MicroStrategy fa una inversió BTC de 250 milions de dòlars, ja que YAM veu un col·lapse de 60 milions de dòlars – Notícies criptogràfiques de la setmana

Un cop més, va ser una setmana plena de problemes en el món de la tecnologia blockchain i les criptomonedes. Vam veure que l’empresa miliardària de dòlars MicroStrategy comprava més de 250 milions de dòlars en BTC, un projecte DeFi col·lapsava 60 milions de dòlars en minuts i un important intercanvi de derivats canviava la seva sintonia sobre els requisits de KYC: aquestes històries i molt més en aquesta edició de Crypto d’OkEx Insights Notícies de la setmana.

MicroStrategy, cotitzada al Nasdaq, compra 21.454 BTC per a reserves

Després de revelar per primera vegada els seus plans de protecció contra la inflació amb actius alternatius (com Bitcoin (BTC) i or) a finals del mes passat, MicroStrategy ha comprat més de 250 milions de dòlars en BTC. En concret, l’empresa d’intel·ligència empresarial cotitzada al Nasdaq, valorada en 1.2 bilions de dòlars, va adquirir 21.454 monedes, tot i que no va revelar els detalls de com es van comprar exactament les monedes..

El director general de MicroStrategy Incorporated, Michael J. Saylor, va explicar a un comunicat de premsa:

“La nostra inversió en Bitcoin forma part de la nostra nova estratègia d’assignació de capital, que busca maximitzar el valor a llarg termini per als nostres accionistes. Aquesta inversió reflecteix la nostra creença que Bitcoin, com la criptomoneda més àmpliament adoptada al món, és un magatzem de valor fiable i un actiu d’inversió atractiu amb més potencial d’apreciació a llarg termini que mantenir l’efectiu “.

Punts clau:

  • La significativa compra de BTC de MicroStrategy com a principal actiu de reserva de tresoreria, així com la declaració del CEO de la companyia, serveixen com a aval per a la primera i principal criptomoneda i atorguen una legitimitat significativa al cas de Bitcoin com a inversió alternativa.
  • És lògic que les empreses més cotitzades en borsa puguin considerar BTC com un actiu de reserva, sobretot si el pla de MicroStrategy paga dividends en un futur proper.

Preu de les accions de MicroStrategy, actualitzatGràfic de valors de MicroStrategy Incorporated, actualitzat. Font: Google

El projecte DeFi YAM cau de 60 a 0 dòlars gairebé a l’instant

Yam Finance, una producció agrícola "experimentar," col·lapsat després d’haver existit durant aproximadament dos dies, passant d’una capitalització borsària de 60 milions de dòlars a 0 dòlars en menys d’una hora.

El preu d’un testimoni YAM va arribar a un màxim d’aproximadament 167 dòlars abans de ser inútil després de descobrir un error crític que feia que el protocol impossibilités la governança.

Des de llavors, el projecte ha anunciat plans per migrar al nou protocol, YAM 2.0.

Punts clau:

  • L’exuberància al voltant de l’agricultura de producció i el finançament descentralitzat es pot veure moderada per aquest fracàs no del tot inesperat.
  • El bombo de curta durada que envolta YAM i el seu posterior col·lapse serviran d’avís no només a la comunitat DeFi, sinó també a la comunitat de criptomonedes més àmplia, que s’ha convertit en extremadament llaminer en les darreres setmanes.

Gràfic de set dies que mostra el col·lapse de la capitalització borsària de YAMLa capitalització de mercat total de YAM durant els darrers 7 dies. Font: CoinGecko

Els beneficis de la mineria d’Ethereum arriben als dos anys al màxim a mesura que es disparen les comissions de transacció

El benefici diari de la mineria d’èter (ETH) va assolir màxims aquesta setmana que no es van veure en més de dos anys: un resultat directe de les despeses de transacció disparades a la xarxa Ethereum i l’augment de la demanda de tokens ETH i DeFi.

La valoració en USD de la quota de transacció mitjana a la xarxa Ethereum no ha estat tan elevada des del 2015, segons les dades obtingudes de Blockchair. De la mateixa manera, la quota de transacció mitjana en ETH és màxima.

Punts clau:

  • La mania que envolta les finances descentralitzades està passant factura a la xarxa Ethereum, que alimenta gairebé totes les plataformes DeFi.
  • L’escalabilitat ha estat la preocupació principal d’Ethereum des de fa anys i les despeses de transacció que es disparen només subratllen la importància que Ethereum 2.0 resolgui problemes d’escalabilitat..

Comissió de transacció mitjana ETHUn gràfic que il·lustra la quota de transacció mitjana en ETH. Font: Butaca

Les participacions criptogràfiques de Revolut van créixer un 152% interanual

Revolut informa de resultats sòlids pel que fa a la vessant criptogràfica del seu negoci. D’acord amb un informe anual de la solució europea de fintech unicorn i banca alternativa, els seus clients tenien actius criptogràfics de 93,3 milions de lliures esterlines a finals de l’any passat, un increment del 152% respecte als 37,1 milions de lliures esterlines de finals de 2018.

Tot i l’augment del creixement del negoci criptogràfic de Revolut, la companyia encara ho és operant amb pèrdues.

Punts clau:

  • Tot i que això continua sent una especulació no confirmada, és lògic que el valor de la criptografia que es manté a Revolut augmenti i / o augmenti el 2020, basat en el creixement interanual anterior, l’interès augmentat dels inversors institucionals i el potencial per als Estats Units els bancs proporcionin solucions de custòdia dels actius digitals.
  • Segueixen persistint els rumors que el gegant fintech PayPal llançarà aviat serveis de corretatge criptogràfic a través de Paxos, que pot respondre en part a l’augment de la demanda de criptomonedes al sector fintech..

BitMEX per fer complir els requisits obligatoris d’identificació de l’usuari

BitMEX té va anunciar que tots els usuaris estaran subjectes a la verificació obligatòria de la identitat, després d’anys només requerint una adreça de correu electrònic, una contrasenya i el país de residència. Amb els nous requisits de verificació, els usuaris hauran de presentar proves d’ubicació i respondre a preguntes sobre experiència comercial, entre altres coses, al final d’un "període de gràcia" finalitzant el febrer de 2021.

Punts clau:

  • BitMEX ha estat durant molt de temps una destinació principal per a les persones que volen negociar derivats criptogràfics amb un alt apalancament i pràcticament zero requisits de KYC. La verificació d’identitat obligatòria sens dubte canviarà la cara de l’intercanvi, a més de reduir la seva base d’usuaris a curt termini.
  • La motivació principal per a la nova política de BitMEX probablement prové de temors a augmentar la pressió reguladora i l’escrutini. La seva empresa matriu, HDR Global Trading Limited, està constituïda a la República de Seychelles, on no es pot utilitzar l’intercanvi per part de les persones.

Disminució del volum diari de futurs BTC a BitMEXEl volum diari de futures BitMEX BTC ha anat disminuint amb el pas del temps. Font: esbiaixada.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner