Els fonaments de Bitcoin s’enforteixen a mesura que les monedes s’inunden en DeFi

Les històries més importants del món de les criptomonedes que potser us heu perdut

Va ser una setmana atrafegada i rècord per a Bitcoin. 

Tot i que el Banc Central Europeu té previst fer públics els seus pensaments sobre l’euro digital i el Departament del Tresor dels Estats Units sanciona les adreces de criptomonedes lligades a trolls russos, la criptomoneda líder en el mercat s’ha estès, establint múltiples màxims fonamentals històrics. Al mateix temps, les monedes continuen abocant-se a protocols de finançament descentralitzat.

Aquí teniu tot el que heu de saber sobre les històries més destacades d’aquesta setmana en el món de la criptomoneda i el fintech.

Aviat es pot fer públic un pla d’euro digital

Mesos després que la cap del Banc Central Europeu, Christine Lagarde, presentés per primera vegada les consideracions de la institució sobre una moneda digital basada en la zona euro, el polític i advocat francès reclamat aquesta setmana que aviat es faran públics els plans o la manca del banc central.

Segons Lagarde:

"Fins ara, l’Eurosistema no ha pres cap decisió sobre si introduirà un euro digital. Però, com molts altres bancs centrals de tot el món, estem explorant els beneficis, els riscos i els reptes operatius de fer-ho. Es preveu que les conclusions d’un grup de treball de l’Eurosistema es presentin al públic durant les properes setmanes, seguides del llançament d’una consulta pública."

Punts clau

  • El BCE forma part de la multitud de bancs centrals de tot el món que examina actualment la possibilitat de la moneda digital i el tema de les monedes digitals dels bancs centrals, o CBDC, continua arrelant-se al món financer..
  • L’examen del BCE sobre una moneda digital basada en la zona euro prové probablement d’un interès per assegurar-se que la unió monetària no quedi enrere del ritme de la innovació fintech liderada per criptomonedes..

Rus "granja de trols" adreces de criptomonedes sancionades pel Departament del Tresor dels Estats Units

Tres empleats de base russa "granja de trols" Internet Research Agency i una multitud d’adreces de criptomonedes enllaçades han estat sancionat per l’Oficina de Control d’Actius Estrangers del Departament del Tresor dels Estats Units per presumptament interferir en les eleccions presidencials del país de 2016 a través de la difusió digital de la desinformació.

El adreces de criptomonedes sancionades existeixen a les cadenes de blocs Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Zcash, Bitcoin SV i Dash. Segons la declaració de l’OFAC, "L’IRA utilitza criptomonedes per finançar activitats per afavorir les seves operacions d’influència maligna en curs a tot el món."

Punts clau

  • L’ús aparent de criptomonedes per part d’influents malignes farà poc per promoure l’ús legal de les monedes digitals com a pagaments tant als reguladors dels Estats Units com als ciutadans que temen influència estrangera..

La taxa de hash de Bitcoin arriba a un nou màxim històric, tot i les inundacions

Tot i les inundacions a les regions pesades amb operacions mineres de Bitcoin, la temporada de monsons de la Xina sí en gran part no afectat la taxa de hash de la xarxa de la primera i principal criptomoneda. De fet, les dades de bitinfocharts.com indiquen que la taxa de hash de Bitcoin va assolir un nou màxim històric de 146,5372E a principis d’aquesta setmana. 

Tot i que no és possible fer el seguiment de la taxa de hash exacta a la xarxa líder en criptomonedes, diversos altres llocs web de seguiment de la taxa de hash indiquen nivells similars a prop dels màxims històrics anteriors.

Punts clau

  • Tot i que les inundacions a la regió de Sichuan han provocat talles elèctriques i han afectat negativament les operacions de mineria de Bitcoin a la zona, les fortes pluges durant la temporada del monsó poden proporcionar energia hidroelèctrica addicional a un cost inferior i, al seu torn, beneficiar la taxa de hash de Bitcoin.

La taxa de hash de la xarxa de Bitcoin va assolir un nou màxim històric aquesta setmana. Font: bitinfocharts.com

Les adreces de Wholecoiner Bitcoin han assolit un màxim històric

Els inversors de BTC s’han anat acumulant, ja que el nombre de monedes integrals (és a dir, les adreces de la xarxa Bitcoin amb almenys una moneda completa) ha assolit un nou màxim històric aquesta setmana.

Segons l’empresa glassnode d’anàlisi de mercat en cadena, el nombre d’adreces Bitcoin que tenen un mínim d’1 BTC té va mostrar un creixement continu i ara se situa per sobre dels 823.000.

Punts clau

  • L’increment del nombre d’adreces de Bitcoin amb almenys una moneda il·lustra una tendència general del mercat, és a dir, independentment dels canvis de preus a curt termini, hi ha una demanda constant de posseir almenys una moneda sencera..
  • Mai no hi haurà prou monedes perquè cada milionari actual del món posseeixi 1 BTC. Assegurar almenys una moneda sembla estar convertint-se en una perspectiva cada vegada més popular.

BTC bloquejat a DeFi empeny més de 87.000 monedes

El món de les finances descentralitzades s’ha mantingut en gran mesura desconcertat per les recents caigudes de preus als mercats de criptomonedes més amplis, ja que els inversors continuen bloquejant BTC en productes DeFi.

Segons la plataforma de seguiment DeFi DeFi Pulse, la quantitat total de BTC bloquejats en productes DeFi va assolir un nou màxim històric d’aproximadament 87.752.000 monedes, més de la meitat de les quals estan bloquejades a la xarxa Ethereum en forma de WBTC, a partir del setembre. 11.

Punts clau

  • L’augment de les finances descentralitzades aquest any sens dubte ha desvirtuat la Lightning Network. El valor DeFi total bloquejat a la solució d’escala de segona capa és de només 1.100 BTC.
  • Tot i la gran quantitat de BTC bloquejats als protocols DeFi, la cadena de blocs Ethereum continua sent dominant pel que fa al valor total bloquejat.

La quantitat de BTC bloquejat a DeFi ha augmentat constantment durant els darrers 90 dies. Font: Pols DeFi

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, funcions en profunditat i notícies seleccionades de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner