PBoC envia paquets vermells DCEP quan Filecoin s’acosta al llançament oficial

Una visió setmanal de les notícies sobre blockchain i criptomonedes de la Xina i Hong Kong

Ha estat una setmana atrafegada a les esferes de la criptomoneda de la Xina i Hong Kong. Digital Payment Electronic Payment, la moneda digital oficial de la Xina, continua sortint titulars al país després que el Banc Popular de la Xina s’associés amb el govern de Shenzhen per distribuir DCEP "paquets vermells" a 50.000 ciutadans mitjançant una loteria. Mentrestant, els intercanvis de criptomonedes i els miners s’estan preparant per al llançament oficial de Filecoin el 15 d’octubre.

Aquí teniu tot el que potser us haureu perdut respecte a aquestes històries i molt més, a l’edició d’aquesta setmana de China Market Watch d’OKEx Insights.

Paquets vermells DCEP distribuïts als ciutadans de Shenzhen

El Banc Popular de la Xina es va associar amb el govern de Shenzhen per distribuir paquets vermells de DCEP a 50.000 ciutadans mitjançant una loteria, segons un anunci el 8 d’octubre. Cada paquet vermell valia 200 RMB.

La distribució de paquets vermells DCEP es va completar l’11 d’octubre i els destinataris poden gastar el seu DCEP dotat en 3.389 comerciants designats al districte de Luohu de Shenzhen..

Punts clau

  • Aquest és el primer judici públic sobre la despesa ciutadana de DCEP a la Xina. Walmart, Sinopec i Vanguard es troben entre els principals comerciants que poden comprar en el procés de Shenzhen.
  • Els ciutadans també poden passar el seu DCEP al metro de Shenzhen.
  • Els destinataris han de gastar el seu DCEP abans del 19 d’octubre i no poden transferir el seu DCEP al seu compte bancari personal. El govern recollirà el DCEP no gastat després de la data de caducitat.

El llançament oficial de Filecoin és molt esperat a la Xina

La comunitat xinesa de criptomonedes espera amb interès el llançament oficial de Filecoin – que s’espera que tingui lloc el 15 d’octubre, quan la xarxa principal hagi assolit l’altura del bloc 148.888.

Els intercanvis de criptomonedes, com OKEx, s’estan preparant per llistar el testimoni de Filecoin, FIL, immediatament després del llançament oficial de mainnet. Filecoin va llançar el seu testnet, "Cursa espacial," a finals d’agost, que va reunir 230 pebibytes de potència d’emmagatzematge de 360 ​​miners de tot el món.

Punts clau

  • Com a proveïdor descentralitzat d’emmagatzematge de fitxers, Filecoin va guanyar l’atenció per primer cop durant el seu ICO de 257 milions de dòlars el 2017. Des de llavors, hi ha hagut diversos retards en el llançament de la xarxa principal del projecte.
  • Un consorci de miners i capitalistes de risc a la Xina, dirigit per l’empresa minera Filecoin MIX Group, no està satisfet amb l’estructura de recompenses de la mineria FIL i l’amenaça amb forquilla Filecoin a mitjans de setembre.

El FISCO BCOS de WeBank agilita la conversió de codis de salut

El govern xinès ja ha permès la conversió entre "Codi sanitari de Guangdong" i la "Codi sanitari de Macau" al maig. Tot i això, la conversió va ser ineficient a causa dels temps de verificació lents i dels problemes de privadesa de les dades.

Els punts de dolor de la conversió del codi de salut han estat recentment dirigit per la cadena de blocs FISCO BCOS de WeBank. Aquesta cadena de blocs aplica la criptografia a les dades de salut, cosa que millora la transparència de les transferències de dades de salut i elimina els intermediaris per a la validació de les dades.

Punts clau

  • FISCO BCOS és un blockchain de consorci obert que té com a objectiu facilitar la col·laboració en l’ús de blockchain empresarial. Està desenvolupat per un grup de treball de codi obert, que inclou WeBank, Tencent i Huawei.
  • Amb l’ajut de FISCO BCOS, el temps de conversió del codi sanitari s’ha reduït massivament d’1 minut 40 segons a menys de 3 segons.

La sortida a borsa de Ant Group va investigar sobre possibles conflictes d’interessos

Aquesta setmana, els mercats borsaris de la Xina i Hong Kong van experimentar increments modestos. Al moment de la premsa, Shanghai SE Composite i CSI 300 cotitzen actualment a 3.341 i 4.807, amb un guany setmanal del 2,1% i el 2,7%, respectivament. A Hong Kong, l’índex Hang Seng va guanyar un 1,7% aquesta setmana i actualment se situa en els 24.655.

 Les borses xineses i de Hong Kong van augmentar després de la setmana daurada de vacances. Font: Trading Economics, Investing.com

Aquesta setmana, els participants a la borsa van centrar la seva atenció en la sonda reguladora de l’oferta pública inicial de Ant Group. La Comissió xinesa de regulació de valors ho és Mirant a un potencial conflicte d’interessos, amb informes que els usuaris poden comprar cinc fons d’inversió xinesos per invertir en la sortida a borsa.

Punts clau

  • El CSRC publicat la seva última directriu, vigent l’1 d’octubre, que adverteix que els distribuïdors de fons d’inversió han d’evitar conflictes d’interessos derivats de la venda de productes a les seves altres empreses existents i potencials. Això pot ser aplicable en el cas de Ant Group.
  • L’aprovació del CSRC és necessària per al llistat dual a Hong Kong i Xangai. El retard ha obligat a Ant Group a ajornar la vista amb la borsa de Hong Kong, l’últim pas del procés d’aprovació de la cotització a Hong Kong..

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, funcions en profunditat i investigacions originals & notícies de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner