S’ha informat que Bithumb va ser atacat, Robinhood sota investigació sobre fraus

Les històries més importants del món de les criptomonedes que potser us heu perdut

Aquesta setmana, el món de la criptomoneda i el blockchain han estat inundats en gran mesura de males notícies. Segons els informes, l’intercanvi de criptomonedes més gran de Corea del Sud va ser atacat per la policia, el corredor centrat en el mil·lenari Robinhood està sotmès a una investigació de frau i les comissions d’Ethereum han assolit màxims històrics.

Poseu-vos al dia amb aquestes històries i molt més en aquesta edició de les notícies criptogràfiques de la setmana d’OkEx Insights.

El governador de BoE demana una regulació internacional de la moneda estable

El governador del Banc d’Anglaterra, Andrew Bailey, ha declarat que les criptomonedes vinculades al valor de les monedes fiduciàries requereixen regulació a escala mundial. També va emetre una advertència a les empreses que emeten privatment estables que les regulacions internacionals podrien arribar aviat.

Les paraules de Bailey van entrar una adreça a un públic en un esdeveniment en línia mitjançant el centre de reflexió sobre regulació de criptomonedes i decisió política Hutchins Center on Fiscal & Política monetària de la Brookings Institution.

Punts clau:

  • Les declaracions de Bailey no s’han de prendre com a antiestablecoin. Més aviat, el governador del BoE creu que hauria d’haver-hi més mesures reguladores per garantir el valor real de 1: 1 de les criptomonedes fixades en fiat, així com per garantir la capacitat de bescanviar-les..
  • Bailey va arribar a suggerir que les stablecoins es podrien convertir en un mètode de pagament viable i comú en el futur.

Segons els informes, Robinhood va ser investigat per frau civil

Robinhood, una corredoria d’accions i opcions que és particularment popular entre els millennials, ho és segons se suposa investigat per frau civil per part de la Comissió de valors i borses dels Estats Units per no divulgar adequadament amb exactitud com ven el flux de comandes dels clients a operadors d’alta velocitat.

Es preveu que la multa del regulador arribi als 10 milions de dòlars aproximadament.

Punts clau:

  • Els problemes continuen per Robinhood, que fins ara havia estat multada per FINRA per encaminar incorrectament les ordres i que ha patit diverses caigudes en temps d’alta volatilitat del mercat.
  • La confiança en la popular aplicació d’inversió pot disminuir si la premsa dolenta continua i s’imprimeix.

Segons els informes, la policia va confiscar l’intercanvi més gran de Corea del Sud

Bithumb, l’intercanvi de criptomonedes més gran de Corea del Sud, ho té segons se suposa ha estat confiscat per l’Agència de Policia Metropolitana de Seül per presumptament cometre fraus. 

Segons el periòdic conegut de Seül Shinmun, la suposada prevenda d’uns 25 milions de dòlars en fitxes BXA als inversors va provocar pèrdues substancials, després que la fitxa nativa de l’intercanvi no figurés a la llista. Això ha conduït a una aparent redada policial a les oficines de Bithumb.

Punts clau:

  • Les males notícies de Corea del Sud no van passar desapercebudes per al món de les criptomonedes, i molts van culpar els informes de la dramàtica venda de BTC que van ser testimonis a finals d’aquesta setmana..
  • Corea del Sud ha estat durant molt de temps un punt de referència "FUD." Un altre canvi al país, Coinbit, va ser segons se suposa confiscat per la policia la setmana passada.

La taxa mitjana de transaccions d’Ethereum arriba a un rècord

Les tarifes de transacció a la xarxa Ethereum van assolir nous màxims històrics aquesta setmana, ja que els tokens de finançament descentralitzats continuen obstruint la xarxa. La tarifa mitjana de transacció a Ether a la xarxa Ethereum va arribar al màxim a 0,031957 ETH el 2 de setembre, segons el rastrejador de dades Blockchair.

Punts clau:

  • Els problemes d’escalat han estat durant molt de temps un problema a la xarxa Ethereum i l’augment de les finances descentralitzades ha fet que aquest problema encara estigui més en el punt de mira..
  • Els desenvolupadors d’Ethereum hauran de centrar més atenció i energia en el desenvolupament a abordar problemes d’escalabilitat a curt termini.

La taxa mitjana de transacció a ETH va assolir un nou màxim històric a principis d’aquesta setmana. Font: Cadira cadira

El Brasil planeja la moneda digital del banc central per al 2022

El president del banc central del Brasil, Roberto Campos Neto, va afirmar a una entrevista amb Bloomberg TV aquesta setmana que un real brasiler digital arribarà probablement el 2022. La moneda digital del banc central, com tots els CBDC, s’utilitzarà en gran mesura per millorar el sistema bancari tradicional al país sud-americà.

Punts clau:

  • Brasil no és l’únic país que té previst llançar una moneda digital del banc central. Es considera que la Xina és l’avantguarda d’aquesta carrera amb el seu projecte de iuans digitals, que també es podria utilitzar el 2022, a temps per als Jocs Olímpics d’Hivern..
  • Els esforços per modernitzar el sistema bancari del Brasil podrien ajudar a frenar les conseqüències una recessió econòmica.

El PIB del Brasil ha disminuït significativament en la segona meitat de la dècada passada. Font: Economia del comerç

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, funcions en profunditat i notícies seleccionades per professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner