Ethereum 2.0 Testnet, Goldman Sachs Stablecoin i “Crypto Mom” ​​confirmats – Crypto News of the Week

Com sempre, va ser una setmana plena de blockchain i criptomonedes. L’esperat testnet Ethereum 2.0 es va posar en funcionament, la Reserva Federal dels Estats Units agilitza els esforços per llançar una plataforma de pagaments instantanis i Goldman Sachs ha tingut un gran interès a llançar la seva pròpia criptomoneda: aquestes històries i molt més en aquesta edició d’OKEx Insights ‘Notícies criptogràfiques de la setmana!

Ethereum 2.0 testnet Medalla es posa en funcionament, té 21.373 validadors

Medalla, l’últim testnet públic d’Ethereum 2.0, va entrar en directe el dimarts 4 d’agost.

Ethereum 2.0 fa la transició més destacada del primer i principal altcoin d’una prova de treball a un mecanisme de consens de prova d’estaca. A partir del temps de premsa, 21.373 validadors han participat a la xarxa per un total de 683.936 ETH, tot i que aquests tokens de testnet no són tècnicament Ether reals.

El propi llançament de la fase 0 d’Ethereum 2.0 està previst provisionalment per a finals de 2020, tot i que els adeptes n’esperen un altre en una llarga història de retards..

Punts clau:

  • El llançament de Medalla recorrerà un llarg camí per garantir la confiança en un futur llançament d’Ethereum 2.0, que s’ha retardat notòriament en diverses ocasions.
  • El preu de l’Eter ha experimentat un augment significatiu en les darreres setmanes. Una de les possibles raons, entre d’altres, és la demanda de compra d’ETH amb l’objectiu de participar com a validador de xarxa en el nou sistema de prova d’aposta.

Gràfic que il·lustra Ether apostat i validadors actius al testnet de Medalla. Font: beaconcha.inGràfic que il·lustra Ether apostat i validadors actius al testnet de Medalla. Font: beaconcha.in

1.200 milions de dòlars MicroStrategy tenint en compte la inversió BTC

MicroStrategy, una empresa de 1.2 mil milions de dòlars que ajuda les empreses a construir i desplegar aplicacions d’anàlisi i mobilitat a través d’intel·ligència empresarial, programari mòbil i serveis basats en el núvol, té previst invertir 250 milions de dòlars en "inversions o actius alternatius" – com ara Bitcoin (BTC).

La notícia arriba a través de comentaris fets durant una trucada de guanys del 28 de juny, amb el president i director financer de la companyia, Phong Le, afirmant:

"A més, intentarem invertir fins a 250 milions de dòlars més durant els propers dotze mesos en una o més inversions o actius alternatius que poden incloure accions, bons, productes bàsics com l’or, actius digitals com Bitcoin o altres tipus d’actius.."

Posteriorment, el director general de MicroStrategy, Michael Saylor, va incorporar BTC amb or i plata com a actius "no es pot inflar o és menys probable que s’inflin."

Punts clau:

  • Tot i que MicroStrategy no va confirmar explícitament que assignaria capital específicament a BTC, oferir-lo com a opció solidifica encara més la criptomoneda com un actiu valuós i un potencial dipòsit de valor..
  • Les declaracions de la companyia també il·lustren la preocupació generalitzada sobre la devaluació del dòlar nord-americà enmig de massius esforços d’impressió de diners per compensar les conseqüències econòmiques immediates de la pandèmia COVID-19..

Gràfic que il·lustra el preu de les accions actuals de MicroStrategy Incorporated. Font: GoogleGràfic que il·lustra el preu de les accions actuals de MicroStrategy Incorporated. Font: Google

Goldman Sachs tenint en compte la seva pròpia moneda digital

Segons els informes, Goldman Sachs està considerant la creació de la seva pròpia criptomoneda.

La notícia arriba a través del nou cap global d’actius digitals del banc d’inversió multinacional nord-americana i de la companyia de serveis financers, Matthew McDermott, qui confirmat que Goldman Sachs està considerant el seu propi actiu digital, que es creu que és una moneda estable. McDermott va dir:

"Estem explorant la viabilitat comercial de crear el nostre propi testimoni digital fiat, però són els primers dies, ja que continuem treballant els possibles casos d’ús."

Punts clau:

  • La gravetat de les consideracions criptogràfiques de Goldman Sachs es veu reforçada per la recent contractació d’Oli Harris, que va participar molt en la cadena de blocs Quroum i JPMCoin de JPMorgan..
  • Les consideracions de Goldman Sachs coincideixen en gran mesura amb les del rival JPMorgan, així com amb les aspiracions de Facebook de llançar la seva pròpia moneda digital, Libra. McDermott no va descartar una col·laboració entre les empreses.
  • És clar que el món de les finances tradicionals s’implica cada vegada més tant amb solucions blockchain com amb monedes digitals.

Gràfic que il·lustra el preu de les accions a llarg termini de Goldman Sachs Group Inc. Font: GoogleGràfic que il·lustra el preu de les accions a llarg termini de Goldman Sachs Group Inc. Font: Google

"Crypto Mom" confirmat per segon mandat com a comissari de la SEC

Hester Peirce, un famós regulador del mercat financer amigable amb criptografia, ha estat confirmat per un segon mandat com a comissari de la Comissió de Valors i Borses dels Estats Units.

La confirmació va arribar a través de un vot de veu del Senat dijous.

El segon mandat de Peirce com a comissari de la SEC caducarà el 2025.

Menjar per emportar:

  • S’espera àmpliament que Peirce, conegut com a blockchain i criptomoneda "Crypto Mom," continuarà amb les seves postures en gran part pro-criptogràfiques, com ella va destacar la defensa per a un ETF de Bitcoin.

Alimentat a corre-cuita per llançar el servei de pagaments instantanis

Segons els informes, la Reserva Federal dels Estats Units està accelerant els seus esforços per llançar el seu propi servei de pagaments instantanis, FedNow

FedNow estava previst inicialment per a un llançament el 2023/2024, però ara la Fed està impulsant un desplegament gradual a curt termini. Segons el governador de la Junta de la Reserva Federal, Lael Brainard, el banc central vol llançar la seva plataforma de pagaments d’alta velocitat "el més aviat possible."

Punts clau:

  • Les autoritats financeres dels Estats Units han estat arrossegant notòriament pel que fa a la innovació en el sector financer. La nova pressa de la Fed per llançar FedNow pot ser un indicador de la constatació que els Estats Units estan perdent en aquest front davant d’altres economies desenvolupades., com la Xina i la seva moneda digital avançada del banc central.
  • Pel que fa a les monedes digitals dels bancs centrals, fins ara s’ha parlat molt i s’ha actuat poc pel que fa al dòlar digital. Cal destacar que l’últim discurs sobre FedNow no va esmentar res sobre els CBDC.

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, funcions en profunditat i notícies seleccionades de professionals de criptografia. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner