Els bancs nord-americans accepten blockchain, mentre que les institucions continuen manifestant interès per BTC

Notícies de la setmana: les històries més importants de la setmana de les criptomonedes

El 2021 ha començat fort per a la indústria de la cadena de blocs i de la criptomoneda. L’actiu digital més important, BTC, ha assolit nous màxims de preus històrics (de nou), ja que els bancs dels Estats Units es permeten utilitzar cadenes de blocs públiques i estables.

L’interès obert també ha augmentat per les opcions i futurs d’ETH, mentre que la capitalització borsària d’altcoin líder ha assolit un nou màxim històric. Mentrestant, Ucraïna ha aprofitat la xarxa Stellar per desenvolupar la seva pròpia moneda digital del banc central.

Aquí teniu tot el que heu de saber sobre aquestes històries i molt més, a l’edició d’aquesta setmana de Notícies de la setmana d’OkEx Insight..

Els volums de Stablecoin van establir un nou rècord ja que els bancs nord-americans van poder utilitzar cadenes de blocs públiques

En una carta interpretativa publicat dilluns, 4 de gener, l’Oficina del controlador de la moneda als Estats Units va declarar que els bancs nacionals i les associacions federals d’estalvi poden utilitzar tant blockchains públics com stablecoins per a liquidacions.

La notícia s’acompanya d’un nou rècord de volum ajustat de cadena estable. El volum total de stablecoin durant l’últim mes del 2020 va ser de 178.34 milions de dòlars, un 11,3% més que el màxim històric anterior del setembre. reportat de The Block.

Punts clau

 • Ara es permet als bancs i a les associacions d’estalvis executar nodes, cosa que permet als bancs utilitzar efectivament cadenes de blocs verificables públicament per validar, emmagatzemar, registrar i liquidar els pagaments.
 • Les lleis existents encara s’han de complir i els bancs i les associacions d’estalvis han de seguir complint.
 • La carta interpretativa valida essencialment l’existència d’establecoïnes i solidifica la seva prevalença en els propers anys.

Els volums comercials posteriors de 24 hores han augmentat constantment des de juliol aproximadament de 2020. Font: Índex Stablecoin de Messari

L’interès obert d’Ethereum i el límit de mercat van assolir nous màxims històrics

Segons The Block, l’interès obert agregat per les opcions d’ETH va establir nous màxims el cap de setmana passat al costat d’OI de futurs que va arribar als 2.655 milions de dòlars. assenyalat que OKEx representava un 17,8% de quota. Al mateix temps, l’OI sobre les opcions va assolir els 1.222 milions de dòlars.

Mentrestant, la capitalització borsària de l’ETH va assolir un nou màxim històric aquesta setmana. La mètrica va arribar al màxim a 152.279 milions de dòlars, segons les dades calculades per TradingView.

Punts clau

 • La demanda d’ETH ha augmentat durant els darrers mesos, coincidint amb el llançament del contracte de participació d’Ethereum 2.0.
 • La creixent demanda i l’interès per ETH també han creat, una vegada més, tarifes excessivament altes en interactuar amb protocols DeFi basats en Ethereum i intercanvis descentralitzats.

La capitalització borsària total de l’ETH va assolir un nou màxim històric aquesta setmana. Font: TradingView

Three Arrows Capital ocupa la posició GBTC més gran

Aquesta setmana, hem après via una presentació amb la Comissió de Valors i Borses dels Estats Units, la companyia d’inversió de Singapur Three Arrows Capital té una posició al Bitcoin Trust de Grayscale, que suma 36.969 BTC, amb un valor aproximat de 1.526.265.165 dòlars, al moment de la redacció d’aquest escrit..

Punts clau

 • La posició de Three Arrows Capital és la més gran de Bitcoin Trust de Grayscale, amb més del 6% de les participacions de GBTC.
 • Aquesta notícia es pot considerar un altre senyal que els inversors institucionals s’estan acumulant en productes BTC centrats en les institucions, que pot ser, almenys parcialment, els responsables de la recent pujada de preus.

GBTC ha augmentat, reflectint el preu de la BTC. Font: TradingView

Ucraïna aprofita Stellar per al desenvolupament de CBDC

El Ministeri de Transformació Digital a Ucraïna ho ha fet segons se suposa es va associar amb la Fundació de Desenvolupament Estel·lar per ajudar en el desenvolupament de l’estratègia de moneda digital i actius digitals del banc central del país.

Punts clau

 • Stellar troba un cas d’ús al món de les finances digitals regulades. El banc alemany Bankhaus von der Heydt planeja emetre una stablecoin vinculada a l’euro mitjançant el protocol i el regulador alemany BaFIN ha signat recentment l’emissió d’obligacions tokenitzades a Stellar.
 • El preu de l’XLM ha augmentat un 138,7% durant els darrers set dies, a partir de l’escrit d’aquest article, tot i que la pròpia moneda digital pot jugar poc o cap paper en el desenvolupament d’un CBDC ucraïnès..

El preu del XLM a OKEx ha augmentat els darrers dies. Font: OKEx

JPMorgan prediu un preu “insostenible” de 146.000 $ + BTC

Estratègics del banc d’inversions multinacionals nord-americà i del holding de serveis financers JPMorgan Chase & Co. ha previst un augment potencial del preu de BTC a més de 146.000 dòlars, segons una nota publicat el dilluns.

El preu de BTC cotitzava en un nou màxim històric per sobre dels 41.000 dòlars actuals, però des d’aleshores s’ha reduït a uns 39.780 dòlars..

Punts clau

 • Els fons comercialitzats en borsa d’or experimenten importants sortides a mesura que augmenta la prevalença de la confiança de Bitcoin en escala de grisos, cosa que suggereix que els inversors institucionals prenen BTC sobre l’actiu tradicional de refugi segur..
 • La predicció de JPMorgan, en cas de complir-se, ajudaria molt a consolidar el concepte popular de BTC com "or digital."
 • JPMorgan també va assenyalar això "aquests nivells de preus resultarien insostenibles" – suggerint que podríem estar en les primeres i mitjanes etapes d’una bombolla de BTC.

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, funcions en profunditat i notícies seleccionades de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner