El rànquing fiscal de criptografia de Hong Kong i els èxits pilot de DCEP

Una visió setmanal de les notícies sobre blockchain i criptomonedes de la Xina i Hong Kong

Durant les vacances de la Setmana Daurada, el subgovernador del Banc Popular de la Xina va anunciar que la moneda digital xinesa, coneguda com a pagament electrònic de moneda digital, ha processat transaccions per valor de 1.100 milions de RMB durant el seu judici. Mentrestant, el tractament tributari dels actius digitals a Hong Kong ha entrat en un debat comunitari després de l’últim informe anual anual de criptoimpostos de PwC Hong Kong. En l’àmbit de l’intercanvi de criptomonedes, les estadístiques de Cryptowisser indiquen que el 2020 es van tancar 75 intercanvis de criptografia, 10 dels quals es basaven a Hong Kong o la Xina..

Aquí teniu tot el que potser us haureu perdut respecte a aquestes històries (i molt més) a l’edició d’aquesta setmana de China Market Watch d’OKEx Insights.

PBoC: DCEP va processar 1.100 milions de RMB en transaccions pilot

Fan Yifei, subgovernador del Banc Popular de la Xina, va afirmar que el DCEP ha processat 1.100 milions de RMB (aproximadament 162 milions de dòlars) en transaccions en virtut del seu programa pilot en curs.

Segons Fan, el DCEP s’ha provat en diversos casos d’ús del programa pilot, que van des dels pagaments de factures fins als serveis governamentals. A finals d’agost, hi havia més de 6.700 casos d’ús de la moneda digital xinesa.

Punts clau

  • A part dels casos d’ús en diverses indústries, el DCEP també s’utilitza per a diferents mètodes de pagament, com ara pagaments de reconeixement facial i transaccions d’aprofitament directe..
  • El DCEP també va accelerar el desenvolupament de carteres digitals a la Xina. Segons Fan, durant el programa pilot del DCEP s’han obert més de 113.300 carteres digitals personals i prop de 8.800 carteres digitals corporatives..

Hong Kong ocupa el sisè lloc de l’índex fiscal de PwC Crypto

PwC Hong Kong, una important empresa comptable, recentment publicat la seva primera anual Informe sobre impostos criptogràfics globals. L’informe presenta el rànquing de l’índex fiscal cripto i examina els darrers desenvolupaments criptogràfics dels reguladors tributaris de diverses jurisdiccions.

Segons l’informe de PwC Hong Kong, la propietat és el tractament més comú dels actius criptogràfics per part dels reguladors d’impostos. Liechtenstein va encapçalar el Crypto Tax Index i Hong Kong es va classificar en el sisè lloc.

PwC Hong Kong va informar sobre com tributen els actius criptogràfics a Hong Kong. Font: Informe anual anual d’impostos sobre criptografia mundial de PwC a Hong Kong

Punts clau

  • L’índex fiscal de PwC Hong Kong Crypto Tax classifica les jurisdiccions en funció de la exhaustivitat de la seva orientació sobre impostos criptogràfics. Hong Kong té el segon rànquing més alt entre les jurisdiccions asiàtiques, després de Singapur.
  • Segons Henri Arslanian, líder de PwC Global Crypto, tenir una orientació específica sobre impostos sobre criptografia és un element essencial per a la institucionalització contínua de l’ecosistema criptogràfic..
  • Tot i que la majoria de les jurisdiccions van proporcionar orientacions fiscals sobre el càlcul de les plusvàlues i pèrdues de capital per a particulars i empreses, hi ha una manca d’orientació sobre temes com els préstecs i préstecs criptogràfics, les finances descentralitzades, els tokens no fungibles, els actius simbolitzats i els ingressos participatius..

El 2020 es van tancar deu borses de criptografia a Hong Kong i la Xina

Cryptowisser, un lloc de comparació d’intercanvis de criptografia, va anunciar a la seva pàgina del cementiri Crypto Exchange i va afirmar que 75 intercanvis criptogràfics s’han tancat el 2020. La majoria dels intercanvis de la llista són intercanvis centralitzats.

La llista de pàgines indicava que 10 dels 75 intercanvis de criptomonedes que es van tancar es basaven a Hong Kong o la Xina. En particular, Hotbit, FEX i FinexBox van ser tancats a causa de ser identificats com a estafes.

Punts clau

  • Segons Cryptowisser, al setembre es van tancar 15 intercanvis de criptomonedes. Això es deu en gran mesura a la ferotge competència de les borses descentralitzades, durant les quals els DEX van registrar un volum de negociació històric alt de 22.577 milions de dòlars al setembre.
  • Cryptowisser ha identificat quatre raons per a l’aturada dels intercanvis de criptomonedes, a saber, aturades voluntàries, estafes, aturades obligatòries del govern i desaparicions.

Les accions de Hong Kong van augmentar malgrat que els EUA van aturar les converses d’estímul

Els mercats borsaris xinesos van tancar aquesta setmana a causa de les vacances de la Setmana Daurada. El valor de l’índex de Shanghai SE Composite, CSI 300 i SZSE Blockchain 50 es va mantenir sense canvis. Per a Hong Kong, l’índex Hang Seng va augmentar un 3,36% aquesta setmana i se situa actualment en 24.248.

El mercat borsari de Hong Kong va augmentar després de la recuperació reportada per Trump del COVID-19. Font: Trading Economics, Investing.com

L’índex Hang Seng va ampliar el seu ral·li, que es troba en part impulsat per la recuperació del president dels Estats Units, Donald Trump, del COVID-19. L’índex Hang Seng es va situar en 23.980 dimarts després de l’anunci de Trump.

Tot i que el president Trump va aturar les converses d’estímul econòmic als Estats Units fins després de les eleccions del novembre, el Hang Seng mantingut el seu ral·li i va superar el 0,5%.

Punts clau

  • Tot i que hi ha hagut un impacte limitat al mercat borsari de Hong Kong, l’anunci de Trump d’aturar les converses d’estímul va provocar una caiguda del mercat borsari dels Estats Units. La mitjana industrial de Dow Jones relliscat L’1,34% i el S&L’índex P 500 va caure un 1,4%.
  • El president de la Reserva Federal, Jerome Powell va trucar per obtenir més estímul fiscal poques hores abans de l’anunci de Trump. Va instar el govern a injectar més fons per a l’estímul malgrat el dèficit pressupostari federal dels Estats Units que ja no tenia precedents que s’esperava per a aquest any.

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, característiques detallades, investigacions originals & notícies de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner