Predicció del preu Ripple: previsions de monedes XRP

Cap a on es dirigeix ​​la criptomoneda XRP de Ripple? – Una mirada al futur dels recursos digitals

Fins i tot amb el mercat que experimenta actualment una nova onada d’impuls baixista, molts experts de la indústria segueixen sent força esperançadors pel que fa al sector criptogràfic que tornarà als seus màxims històrics en un futur proper. En aquest sentit, cal esmentar que el testimoni XRP de Ripple presenta a la comunitat d’inversors global un ROI que és substancialment més gran en comparació amb altres actius criptogràfics de primer nivell com Bitcoin. Això es deu al fet que, amb el valor actual de XRP de 0,25 dòlars, un retorn a 3,30 dòlars significaria un augment de beneficis superior a deu vegades..

En aquesta peça, veurem les opinions de diversos experts i analistes que operen en aquest domini des de fa força temps. Tanmateix, abans de començar a fer-ho, vegem alguns dels motius que han fet que XRP sigui tan popular durant els darrers dos anys:

Per què el XRP de Ripple té un fort seguiment??

(i) Ús institucional:

Com molts dels nostres lectors habituals probablement ho saben bé, l’ecosistema Ripple proporciona a la indústria financera una plataforma que elimina molts dels problemes que s’associen actualment a les transaccions transfrontereres. Alguns d’aquests problemes inclouen:

Velocitats de processament extremadament lentes: tot i que Paypal triga entre 2 i 4 dies a facilitar les transferències internacionals, XRP permet realitzar intercanvis monetaris (locals o internacionals) en qüestió de minuts.

Costos de Tx: els processadors de pagaments tradicionals porten entre el 3% i el 5% de l’import total que es transfereix com a càrrecs de processament. En aquest sentit, les transaccions XRP només costen una fracció del que la gent ha de pagar si utilitza solucions de pagament convencionals (com ApplePay, SWIFT, Paypal, etc.).

Fiabilitat: Ripple fa que els pagaments transfronterers siguin molt més fiables i eficients (especialment per a grans operadors financers) mitjançant un llibre descentralitzat que ofereix un alt grau de transparència.

Per últim, cal assenyalar que fins ara més de 100 institucions financeres s’han associat amb Ripple (i actualment estan fent ús de les solucions i tecnologies de blockchain de l’empresa). Per exemple, a principis d’aquest any, Ripple va signar un acord amb un banc amb seu a Oman anomenat BankDhofar per tal de facilitar les seves transaccions monetàries de la manera més efectiva i rendible possible. De la mateixa manera, en el passat, Ripple ha subscrit acords amb altres institucions financeres establertes, com ara Banco Santander, Moneygram..

(ii) Associacions de grans noms:

Al llarg dels darrers dos anys, Ripple ha establert associacions amb moltes empreses que han fet que els inversors siguin optimistes sobre el preu de la XRP. Per començar, Ripple es va reunir recentment amb Flutterwave, una empresa de cadenes de blocs que vol salvar la bretxa que existeix actualment entre el mercat africà i la resta de l’economia mundial. De la mateixa manera, Ripple també va signar un acord amb Moneynetint (una empresa de diners electrònics amb seu al Regne Unit) per ajudar el processador de pagaments a facilitar les seves diverses voluminoses tx financeres (només per a clients corporatius).

(iii) Taxes de transacció súper ràpides:

Anteriorment, Visa tenia el títol de ser el processador de pagaments més ràpid del món. Tot i això, tot això ha canviat des que Ripple va destronar recentment el gegant multinacional mostrant velocitats de processament de fins a 50.000 transaccions per segon, una xifra substancialment superior (<2X) del que ofereix Visa (24.000 TPS).

Com se sent la comunitat Crypto sobre el futur de XRP?

Edith Muthoni: mala perspectiva a curt termini

Edith és l’editora en cap de LearnBonds.com, un lloc i una comunitat d’inversions personals amb més de 100.000 lectors mensuals. Segons la seva opinió, XRP ha estat una de les monedes més decebedores de l’any. Des de finals del 2018, la moneda digital ha assumit una tendència baixista en els que considera que són els seus moments més baixos fins ara. També assenyala que, tot i que la tecnologia que presenta Ripple és enormement prometedora, aquest potencial no s’ha reflectit en el rendiment de XRP. En un correu electrònic a MasterTheCrypto, Muthoni va afegir:

“En els darrers 2 o 3 mesos, la moneda ha mostrat febles indicadors d’una tendència alcista que es forma quan es combina amb Bitcoin. Per tant, encara no ho cancel·laré, tot i que no recomanaria a ningú comprar-lo ara mateix. A la llarga, res de la moneda ni de la seva tecnologia blockchain dóna indicadors de millores significatives en els preus. Sóc de l’opinió que, si assumeix una tendència alcista, serà tan sobtada que trobarà la majoria d’inversors i comerciants habituals despreocupats “.

