Informe mensual de l’ecosistema OKB – març de 2020

Al març es va celebrar el segon aniversari d’OKB. Mentre revisem el nostre treball durant els darrers dos anys, vam rebre moltes benediccions dels nostres socis i seguidors de tot el món. L’equip d’OKB agraeix sincerament el vostre suport continu!

A més de la celebració, OKB també va completar l’expansió de les seves quatre principals cooperacions ecològiques al març, amb tres actualitzacions significatives completades basades en la plataforma OKEx i tres nous socis de suport per als canals comercials. A més, l’equip d’OKB va dur a terme desenes de campanyes a milions de fidels de l’OKB, durant les quals vam respondre les preguntes plantejades per la comunitat i vam discutir junts sobre el futur d’OKB.

A març de 2020, OKB compta amb 52 escenaris i avantatges d’aplicacions internes i externes, amb 9 passarel·les fiduciàries, inclosos l’euro, el won coreà, el dong vietnamita, etc. El parell de negociació OKB també apareix a més de 50 plataformes de negociació convencionals. En el futur, l’equip d’OKB continuarà oferint serveis excel·lents a milions de fidels de l’OKB a 153 països i regions.

1. El volum total d’operacions de març d’OKB va assolir els 8.700 milions de dòlars, classificat com a TOP 10 en termes de límit de mercat criptogràfic

Al març, el volum de negociació mensual d’OKB va assolir els 8.722 milions de dòlars i el volum diari de negociació va arribar als 350 milions de dòlars el 6 de març de 2020, el més alt del mes.

A més, la capitalització borsària global d’OKB va continuar mantenint el lideratge de TOP10 al març i va assolir els 1.606 milions de dòlars.

El volum de negociació de parells de negociació d’OKB al març va correspondre principalment als actius criptogràfics principals, com USDT, ETH, BTC i USDK. Entre ells, el parell comercial OKB / USDT va representar el 65,39% i OKB / USDK el 2,17%.

El preu d’OKB va començar en 5,97 USDT (1 de març) i va acabar en 4,35 USDT (31 de març), amb una caiguda global del preu al final del mes del 27%. A més, el preu més baix del mes d’OKB va ser de 2,0 USDT (13 de març) i el seu màxim posterior va ser de 4,832 USDT (20 de març), amb un guany màxim mensual del 141,6%.

En general, el mercat i els usuaris han donat entusiasme i afirmació al treball de construcció ecològica d’OKB al març, cosa que també ens dóna una nova oportunitat per pensar en el futur desenvolupament ecosistèmic d’OKB. En el futur, continuarem treballant molt i us mantindrem al dia del procés general.

Al mateix temps, esperem sincerament que tots els usuaris puguin entendre completament els riscos que comporta la inversió en el mercat; no animem a tothom a especular sobre OKB. També esperem que els usuaris que tinguin reconeixement a llarg termini d’OKB puguin participar en la construcció ecològica d’OKB i compartir junts els dividends derivats del desenvolupament a llarg termini d’OKB.

2. Revisió de dades, planificació futura & pensaments

Aquest mes, l’equip d’OKB va celebrar el seu segon aniversari amb milions de fidels de l’OKB. Hem revisat i resumit el treball i hem afrontat les deficiències del nostre treball en els darrers dos anys. Seguirem millorant en la posterior construcció de l’ecosistema.

Al març, OKB ha atès 153 països i regions, proporcionant serveis de qualitat a milions de fidels de l’OKB, i ha cremat 17.161.709,06 OKB en total després de completar set rondes de recompra. & va cremar i va llançar un total de 33.209,73 BTC als titulars d’OKB com a bonificació.

Hem augmentat els escenaris d’aplicació tant interns com externs i hem obtingut privilegis i hem accelerat la nostra expansió global. Tots aquests èxits representen el suport de llarga data per a OKB de tots els usuaris de tot el món.

En revisar els darrers dos anys, l’equip d’OKB ha adquirit nous coneixements i ha preparat una millor planificació per a la futura construcció d’ecosistemes d’OKB.

Accelerarem l’expansió del producte i crearem més escenaris d’aplicacions internes i privilegis addicionals basats en la plataforma de comerç OKEx. Per a l’ecosistema OKB, millorarem i ampliarem més escenaris d’aplicacions externes per enriquir el valor d’OKB. Esperem construir OKB com el símbol blockchain més respectuós de la indústria i farem tots els nostres esforços per fer-lo realitat..

3. Quatre nous socis ecosistèmics, més privilegis interns

L’expansió contínua d’escenaris d’aplicacions interns i externs i privilegis derivats al voltant de la construcció ecològica continua sent una de les tasques clau d’OKB al març. Aquest mes, 4 nous socis d’emmagatzematge, compra i retirada han desembarcat a l’ecosistema OKB. I hem afegit 3 nous drets derivats interns d’OKB.

El 10 de març, OKB es va associar amb Mercuryo, la coneguda institució criptogràfica que ofereix servei de cartera i pagament. Amb l’ajut de Mercuryo, els usuaris canvien OKB directament amb Euro, Ruble i altres fiats mitjançant Visa / MasterCard.

El 20 de març, OKB es va associar amb MeconCash, una institució criptogràfica líder a Corea, i va permetre a més de 13 mil caixers automàtics donar suport a la retirada d’OKB. Aquesta cooperació va representar que els escenaris d’aplicació i el valor d’OKB s’estan abraçant en un nombre creixent d’indústries, incloses la bellesa mèdica coreana, el comerç electrònic, la restauració i PC / MOB..

El 25 de març, OKB va aconseguir una associació amb Hyperpay, una coneguda cartera de recursos digitals blockchain, on els usuaris d’OKB gaudeixen de diverses formes de serveis d’emmagatzematge, incloses les carteres centralitzades i descentralitzades..

El 26 de març, OKB va donar la benvinguda a Coinify, la plataforma europea de comerç fiduciari, que permet a 120.000 comerciants de més de 70 països utilitzar OKB com a mitjà de pagament. Aquesta col·laboració proporcionarà les bases tècniques per a la realització d’OKB com a mitjà de pagament diari per a clients de tot el món.

A més, el 26 de març, OKEx va afegir parells comercials OKB / USDC per enriquir les opcions comercials per als usuaris d’OKB.

Al març, OKB va obrir un programa d’associació VIP i va oferir generosos avantatges i bonificacions a tots els participants.

El 25 de març, OKEx Jumpstart, un dels escenaris d’aplicació interna d’OKB, va anunciar que llançarà la prevenda de l’onzè projecte, DEP, als països i regions específics. La venda exclusiva per a OKBelievers va començar a les 04:00 del 8 d’abril (UTC) i la de OKTraders a les 05:00 del 8 d’abril (UTC).

A dia d’avui, hi ha 52 escenaris d’aplicacions interns i externs i 13 privilegis derivats d’escenaris d’aplicacions internes, inclosos descomptes de tarifes de transacció, comerciants delegats, programes de col·laboració oberts, etc. Hi ha 39 escenaris d’aplicacions externes, que inclouen pagaments, comerç, programari de mercat, cartera, préstecs, seguretat tècnica, viatges, estil de vida, entreteniment, contractes socials, electrònics, O2O, jocs, etc…

En el futur, l’equip d’OKB seguirà treballant en l’ampliació dels privilegis derivats i dels escenaris d’aplicació per crear un suport més robust per a l’OKB.

4. Nous canals de comerç fiduciari per al ruble rus

Per satisfer les demandes comercials dels usuaris d’OKB, hem afegit un canal de comerç fiduciari del ruble rus per a OKB. I OKB apareix a tres plataformes comercials més importants.

El 10 de març, el canal de negociació OKB / RUB es va afegir a OKEx mitjançant la cooperació amb Mercuryo. Des de llavors, els usuaris poden comprar OKB mitjançant euros, guanys coreans i molts altres fiats a través de Mercuryo.

L’11 de març, OKB va cotitzar a BitAsset, una plataforma de negociació líder i es va afegir al seu mercat de negociació al comptat.

El 18 de març, OKB va cotitzar a HitBTC, la reconeguda plataforma comercial a Xile, que atén usuaris de Llatinoamèrica, Rússia, Alemanya, Turquia i altres països i regions. Aquesta cooperació ha promogut significativament el negoci d’internacionalització d’OKB.

A partir d’avui, OKB ha obert 9 canals de comerç fiduciari, inclosos l’euro, el ruble, el won coreà, el dong vietnamita i la rupia indonesia. Més de 50 plataformes comercials, incloses bitfinex i bitmax, han afegit parells comercials OKB, que cobreixen 153 països i regions de tot el món.

5. La primera associació ecològica aconseguida

Per permetre que més usuaris puguin participar en la construcció d’ecosistemes d’OKB, vam construir la nostra primera comunitat ecològica el 16 de març. El mateix dia vam celebrar el primer esdeveniment AMA a la comunitat per al públic en general..

En el futur, compartirem regularment les notícies i la informació relacionades amb la comunitat i farem activitats AMA o de llançament aeri.

Des que l’OkEx va obrir el servei d’estalvi a OKB, s’han emmagatzemat més de 10 milions de dòlars d’OKB. Per retornar als seguidors d’OKB, vam llançar la campanya de retorn d’interès de 10 vegades a OKB Saving el 6 de març i vam rebre molts comentaris positius dels nostres usuaris.

El 25 de març, quan el conseller delegat d’OKEx, Jay Hao, va visitar la comunitat FIND, va fer un informe sobre el segon aniversari d’OKB i va compartir el full de ruta del futur ecosistema d’OKB a milers d’usuaris d’OKB.

A més, vam llançar diversos esdeveniments AMA amb el suport d’INFINITO, ViteX i BitSG, i per interactuar amb la comunitat i oferir recompenses generoses als usuaris d’OKB.

Com diu JayHao, CEO, "La forta cohesió d’OKB és el nostre èxit més orgullós." OKB sempre avançarà per assolir els nostres objectius en l’era del blockchain i us convidem a tots a acompanyar-nos en aquest viatge. Si teniu algun comentari o suggeriment, envieu un correu electrònic a [protegit per correu electrònic] i [protegit per correu electrònic]

Seguiu OKEx a:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Lloc web: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner