Informe mensual de l’ecosistema OKB al maig de 2020

Al maig, OKB va dur a terme la vuitena recompra i cremada, en què es van enviar 3.509.874,52 OKB per valor de 19 milions de dòlars nord-americans a la direcció del forat negre i es van cremar.

A més, dos nous socis han aterrat a l’ecosistema d’OKB i es van llançar una sèrie de campanyes per augmentar encara més els privilegis dels titulars d’OKB, inclosa la compra d’OKB i obtenir bons addicionals de USDT i BTC.

Com un dels escenaris d’aplicació més significatius, OKChain i el seu testnet han realitzat un cert nombre d’actualitzacions significatives, inclosa la configuració de les regles per a la votació i els candidats a supernodes, així com el llançament de la primera campanya OKChain Hachathon..

1. El major augment del maig és 17.4% i un volum de negociació d’un sol dia ha superat els 310 milions de dòlars nord-americans.

OKB Markets al maig:

Preu OKB a principis de maig: 5,09 USDT

Preu OKB a finals de maig: 5,26 USDT

El preu més alt d’OKB al maig: 5,67 USDT

Augment més alt al maig: 17,4%

El volum de negociació de 24 hores va superar els 310 milions de dòlars el 29 de maig, cosa que representa el més alt del maig. Els parells comercials principalment contra OKB són USDT, ETH, BTC i USDK, en els quals el volum de negociació del parell comercial OKB / USDT va tenir un 56,60%.

2. OKB va dur a terme la vuitena recompra i cremada equivalent a 19 milions de dòlars nord-americans.

Al maig, s’ha dut a terme la vuitena recompra i cremada d’OKB, el període en què s’inclou és des de l’1 de març de 2020 fins al 31 de maig de 2020. Aquesta vegada, el nombre de recuperats i cremats d’OKB és de 3.509.874,52, equivalent a 19 milions Dòlars nord-americans basats en el preu de mercat de l’època, un 9,3% superior a la setena ronda.

L’emissió original d’OKB és de 300 milions i, després de completar la vuitena ronda de recompra i cremada, l’OKB recuperat i cremat acumulat és de 20.671.583,58, amb el 7% de l’emissió original. L’oferta actual al mercat secundari és de 279.328.416,42 OKB.

La futura recompra i cremada d’OKB anirà cap al mercat secundari. Amb la premissa que no es produeixi cap emissió addicional d’OKB en el futur, tota la resta d’OKB migrarà a la xarxa principal d’OKChain i se suprimirà el seu contracte intel·ligent d’emissió..

Creiem que amb el cor i la pràctica sincera de l’equip d’OKB, el model deflacionista d’OKB lidera el mercat i retornarà a tots els seguidors amb el seu rendiment d’alta qualitat..

3. Actualitzacions significatives d’OKChain Testnet

Com un dels escenaris d’aplicació més significatius d’OKB, OKChain ha aconseguit el llançament de testnet 0.10. OKT és el testimoni natiu exclusiu de l’ecosistema OKChain i, en el futur, el 100% dels blocs de gènesi d’OKT maparan als titulars d’OKB.

El 4 de juny es va llançar la primera campanya OKChain Hackathon a tots els desenvolupadors i els participants poden guanyar recompenses d’OKB fins a un valor de 5.000 dòlars americans.

4. Els escenaris d’aplicació OKB continuen ampliant-se

El 20 de maig, OKB ha arribat a una associació amb la plataforma de pagaments, Linka, amb el suport de la qual els titulars d’OKB poden utilitzar OKB per comprar productes diaris a Corea.

El 28 de maig, OKB ha assolit una associació estratègica amb Changelly, una de les plataformes d’intercanvi de criptografia més famoses. Des de llavors, els usuaris poden utilitzar Visa, MasterCard, Apple Pay i altres serveis de pagament per comprar OKB.

El 10 de maig, un dels drets interns significatius per als titulars d’OKB, la prevenda de la 13a OKEx Jumpstart – NDN Link s’ha completat amb èxit. La ronda de subscripció exclusiva per a OKBelievers va arribar a 8.482.996.335 NDN i la de OKTraders és de 6.523.456.534. NDN va experimentar un augment del 200% en el seu primer comerç en comparació amb el preu de la comanda prèvia.

Fins ara, el nombre d’escenaris d’aterratge amb el suport de socis globals d’OKB ha arribat a 45, que cobreixen més de 10 camps importants, inclosos pagaments, transaccions, programari de mercat, cartera, préstecs i préstecs, seguretat tecnològica, viatges, servei de vida, entreteniment, social , contracte elèctric i O2O.

Al mateix temps, els titulars d’OKB també gaudeixen de 14 privilegis interns, inclosos el descompte de comissions de negociació, l’estalvi d’OKB, el comerç de palanquejament OKB, la conversió de saldo petit, la subscripció OKEx Jumpstart, la recompra d’OKB & cremar, delegar comerciants i altres privilegis.

5. S’han iniciat les campanyes Airdrop per als seguidors de l’OKB

Al maig, hem llançat una campanya de llançament a tots els usuaris d’OKEx: els usuaris que comprin OKB per valor de 100 dòlars nord-americans rebran un llançament aeri de 10 dòlars americans en USDT. A més, si convideu el vostre amic a registrar-se a OKEx i comprar OKB per valor de 100 dòlars nord-americans, tant vosaltres com el vostre amic obtindreu un llançament de 10 dòlars americans en Bitcoin.

El 14 de maig vam celebrar una AMA per als nostres fans globals amb el grup CoinCryptoProfit i vam informar de les construccions actuals d’ecosistemes d’OKB.

A més, també vam celebrar una AMA al grup SatoshiClub per respondre les preguntes sobre OKB plantejades pel grup.

En el futur, l’equip d’OKB s’esforçarà per oferir el millor servei de qualitat a més usuaris i ajudar a construir un consens cap a la indústria blockchain i OKB.

Si teniu cap pregunta o consell, poseu-vos en contacte amb la següent adreça de correu electrònic.

Correu electrònic OKB: [correu electrònic protegit]

Correu electrònic OKChain: [correu electrònic protegit]

OKChain https://t.me/okchaintech

Equip OKB

Juny de 2020

Promo
banner
Promo
banner