Ryan Selkis: optimista sobre el futur a mig i llarg termini

Ryan Selkis, el fundador i CEO de Messari, és força optimista sobre el futur de Ripple, principalment perquè creu que la plataforma de criptografia proporciona a les empreses un nou protocol que no només és fàcil d’utilitzar, sinó que també ajuda a racionalitzar els pagaments a diferents parts de la món. Com a resultat d’això, Selkis confia en que el primer testimoni digital es torni a escalar fins a la seva ATH anterior durant l’any o aproximadament.

Peter Brandt – Volatilitat de preus continuada

El CEO de Factor LLC és una d’aquestes persones que se sap que fa còpies de seguretat de les seves prediccions amb estadístiques i xifres sòlides. En aquest sentit, quan se li va preguntar sobre el futur de XRP, Brandt va afirmar que XRP presentava signes d’enrotllament (tot i mostrar fonaments sòlids). Això, al seu parer, es deu principalment a que Ripple estava manipulant el mercat en general, cosa que Brandt creu farà que XRP caigui un 20% més a finals de 2019.

InvestingHaven: 20 dòlars a finals de 2020

InvestingHaven és un lloc web d’anàlisi que proporciona als lectors anàlisis detallades i anàlisis de preus de diversos actius digitals. En aquest sentit, el mitjà de comunicació afirma que a finals de 2019, XRP podria molt bé assolir un preu de 20 dòlars, una predicció que és molt probable que no es faci realitat, sobretot si es té en compte que el valor actual de la moneda se situa al voltant dels 0,247 dòlars..

Exante: 0,5 dòlars en els propers 3-4 mesos

En una entrevista en línia amb Master The Crypto, l’equip d’anàlisi d’Exante ens va dir que Ripple (XRP) gaudeix de la reputació de ser un dels millors ecosistemes blockchain per a bancs i altres institucions financeres similars des de fa força temps. Com a resultat d’això, la companyia està preparada per salvar la bretxa que existeix actualment entre el sector financer tradicional i el mercat de criptografia. A més, la gent d’Exante també creu que, a mesura que avancem en el futur, Ripple pot servir com a “canal” de cadena de blocs per a transaccions fiat i criptogràfiques diverses..

“La taxa XPR el 2019 és molt estable en comparació amb altres fitxes importants. Es va mantenir en el rang de 0,24 a 0,48 dòlars (doble magnitud de variació), mentre que les taxes ETH i BTC van triplicar i quadruplicar, respectivament. XRP està en declivi temporalment, però amb una dinàmica moderada. Al setembre, va perdre un 7%, mentre que el mercat global de criptografia va perdre un 15%. La taxa estable és una mostra clau per a molts inversors (especialment les institucions), de manera que, a la llarga, poden tenir un major interès en XRP que BTC. En el futur, el factor d’estabilitat pot augmentar els preus XRP respecte a la criptografia clàssica. Predir els preus dels actius al criptomercat volàtil és una tasca descoratjadora. Penseu en l’inici del comerç de Bakkt com un exemple. Dit això, crec que XPR es mantindrà entre 0,2 i 0,3 dòlars durant les properes setmanes, possiblement pujant per sobre de 0,5 dòlars al final de l’any “.

Exante és una companyia d’inversió europea que proporciona als seus clients una plataforma de comerç en línia amb accés a més de 50 mercats mundials. El 2012, la firma va fundar el primer fons de cobertura de criptomonedes Bitcoin Fund. Exante està autoritzat pels reguladors europeus MFSA i CySEC.

Naeem Aslam: valoració positiva a curt termini

Naeem Aslam és un analista criptogràfic molt respectat que recentment va comentar el que creu que serà el valor de XRP en el futur pròxim. Creu que XRP està fortament sobrevendut en aquest moment i, per tant, seria aconsellable invertir part de l’estalvi de la vida en l’actiu digital més important..

Phil Nunn: perspectives sòlides a llarg termini

Phillip Nuun és el conseller delegat de Wealth Chain Capital & El grup Blackmore. Segons la seva opinió, el testimoni XRP de Ripple continuarà tenint un paper important dins de l’ecosistema global de criptografia. I, tot i que no va donar una xifra exacta sobre on arribarà el testimoni digital en els propers anys, va afegir que el futur semblava brillant per a XRP i que Ripple era tan important per al panorama tecnològic mundial actualment com Microsoft durant el Anys 90 i principis dels 2000.

Daniel Ameduri – Perspectives positives a mig i llarg termini

Daniel Ameduri és cofundador de Future Money Trends, a més de l’autor de No estalvieu per a la jubilació: Una guia per a la llibertat financera d’un mil·lenni. Recentment, va dir a Master The Crypto que, a causa de la utilitat XRPs per facilitar intercanvis de divises ràpids i baixos en comissions (que pot passar de mitjana 4 vegades per segon), moltes persones de tot el món comencen a renunciar a la seva dependència del dòlar nord-americà i han començat a la transició a criptografia. Ameduri va afegir:

“A mesura que XRP continuï sent adoptat per bancs com PNC, Santander, Standard Chartered i molt més, veurem impuls sobre si mateix, que donarà a XRP uns sòlids fonaments per a preus més alts en el futur. Espero que el mercat global de criptografia estigui en una tendència alcista a llarg termini, ja que sóc un creient en la cadena de blocs. XRP és un dels actius criptogràfics més respectats i, a mesura que augmenta Bitcoin, espero que l’augment de la marea es reflecteixi en preus més alts per XRP. Crec que d’aquí a cinc anys veurem nous màxims històrics. Actualment XRP és de 0,25 dòlars i el seu valor ATH és de 3,84 dòlars, és clar que sóc molt alcista sobre el futur de XRP. Necessitarem Bitcoin per recuperar la confiança a l’alça per, finalment, veure com augmenta l’impuls “.

LongForecast: entre 0,1 i 0,2 dòlars fins al 2021

Un altre lloc web popular que és conegut per les seves prediccions de preus ben investigades. Pel que fa a XRP, l’equip d’investigació de LongForecast creu que la tercera criptomoneda més gran per capitalització de mercat total continuarà oscil·lant entre l’interval de valor de 0,1 i 0,2 dòlars (almenys fins a mitjan 2021). Tanmateix, a llarg termini (és a dir, el 2023), el preu de XRP pot tornar a augmentar i assolir un preu d’uns 0,49 dòlars per testimoni.

OracleTimes: 5 dòlars fins al desembre de 2019

El popular mitjà criptogràfic va publicar recentment un article en què el seu equip d’investigació esmentava que preveien que el preu de l’escala XRP s’aproximaria als 5 dòlars a finals d’aquest any. Tanmateix, des del començament del 2019, la moneda digital insígnia de Ripple ha caigut més d’un 10%, com a conseqüència d’això, ara molts experts són força tristos pel que fa al potencial financer futur de les XRP..

Roman Guelfi: perspectives decents a curt termini

El respectat analista de criptografia Roman Guelfi creu que el 2019 resultarà ser un bon any per a XRP, especialment des que Ripple va incorporar recentment diversos projectes establerts (així com altres empreses relacionades amb la cadena de blocs / criptografia) per reforçar la seva credibilitat principal. I tot i que Guelfi no va proporcionar una predicció exacta de preus per fer còpies de seguretat de les seves reclamacions, va afegir que a finals del 2019, XRP podria obligar altres actius criptogràfics establerts a “fer-se amb un seient posterior”..

UsLifted: aproximadament 23 dòlars a finals de 2020

El portal de predicció de criptografia “UsLifted” afirma que en els propers 16 mesos aproximadament, el preu d’un únic testimoni XRP podria augmentar fins a un massís de 22,79 $ (juntament amb un subministrament en circulació de 38.739.145.924 XRP).

Lance Morginn: augment del 100 al 500% d’ús

Lance Morginn, president de Blockchain Intelligence Group (BIG), una empresa d’intel·ligència de cerca i analítica agnòstica de blockchain amb seu a Vancouver, que treballa directament amb serveis financers, caixers automàtics, borses i bancs, pel que fa a la projecció de preus XRP.

Crec que XRP té algunes potes reals i, per tant, podria veure augments significatius en els propers anys. En els propers 6 mesos, crec que podríem veure un augment del 100 al 500% i, a la llarga, podria ser un augment significativament superior en funció del preu actual. Quan se li va preguntar sobre les seves opinions sobre XRP com a moneda d’un POV financer, va afirmar que anticiparia que veurem més empreses com SBI que estan adoptant la xarxa Ripple. A finals de març d’aquest any, van connectar 13 bancs a la seva aplicació de pagament blockchain.

A la llarga, només tindrem un grapat de criptomonedes i crec que XRP té la possibilitat de ser-ne un.,

Prediccions de la moneda XRP al tancament

Després d’un tumultuós 2018, el rendiment de XRP durant els darrers dos mesos sembla que s’ha estabilitzat una mica. No obstant això, quan es fixen en els fonaments de la moneda, molts experts creuen que potser hi haurà grans coses per a XRP. Per començar, Ripple s’ha establert recentment en associacions amb un gran nombre d’empreses consolidades i empreses empresarials, cosa que ha infós al mercat molta confiança als inversors..

Dit això, s’hauria de deixar clar que qualsevol de les opinions / opinions preses per experts que s’han esbossat anteriorment s’hauria de considerar simplement com a indicadors orientatius i no com a consells d’inversió concrets. Per a les persones que vulguin invertir molt en aquest mercat, és millor que facin la seva diligència i consultin alguns assessors financers que han estat actius en aquest domini una mica incipient des de fa uns anys.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner