Uniswap elimina el vostre propi testimoni DeFi, els volums de Bakkt aconsegueixen nous màxims històrics

Les històries més importants del món de les criptomonedes que potser us heu perdut.

Va ser una setmana especialment intensa al món de la cadena de blocs i de les criptomonedes. El panorama financer descentralitzat estava dominat per les notícies sobre el token de govern de Uniswap, mentre que els inversors institucionals van impulsar el volum de futurs de Bakkt Bitcoin a nous màxims històrics..

Llegiu tot sobre aquestes històries i molt més a l’edició d’aquesta setmana de Crypto News of the Week d’OKEx Insights.

El testimoni UNI d’Uniswap s’enfonsa immediatament i supera els 5,00 dòlars

Per no deixar-se passar per competidors forts com SushiSwap, Uniswap, un protocol descentralitzat per a la provisió automàtica de liquiditat a la xarxa Ethereum, va deixar aquesta setmana el seu propi testimoni de governança. L’esdeveniment va veure com els usuaris anteriors del protocol rebien aproximadament 1.200 dòlars en tokens UNI, segons la seva valoració al moment de l’emissió.

El preu de la UNI, des del moment de la redacció d’aquest article, ha augmentat a més de 6,00 dòlars.

Lliure per emportar

  • Com a un dels jugadors més importants de l’espai comercial negatiu descentralitzat, l’emissió d’un token de governança a Uniswap ha afectat fortament la competència i probablement l’ha consolidat com a líder a l’espai DeFi.
  • No hi ha consens sobre els anomenats "valor real" d’UNI i l’acció de preus al voltant del testimoni probablement experimentarà volatilitat.

El preu de la UNI ha augmentat a més de 6,00 dòlars. Font: CoinGecko

Kraken es converteix en un banc, gràcies a Wyoming

Kraken, una empresa de criptomonedes amb seu a San Francisco, ho ha fet oficialment convertir-se en un banc després que la Wyoming Banking Board aprovés la seva sol·licitud per a una institució dipositària amb finalitats especials.

Punts clau

  • Kraken és el primer intercanvi de criptomonedes que es converteix en un banc, un esdeveniment important en la indústria. Tanmateix, alguns defensors de criptomonedes dures creuen que això és contrari a la idea que Bitcoin us permet BYOB, o bé "sigues el teu propi banc."
  • La votació per aprovar la carta SPDI de Kraken continua amb el llegat de Wyoming de ser l’estat més criptogràfic dels Estats Units..
  • Gràcies a la carta, Kraken ara podrà operar en més jurisdiccions.

Cal que Bitfinex i Tether lliurin documents a NYAG

El jutge Joel M. Cohen, un jutge del Tribunal Suprem de Nova York, ha dictaminat que Bitfinex i Tether ho són obligat a presentar documents a la Fiscalia General de Nova York que aporta llum sobre les relacions financeres de les empreses. 

La sentència es produeix després que les dues empreses criptogràfiques no hagin satisfet les demandes de la NYAG durant un període prolongat de temps, cosa que l’advocat de Bitfinex, Charles Michael, diu que és: "literalment impossible."

Punts clau

  • La batalla legal en curs entre Bitfinex, Tether i el NYAG (potser és d’esperar) va continuar a favor del regulador..
  • Amb una capitalització de mercat estimada de més de 15.000 milions de dòlars, qualsevol conseqüència negativa significativa per a USDT podria tenir un impacte dramàtic en els mercats de criptomonedes..

Cartera digital de crowdsourcing de Homeland Security dels Estats Units

La Direcció de Ciència i Tecnologia de la Seguretat Nacional dels Estats Units ofereix 25.000 dòlars en un esforç per abastir una cartera digital. En concret, la competència consisteix a dissenyar una interfície d’usuari que s’uneixi a la cadena de blocs del departament executiu federal i als plans d’identitat descentralitzada..

Punts clau

  • En comparació amb altres contractes relacionats amb blockchain oferts per diversos departaments del govern dels Estats Units, la distribució del premi per a aquesta competició és força baixa. No obstant això, això és aparentment intencionat i un esforç per atraure desenvolupadors a nivell de comunitat – a diferència de les principals empreses tecnològiques.
  • El DHS es pren seriosament la tecnologia blockchain i té una llista creixent de projectes relacionats en desenvolupament, inclòs un sistema per a documents digitals d’immigració.

El volum de futurs de Bakkt Bitcoin assoleix nous màxims històrics

El volum assentat físicament dels futurs de Bitcoin a Bakkt ha assolit els màxims històrics dues vegades aquesta setmana. Dimarts, contractes de 172 milions de dòlars es van negociar a mans. Dijous, aquest nombre va augmentar fins als 178 milions de dòlars.

Lliure per emportar

  • Atès que Bakkt és un producte orientat principalment a inversors institucionals, l’augment del volum denota un interès i una activitat més grans dels comerciants de diners grans..

El volum de negociació establert físicament per als futurs de Bitcoin va assolir nous màxims històrics aquesta setmana. Font: esbiaixada

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, funcions en profunditat i notícies seleccionades de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner