Informe mensual de l’ecosistema OKB: abril de 2020

A l’abril, vam assolir un gran progrés en tots els aspectes de la construcció ecològica d’OKB: es va llançar Convert Small Balances a OKB, es van unir 4 nous socis amb OKB i OKB va figurar en una coneguda plataforma de comerç mundial amb parells de comerç al comptat. negociació de marges i serveis de préstec.

Per retornar a OKBelievers, vam llançar una campanya d’aniversari de dos anys per oferir un total de 2 milions d’equivalents en USD OKB a la venda amb un descompte del 20%.

Al mateix temps, OKChain s’ha convertit en codi obert a Github. Basat en la tecnologia avançada de cadenes creuades, OKChain permet una integració perfecta amb diverses cadenes públiques principals, com Cosmos, BTC i ETH, etc. en el futur. Ara no només es garanteix la independència de cada cadena, l’ecologia entre cadenes i l’autonomia dels nodes participants, les transaccions i la transferència d’informació a través de les cadenes, ara no és possible, sense necessitat d’avaluacions per executar un DeFi per cap node OKChain..

1. OKB va registrar un increment del 40,5% a l’abril, i va continuar ocupant el Top 10 del valor de mercat

Rendiment d’OKB a l’abril

  • Preu OKB l’1 d’abril: 4,15 USDT
  • Preu OKB el 30 d’abril: 5,57 USDT
  • Preu més alt a l’abril: 5,83 USDT
  • Increment de la mare a l’abril: 40,5%

El límit de mercat d’OKB va continuar ocupant els deu primers llocs del rànquing, dels quals el valor de mercat el 2 d’abril va assolir els 1.296 milions de dòlars, el rècord més alt de l’abril. A més, el 4 d’abril el seu volum de negociació les 24 hores va ser de 291 milions de dòlars, un altre dels més alts del mes.

El volum de negociació de parells comercials d’OKB a l’abril va correspondre principalment a les principals criptogràfiques, com ara BTC, ETH, USDT i USDK, dels quals els parells comercials USDT representaven el 65,39% i USDK el 2,17%..

A l’abril, el nombre d’adreces OKB va aconseguir un creixement estable.

2. Quatre nous socis ecosistèmics a bord i un privilegi intern afegit

A l’abril, 4 nous socis ecosistèmics van aterrar a l’ecosistema OKB i van ampliar la cooperació i les aplicacions en carteres, transaccions, pagaments, jocs, etc. A data d’avui, els socis ecosistèmics d’OKB han arribat a un total de 43 empreses..

El 2 d’abril, OKB es va associar amb el conegut proveïdor de protocols subjacent per a jocs de cadena de blocs: BetProtocol, que ajudarà els usuaris a utilitzar OKB en apostes per esports electrònics & jocs esportius, així com altres serveis relacionats a la plataforma de jocs desenvolupada per BetProtocol.

El 3 d’abril, WhaleEx, una de les plataformes de comerç descentralitzades més grans del món, es va convertir en el soci ecològic mundial d’OKB i va llançar oficialment el parell comercial OKB / USDT. Llançarà el comerç de marges, el préstec, la gestió financera i altres serveis comercials per als comerciants d’OKB.

A l’abril, OKB i Dappbirds van aconseguir una associació ecològica per proporcionar múltiples serveis als usuaris d’OKB, inclosos el desenvolupament de cadenes públiques, serveis de cartera, reedició de cadenes Dapp, Defi, DEX, etc. donarà suport a l’ús d’OKB.

Ellipal, una cartera de maquinari de criptografia de nova generació centrada en oferir una solució de cartera de maquinari única i segura per als usuaris de telèfons mòbils i Dimension, una extensió de navegador que permet a tots els usuaris d’Internet crear publicacions xifrades a llocs de xarxes socials, inclosos Facebook i Twitter. , s’han convertit en els socis ecològics mundials d’OKB a l’abril.

El 7 d’abril, OKEx va anunciar oficialment el llançament del servei Converteix saldos petits a OKB per donar suport a l’intercanvi de petites quantitats d’actius (menys de 0,001 BTC) als seus comptes d’OKB i ràpidament va obtenir un ampli suport per part dels usuaris..

El 8 d’abril es va obrir per subscripció una de les aplicacions internes d’OKB, l’11è projecte DEP d’OkEx Jumpstart. El seu preu de debut es va duplicar poc després de començar la venda.

Imatge

3. OKChain és de codi obert, els socis de l’ecosistema cobreixen cinc àrees principals

A l’abril, OKChain es va posicionar per construir un nou ecosistema d’aplicacions blockchain, que va aconseguir un 100% de codi obert. Basat en les tecnologies avançades de cadena creuada, OKChain utilitzarà el "conjunt d’eines de cadena creuada" i altres protocols en el futur per aconseguir una integració perfecta amb tots els ecosistemes principals de la cadena pública, com ara BTC, ETH i Cosmos.

OKChain és obert i descentralitzat, donant a tots els nodes participants la mateixa condició i drets. Cada individu participant pot jugar les seves habilitats al màxim, publicar i executar una varietat d’aplicacions descentralitzades sense cap obstacle. A diferència del “sistema de propostes” de les cadenes públiques tradicionals, en què cada acció de nodes requereix que es presenti una proposta al governador, OKChain incompleix aquesta norma adoptant el concepte “OpenDEX”. Quan els corredors de nodes volen crear aplicacions descentralitzades, DEX o llistar parells comercials a OKChain, no cal cap proposta. Tots els DEX basats en OKChain s’executen a la xarxa peer-to-peer de la cadena de blocs, cosa que el converteix en un veritable ecosistema sense permisos.

Basat en el disseny de tecnologia de cadenes creuades, OKChain pretén promoure la implementació ecològica d’aplicacions complementàries i va ser pioner en el concepte d’una aliança empresarial. Es promourà l’aplicació a gran escala de la tecnologia blockchain. En l’actualitat, s’ha completat la primera fase de la construcció de socis ecològics, que inclou cinc principals direccions de cooperació ecològica, incloses la cadena pública, la cartera, l’explorador, la piscina minera i altres.

4. OKB celebra els 2 anys amb un 20% de descompte en la venda

Aquest mes, hem celebrat el 2n aniversari d’OKB amb un descompte del 20% en la promoció de la comanda per als nostres usuaris globals, oferint al mercat dos milions d’euros equivalents a OKB del mercat per agrair als usuaris el seu suport continu a OKB durant els darrers dos anys..

Actualització setmanal OKEx: 11 d'abril - 17 d'abril | Actualitzacions de l'empresa | OKEx ...

Segons el preu mitjà de mercat les 24 hores, OKB es va descomptar en 3,52 USDT, que és 1,31 USDT inferior al preu OKB més alt del mes (4,83 USDT).

5. Deu esdeveniments de la comunitat per a milions d’usuaris a tot el món

A part de la venda de 20% de descompte d’OKB, també vam celebrar 10 increïbles esdeveniments per als nostres usuaris globals d’OKB. El conseller delegat d’OKEx, Jay Hao, va ser entrevistat per CoinTelegraph i altres mitjans i comunitats coneguts.

En definitiva, durant els darrers mesos s’observa un augment gradual del nombre de casos d’ús d’OKB. Mitjançant esforços conjunts amb l’equip de desenvolupament, juntament amb el suport dels titulars d’OKB, es preveu que OKB continuarà ampliant l’àmbit d’aplicacions en els propers anys.

Si teniu algun suggeriment sobre OKEx, deixeu-nos un comentari a continuació o poseu-vos en contacte amb nosaltres a [email protected] o [email protected].

Seguiu OKEx a:

Lloc web: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner