейли, които винаги са безплатни. Следователно, позволявайки на потребителите да получават, съхраняват и изпращат криптовалути на всеки друг човек по света по всяко време.

Накратко платформата има за цел да бъде най-добрият начин за потребителите да съхраняват и търгуват всички свои цифрови активи по сигурен начин, без да включват трети страни или някакви централизирани услуги.

3.     BitTorrent

През миналата година балонът на ICO се спука и засиленият натиск от различни регулатори видя много проекти, които бяха събрали средства чрез ICO, принудени да върнат парите на своите инвеститори. Съществуването на много измамни проекти също не помогна и видяхме, че инвеститорите губят доверие с символични предложения.

През декември миналата година обаче Binance обяви, че те ще помогнат на различни проекти да наберат средства чрез стартовата си площадка, като по този начин ще се обърнат към много от инвеститорите на концерна и ще възстановят доверието.

BitTorrent стана първият IEO за 2019 г., който беше предложен в края на януари. Проектът успя да събере над 7,2 милиона долара. Продажбата на токени се проведе в две едновременни сесии, като едната включваше покупки, направени в монети на БНБ, а другата в TRX.

Сесията на БНБ продължи 13 минути и 25 секунди и видя 23,76 милиарда продадени BTT токени, докато сесията Tron продължи 14 минути и видя 35,64 милиарда продадени BTT токени.

4.     Извличане на AI

Извличане на AI беше вторият IEO за годината, който се предлага на Binance Launchpad. Продажбата на символи се състоя през февруари, като проектът успя да събере над $ 6 милиона в рамките на двадесет и две секунди. Парите ще отидат за финансиране на развитието на екосистемата.

Fetch.AI е платформа за търговия с данни и доставчик на цифрова инфраструктура, която използва FET токена като средство за обмен. Платформата дава възможност на автономни цифрови записи да извършват транзакции помежду си, без да е необходима човешка намеса. Това прави платформата по-бърза от която и да е човешка система и е идеална за бързи микроплащания и трансфери на данни.

Като цяло платформата обединява машинно обучение, изкуствен интелект, мултиагентни системи и блокчейн, за да създаде икономичен интернет. Ако имате проблеми с разбирането на това какво означава неговата среда, в която цифровите представители на движещите се части на икономиката като данни, услуги, хардуер, хора и инфраструктура могат да свършат полезна работа чрез ефективни въведения и прогнози.

Мислете за тези агенти като за цифрови субекти или форми на живот, които могат да вземат решения от свое име, както и от името на заинтересованите страни, като частни лица, правителства, частни предприятия и т.н..

5.     Мрежата на Celer

Следвайки обещанието си да подкрепи поне един добър проект чрез своята платформа, Мрежата на Celer (CELR) стана третият токен, който се предлага на стартовата площадка на Binance през март. Цялата продажба беше завършена за по-малко от 17 минути, като проектът успешно спечели 4 милиона долара.

Продажбата се проведе в една сесия и привлече около 3 129 инвеститори. С новото инжектиране на средства, проектът иска да разработи бързо, мащабируемо решение, което ще използва интелигентни договори за предлагане на транзакции с нулева такса.

Celer Network е нова технологична и икономическа архитектура, която има за цел да донесе интернет скалируемост на съществуващите и бъдещите блокчейн чрез техники за мащабиране извън веригата.

Засега платформата предлага на потребителите възможността да мащабират милиарди без доверие, сигурни и частни TPS извън веригата.

6. Matic мрежа

Matic мрежа е решение за мащабиране на Layer 2, което постига мащабируемост чрез използване на странични вериги за изчисления извън веригата, като същевременно използва децентрализацията и сигурността на основната верига на Ethereum. Проектът страстно настоява за масово приемане на блокчейн и непрекъснато изпълнява всичките си обещания за мисията си да мащабира екосистемата на блокчейн. 40+ Dapps вече надграждат върху Matic.

Matic наскоро си сътрудничи с WhiteBit, крипто борса, която се фокусира върху сигурността, ликвидността и скоростта на изпълнение, за да осигури на притежателите на MATIC достъп до най-доброто търговско изживяване на платформата.

След като получи инвестиция Seed Round от Coinbase Ventures, Matic проведе продажбата на символи през април 2019 г. чрез Binance Launchpad. По време на IEO Binance проведе лотария с късметлиите, които получиха шанс да закупят своя личен дял от 1.9 милиарда MATIC токени, които бяха предложени, използвайки BNB. IEO постигна огромен успех, достигайки твърдата си граница от 5 милиона долара за 24 часа. И до днес IEO на Matic остава най-успешният IEO в историята по отношение на производителността на токените – не само тези, държани чрез Binance Launchpad, но и индустрията като цяло.

7. Хармония

Хармония е бърз и сигурен блокчейн, който може да се похвали с ключови нововъведения в държавното рязане и връзката между партньори. Платформата има силно мащабируем BTF консенсус, използващ BLS мулти-подпис. Той също има сигурен разпределен протокол за генериране на случайност, използващ проверима функция за забавяне (VDF). И адаптивен PoS-базиран механизъм за засенчване, който гарантира мрежовата сигурност.

Платформата проведе IEO през май 2019 г., където бяха продадени общо 1,58 милиарда ЕДИН жетона на участници, които изтеглиха и взеха печелившите лотарийни билети по време на събитието. Всеки жетон отиде за $ 0,003175 или 0,000092 BNB.

8. Елронд

Елронд е публична блокчейн с висока производителност, която е фокусирана върху предлагането на мащабируемост и оперативна съвместимост на ефективността на сигурността чрез използване на два ключови елемента; ново сигурно доказателство за механизма за консенсус на залагане и адаптивно държавно засенчване.

Някои от основните характеристики на платформата включват; консенсусът в два кръга за комуникация с модифицирани BLS мулти-подписи, висока устойчивост на злонамерени атаки поради пренасочване на вътрешни и кръстосани възли и интелигентни договори за държавна архитектура с балансирано натоварване на парчета.

Елронд удържа неговият IEO през юли 2019 г., където бяха продадени 5 000 000 000 ERD токени чрез лотарен формат на 10833 печеливши билета.

9. WINK

WINK е платформа за игри, която позволява на потребителите да играят, да общуват и да залагат в множество блокчейн екосистеми, които използват WIN токена, родния маркер на платформата. WINk е успял да изгради висококачествено децентрализирано игрово изживяване чрез поведенчески майнинг, иновативен дизайн на маркера на символи и използване на други стимулиращи механизми. Платформата също така позволява на разработчиците да създават dApps, които стимулират истинското осиновяване, а също така ангажира потребителите да участват и да допринасят като активни заинтересовани страни на платформата.

Някои от неговите функции включват инструменти за разработчици и приложни програмни интерфейси (API), които позволяват на екипите безпроблемно да интегрират своите проекти или да създават уникални игрови dApps от нулата, Fiat onramps stablecoins и други интеграции на Defi и водещи в индустрията социални функции на живо операции и събития.

Платформата твърди, че е dApp номер едно по отношение на потребителите и обема. Издържа неговият IEO в края на юли 2019 г., където 49 950 000 000 WIN токени бяха продадени чрез лотария до 200 000 печеливши билета.

10. Перлин

Перлин е без лидер доказателство за залагане на платформа за интелигентни договори, която не използва комитети или делегиране, като по този начин гарантира свойствата на сигурността на Bitcoin и също така скорости, които могат да бъдат сравнени с тези на частните вериги. Платформата постига производителност от 31000+ TPS. Той твърди, че постоянно има 0 до 4 секунди до окончателност, като всичко това е възможно благодарение на механизма за вероятностен консенсус, базиран на Wavelet-a-DAG.

Някои от неговите функции включват минимални хардуерни възли; той е ефективен и мащабируем и може да се похвали с ангажирана глобална общност на разработчици.

Платформата се проведе неговият IEO през август 2019 г., където чрез лотария бяха продадени 86 530 500 PERL токена на 13 400 печеливши билета.

11. ЛЕНТА

Банда Протоколът е сигурен и мащабируем децентрализиран оракул, който служи като протокол от ниво 2 в публични блокчейн. Той позволява на dApps да използва съществуващите данни в интернет, без доверени посредници да преодоляват случаите на използване между Web 2.0 и 3.0. Уникалният мулти-жетонен модел и механизм за залагане на Band гарантират, че данните са свободни от манипулация.

Някои от неговите характеристики включват; осигуряването на лесно достъпни данни, които да бъдат разглеждани по веригата, като се използва делегирано доказателство за участие, за да се гарантира целостта на данните, което предлага много предимства, е по-евтино от повечето децентрализирани алтернативи с над 50% и осигурява децентрализиран икономически стимул.

Платформата се проведе неговият IEO през септември 2019 г., където 12 368 200 токена BAND бяха продадени чрез лотарията на 19 500 печеливши билета.

12. КАВА

Кава е кръстосана верига DeFi платформа, която предлага обезпечени заеми и стабекойни на потребители на големи крипто активи като BTC, BNB, XRP и много други. Платформата се поддържа от над 100+ бизнеса по целия свят, включително известни фондове за криптовалута и големи проекти като Cosmos и Ripple. Кава има два жетона; KAVA, токен за управление и залагане, отговорен за защитата на мрежата и гласуването на ключови параметри, и USDX, алгоритмично поддържан стабилен монет, подкрепен от обезпечение с крипто активи.

Някои от неговите характеристики включват; дългови позиции с много обезпечения, без кредитиране от контрагенти и алгоритмично поддържани стабилни монети.

KAVA проведе неговият IEO през октомври 2019 г., където чрез лотария бяха продадени 6 521 739 токена KAVA на 15 000 печеливши билета.

13. ТРОЙ

ТРОЙ е основен брокер, специализиран в търговията с криптовалути и управлението на активи. Платформата предоставя на потребителите агрегирана търговия чрез пълен достъп до агрегираната ликвидност на група крипто борси.

Платформата също така поддържа решения на клиенти чрез анализ на данни, предлагащ информация за блокчейн данни, пазарни данни, социални данни, данни за търговия и медийни данни, която е оптимизирана от AI и количествени модели. Също така, TROY предлага на потребителите решения за управление на активи с пълен стек, тъй като се захранва от услуга за съвместно местоположение и достъп с ниска латентност за подобряване на ефективността на високочестотния алгоритъм за търговия.

Платформата проведе IEO през декември 2019 г., където 800 000 000 токена TROY бяха продадени чрез лотарията на 20 000 печеливши билета.

За повече от две години UseTheBitcoin е направил изследването, отразява новините и помага на читателите да намерят най-добрите блокчейн проекти. Единственото нещо, към което продължаваме да се връщаме, е Binance.

Binance се отдели като най-добрата платформа за търговия за начинаещи и опитни търговци и ви дава стотици монети, в които да инвестирате. Започнете да търгувате днес на Binance!

Promo
banner
Promo
banner