Guia Ripple (XRP): preu XRP / USD en directe i perspectives de moneda de 2020

Contents

Preu XRP en directe: valor de tipus de canvi de moneda en rialles en temps real

Ripple és una de les empreses més grans de l’ecosistema criptogràfic, la seva moneda XRP és el testimoni que t’agrada odiar.

Ripple, dirigit per Ripple Labs (originalment Opencoin), és una plataforma i una moneda. Es compon d’un protocol de pagament sense cadenes dissenyat com una xarxa d’intercanvi diari de baixes comissions que utilitza la tecnologia patentada de l’empresa, l’algorisme de consens del protocol Ripple (RPCA). El protocol de pagament Ripple espera ser adoptat i integrat als bancs actuals per facilitar transaccions internacionals ràpides a tot el món, proporcionant un servei de remeses transfrontereres sense friccions per ajudar a enviar diners a tot el món.

Des dels fundadors Chris Larsen i Jed McCaleb fins a l’actual CEO Brad Garlinghouse, aquesta revisió de l’empresa Ripple i la criptomoneda XRP serà una immersió profunda sobre com s’utilitza l’anhelada moneda XRP (actualment classificada com a número 3 en la capitalització del mercat total). valor de transferència a la xarxa Ripple.

Com que la base d’usuaris de Ripple (XRP) continua creixent amb prediccions alcistes de preus, revisem “l’altra criptografia”.

Què és Ripple i com funciona XRP

Ripple vs Stellar, xrp vs xlm, que és millor, Ripple (XRP) Vs Stellar (XLM), ripple xrp vs xell estrella

En el seu sentit més bàsic, Ripple es pot pensar com un sistema de liquidació bruta en temps real que, juntament amb la seva criptomoneda associada ‘XRP’, ha estat dissenyat per fer les transaccions monetàries més simplificades i sense problemes per als seus usuaris. El projecte es va llançar el 2012 com a mitjà per proporcionar a la comunitat financera mundial un ecosistema de processament i remesa de pagaments tot en un que poguessin utilitzar diverses entitats, com ara:

 • 300 institucions financeres / bancàries (a 40 països i 6 continents)
 • Startups
 • Propietaris d’empreses
 • Consumidors

Segons el llibre blanc del projecte, Ripple busca substituir la infraestructura de pagament global que s’utilitza actualment a tot el món per un sistema no només ‘descentralitzat’, sinó també de codi obert i fàcilment accessible per a les persones, independentment de la seva trajectòria financera. A més d’això, mitjançant el seu sistema de creació de token natiu, la plataforma permet als seus usuaris dissenyar les seves pròpies monedes criptogràfiques i fiat. Com a resultat d’aquestes funcions, Ripple ha estat adoptat per diversos equips bancaris i organitzacions financeres diferents a causa del seu creixement de RippleNet cap a costos instantanis, fiables i econòmics..

A mesura que continuen l’era Ripple i XRP, els avantatges de RippleNet de tenir rapidesa, certesa, gestió de liquiditat i transparència situen tant l’empresa com les criptomonedes en una posició única, atesos els milers de criptoactius que hi ha al mercat actualment..

Revisió dels orígens de Ripple: qui, què i quan

Ripple enviar i rebre xrp

Abans d’entrar en l’impressionant currículum Ripple d’associacions com American Express, MoneyGram, Santander, PNC, SBI Remit i BeeTech o l’acknolwedge que XRP comercialitza en més de 100 mercats i intercanvis, tornem al principi i descobrim alguns dels orígens orgànics de l’empresa i el testimoni.

Com poden saber alguns dels nostres lectors habituals, el treball sobre el projecte Ripple va començar el 2004 quan els desenvolupadors Jed McCaleb, Arthur Britto i David Schwartz es van inspirar en un sistema de pagament descentralitzat anomenat RipplePay.com que va ser ideat per un desenvolupador web canadenc. anomenat Ryan Fugger. Tanmateix, la idea de McCaleb era fer ús de la tecnologia blockchain per tal de fer més transparent l’esmentat sistema i eliminar moltes de les ineficiències associades a l’ecosistema Bitcoin (com ara un consum d’energia excessiu, velocitats de tx baixes i centralització) – (que més tard es converteixen en Stellar Lumens (XLM)).

En aquest sentit, també cal esmentar que, a diferència de Bitcoin, totes les transaccions basades en XRP es verificen mitjançant l’ús d’un vot de consens a tota la comunitat en lloc que els usuaris hagin de confiar en els miners per donar llum verda a les seves transaccions..

El 2012, el principal equip de desenvolupadors de Ripple va donar la benvinguda a Chris Larsen, que va demanar a Fugger que proporcionés al seu equip el permís necessari per continuar treballant a RipplePay.com i transformar la plataforma en un sistema monetari i criptomoneda de ple dret. Aquests desenvolupaments van ajudar a impulsar la creació d’OpenCoin, una organització que més tard es rebautitzaria com a Ripple Labs.

En aquesta època, Larsen i els seus companys també van començar a dedicar molt de temps a la creació del que ara coneixem com a Ripple Transaction Protocol (RTO), un sistema que permet als usuaris facilitar les transferències instantànies independentment de la seva ubicació física. Per ser una mica més específic, el protocol és compatible amb diverses monedes digitals, així com amb altres suports d’actius. L’equip va programar el marc bàsic dels RTPs de manera que només depenia d’un llibre central que seria administrat per diversos servidors diferents contínuament per a verificar transaccions..

A més, per ajudar al processament més ràpid de les transaccions individuals, l’equip darrere de Ripple va idear una criptomoneda anomenada XRP que va ser dissenyada per ajudar els usuaris a moure els seus fons d’una manera molt simplificada. Si això no fos suficient, Ripple també va vincular Bitcoin al seu estat natal, cosa que va permetre als entusiastes de la criptografia utilitzar la plataforma per enviar pagaments directament a qualsevol cartera BTC que triïn..

Tot això es formaria essencialment en RippleNet actual, que és la xarxa de pagaments global de Ripple. Així és com funciona:

Durant la primera meitat de 2013, Ripple Labs va anunciar el llançament del servidor i client de referència de la seva plataforma com a programari de codi obert, cosa que permet als desenvolupadors independents contribuir al progrés futur assegurat de Ripple. No només això, a principis de 2014, l’equip principal de desenvolupadors de Ripple ja havia començat a centrar-se en el sector bancari, per intentar substituir els sistemes actuals, superats i actuals, que molts bancs encara fan servir fins avui per facilitar la seva transaccions del dia a dia. En aquest sentit, pocs mesos després, Fidor Bank, amb seu a Munic, es va convertir en la primera entitat financera principal que va adoptar el Ripple Transaction Protocol (RTP). Aquesta notícia va ser seguida aviat per la paraula que Cross River Bank, amb seu a Nova Jersey, i CBW Bank, amb seu a Kansas, també havien seguit l’exemple.

A finals de 2014, Ripple, que vol convertir-se en la xarxa de pagaments mundial més rellevant del món, havia anunciat diverses associacions notables amb actors importants com Western Union, el Commonwealth Bank of Australia, el Royal Bank of Canada i Earthport, un servei de pagament global afiliat a empreses com el Bank of America i HSBC. No obstant això, l’any següent, Ripple Labs va rebre una multa de 700.000 dòlars per part de la Xarxa d’aplicació dels delictes financers (FinCEN) a causa de certes infraccions relacionades amb la Llei de secret bancari. Com a conseqüència de la sanció, la gent de Ripple va procedir ràpidament a afegir diversos mòduls de control AML al seu protocol per fer-lo complir amb les lleis financeres existents als Estats Units..

En els darrers 2-3 anys, Ripple Labs ha crescut de manera exponencial, ja que les oficines de l’organització estan presents en diversos països, com ara Austràlia, el Regne Unit i Luxemburg..

Aquí teniu una imatge seleccionada de tots els inversors de Ripple Labs del 2013 al 2016:

ripple-labs-inversors

Punts clau que val la pena tenir en compte

Quan es parla de l’ecosistema Ripple, les transaccions natives només es produeixen quan els usuaris faciliten transaccions signades criptogràficament mitjançant XRP o una moneda fiduciària única que triïn. En aquest sentit, cal assenyalar que totes les transaccions d’actius digitals XRP es controlen mitjançant el sistema de registre intern de Ripple, el XRP Ledger.

XRP és un recurs digital descentralitzat de codi obert dissenyat per a pagaments ~ lloc web oficial Ripple.com

Des que diversos bancs de tot el món van utilitzar el marc transfronterer de tx per Ripple, cada vegada hi ha més persones que han començat a veure les tecnologies habilitades per a criptografia amb una ment més oberta.

A causa de l’adopció creixent de Ripple en una àmplia gamma de dominis financers principals, un gran nombre d’inversors i comerciants ara comencen a confiar en la plataforma. I, tot i que tractem dels temes d’interès més rellevants de l’ecosistema Ripple, posem-hi aquesta afirmació, ja que és un dels punts macro-parlants més grans sobre el debat Ripple vs XRP que revisarem a continuació..

ripple-xrp-centralization-brad-garlinghouse-quote

Ripple i mineria

A diferència d’altres criptomonedes populars com Bitcoin, Ethereum i Monero, XRP no es pot extreure. Això es deu al fet que, mentre BTC i altres actius digitals similars fan ús de miners per processar les seves transaccions natives, les transferències associades a Ripple es faciliten mitjançant l’ús d’un marc de consens d’usuaris a tot el sistema (que fa essencialment inútil el concepte de mineria).

A més, també cal assenyalar que, des dels seus inicis, l’equip bàsic de disseny de Ripple només va crear un total de 100.000.000.000 de XRP, una xifra que no ha vacil·lat des d’aleshores, malgrat les contínues queixes de la comunitat sobre el mateix. A més, cal esmentar que, en publicar XRPs, diverses persones van criticar la distribució de la moneda i els fundadors conservaven el 20% de tots els tokens XRP..

Per últim, a causa del seu “potencial miner zero”, diversos entusiastes de la criptografia han cridat que la moneda digital estigui massa centralitzada. No només això, sinó que el fet esmentat també ha limitat l’ús general i el creixement del projecte d’alguna manera.

Què distingeix XRP d’altres criptomonedes Premier?

A diferència de Bitcoin, Ripple ve recolzat per un ecosistema monetari de ple dret que es pot utilitzar per a una àmplia gamma de propòsits. De la mateixa manera, si es compara amb Ethereum (una plataforma dissenyada principalment amb finalitats informàtiques), Ripple tracta exclusivament de funcions financeres com remeses, txs transfronterers, etc. Aquesta és la mateixa raó per la qual Ethereum, EOS, Bitcoin no han estat adoptats per la banca institucions, ja que no tenen la infraestructura bàsica necessària per processar voluminoses transferències monetàries.

Què és el protocol de transacció Ripple i qui el controla?

El Ripple Transaction Protocol (RTP) és un marc digital a través del qual tenen lloc tots els processos monetaris de Ripple. Això contrasta enormement amb altres criptomonedes que fan ús d’un algorisme de consens de blockchain per facilitar / processar les seves transaccions.

Tot i que estem en el tema, també seria útil que els nostres lectors entenguessin que totes les transaccions que es produeixen dins l’ecosistema Ripple requereixen un cert nivell de confiança preexistent per continuar. El que això significa és que si dos usuaris no han establert ja una relació de confiança, la tx en qüestió romandrà al límit fins que s’estableixi un camí lineal que impliqui totes les parts associades. L’esmentat concepte s’ha manllevat dels principis bancaris islàmics en què tot l’intercanvi de diners es fa mitjançant l’ús de relacions de confiança mútua en lloc de cobrar a l’altra persona un tipus d’interès.

Ara, parlant de qui controla Ripple, un cop d’ull ràpid a la infraestructura bàsica del projecte podem veure que el projecte està molt més centralitzat en comparació amb una gran quantitat d’altres criptomonedes. Això es deu al fet que Ripple Labs encara manté un paper principal a l’hora de desenvolupar XRP. No només això, l’organització també posseeix una part important de tots els XRP actualment en circulació.

XRP: aspecte de la moneda Ripple Cryptocurrency en profunditat

En el seu sentit més bàsic, XRP es pot veure com la criptomoneda que potencia l’ecosistema Ripple. En aquest sentit, una comparació anàloga perfecta seria la de la plataforma Ether i Ethereum.

Pel que fa al valor de XRP, el preu de la moneda es determina simplement pel nombre de persones (en un moment determinat) que consideren útil l’actiu. A més, a causa de la sorprenent utilitat de Ripple com a plataforma de serveis financers, diversos bancs establerts han començat a adoptar la tecnologia per millorar la seva eficiència global de tx. Això ha ajudat a estimular el preu de XRP i li ha donat la força del mercat que gaudeixen actualment de poques altres monedes digitals.

Com es va esmentar anteriorment, quan es va llançar per primera vegada Ripple, l’equip principal de desenvolupament del projecte va crear un total de 100.000.000.000 XRP que estaven destinats a ser utilitzats per a tots els propòsits relacionats amb les transaccions. A més, a diferència d’altres criptomonedes, XRP és inminable, però es pot augmentar la seva oferta de circulació total, però no hi ha plans per fer tal cosa aviat.

Des del punt de vista de l’adquisició, podem veure que, de la mateixa manera que la majoria de les altres criptomonedes del mercat, XRP també es pot comprar des de diverses plataformes d’intercanvi i negociació amb només tocar un botó. De la mateixa manera, emmagatzemar XRP també és bastant senzill i es pot fer mitjançant diverses solucions de cartera diferents.

Quins avantatges ofereix Ripple?

Adopció generalitzada: Ripple està recolzat actualment per una sèrie d’institucions financeres principals i proveïdors de pagaments, inclosos HSBC, Western Union, CBA i el Royal Bank of Canada. Això situa Ripple en una posició única d’acceptació general que gaudeixen actualment d’altres monedes digitals.

Llum verda i versatilitat reguladores: Des del principi, Ripple ha donat molta importància a l’establiment del seu marc bàsic d’acord amb els requisits regulatoris de diverses agències financeres de tot el món. Per entendre millor l’escenari, podem veure que Ripple es pot utilitzar per generar fitxes personalitzades mentre que el XRP es pot canviar contra una gran quantitat de productes digitals com ara milles de viatgers freqüents, minuts de telèfons mòbils, etc..

Costos baixos de Tx: En comparació amb moltes de les seves ofertes de criptografia associades, Ripple té una gran quantitat d’avantatges de nínxol (com ara taxes de transacció baixes, llibertat de pagament i disponibilitat global) que el fan únic. No només això, sinó que XRP també és un dels actius digitals més ràpids del mercat actual (que és també el motiu pel qual tantes institucions bancàries han adoptat la moneda).

Els inconvenients de la moneda XRP

Subministrament finit: Un dels problemes més importants de Ripple és el seu subministrament finit, que actualment té un límit màxim de 100.000.000.000. I, malgrat que la comunitat de suport principal del projecte va demanar reiteradament que s’incrementés l’oferta de divises, l’equip de desenvolupadors de Ripple s’ha negat una i altra vegada a crear més XRP, cosa que ha conduït a la creació de certs problemes relacionats amb el subministrament o la deflació del projecte..

Centralització: Com s’ha esmentat anteriorment, un enorme 20% de l’oferta total de XRP pertany als fundadors de Ripple. A més, Ripple no es pot aprofitar, aspecte que es considera un dels majors inconvenients del principal actiu.

Problemes passats: En el passat, Ripple Labs s’havia enfrontat a accions legals d’autoritats reguladores com ara el FINCEN. Per exemple, cal assenyalar que el 2015, l’agència governamental va multar a Ripple Labs amb una suma enorme de 700.000 dòlars per haver infringit la Llei de secret bancari. De la mateixa manera, Ripple també va ser demandat l’any passat per presumpte frau sobre un esquema ICO.

Manca de transparència: Un problema important amb Ripple és que el sistema pot congelar les transaccions XRP. Un exemple d’això és quan fa un parell d’anys, el cofundador Jed McCaleb va intentar liquidar el seu valor XRP per valor d’un milió de dòlars, una acció que va ser aturada per una entitat tercera. Aquest episodi no només va deixar una mala impressió a la comunitat criptogràfica mundial (pel que fa a la utilitat global dels XRPs), sinó que també va provocar que moltes persones argumentessin que la idea que una entitat de tercers aturi una transacció va en contra dels fonaments de quina tecnologia de blockchain i cripto significa.

Com funciona Ripple?

A mesura que la popularitat generalitzada de Ripple ha continuat augmentant, cada vegada hi ha més institucions que comencen a emprar XRP com a mediador en els seus intercanvis de divises. Això es deu al fet que un munt d’actius financers diferents no es poden intercanviar directament a canvi. En lloc d’això, s’han de canviar mitjançant l’ús del dòlar nord-americà, que serveix com a facilitador d’intercanvi intermediari. En aquest sentit, Ripple compleix la mateixa funció, però a un cost de processament, que és substancialment inferior a una tx basada en USD..

A més, tal i com es va esmentar en una secció anterior, Ripple també està sent utilitzat per molts bancs internacionals per accelerar les seves transaccions transfrontereres. Per detallar-ho, podem veure que Ripple compta actualment amb una taxa TPS de quatre segons per transacció. Aquesta xifra no només és molt superior en comparació amb altres monedes digitals similars, sinó que també és molt més ràpida si es compara amb la capacitat tx de diversos sistemes bancaris tradicionals..

Finalment, l’ecosistema de Ripple s’ha dissenyat de manera que permet als usuaris dissenyar les seves pròpies fitxes personalitzades amb el suport de XRP.

Seguretat: l’ús de XRP és realment segur?

Fora de la porta, cal deixar clar que qualsevol sistema monetari que es basa en un ordinador o una altra plataforma digital mai no pot ser 100% segur. No obstant això, pel que fa a Ripple, podem veure que la tecnologia fa ús de diversos protocols que la fan extremadament segura, fins al punt que molts bancs han decidit renunciar a l’ús dels seus sistemes natve tx a favor de la plataforma blockchain tx de Ripple.

A més, des del primer moment, ha estat bastant obvi per a la comunitat criptogràfica mundial que Ripple està dissenyat principalment per funcionar dins dels límits de les actuals lleis financeres, cosa que significa bàsicament que la plataforma s’ajusta a les mateixes regulacions que els bancs convencionals i els proveïdors de pagaments. han de complir-se.

Finalment, durant els darrers 4-5 anys, diversos entusiastes de la moneda digital han menystingut Ripple per estar massa centralitzat. Això ha fet sorgir molts temors que el projecte pugui ser, de fet, un altre esquema o estafa elaborat de ponzi. Tanmateix, des que Ripple s’ha adherit a diverses regulacions financeres del mainsteram des del primer dia, aquesta narració no ha aconseguit cap tipus d’impuls real..

Ripple vs Bitcoin

Una pregunta que molts inversors i entusiastes de la tecnologia en criptografia incipients semblen fer-ho sovint és que “si Ripple és molt més avançat que BTC, com és possible que el seu ús sigui encara molt limitat en comparació amb la criptomoneda insígnia?”. La resposta senzilla és que Bitcoin i XRP compleixen dues funcions completament diferents. Per exemple, BTC està destinat a servir com a SOV que també es pot utilitzar per a transaccions financeres. Tot i això, Ripple és més que una plataforma consolidada de serveis financers que fa que tx sigui més ràpid, racionalitzat i segur per als seus usuaris. Dit això, la simplicitat de Bitcoin és el que la fa més atractiva per a molts inversors sobre altres actius digitals de primera línia com ETH, EOS, ADA i XRP.

Des del punt de vista de l’adopció, Ripple afronta una gran batalla perquè molts proveïdors encara prefereixen fer ús de BTC a causa de la seva reputació en el mercat i la seva facilitat d’ús general..

Tal com estan les coses, el nombre de comerciants que fan ús de BTC supera amb escreix els que utilitzen XRP.

Com és XRP com a vehicle d’inversió?

Tot i que molta gent continua abastint-se de BTC i ETH perquè creu que aquests actius continuaran multiplicant-se en valor a mesura que avancem en el futur, la qüestió de si XRP es pot utilitzar per a propòsits similars també està guanyant força en els darrers anys.

Tot i que XRP no garanteix cap benefici, el fet que la seva plataforma principal (Ripple) sigui cada vegada més popular entre tota una sèrie d’institucions financeres principals, situa la moneda en una posició única de rendibilitat que la que actualment no gaudeixen altres monedes criptogràfiques..

A més, gràcies a la versatilitat general de la xarxa Ripple, cada vegada hi ha més empreses que troben noves maneres d’utilitzar la tecnologia. Això ha impulsat XRP a l’àmbit de les criptomonedes més cotitzades al món.

Associacions actuals d’empreses Ripple

En aquesta secció, veurem una llista detallada de totes les institucions financeres que actualment formen part de RippleNET: un ecosistema divers que comprèn bancs centrals / privats, empreses de remeses, corredories i proveïdors de pagaments que fan ús d’un o més de Ripple sistemes de remeses (és a dir, xRapid, xCurrent i xVia). Aquestes plataformes s’han provat a fons i molts investigadors independents han descobert que són demostrables que el protocol SWIFT és millor que:

 • Temps de transacció
 • Despeses de tramitació
 • Incertesa en l’execució de la transacció

Per a aquells dels nostres lectors que potser no són conscients del que és SWIFT, es pot considerar com una xarxa de missatgeria que actualment està fent servir una àmplia gamma de bancs / institucions financeres per enviar i rebre informació (així com diners) de un altre.

A més, cal esmentar que totes les entitats que actualment formen part de RippleNET poden fer ús de la xarxa per facilitar-ne la informació. transaccions d’una manera molt simplificada.

Pel que fa a alguns dels bancs que actualment fan ús dels diversos serveis transfronterers de Ripple, hi ha operadors establerts com ara Standard Chartered, RBC, SBI, Axis i RakBank dels Emirats Àrabs Units. A més, diversos gegants corporatius (com Accenture, Deloitte, Santander, UBS, UniCredit) també utilitzen el marc de Ripple per fer les seves transaccions internes més suaus i més senzilles..

A continuació es mostra una llista detallada de tots els bancs que han signat un acord / associació amb Ripple:

(i) Amèrica del Nord i Canadà:

 • American Express
 • Standard Chartered
 • Bank of America Merrill Lynch
 • PNC Serveis Financers
 • Cuallix
 • Catalyst Corporate Federal Credit Union
 • Star One Credit Union
 • CBW Bank
 • Cross River Bank
 • Banc Reial del Canadà
 • DH Corporation
 • Banc Imperial de Comerç de Canadà
 • Scotiabank
 • Banc de Montreal
 • ATB Financer
 • TD Bank Canadà
 • Saldo

(ii) Regne Unit, Espanya, França, Alemanya i altres nacions europees menors:

 • Interbancari
 • Banc Euro Exim
 • Banc d’Anglaterra (banc central)
 • HSBC
 • Barclays
 • Vitesse
 • Royal Bank of Scotland
 • Credit Agricole
 • Natixis
 • Banc Santander
 • BBVA
 • Banca Intesa Sanpaolo
 • UniCredit
 • Reise Bank
 • Fidor Bank
 • Rabobank
 • Erste Group AG
 • UBS
 • Credit Suisse
 • Nordea
 • Skandinaviska Enskilda Banken AB
 • Akbank

(iii) Orient Mitjà: Israel, Kuwait, Líban, Aràbia Saudita,

 • Banc Leumi Le-Israel
 • Banc Nacional de Kuwait
 • Casa de Finances de Kuwait
 • Banc Dhofar
 • Autoritat monetària saudita (banc central)
 • Primer Banc d’Abu Dhabi
 • RakBank
 • Banc Al Rajhi

(iv) Àsia: Singapur, Tailàndia, Vietnam, Índia, Indonèsia, Japó i Corea del Sud

 • Grup DBS
 • Banc OCBC
 • United Overseas Bank
 • Borsa de Singapur
 • Krungsri
 • Banc de Tailàndia (banc central)
 • Banc d’Indonèsia (banc central)
 • Banc Comercial Siam
 • Banc Cargills
 • Banc Kotak Mahindra
 • IndusInd Bank
 • Banc de l’Eix
 • Sí Banc
 • Banc Faysal
 • Banc Huarui de Xangai
 • Banc Woori
 • SBI Holdings
 • Grup Financer Mitsubishi UFJ
 • Banc Fukui
 • Star Bank
 • Banc Aomori
 • Banc Ashikaga
 • Awa Bank
 • Banc AEON
 • Banc Senshu Ikeda
 • Banc Iyo
 • Banc Oita
 • Banc Orix
 • Banc Gumma
 • Banc Keiyo
 • Banc San-In Godo
 • Banc Sikoku
 • 77 Banc
 • Banc Shimizu
 • Banc Juroku
 • Banc Central Shinkin
 • Banc Shinsei
 • Banc Hachijuni
 • Banc de Yokohama
 • SBI Sumishin Net Bank

(v) Austràlia i Nova Zelanda

 • ANZ
 • Westpac
 • Commonwealth Bank d’Austràlia
 • Grup Macquarie
 • Banc Nacional d’Austràlia

Ara que hem detallat la majoria dels bancs que fan ús de RippleNET, fem una ullada a alguns dels principals proveïdors de pagaments / remeses que també han portat els seus sistemes existents a una de les plataformes de pagament transfrontereres de Ripple. Alguns dels noms clau inclouen:

 • American Express FX Pagaments internacionals
 • InstaRem
 • Enviar amic
 • Beetech
 • Viamèriques
 • Transpaygo
 • UniPAY
 • MoneyGram
 • Remissió de cremallera
 • Itau Unibanco
 • Unió Occidental
 • Canvi dels Emirats Àrabs Units
 • TransferGo
 • SBI Remit
 • FlashFX
 • Port terrestre
 • Mercury FX
 • Cambridge Global Payments
 • Finastra
 • Davis + Henderson (D + H)
 • Finablr
 • LianLian Pay
 • IDT
 • GoLance
 • AirWallex
 • Dlocal
 • Grup TAS

Ripple: una breu cronologia de la moneda XRP

Ripple vs Stellar, xrp vs xlm, que és millor, Ripple (XRP) Vs Stellar (XLM), ripple xrp vs xell estrella2011 – Els orígens

Tot i que no se sap molt sobre com es van unir Arthur Britto, Jed McCaleb i David Schwartz, és un fet ben documentat que les persones esmentades es van trobar en algun moment de la primavera del 2011. Al llarg de l’any, aquest petit El grup continua treballant en el desenvolupament del marc de registre bàsic XRPs.

2012 (agost) – Larsen s’incorpora a la tripulació

Durant l’agost de 2012, a McCalen, Britto i Schwartz se’ls uneix un famós desenvolupador i entusiasta de la cadena de blocs anomenat Chris Larsen, que anteriorment havia treballat per a diversos projectes fintech d’èxit com E-Loan i Prosper..

2012 (octubre): Fugger dóna permís

Un parell de mesos després que Larsen s’unís a Ripple (aleshores no es coneixia amb aquest nom), l’equip es va dirigir a Ryan Fugger, creador del lloc web original de RipplePay el 2004, per continuar treballant com a creador. Fugger accepta donar suport al nou projecte i, per tant, estimula la creació d’una nova empresa anomenada OpenCoin.

2013 (febrer): comencen les promocions

Durant la segona meitat de febrer de 2013, OpenCoin comença a anunciar-se a Bitcointalk.org (un popular portal web de criptografia). La campanya de promoció es manté durant uns mesos i les condicions de l’oferta són molt senzilles: totes les inscripcions noves reben 1.000 XRP.

2013 (març – maig): finançament i creixement

Durant la primera meitat del 2013, Ripple continua fent onades a tot el món. Això es deu al fet que durant un període de 2-3 mesos, l’empresa és capaç de recaptar una suma substancial de diners d’un nombre d’inversors àngel consolidats, com ara:

 • Pantera Capital
 • Andreessen Horowitz
 • Lightspeed Venture Partners
 • FF Angel LLC
 • Vast Ventures
 • Fons d’oportunitats de Bitcoin
 • IDG Capital Partners
 • Google

A més, també cal assenyalar que durant el període de finançament de les primeres operacions de Ripple, Ripple Labs va cedir essencialment un cert percentatge de propietat de l’empresa a diversos inversors que havien mostrat confiança en el projecte.

2013 (Q3): OpenCoin canvia el seu nom oficialment

Com a part de l’Expo Money 2020 2013, els representants d’OpenCoin anuncien que la seva empresa canvia oficialment el seu nom d’OpenCoin a Ripple Labs. La mesura, a posteriori, demostra ser una decisió increïble de relacions públiques, ja que el terme Ripple s’ha convertit en sinònim de la indústria criptogràfica..

2013 (novembre): anunciada nova col·laboració

Durant l’última setmana de novembre, Ripple Labs decideix col·laborar amb la iniciativa Computing for Good (C4G) de Georgia Tech.

2014 (gener-març): el volum de tx diari XRP continua augmentant

Durant la primera meitat del 2014, el rendiment de les transaccions de XRP continua augmentant, amb moltes borses que informen que el volum de tx diari de la moneda se situa al voltant dels 40 milions de dòlars.

2014 (octubre-novembre): continua augmentant la popularitat

Gràcies a les sorprenents capacitats tecnològiques de Ripple, la plataforma continua sent cada vegada més popular a tot el món. No només això, molts desenvolupadors comencen a notar el projecte i a promoure el seu potencial dins del sector financer mundial. En una línia similar, durant la segona meitat de novembre, Ripple comença a distribuir la seva tecnologia a diverses institucions bancàries i proveïdors de remeses..

2015 (març): esclata una controvèrsia

En un gir sobtat dels fets, Ripple Labs restringeix Jed McCaleb (un dels cofundadors de Ripple) a la venda de les seves participacions personals de XRP. En total, es va informar que Jed va intentar descarregar un total de 100 milions de XRP a un individu no identificat per un import considerable d’1 milió de dòlars..

Per evitar que es produeixi la venda, Bitstamp opta per congelar les seves fitxes USD a la cartera de Jed.

2015 (abril): continua l’expansió

A causa de la creixent popularitat de Ripple, el projecte continua ampliant les seves operacions i establint noves oficines en ubicacions de tot el món. A l’abril, Ripple Labs obre un nou centre de recerca a Sydney, Austràlia, per augmentar la seva R&D esforços en gran mesura.

2015 (setembre): l’augment de XRPChat i la caiguda de XRPTalk

En un sol mes, XRPTalk, una plataforma independent que proporcionava als entusiastes de Ripple la possibilitat de reunir-se i debatre / debatre sobre notícies relacionades amb XRP (sense la negativitat que impregnava Bitcointalk.org), es tanca. El projecte és una idea d’un individu anomenat Hurukan. A finals de mes, el fòrum ja no està en línia i un nou projecte anomenat XRPChat comença a guanyar força entre la comunitat criptogràfica mundial. Molt similar al seu predecessor, XRPChat també proporciona als seus usuaris un fòrum per debatre una àmplia gamma de qüestions relacionades amb Ripple, XRP i el protocol Interledger.

2016 (gener): Garlinghouse pren el relleu

Durant la segona setmana de gener, Ripple presenta formalment Brad Garlinghouse com el seu nou CEO. Garlinghouse va ser anteriorment CEO i president d’Hightail i anteriorment també havia ocupat càrrecs d’alt rang en diverses altres empreses, com AOL (president de Consumer Applications) i Yahoo (vicepresident sènior).

2016 (febrer): es resol la demanda McCaleb

Després de mesos després que la demanda es mantingués al límit, Jed McCaleb i Ripple Labs finalment van arribar a un acord pel qual Jed accepta una sèrie de condicions de revenda relacionades amb les seves participacions personals en XRP..

2016 (març-juliol): continua l’expansió

El pes de Ripple continua augmentant a nivell mundial, amb la firma que obre una sèrie d’oficines europees a ciutats de primer ordre com Londres (març) i Luxemburg (juny). Després d’aquest període, també hi ha un augment significatiu del volum de transaccions diàries de XRP.

2016 (setembre): els nous inversors continuen acostant-se a Ripple

A finals de setembre, les ofertes tecnològiques de Ripple continuen seduint cada vegada més inversors de gran perfil. Alguns grans noms inclouen Standard Charter, Accenture, SCB Digital Ventures, SBI Holdings, Santander Innoventures, CME Group i Seagate Technologies..

2016 (novembre): Tiffany Hayden fa sentir la seva presència

En algun moment de mitjans de novembre, Tiffany Hayden, la CEO de XRP, és nomenada com un dels líders més influents de la indústria blockchain per un respectat mitjà de comunicació. Això ajuda a augmentar el perfil de mercat de l’empresa i augmenta encara més l’interès dels consumidors en Ripple / XRP.

2017 (març-abril): noves funcions afegides

Entre març i abril, l’equip de desenvolupament de Ripple anuncia l’addició de dues noves funcions al seu ecosistema financer existent, és a dir, Escrow i Canals de pagament. Aquestes funcions ajuden a augmentar el rendiment general i l’escalabilitat de The Ripple Consensus Ledger (RCL). No només això, sinó que també permeten a les empreses adoptar el RCL i el Protocol Interledger (ILP) amb molta més facilitat..

Aproximadament al mateix temps, Ripple va publicar una publicació al bloc en què anunciava la seva decisió de signar associacions amb un total de 10 nous bancs. Alguns grans noms en aquest sentit inclouen:

 • BBVA a Espanya
 • MUFG al Japó
 • Akbank a Turquia
 • SEB a Suècia
 • Axis Bank i Yes Bank a l’Índia

2017 (maig-juliol): parells comercials XRP inclosos a Kraken

Durant el mes de maig, Kraken, una de les principals plataformes d’intercanvi de criptomonedes del món en aquell moment, anuncia la seva decisió d’afegir un total de quatre parells comercials XRP diferents (RP / EUR, XRP / JPY, XRP / USD i XRP / CAD) a la seva interfície tx nativa.

2017 (setembre): demanda judicial contra Ripple presentada per R3

Pocs dies al setembre, R3 LLC, una empresa de tecnologia blockchain empresarial, denuncia a Ripple en relació amb un acord legal específic en què la firma havia acordat vendre fins a 5.000 milions de XRP per un preu determinat. A canvi, Ripple contraresta R3 afirmant que l’empresa havia renunciat a diverses promeses contractuals i que la demanda era una estratagema per cobrar els XRP que augmentaven l’èxit monetari. Al final, un jutge de Delaware dóna una sentència que fa costat a la versió de la història de Ripple.

2018 – actualitat

Durant la primera setmana de gener de 2018, el preu de XRP va assolir el seu màxim històric, amb un token únic per una suma enorme de 3 dòlars. No obstant això, en els mesos posteriors, l’actiu és testimoni d’un descens gradual, amb la tancament de la moneda a l’exercici a un preu negatiu de 0,37 dòlars. En una línia similar, cal esmentar que el rendiment de XRP durant tot el 2019 continua sent força decebedor. Per exemple, durant els darrers nou mesos, l’actiu digital ha continuat relliscant, amb el seu valor disminuint un 15% més durant el període esmentat.

Finalment, cal esmentar que a mitjan 2018 es presenta una demanda col·lectiva contra Ripple en què el demandant al·lega que la firma ha propagat l’ús d’una estafa que li va permetre “recaptar centenars de milions de dòlars a través de vendes no registrades de les seves fitxes XRP “. El cas encara es troba al jutjat i esperem que aviat trobi resolució.

A continuació, passem als nostres dos darrers punts principals de revisió de l’ondulació per cobrir les idees errònies entre les diferències entre Ripple i XRP, que són l’empresa i la moneda, i, finalment, les prediccions prometedores i les expectatives emocionants de Ripple per XRP.

Ripple (empresa), XRP (moneda) i la seva relació

Ripple i XRP han creat generalment malentesos a la comunitat de criptomonedes. Els podem utilitzar indistintament? El XRP és el mateix que Ripple? XRP és una seguretat? Aquests són conceptes que generen alguns dubtes per als inversors i usuaris en criptografia. No obstant això, en un article recent publicat per Thomas Silkjaer a Forbes, proporciona una resposta clara a 14 malentesos comuns sobre Ripple i XRP.

Per ampliar l’anterior, revisem les diferències entre Ripple i XRP i intentem aclarir qualsevol concepte erroni que floti al voltant de la comunitat de l’exèrcit XRP.

Ripple és una empresa que té com a objectiu millorar les transaccions transfrontereres amb productes i serveis que ha desenvolupat. En general, els bancs i les institucions financeres tenen serveis molt costosos per a l’enviament de fons a l’estranger, ja que la indústria de les remeses mundials per a pagaments internacionals transfronterers se situa al nord d’un bilió de dòlars anuals. No només són cars per als usuaris, sinó que també són ineficients perquè triguen molt a resoldre’s.

Els errors més comuns sobre XRP i Ripple

Ripple ha desenvolupat dos productes transfronterers principals: xCurrent i també xRapid (que ara és On-Demand Liquidity (ODL). Fins ara, el producte més adoptat ha estat xCurrent, ja que xRapid es va llançar a finals de 2018. xCurrent és un sistema de liquidació que permet als participants enviar missatges, esborrar i liquidar transaccions.

Els serveis que ofereix aquest producte són tan eficients que competeixen amb les solucions actuals que ofereix SWIFT, el líder del mercat. El sistema de SWIFT permet a empreses i empreses liquidar pagaments en pocs dies.

Si resoldre transaccions amb xCurrent és més ràpid i menys costós, per què utilitzar l’actiu digital XRP? La solució que el autor de l’article que proporciona és que tot es pot realitzar de manera més ràpida i econòmica.

Mitjançant el solutó xCurrent, si els bancs disposen d’arranjaments nostro / vostro, Ripple pot canviar els saldos d’ambdós comptes en pocs segons. A causa del fet que xCurrent es construeix mitjançant el protocol Interledger, és possible utilitzar taxes de canvi en temps real.

Sobre això, Ripple Insights explica:

“El cost i la complexitat de mantenir aquests comptes (nostro / vostro) a tot el món és una de les raons per les quals només un grapat de bancs poden processar transaccions globals. La càrrega de mantenir els nostres comptes a tot el món és simplement insostenible per a la majoria de les organitzacions “.

Amb xRapid és possible eliminar la necessitat d’utilitzar aquests comptes. xRapid proveeix liquiditat sota demanda, cosa que permet a les institucions comprar XRP per Fiat, fer una transacció i vendre el XRP per fiat una vegada més. Es pot processar en pocs segons.

Per tant, el primer punt que fa saber Silkjaer és que XRP no és necessari per processar transaccions, però que poden ser utilitzades per les empreses si volen reduir encara més els costos..

El segon malentès del qual parla està relacionat amb la volatilitat XRP i com els bancs en podrien veure afectats. XRP és clarament volàtil. Així funcionen les monedes virtuals. Poden fluctuar en poques hores. Això significa que els bancs estan exposats a aquestes fluctuacions del tipus de canvi durant un llarg període de temps.

Tot i això, no cal que les institucions tinguin la criptomoneda XRP. Al mateix temps, el producte xRapid funciona d’una manera molt ràpida. Les institucions compren l’actiu, fan la transferència i venen el XRP en pocs segons. Una transacció pot trigar només 4 segons a ser confirmada per la xarxa. Això és molt inferior als deu minuts necessaris per a la liquidació de Bitcoin (BTC).

En general, manejar monedes fiduciàries durant llargs períodes de temps està relacionat amb la volatilitat. El 7 de març, l’euro va caure gairebé l’1,2% enfront del dòlar nord-americà en només uns minuts. En només un any, l’euro va caure un 10% en comparació amb el dòlar americà.

En resum, no és necessari que les parts que utilitzen XRP tinguin la moneda digital. Només els han de manejar durant uns segons. En canvi, utilitzant monedes fiduciàries als comptes nostro / vostro, les taxes de fluctuació durant períodes de temps més llargs podrien tenir un efecte més gran sobre la institució.

Les Stablecoins també podrien tenir un paper important per ajudar les empreses a processar transaccions transfrontereres. Com que estan vinculats a una moneda fiduciària i el seu valor fluctua molt poc en comparació amb XRP, poden ser una bona opció en algunes situacions.

Tanmateix, el maneig de les stablecoins no és el mateix que moure el valor a través de fronteres. Bitcoin, Litecoin (LTC) o XRP no hi ha cap promesa de valor. Són actius valuosos per se. Mentrestant, les stablecoins només són una promesa de valor en el futur.

Les Stablecoins es poden moure fàcilment i proporcionen estabilitat, però el seu valor depèn en última instància dels fons que hi ha darrere. Per tant, la moneda estable és tan volàtil com la moneda a la qual està vinculada i l’emet un tercer que té la moneda necessària per recolzar-les totes..

L’ús de XRP d’una altra moneda virtual basada en una xarxa descentralitzada de blockchain no requereix que les empreses confiïn en altres institucions. Tota la xarxa funciona per si mateixa i, si es processa una transacció, arribarà i el valor s’hauria mogut.

Una altra discussió que porta Silkjaer està relacionada amb les monedes digitals emeses pels bancs centrals. Podrien competir contra XRP? És evident que ho poden fer. El mateix que amb les stablecoins. Les empreses i empreses financeres haurien de confiar en una autoritat centralitzada que sigui la mateixa institució que va crear la moneda fiduciària que avala la moneda digital del banc central (CBDC).

Per entendre si un CBDC s’adapta millor a les empreses financeres, és important tenir en compte la liquiditat d’un corredor específic i si és millor que el XRP per a aquesta transacció específica..

L’autor de l’article debat sobre un tema molt controvertit. És XRP una autèntica criptomoneda? Hi ha persones que afirmen que XRP no és una criptomoneda. Però és important entendre què són les monedes digitals. Silkjaer proporciona al lector tres definicions diferents de l’Oxford Dictionary, de Merriam-Webster i de Wikipedia.

Resumeix les tres definicions en el fet que necessiten tècniques de xifratge per verificar les transaccions, un sistema descentralitzat i cap autoritat central emissora o reguladora. Com creu l’autor de l’article, aquests valen per a XRP.

Explica que el malentès referent a aquest problema està relacionat amb el fet que XRP no utilitza la prova de treball (PoW) o la prova de joc (PoS) com a algorisme de consens. L’XRP utilitza un mecanisme de consens i els participants no tenen cap recompensa per formar part d’aquesta xarxa.

El XRP està descentralitzat? Aquest és un altre tema controvertit que el mercat criptogràfic tendeix a avaluar i discutir. PoW i PoS es basen en el càlcul dels hash per tal de verificar les transaccions i desbloquejar recompenses per als miners i els stakers.

Ripple es basa en Consensus, que és diferent de PoW i PoS. El consens elimina el risc de doble despesa a la xarxa que PoS i PoW podrien experimentar eventualment en cas d’un atac del 51%. A més, Ripple té diferents validadors que funcionen a tot el món i Ripple Labs només representa el 4 per cent del nombre total de validadors de la xarxa..

A més, el mecanisme de consens fa que les forquilles siguin fàcilment possibles. Hi ha diversos nodes participants que confien en un nombre diferent de validadors cadascun. Com explica Silkjaer, la primera part del consens està d’acord sobre quines transaccions s’inclouen en el pròxim llibre major. La segona part del consens és la validació.

Els validadors validen les transaccions de forma independent. Això es tradueix en un hash identificatiu del llibre major. A continuació, s’utilitza el hash per comparar els resultats entre els validadors i, després de complir el consens, s’utilitzarà la versió “guanyadora” del llibre major.

Una de les idees errònies que té la comunitat sobre XRP està relacionada amb les comissions que han de pagar per realitzar una transacció. En aquest cas, l’ús del llibre major XRP inclou una quota. Unes taxes més grans permetrien que els validadors processessin més ràpidament les transaccions.

No obstant això, la quota pagada pels usuaris no es retorna a una autoritat central, sinó que es crema, convertint XRP en una moneda deflacionista. En crear un compte al llibre principal XRP, cal tenir una petita “reserva”. Les taxes i reserves es van crear per evitar el correu brossa i atacs maliciosos. De moment, la reserva base és de 20 XRP.

Un altre tema controvertit està relacionat amb qui va crear XRP. L’autor de l’article esmenta que el 2004, un desenvolupador anomenat Ryan Fugger va desenvolupar un protocol de pagament i una plataforma descentralitzada anomenada Ripplepay.

Més endavant el 2011, Arthur Britto, Jed McCaleb i David Schwartz van començar a treballar en el llibre major XRP per tal d’eliminar els riscos d’un 51% d’atac que Bitcoin podria experimentar eventualment..

El 2012, Chris Larsen es va unir a l’equip i Fugger va decidir crear una nova empresa coneguda com OpenCoin. Fins al 2013 van reunir 9 milions de dòlars i van crear la companyia Ripple Labs fent públic el codi font.

Els fundadors de l’empresa van decidir donar XRP a l’empresa (OpenCoin en aquell moment) i també van mantenir alguns fons per a ells.

Sobre Ripple que va emetre XRP, va comentar:

“Si Ripple ha emès XRP és, en el millor dels casos, un desenfocament. El llibre major XRP es va desenvolupar abans que es constituís l’empresa, però els fundadors de l’empresa també van ser els qui van desenvolupar el llibre major ”.

Hi ha algunes persones que creuen que Ripple pot imprimir més XRP. Tot i això, no hi ha mètodes actuals perquè això passi. No és possible crear més XRP. Com que la xarxa està “descentalitzada”, com explica Silkjaer abans, per crear més XRP és necessari que tota la xarxa aprovi un canvi de codi important.

Ripple controla al voltant del 60% del subministrament total de XRP i funciona com a part del seu model d’ingressos. Tot i això, l’empresa no pot accedir a grans quantitats de XRP. Aquests fons estan bloquejats en dipòsit i la companyia pot alliberar només mil milions cada mes. La intenció és evitar inundar el mercat i altres problemes addicionals. Així, venen les monedes XRP a inversors OTC o institucionals.

Ripple ven XRP per mantenir el seu negoci, però un cop finalitzin els fons, no obtindran ingressos de la criptomoneda XRP. No obstant això, com que el programari de Ripple és “probable” basat en subscripcions (que detalla la nova versió de RippleNet Home), els clients integrats proporcionaran un flux d’ingressos continuat.

Hi ha moltes altres coses que els usuaris creuen incorrectament sobre Ripple. Tot i això, XRP ha demostrat ser útil per a moltes empreses de tot el món i persones que volen processar transaccions transfrontereres d’una manera senzilla. Una de les empreses que està implementant la tecnologia de Ripple és BeeTech Global, una empresa ubicada al Brasil i que permet als clients processar pagaments a tot el món d’una manera ràpida i econòmica..

Què sembla el món per Ripple el 2020: expectatives de XRP?

Tot i que ha dividit els membres de la comunitat criptogràfica des que va aparèixer a l’escena, Ripple s’ha mantingut arrelat com una solució de pagament amb un fort rendiment per a les institucions financeres, alhora que ha estat una de les 5 criptomonedes principals de l’escena amb XRP. Això és particularment impressionant tenint en compte que va ser una de les criptomonedes que va portar el pes de la llarga tendència baixista que va representar l’any 2018..

Fins i tot tenint en compte aquests contratemps, els inversors posen molt d’èmfasi i fe en Ripple com a competidor dels millors candidats a l’espai criptogràfic, però, fins i tot amb aquestes grans esperances, el futur segueix sent un repte per predir, ja que hi ha moltes de factors que, com a comerciants, hem de tenir en compte.

Algunes de les preguntes que cal fer és què és el que impulsarà exactament el creixement de Ripple al llarg d’aquest any? I és possible que XRP superi els 10 dòlars, i menys els marges de preu de 5 o 1 dòlars durant aquest any??

El millor primer pas, pel que fa a aquestes preguntes, és fer una ullada als elements tècnics i financers.

El Ripple continua sent una força poderosa?

El propòsit subjacent de Ripple en la seva concepció és proporcionar un sistema més eficaç i ràpid d’efectuar remeses i pagaments transfronterers d’una manera que demostri ser molt més ràpida que el sistema institucional de “Comptes Nostro”..

Per a Ripple i els seus productes com xRapid, els pagaments transfronterers es fan mitjançant tokens XRP, dels quals la majoria són propietat del propi desenvolupador. Aquestes fitxes s’utilitzen com a mitjà de transacció a nivell internacional, amb els usuaris que converteixen la moneda fiduciària en aquesta criptografia per ser intercanviats ràpidament a l’estranger..

Quina velocitat té això en comparació amb el sistema ‘actual’ de transaccions internacionals? El propi sistema financer de Ripple triga aproximadament quatre segons.

Amb això en ment, per què exactament Ripple demostra estar tan avançat tècnicament en comparació amb altres actius criptogràfics que hi ha al mercat? Això es deu principalment al fet que la comissió en els intercanvis Ripple és molt inferior a la dels seus competidors, especialment quan es realitza a través de les principals institucions bancàries (0,00001 dòlars).

És a causa d’aquest atribut que demostra ser molt més capaç i amb més èxit en guanyar tracció amb el pas del temps, sobretot perquè l’escalabilitat i l’impacte de la congestió a Ethereum i les velocitats de transacció lentes dificulten Bitcoin.

Resum: els bancs són ràpids, els bancs són econòmics, de manera que, amb Ripple i xRapid, aconsegueixen obtenir tant una solució per a un sistema antic i costós de solucions de pagament transfronterer..

Alguns dels avantatges que Ripple aconsegueix presumir són:

 • Sistema de transaccions ràpides que dura aproximadament 4 segons.
 • Molt més resistent als problemes relacionats amb el temps d’inactivitat de la xarxa, així com a la resistència davant dels ciberatacs.
 • Comissions de transacció notablement baixes, sobretot en comparació amb les seves contraparts.
 • Ripple permet l’intercanvi de qualsevol tipus de moneda fiduciària o actiu del món real (productes bàsics com el petroli i / o l’or) amb una gamma uniforme de comissions.
 • La cadena de blocs subjacent està controlada i gestionada per Ripple Labs, cosa que dóna a XRP i Ripple un major grau de legitimitat als ulls de les institucions, inclosos els principals bancs multinacionals, com Union Credit, UBS, Santander i molts més..

L’estat de la ondulació: la seva previsió de preus durant el 2020 en termes tècnics

Hi ha una àmplia gamma de llocs web i intercanvis que compten amb analistes i personalitats criptogràfiques que ofereixen algun tipus de prediccions pel que fa al món de Ripple. Per a aquestes persones i prediccions, les basen en anàlisis tècniques de gràfics de predicció, el rendiment dels preus de XRP al llarg del temps i les tendències subjacents que poden arribar a influir profundament en el mercat..

Així, doncs, amb totes aquestes mètriques potencials a les que convocar, hi ha un consens general?

Una cosa que sembla que arriben a la mateixa conclusió és que el valor de XRP no augmentarà per sobre de la marca d’1 dòlar per al futur previsible. Un exemple d’això inclou una previsió de Wallet Investor que, durant el 2019, argumenta que XRP assolirà un límit de 0,05 $, però no pujarà més.

En comparació, DigitalCoin creu que el preu elevat de XRP arribarà a 0,62 dòlars el darrer trimestre del 2019. Tot i que això és quelcom que. és acordat per diversos analistes i previsions financeres, hi ha llocs web que. proporcionar una visió molt més optimista de XRP. Alguns exemples d’això són Express.co.uk i FXStreet, ambdós consideren que XRP assolirà els màxims de 3-5 dòlars al llarg del 2019.

Així, doncs, amb una àmplia gamma de previsions proporcionades pels inversors a l’espai criptogràfic, a qui se suposa que creuen els usuaris en aquesta situació? I per què hi ha exactament aquesta disparitat entre les previsions subjectives i les més imparcials??

L’aplicació pràctica d’aquestes previsions sovint demostra que basar una estratègia en qualsevol d’elles de tot cor no funciona bé. Com a resultat d’això, els usuaris haurien d’assegurar-se que prenen el timó metafòric de les seves inversions, fent ús d’una àmplia gamma d’anàlisis, així com de coneixements i experiència personals..

Per tant, què diuen els experts sobre la qüestió?

Una de les coses que realment va augmentar les ambicions d’especuladors i inversors al llarg del 2018 va ser la introducció del nou sistema xRapid (que ara passa a denominar-se ODL o On-Demand Liquidity). Va ser tan ben rebut i es va anticipar en general que els inversors van creure honestament que XRP podria augmentar fins a 500 dòlars amb el seu llançament.

Tot i que s’esperava aquest trencament, el gran trencament mai va arribar a bon port per XRP i els seus seguidors: XRP, com molts altres, es va mantenir en un control basat en el valor a causa de la dramàtica recessió baixista que va embolcallar el mercat criptogràfic en la seva totalitat..

Independentment de la tendència baixista, el CEO de Ripple, Brad Garlinghouse, va deixar clar el seu optimisme respecte a xRapid durant una de les seves entrevistes:

“He declarat públicament que a finals d’aquest any tinc confiança que els principals bancs utilitzaran xRapid com a eina de liquiditat aquest any natural. A finals de l’any vinent [2019], sens dubte, espero que ho veiem en l’ordre de magnitud de dotzenes “.

Hi ha una sèrie d’experts que certament comparteixen aquests sentiments, creient que Ripple té un potencial seriós. Surten amb les següents opinions:

Expert El seu Take
Pinnacle Brilliance Systems: Roman Guelfi-Gibbs “Ripple té més potencial per fer un salt el 2019. A mesura que el mercat implementi més projectes basats en Ripple, superarà Ethereum. El 2018, era massa d’hora perquè regnés Ripple, ara és el moment adequat “.
Shidan Gouran (Global Blockchain Technologies): “És probable que Ripple no superi Bitcoin i Ethereum per tres motius. En primer lloc, és la seva baixa capitalització de mercat. En segon lloc, Ripple no és adequat per a compres quotidianes. En tercer lloc, Ripple no es compra amb diners fiat: per això es requereix ETH o BTC. Per tant, la demanda d’ETH i BTC només continuarà creixent “.
John-Paul McCaffrey (Universitat de Long Island): “Tot i que no hi ha intercanvi fiduciari per Ripple, això pot canviar aviat”.
Samson Williams (SeedUps): “Ripple és el producte dels bancs i serem testimonis del seu bony després de la recessió del 2018”.

Tot i que són optimistes sobre el potencial de Ripple, cadascun d’ells creu que la cadena té la capacitat d’enfrontar-se realment al mercat. Però cadascun d’aquests experts deixa de proporcionar una predicció precisa pel que fa al preu.

Què provocarà el creixement de Ripple el 2020??

Què és el que demostra realment el tipus d’èxit que ha tingut Ripple des que va començar? La millor resposta a això és el fet que el nombre d’intercanvis que insisteixen a llistar-lo actua per demostrar això.

Fa poc que Ripple va ser acusat d’haver entrat al mercat Coinbase, amb representants de Ripple Labs negant categòricament el fet. El 2018 va ser un any prou ocupat per XRP, ja que va aconseguir avançar un 200%, gràcies en gran part a l’esforç col·lectiu dels dos creadors a la plataforma i de la seva comunitat dedicada..

Per tant, amb el 2019 que finalitza i el 2020 a la cantonada, quina és la probabilitat que es produeixi aquest augment? I què ajudarà exactament a augmentar el preu de Ripple en aquest temps?

 • En comparació amb qualsevol dels anys que han precedit el món de la criptomoneda, el 2019 està a punt de ser un any veritablement important per a l’adopció massiva. Brad Garlinghouse, conseller delegat de Ripple, ha argumentat que aquesta onada d’adopció massiva proporcionarà les condicions per a un profund repunt del mercat d’actius criptogràfics, ja que el nombre d’intercanvis que actualment allotgen XRP sembla que augmentarà amb el pas del temps. BitTrue, per exemple, va ser un dels els intercanvis de criptografia més recents que des de llavors han afegit Ripple al seu mercat. Juntament amb Bitrue, Kraken ha anunciat des de llavors el parell comercial de XRP i Bitcoin Cash (BCH). Amb els nous parells comercials que donen bones notícies al conjunt del seu ecosistema.
 • Hi ha un nivell creixent d’interès per part de bancs i institucions financeres. I és aquest interès el que serveix com a potent motor de Ripple i del seu èxit futur. Hi ha un nombre creixent de bancs amb seu al Japó que estan interessats a treballar amb Ripple en el futur i l’atenció que està rebent gràcies a l’eficàcia de xRapid continuarà creixent. És probable que aquesta taxa d’interès de boles de neu augmenti el valor de XRP.
 • Juntament amb aquest creixent nivell d’interès, Ripple obté una confiança molt més gran. Segons diverses enquestes de finals del 2018, es demostra que els comerciants dubten poc sobre el fet que XRP tingui tot el potencial per proporcionar rendibilitats importants als inversors durant el 2019. Fins i tot amb una capitalització de mercat molt menor que la seva més influent rivals com Bitcoin i Ethereum, Ripple és més probable i està millor situat per obtenir rendiments espectaculars durant aquest any, en gran part pel seu cas d’ús real, així com per la creixent popularitat basada en aquestes aplicacions del món real..
 • Hi ha un nombre molt més gran d’associacions que estan a la volta de Ripple. I aquest interès per col·laborar amb Ripple no només prové de bancs i institucions financeres internacionals. R3 i la seva xarxa Corda tenen la intenció d’associar-se amb Ripple i fer ús de XRP per a la seva xarxa. En total, el nombre total d’associacions que Ripple ha assegurat arriba a un total de més de 280. I entre aquestes, hi ha un nombre de bancs centrals que es poden incloure en aquesta llista. SBI Holdings, que també vol col·laborar amb Ripple, ja que té la intenció de revolucionar realment el món financer japonès durant els propers cinc anys, amb la intenció de Ripple ser la clau de volta.

Forja el RippleNet: el banc PNG salta cap a Blockchain i Ripple

Situat entre els deu primers llocs del món bancari als Estats Units, PNC Bank s’ha adherit oficialment a RippleNet. Com a resultat d’això, els clients del banc podran fer ús de pagaments internacionals en temps real gràcies al sistema propietari de Ripple.

 • Procedent del món de les remeses mundials, Western Union té un interès particular a col·laborar i treballar conjuntament amb Ripple. En fer-ho, això ajudaria a reduir dràsticament el cost que comporta l’actual procés de pagaments i remeses internacionals.
 • Ripple està interessant especialment el mercat divers i cada vegada més en evolució del Pròxim Orient. Entre aquestes regions, té la mirada posada en el mercat. mercats madurs i en auge de Dubai i regions properes i a la pròspera costa del Golf. És dins d’aquesta regió que hi ha una demanda particularment desfavorable de pagaments i remeses internacionals, i Ripple és la marca que està en la millor posició per proporcionar-ho a aquestes regions. Té un nínxol particular al mercat per a què aquestes nacions es puguin beneficiar realment.
 • Amb una nova gamma de productes que surt al mercat amb el nom ampli de RippleNet (i la nova casa RippleNet), ha guanyat una gran quantitat de premsa de les parts interessades. Aquests inclouen productes com xRapid, xVia, així com xCurrent i el protocol InterLedger. Cadascun d’aquests productes permetrà a Ripple situar-se realment per sobre de qualsevol altre tipus de producte que hi hagi.

Sens dubte, hi ha un gran nombre d’elements que veuran el creixement continuat de XRP al llarg del 2019. Tenint en compte tots aquests factors, és qüestió de quan, en comptes de si es tracta del creixement econòmic de XRP. Mentre es compleixin aquests plans i objectius als ulls dels seus socis i inversors, Ripple serà capaç d’accelerar realment i començar un ritme ascendent atronador..

En resum, és possible que Ripple no guanyi massa seguidors si el jutgessin per la seva descentralització o per la quantitat d’anonimat que proporciona als seus usuaris. Ho equilibra amb un nombre cada vegada més gran de suport i estabilitat institucional, incloent-hi l’interès creixent dels grans agents del mercat. Hi ha prou força motriu per justificar-ne el creixement.

Hi ha una estimació de quant val la pena XRP a finals de 2019?

Juntament amb la quantitat d’interès que Ripple ha generat entre inversors institucionals i empreses financeres, hi ha hagut un major nivell d’especulació sobre el preu que Ripple podria assolir a finals de 2019.

N’hi ha que arriben a afirmar que XRP podrà assolir el marge de 100 dòlars, fins i tot si no s’incompleix la marca de 500 dòlars en un futur proper del 2019, però això continua sent una especulació buida. I ja hi ha hagut més que suficient discussió sobre les perspectives reals que se situen just darrere de les possibilitats reals que permetran el creixement de XRP.

I, tot i que hi ha totes les esperances que XRP sigui capaç de disparar-se més enllà dels seus humils inicis, fins i tot incomplir el marcador de 5-10 $ serà una proesa difícil per a XRP.

La perspectiva a curt termini

Durant els darrers mesos, hem vist la creació de dues falques falcades, que han actuat com a punts de partida per a una sèrie de brots que van passar poc després. El primer va trigar aproximadament 260 dies i va permetre un augment espectacular del 192% del valor subjacent de XRP; passant de 0,26 $ a 0,86 $.

El segon està en curs i s’estén per un total de 150 dies fins ara, i podem esperar que un avenç es concreti aviat. De moment, el preu de Ripple s’ha mogut cap als costats. En cas que es produeixi un avenç per XRP, podem esperar que arribi a 0,57 dòlars o fins i tot a 0,80 dòlars.

Tot i que s’ha realitzat una gran tasca per refinar i millorar realment el rendiment de XRP i Ripple en general, no podem subestimar l’impacte que té el mercat de criptografia en els actius digitals en el seu conjunt..

Ripple, malgrat les seves millores contínues, ha mantingut un límit de mercat relativament estàtic de 12.000 milions de dòlars, i la majoria del seu XRP l’ha posseït l’empresa en qüestió, fins i tot si hi ha hagut una bretxa en els suports superiors pel seu valor, els inversors no pot aprofitar-ho d’una manera important, com seria possible d’altres cryptos.

Can i Will Ripple seran capaços d’arribar a 10 dòlars el 2020?

Hi ha una sèrie d’experts que Ripple seria capaç de superar els nivells de resistència de $ 40 a $ 50, que han mantingut Ripple en una fase de preus durant un temps. Això permetria a XRP trencar aquest cercle anteriorment orientat als preus i permetre que pugés fins a 1 dòlar.

Però, tot i que s’espera que això passi, és alguna cosa que podem esperar al llarg dels primers trimestres del 2019? Aquests mateixos analistes creuen que pot trencar aquests punts de resistència, però no en el primer trimestre: hi ha pocs o alguns factors que confirmin aquest tipus de reclamacions.

Tot i que aquesta és la lamentable realitat a la qual hauran de concedir els tipus optimistes. Un cop hi hagi una major afluència d’inversions institucionals dins de l’ecosistema Ripple, les coses i les fortunes poden canviar molt millor. Si això succeís, podem esperar que el valor subjacent de XRP arribi a:

 • Al voltant de 1-2 dòlars durant el segon trimestre del 2019
 • Al voltant de 3-5 $ durant el tercer trimestre de 2019
 • Al voltant de 5-10 dòlars durant el quart trimestre de 2019 (és un escenari ideal)

Què és el que impedeix que Ripple es desenvolupi més??

Podem detallar fàcilment els tipus d’avantatges que comporta l’aplicació de Ripple. Però, amb això dit, no té pèrdua quan es tracta de desavantatges que ha de treballar en la reparació. A continuació, es detallen algunes de les coses que poden desaconsellar molt els inversors quan es tracta de Ripple:

 • Ripple és una moneda amb molta centralització. Està controlat principalment per Ripple Labs. I amb l’aproximadament el 61 per cent del volum existent de XRP en mans de l’empresa en qüestió. El resultat final d’això és que danya la liquiditat potencial, i els comerciants sovint es prenen el temps per acusar Ripple d’alterar el mercat..
 • En aquest moment, Ripple no es pot comprar amb moneda fiduciària en aquest moment. En canvi, els comerciants només poden canviar-la per un altre tipus de criptomoneda, amb les mateixes criptomonedes alternatives que es beneficien d’aquest factor.
 • Ripple porta molt de temps a centrar-se en els finançaments institucionals i els bancs. Com a resultat, no es pot utilitzar directament per realitzar compres en línia de manera individual, perdent-li una gran flexibilitat. Aquesta manca de versatilitat és una cosa que no ajudarà si Ripple té la intenció de competir amb criptomonedes que lluiten per arribar a mans de compradors i venedors individuals..
 • En aquest moment: el mercat de les criptomonedes està experimentant un període de refredament. I, juntament amb això, els dies en què les empreses poden recaptar una immensa quantitat de diners amb ICO i llibres blancs amb prou feines confirmats s’han erosionat en el passat. Com a resultat, veiem molt més escepticisme en un mercat que ha despertat d’una tendència alcista increïblement difosa. Els comerciants prenen decisions més informades i ja no tindran riscos elevats amb la promesa de rendiments més alts.

En aquest moment, el mercat de les criptomonedes necessita una revisió important, per tal de treure realment XRP del seu cercle de valor inferior en què resideix actualment..

La conclusió és aquesta

Els onduladors continuaran ondulant. L’exèrcit XRP i la comunitat global Ripple són fàcilment un dels més grans que representen una causa comuna de facilitar els pagaments globals. Des del suport de la XRP per part de la xifra de criptografia de Twitter, fins a la Iniciativa de Recerca en Blockchain de la Universitat (UBRI), la línia de fons de Ripple és alcista com sempre per al 2020 i més enllà.

Si alguna o totes aquestes prediccions sobre el preu de XRP es compleixen, és possible que vegem que Ripple supera el nivell de resistència inferior a 0,25 dòlars i fins i tot pot superar el rècord anterior de preus de 3,65 dòlars. Sembla que aquesta és la situació més probable un cop Ripple va aconseguir implementar completament la demanda de liquiditat (xRapid) al llarg d’aquest any..

Tanmateix, avui no ens hem centrat en el preu del tipus XRP ni en el valor del tipus de canvi de la moneda Ripple, sinó que apreníem sobre Ripple, l’empresa i XRP, la criptomoneda; i el que representen individualment, col·lectivament i com a gran part de l’ecosistema emergent liderat per bitcoin d’actius digitals i monedes virtuals.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner