Informe mensual de l’ecosistema OKB – febrer de 2020

Al febrer, l’ecosistema OKB va continuar assolint avenços en diversos aspectes, com ara desenvolupar nous escenaris d’aplicacions, millorar el model de deflació d’OKB, ampliar socis i canals comercials i construir la comunitat OKB.

– El testnet d’OKChain i OKEx DEx es va llançar oficialment i s’espera que beneficiarà els titulars d’OKB;

– OKB ha completat la setena recompra i cremada i es cremaran un total de 700 milions d’OKB no publicats. Des de llavors, OKB ha entrat en l’era de la deflació absoluta i s’ha convertit en el primer testimoni de plataforma completament circulant del món;

– Els escenaris d’aplicacions interns i externs d’OKB s’amplien encara més;

– Es van afegir un total de 5 nous canals de negociació OKB per al comerç al comptat i la mineria de comandes pendents;

– Es van organitzar desenes d’interaccions amb la comunitat en línia per a milions d’usuaris de tot el món.

A partir d’avui, OK Blockchain Foundation ha desenvolupat molts casos d’ús d’OKB amb OKEx, inclosa la construcció de fins a 13 escenaris d’aplicacions basats en plataformes, com ara descomptes de tarifes de negociació, OKEx Jumpstart, mercat de negociació d’OKB, etc. juntament amb 35 escenaris d’aplicacions externes, cobertura de pagaments, dades de mercat, cartera, préstecs i gestió de patrimoni, ciberseguretat, viatges, estil de vida i aplicacions d’entreteniment, que permeten als titulars d’OKB comprar productes o serveis amb el testimoni d’OKB.

A més, OKB també ha accelerat la seva globalització i ara està disponible a vuit principals portals fiduciaris, inclosos el dòlar nord-americà, l’euro, el won sud-coreà, el dong vietnamita, la rupia indonesia, etc..

D’altra banda, proporciona serveis de primera classe a milions d’usuaris de 141 països i regions, inclosos els Estats Units, Gran Bretanya, Alemanya, Corea del Sud, Japó, Rússia, Singapur i Indonèsia.

1. OKB es migrarà a OKChain

Com a intercanvi criptogràfic líder, ens vam associar amb la Fundació OK Blockchain per deixar marca en l’espai de finançament descentralitzat llançant el blocknet comercial públic OKChain testnet i la primera aplicació DeFi OKEx DEx el 10 de febrer. OKChain és altament segur, realment descentralitzat i obert per a tothom pot gaudir dels avantatges que proporciona la cadena de blocs i la descentralització.

Aviat OKB es migrarà des de la xarxa Ethereum ERC-20 a la xarxa principal OKChain. Per tal de complir el requisit de consens de DPoS, OKT es va emetre com a testimoni natiu d’OKChain, del qual el bloc de gènesi es maparà al 100% als titulars d’OKB. En el futur, OKT i OKB estaran interconnectats per afavorir el desenvolupament ecològic d’OKChain. Els titulars d’OKB podran participar en la governança d’OKChain i convertir-se en supernode.

Després del llançament del testnet, OKB també va anunciar cinc objectius ecosistèmics per als seus usuaris:

1. OKChain permet als usuaris emetre la seva criptomoneda a la cadena pública;

2. Els usuaris poden crear el seu intercanvi descentralitzat i personalitzar quins actius i parells comercials volen incloure;

3. OKChain donarà suport a la distribució d’aplicacions DeFi;

4. OKChain donarà suport als contractes intel·ligents;

5. OKChain donarà suport a la cadena creuada de BTC, actuant com a pont per connectar BTC al món.

2. Es van cremar un total de 17.161.709,06 OKB, i OKB entrarà aviat en deflació absoluta

Un total de set rondes de recompra d’OKB & S’ha realitzat una cremada, amb un total de 17.161.709,06 OKB ja cremades. La circulació actual d’OKB és de 282.838.290,94 OKB. Segons el preu actual d’OKB (5,5 USD), el valor total d’OKB comprat i cremat és d’aprox. 94,4 milions de dòlars.

Després del llançament del testnet OKChain, s’han cremat un total de 700 milions d’OKB no publicats. Des de llavors, OKB ha entrat en l’era de la deflació absoluta i s’ha convertit en el primer testimoni de plataforma completament circulant del món. Cap equip d’OkB no reté l’equip de desenvolupament i tots els OKB cremats provenen del mercat secundari del sistema de recompra i cremades. Els cremats 17.161.709,06 OKB va representar el 5,7% de la circulació inicial total de 300 milions d’OKB, i l’import circulant actual és de 282.838.290,94 OKB.

Una vegada que OKB es migri a la xarxa principal OKChain, se suprimirà el seu contracte intel·ligent sobre Ethereum i OK Blockchain Foundation no emetrà cap OKB addicional en el futur, ja que introduir una deflació absoluta pot beneficiar millor el preu OKB i els seus titulars a llarg termini..

3. Increment dels escenaris d’aplicacions interns i externs de l’OKB per potenciar els drets dels usuaris

Alguns escenaris d’aplicació OKB més es van implementar a OKEx, i OKB també ha assolit associacions estratègiques amb 2 socis externs de l’ecosistema.

El 20 de febrer, OKEx va llançar serveis de negociació de marges puntuals (3X) i d’estalvi per a OKB amb un tipus d’endeutament tan baix del 0,01%.

El 25 de febrer, OKEx va organitzar el 10è OKEx Jumpstart per a HDAO i va registrar un augment del 120% sobre el seu preu inicial. Per subscriure’s a fitxes a OKEx Jumpstart, els participants han de ser titulars d’OKB abans de l’inici de la venda i assolir un requisit mínim de participació per entrar. Els titulars actuals d’OKB poden adherir-se transferint OKB al seu compte de finançament amb antelació.

Pel que fa a l’expansió de socis externs, el 13 de febrer, OKB es va associar amb ZelCore, una cartera d’alta qualitat de nova generació, per donar suport a l’emmagatzematge d’actius OKB dels usuaris a ZelCore.

El 24 de febrer, HiCats, un joc blockchain desenvolupat per Just Studio i publicat per MixMarvel, es va convertir en un dels socis i simpatitzants de l’ecosistema d’OKB.

El 28 de febrer, InfinitoWallet es va unir a l’ecosistema OKB i va afegir el testimoni OKB a la llista. InfinitoWallet és una de les carteres més conegudes de la comunitat de criptografia de Vietnam, amb més de 500.000 usuaris registrats i 70.000 usuaris actius mensuals.

4. OKB apareix a les cinc noves plataformes de negociació

El volum de negociació d’OKB ha assolit un ràpid creixement al febrer, cosa que va animar a més usuaris a negociar i participar a l’ecosistema d’OKB a nivell mundial.

Per satisfer les expectatives i les peticions dels usuaris d’OKB, l’equip ha afegit 5 ​​plataformes de negociació al febrer per donar suport als serveis de dipòsit, retirada i negociació, juntament amb l’ETF de negociació de marges puntuals d’OKB.

Els dies 13 i 17 de febrer, OKB es va associar amb dues famoses plataformes comercials coreanes, Bitribe i BW, per obrir parells comercials OKB / BTC i OKB / USDT. Aquests dos intercanvis ofereixen principalment passarel·les comercials d’OKB a usuaris de Corea del Sud, Singapur i altres països.

El 20 de febrer, OKB figura a la plataforma de negociació BHEX amb seu a Malta, que proporciona serveis de dipòsit, retirada i negociació d’OKB a usuaris globals.

El 24 de febrer, OKB cotitza a BitSG, una coneguda plataforma de negociació a Singapur, per donar suport al dipòsit i retirada d’OKB i l’ETF d’OKB per al comerç de marges puntuals a BitSG.

El 24 de febrer, OKB i ViteX, una plataforma de comerç descentralitzada, es van unir per donar suport als serveis de mineria de comandes pendents d’OKB per als usuaris de ViteX.

A partir d’avui, hi ha disponibles 8 serveis de passarel·les fiat per a OKB, inclosos el dòlar nord-americà, l’euro, el won coreà, el dong vietnamita, la rupia indonesia, etc..

5. Mil milions d’usuaris globals d’OKB que generen consens comunitari

OKB ha interactuat estretament amb milions d’usuaris de la comunitat mitjançant dotzenes d’activitats en línia, recopilant suggeriments que són beneficiosos per millorar l’ecosistema OKB dels usuaris..

Després del llançament d’OKChain i OKEx DEx el 10 de febrer, el conseller delegat d’OKEx, Jay Hao, va dur a terme una AMA a la comunitat oficial d’OKEx sobre qüestions com el desplegament del futur dret dels titulars d’OKB que més importen als usuaris..

OKEx tenia una AMA a la seva comunitat oficial

El 17 de febrer, OKEx va celebrar una AMA a la seva comunitat oficial per a usuaris globals d’OKB per tal d’explicar i informar sobre qüestions relacionades amb el desenvolupament futur de l’ecosistema d’OKB.

En definitiva, durant els darrers mesos s’observa un augment gradual del nombre de casos d’ús d’OKB. Mitjançant esforços conjunts amb l’equip de desenvolupament, juntament amb el suport dels titulars d’OKB, es preveu que OKB continuarà ampliant l’àmbit d’aplicacions en els propers anys.

Si teniu algun suggeriment sobre OKEx, deixeu-nos un comentari a continuació o poseu-vos en contacte amb nosaltres a [email protected].

Seguiu OKEx a:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/okexofficial_en

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Lloc web: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner