Per què els contractes de derivats amb marge USDT són cada vegada més populars?

USDT- vs imatge d'intercanvis amb marge de moneda

Tot i que el preu de Bitcoin ha fluctuat considerablement durant els darrers mesos, hem vist un augment constant (fins a arribar a un màxim històric) en el percentatge de contractes de derivats amb marge USDT. Al mateix temps, els contractes amb marge de moneda continuen perdent quota de mercat. La moneda marginada (USDT o moneda, que significa una altra moneda criptogràfica) fa referència a la moneda en què es resolen els contractes.

Aquesta tendència a l’augment del nombre de contractes amb marge USDT és evident quan s’examina la quota de volum de negociació de contractes perpetus d’OKEx per tipus. Al gràfic inclinat a continuació, BTC / USDT representa swaps amb marge USDT i BTC / USD representa swaps amb marge de moneda. El valor del primer de vegades ha superat el del segon en el dia a dia, mentre que el volum mitjà de negociació entre els dos ha estat molt proper.

Volum diari agregat i interès obert entre BTC / USD (swaps) i BTC / USDT (swaps). Font: esbiaixar

En termes de profunditat de negociació, els swaps amb marge de l’USDT han arribat al dia amb els swaps amb marge de moneda, fins i tot superant-los la setmana passada..

Percentatge de volum de negociació entre els swaps BTC / USD i els swaps BTC / USDT del 2 al 17 de juny. Font: OKEx

Els contractes amb marge en USDT només es van publicar el desembre de 2019, quan OKEx es va convertir en el primer centre de canvi que tenia dos tipus de contractes alhora. En poc més de mig any, el volum de negociació dels contractes amb marge en USDT ha crescut ràpidament, cosa que també reflecteix les condicions actuals del mercat.

Distribució de l’oferta / oferta de 5 milions de dòlars (%, mitjana diària) entre els swaps BTC / USD i els swaps BTC / USDT de l’1 de gener al 17 de juny. Per confidencialitat, hem omès l’eix Y. Font: OKEx

Contractes amb marge de moneda i contra USDT

Un contracte amb marge de moneda és un producte de negociació inversa, és a dir, que s’adquireix criptografia abans del contracte per dipositar-lo com a garantia, que es liquida en funció de la moneda o criptomoneda que el comerciant seleccioni. Això vol dir que si esteu negociant BTC / USD, la vostra posició es liquidarà finalment a BTC. Els comerciants també han de tenir BTC com a garantia si negocien un contracte BTC o ETH si cotitzen en un contracte ETH.

Un contracte amb marge USDT, en canvi, és un producte derivat lineal cotitzat i liquidat en USDT: el testimoni estable de Tether que s’adhereix al valor del dòlar nord-americà..

Per als contractes inversos, el benefici o pèrdua, o P / L, es calcula en BTC, mentre que els contractes lineals utilitzen USDT.

Pagament invers no lineal vs. lineal. Font: Complotament

Durant molts anys, els contractes de futurs inversos han estat els derivats més populars per negociar criptomonedes. Fins ara, els futurs trimestrals amb marge de moneda eren els productes més negociats i els més líquids d’OKEx.

Per exemple, en el comerç de BTC, els futurs trimestrals (BTC-USD-200925) van representar aproximadament el 33% del volum total de negociació en les darreres 24 hores. Al mateix temps, els swaps perpetus amb marge USDT (BTC-USDT-SWAP) representaven aproximadament el 19% i superaven en un 3% els swaps perpetus amb marge de moneda (BTC-USD-SWAP).

Futurs OKEx 24h BTC & Canvis de volums (milions de dòlars) el 7 de juliol. Font: esbiaixar

Avantatges de negociar amb USDT

Com que el preu de Bitcoin va continuar baixant la segona meitat del 2019, acompanyat de múltiples bombes i abocadors ràpids, el mercat es va tornar més avers al risc. Això també va coincidir amb les stablecoins guanyant popularitat i veure com augmenten els seus casos d’ús.

En un entorn no alcista o en períodes d’alta volatilitat, els contractes amb marge de l’USDT poden ajudar a mitigar aquesta volatilitat. També permeten als comerciants calcular fàcilment les seves rendibilitats en moneda fiduciària en lloc de BTC.

Popular analista i Descentrador fundador FilbFilb explicat a OKEx Insights:

"El problema de tenir BTC com a actiu subjacent, tot i ser un producte swap innovador, significa que hi ha una capa addicional de gestió de riscos necessària per cobrir la garantia Bitcoin. Amb els nous productes innovadors de palanquejament que s’instal·len en línia a USDT, s’elimina part d’aquesta dificultat per a aquells que vulguin gestionar principalment el rendiment en USD.." 

Comerç amb USDT, amb diferència la stablecoin més gran per capitalització borsària, ha demostrat ser una bona opció per a períodes volàtils, com ara la primera meitat del 2020, ja que allibera els usuaris d’haver de pensar constantment a cobrir la seva exposició criptogràfica..

A més, si els comerciants prenen posicions curtes, els contractes amb marge USDT podrien generar millors beneficis que els contractes amb marge de moneda quan es calculen els beneficis i les pèrdues en moneda fiduciària. OKEx prèviament il·lustrat aquest punt a l’exemple següent:

Tanmateix, en un mercat alcista, el contango –una situació en què el preu de futurs d’un actiu subjacent és superior al preu spot– és molt alt. Els contractes amb marge de moneda generaran, respectivament, més beneficis perquè el preu de la garantia augmenta.

A més d’una corba de rendiment lineal, els contractes amb marge USDT també són més fàcils de negociar per a alguns comerciants, ja que poden obrir BTC, EOS, ETH i altres contractes directament amb USDT. D’aquesta manera, s’eliminen les pèrdues sofertes durant la conversió entre monedes.

Els comerciants també poden obrir comandes més ràpidament, ja que els contractes amb marge USDT eliminen la necessitat de comprar les monedes subjacents, cosa que també redueix les comissions comercials..

Per als novells en el comerç criptogràfic, els contractes amb marge USDT també poden semblar més intuïtius. Per exemple, quan un comerciant obté beneficis de 100 USDT, pot veure directament que aquest benefici val aproximadament 100 $, ja que el valor d’1 USDT és molt proper a 1 USD, la majoria de les vegades.

Donada la relativa estabilitat, popularitat i versatilitat de l’USDT, és probable que l’ús de la stablecoin en el comerç de derivats només continuï augmentant a mesura que avanci l’any.

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, característiques detallades, investigacions originals & notícies de professionals de criptografia. Seguiu OKEx Insights a i .

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner