Twitter Hacked i Coinbase ven programari a l’IRS – Crypto News of the Week

Imatge de Notícies de la Setmana

Va ser una setmana plena de blockchain i criptomonedes. Algunes de les persones més famoses del món van ser piratejades a Twitter en una estafa relacionada amb BTC, i Coinbase ha establert un altre acord amb una agència governamental: aquestes històries i molt més en aquesta edició de Crypto News of the Week d’OKEx Insights..

El pirateig de Twitter d’alt perfil roba més de 100.000 dòlars a BTC

Dimecres es va produir una estafa de Bitcoin a gran escala a Twitter.

Els pirates informàtics van poder accedir a comptes d’alguns dels països del món individus més famosos – com ara Bill Gates, Joe Biden, Barack Obama, Kanye West, Elon Musk i altres – i promoure un fals obsequi amb BTC.

Segons el compte de suport oficial del gegant de xarxes socials, l’estafa va ser el resultat d’un “atac coordinat d’enginyeria social per part de persones que van dirigir amb èxit alguns dels nostres empleats amb accés a sistemes i eines internes”.

Punts clau

 • Aquesta estafa en particular pot ser l’estafada relacionada amb BTC més àmpliament visible i generalitzada de la història, atès l’abast massiu dels comptes de Twitter afectats. La percepció de Bitcoin en la consciència general es pot veure afectada negativament.
 • Sens dubte, Twitter tindrà molt de foc per l’incident, cosa que demostra la facilitat relativa amb què es poden incomplir els sistemes centralitzats. Les alternatives descentralitzades poden utilitzar aquest esdeveniment com una oportunitat per guanyar força.
 • Els pirates informàtics només van ser capaços d’eliminar menys de 13 BTC a partir del moment de l’escriptura, una quantitat objectivament petita donat l’abast total dels comptes compromesos..

Coinbase segueix l’acord del servei secret amb el contracte de l’IRS

El Servei d’Ingressos Interns dels Estats Units ha signat un acord amb el gegant d’intercanvi d’actius digitals Coinbase per utilitzar el programari de seguiment autònom de blockchain de la companyia, Coinbase Analytics.

El contracte es va signar el 15 de juliol i entrarà en vigor el 23 de juliol registres públics. L’acord durarà un any, però hi ha una opció per renovar-lo per un altre any.

Coinbase rep 124.950 dòlars de l’IRS per l’acord d’un any, que segueix un acord similar de quatre anys amb el servei secret dels EUA per valor de 183.750 dòlars.

Punts clau

 • Coinbase ha estat proactiu a l’hora de comercialitzar el seu programari d’anàlisi a agències governamentals i reguladors dels Estats Units, un fet molt nombrós al món de les criptomonedes. no estan interessats.
 • Coinbase Analytics és el resultat de l’adquisició de Neutrino per l’intercanvi fundada controvertidament per membres de l’equip de pirateria creador de programari espia.

L’aplicació Crypto Abra s’estableix amb els reguladors financers dels Estats Units

Abra, una companyia de serveis financers que opera una cartera de criptomonedes i una aplicació d’intercanvi, ha liquidat els càrrecs de tots dos Comissió de Valors i Borses i Comissió de comerç de futurs de mercaderies després que els reguladors financers dels Estats Units consideressin il·legals les seves ofertes de permuta.

El soci amb seu a Filipines d’Abra, Plutus Technologies, també va ser acusat per la SEC de vendre swaps basats en seguretat no registrats i per la CFTC per haver entrat il·legalment en swaps fora de canvi amb persones dels Estats Units. Ambdues empreses van pagar 150.000 dòlars en liquidacions.

Punts clau

 • Els càrrecs i la liquidació posterior reforcen específicament que els swaps basats en valors segueixen subjectes a la legislació sobre valors del país, fins i tot si els swaps no són valors.
 • El cas contra Abra i Plutus també reforça la importància de les regulacions de coneixement del client per a les empreses de criptomonedes que vulguin oferir permutes, tant a nivell nacional com a l’estranger..
 • L’assentament pot semblar poc més que una bufetada al canell, sobretot tenint en compte que Plutus Financial, segons CoinDesk, va rebre entre 350.000 i 1 milió de dòlars en préstecs de rescat de PPP fa només uns mesos. 

ConsenSys acusat de robar secrets comercials a BlockCrushr

ConsenSys, una important empresa de tecnologia de programari de cadenes de blocs, serà portada als tribunals després suposadament robar secrets comercials de BlockCrushr Labs, una empresa de desenvolupament i comercialització de blockchain que va participar al Programa ConsenSys Tachyon Accelerator.

Segons BlockCrushr, la plataforma Daisy Payments de ConsenSys va robar la idea de solució de pagaments recurrents de la companyia i es va llançar exactament un dia abans de la competència. Això es va produir després que BlockCrushr aparentment va compartir el codi font de la seva plataforma i va proporcionar essencialment tots els detalls sobre el projecte, des de la seva estratègia de màrqueting fins al seu pla de conformitat amb la normativa.

ConsenSys es va defensar fermament a una declaració a The Block, explicant:

“És política general de ConsenSys no fer comentaris sobre qüestions legals en curs, però ens hem de desviar d’aquesta política en aquest cas per expressar la nostra greu decepció perquè fins i tot es presentin aquestes reclamacions sense fonament. Els fets expliquen una història marcadament diferent de les falsedats exposades per [BlockCrushr] i el seu consell. Esperem defensar enèrgicament la reputació de la nostra organització i dels nostres productes."

Lliure per emportar

 • En cas que ConsenSys perdi aquesta nova batalla amb BlockCrushr, la confiança en el gegant criptogràfic suposaria caure, sobretot quan es tracta de la seva participació en nous projectes..

L’escala de grisos registra un trimestre rècord i suma 1.000 milions de dòlars

Grayscale Investments va continuar el seu rendiment excepcional el darrer trimestre financer sumant prop de 1.000 milions de dòlars – El 84% prové d’inversors institucionals. 

Concretament, la confiança Bitcoin en escala de grisos va registrar una entrada de 751,1 milions de dòlars, mentre que la confiança en escala de grisos Ethereum Trust va rebre una entrada de 135,2 milions de dòlars. El gegant inversor en criptografia ara té 2.600 milions de dòlars acumulats en els seus productes d’actius digitals.

Punts clau

 • Les entrades de Bitcoin Trust a escala de grisos van superar la producció de bitcoins acabats d’extreure, cosa que indica que la demanda supera l’oferta.
 • Com OKEx Insights ha examinat en el passat, la inversió institucional continua acumulant-se a l’espai Bitcoin i criptomoneda. Aquesta tendència no presenta signes de desacceleració.

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, funcions en profunditat i notícies seleccionades de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner