La demanda minera de Bitcoin es dispara, Ethereum 2.0 assoleix una nova fita

Notícies de la setmana: les històries més importants de la setmana de les criptomonedes 

Imatge de Notícies de la Setmana

Tot i que el mercat de les criptomonedes va celebrar en gran mesura que BTC va establir un nou màxim històric aquesta setmana, a la indústria va transcendir molta atenció mediàtica menys estesa. Impulsat per l’increment de preus de la criptomoneda més important, la demanda de maquinari de mineria de Bitcoin fa gairebé impossible obtenir màquines noves. Al mateix temps, el canvi de la xarxa Ethereum d’un model de prova de treball ha assolit una nova fita en termes de dipòsits ETH. Mentrestant, l’àmbit de les finances descentralitzades va ser testimoni d’una nova pèrdua de fons després d’un atac.

Aquí teniu tot el que us podríeu haver perdut aquesta setmana a les novetats de blockchain i criptomonedes en aquesta edició de Crypto News of the Week de OKEx Insights.

Bitmain augmenta en un 20% els preus de la demanda de miners de Bitcoin

Tot i que molts fora del món de les criptomonedes se centren a puntuar PlayStation 5 per a la venda al detall, el maquinari de mineria de Bitcoin seguirà sent difícil arribar fins al 2021, ja que els revenedors augmentaran les primes de preu. El principal fabricant de maquinari de mineria Bitman té augmentat preordenen els preus del seu maquinari insígnia un 20% des de principis d’aquest mes.

Punts clau

  • Tot i que la demanda de nou maquinari de mineria de Bitcoin ha estat extrema des de fa un temps, l’últim augment de preus de Bitmain il·lustra que no s’ha refredat.
  • L’augment de preus de BTC fins a nous màxims històrics pot continuar alimentant el costat de la demanda de l’equació.

L’atac de préstec instantani de Warp Finance roba 7,7 milions de dòlars

Un altre dia, es produeix un altre atac de préstec instantani al món de les finances descentralitzades.

Warp Finance, un protocol de préstec DeFi, és l’últim projecte del sector naixent experiència un atac de préstec instantani responsable de la pèrdua de fons per valor de milions de dòlars: 7,7 milions de dòlars combinats en DAI i USDC, per ser exactes.

Punts clau

  • Això està lluny del primer atac de préstec flash que es va produir al món dels préstecs DeFi, i es podria dubtar en anomenar-lo l’últim.
  • El préstec no és l’únic sector DeFi que experimenta atacs. A principis d’aquesta setmana, el CEO de la plataforma d’assegurances DeFi de Nexus Mutual perdut 8 milions de dòlars de la seva cartera personal MetaMask després d’una explotació.

Els EUA imposaran regulacions sobre carteres criptogràfiques allotjades per si mateixos

Hi ha més regulació segons se suposa arribar a la indústria de les criptomonedes als Estats Units, ja que el Tresor del país sembla estar a punt d’implementar noves regles d’informació per a empreses que interactuen amb carteres de criptomonedes allotjades per si mateixes. S’espera que la nova norma s’anunciï aviat, fins i tot abans que es publiqui aquesta edició de Notícies de la setmana.

Punts clau

  • La regla probablement requeriria que les empreses presentessin un informe de transaccions monetàries o CTR, que, per combatre el blanqueig de diners, actualment l’emplenen els bancs després d’un dipòsit o retirada de més de 10.000 dòlars..
  • És possible que aquesta notícia no sigui una gran sorpresa ja que el conseller delegat de Coinbase, Brian Armstrong, va fer una piulada sobre aquesta regulació aparentment entrant a finals de novembre.

El contracte de participació Ethereum 2.0 assoleix una nova fita

El contracte de participació per a l’actualització recentment llançada del protocol Ethereum 2.0, ha passat una altra fita després d’atraure més de 1.000 milions de dòlars, en forma de 1.545.857. En el moment d’escriure aquest escrit, el valor total bloquejat en aquest contracte de dipòsit ha disminuït a 982.036.576,43 dòlars, juntament amb un retrocés del preu de l’ETH..

Menjar per emportar clau

  • El contracte de dipòsit d’Ethereum 2.0 probablement continuarà atraient nous dipòsits ETH a mesura que avanci el temps. Tots els dipòsits estan bàsicament bloquejats durant uns quants anys, eliminant efectivament aquest ETH del mercat vendible.

Coinbase presenta oficialment plans d’IPO amb SEC

El principal intercanvi de criptografia amb seu a Estats Units, Coinbase, fa oficialment els seus primers moviments per fer-se pública després anunciant la seva presentació confidencial d’un esborrany de declaració de registre a la Comissió de Valors i Borses dels Estats Units.

Punts clau

  • Coinbase espera que la SEC completi la seva revisió i permeti a la companyia completar una oferta pública inicial.
  • S’espera àmpliament que els inversors interessats en criptomonedes estaran desitjosos d’invertir en Coinbase, considerant-ho com l’equivalent a invertir a Facebook per a inversors amb orientació a les xarxes socials el 2012.

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, funcions en profunditat i investigacions originals & notícies seleccionades de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner