DeFi Trends sobre WeChat, Diginex IPO Nears i Bitmain rebutja rumors

Una visió setmanal de les notícies sobre blockchain i criptografia de la Xina i Hong Kong.

Els comerciants xinesos van continuar buscant atractius guanys a DeFi aquesta setmana, retirant Ether dels intercanvis criptogràfics per obtenir una producció agrícola. Mentrestant, la firma d’actius digitals amb seu a Hong Kong Diginex va recaptar 20 milions de dòlars de la col·locació privada i s’acosta un pas més a la llista prevista de Nasdaq a finals de setembre. Aquestes històries i molt més a l’edició d’aquesta setmana de China Market Watch d’OKEx Insights.

Els comerciants xinesos retiren fons dels intercanvis per obtenir guanys de DeFi

La demanda xinesa de DeFi va continuar creixent aquesta setmana a mesura que el terme tendia a la plataforma de xarxes socials WeChat, picant fins a un alt volum de cerques històriques de gairebé 900.000 el 2 de setembre.

Com que el preu de l’Eter va caure dels 400 dòlars aquesta setmana i un cop va caure a 316 dòlars el 5 de setembre, els comerciants xinesos van retirar el seu ETH dels intercanvis criptogràfics a participar en la liquiditat DeFi mineria. Dades de CryptoQuant espectacles que la quantitat d’ETH mantinguda en intercanvis ha baixat des de principis de setembre.

Reserves d’Ethereum en intercanvis criptogràficsImport de la reserva d’ETH en intercanvis criptogràfics. Font: CryptoQuant

El 6 de setembre també ho va ser reportat que els usuaris tenien dificultats per retirar ETH i altres fitxes d’agricultura de rendiment d’algunes borses a mesura que les participacions d’intercanvi baixaven.

Punts clau

  • Tot i la demanda xinesa creixent de DeFi, la recent venda de criptografia va suposar un esborrament de 1.800 milions de dòlars del valor total bloquejat al mercat DeFi.
  • Seguint la mineria de liquiditat, el fabricant de mercats automatitzat SushiSwap continua sent el punt de mira per als comerciants xinesos aquesta setmana.

Diginex va recaptar 20 milions de dòlars per davant de la prevista sortida a borsa de Nasdaq

Richard Byworth, conseller delegat de Diginex, una empresa que proporciona serveis d’actius digitals, va revelar que la companyia aixecat 20 milions de dòlars d’un grup d’inversors privats abans de la cotització prevista a la borsa de Nasdaq a finals de setembre.

Segons Byworth, la companyia va completar una col·locació privada de bitllets convertibles d’inversors, incloses oficines familiars a Londres i Hong Kong, així com un fons de cobertura. Va afegir que la col·locació privada de 20 milions de dòlars serveix de punt de referència per als inversors per avaluar la propera adquisició de Diginex per part de 8i Enterprises Acquisition Corp.

Punts clau

  • Diginex proporciona una àmplia gamma de serveis d’actius digitals, incloent un canvi de moneda digital (EQUOS) i un braç de custòdia criptogràfic (Digivault).
  • Els 20 milions de dòlars recaptats s’utilitzaran com a despesa de capital per Diginex. La companyia té previst reduir i traslladar el seu personal de Hong Kong a Singapur.
  • La SEC dels Estats Units ja ha aprovat la llista de Diginex. Es preveu que la companyia cotitzi el 23 de setembre, un cop rebi l’aprovació dels accionistes de 8i i del Nasdaq.

Bitmain va rebutjar els rumors de prevenda de nous models miners

Bitmain ha llançat un fitxer declaració per rebutjar els rumors sobre el llançament d’una prevenda dels seus últims models de mineria de 5nm.

Segons el comunicat, Bitmain va reconèixer que l’anunci va ser planejat pel seu exdirector general, Micree Zhan, però va aclarir que aquests miners, basats en xips de 5 nm, encara estan en fase de prova i no s’espera que es llancin en un futur proper.

Punts clau

  • Bitmain va destituir Micree Zhan com a conseller delegat a l’octubre del 2019. Això implica que Zhan ja no és el representant legal de Bitmain i les seves filials, de manera que no pot signar cap contracte ni iniciar relacions comercials en nom de l’empresa..
  • La declaració de Bitmain indica que la intenció de Zhan d’anunciar la prevenda dels darrers models de mineria de Bitmain era un intent de recaptació de fons per enganyar els clients.

Els mercats asiàtics cauen a causa de la venda d’accions liderada per Tesla

El mercat borsari tant a la Xina com a Hong Kong va caure aquesta setmana. El Shanghai SE Composite i el CSI 300 cotitzen actualment a 3.255 i 4.585, a partir del temps de premsa, amb una caiguda setmanal del 4,41% i el 5,35%, respectivament. Mentrestant, l’índex SZSE Blockchain 50 se situa en 3.888, amb un canvi de valor setmanal del -2,67%. A Hong Kong, l’índex Hang Seng va caure un 2,36% aquesta setmana i se situa actualment en 24.449.

Índexs del mercat xinès i de Hong KongEvolució dels índexs del mercat xinès i de Hong Kong. Font: Trading Economics, Investing.com

La venda generalitzada d’accions tecnològiques nord-americanes va provocar la caiguda als mercats xinès i de Hong Kong aquesta setmana. La venda va ser liderada per Tesla, les accions de la qual tenen caigut en picat més del 34% la setmana passada i va caure a 330 dòlars. Apple i Microsoft també patit de la venda i els preus de les seves accions van caure un 6,7% i un 5,4%, respectivament.

Punts clau

  • La decisió de excloure Tesla del S.&L’índex P 500 el divendres passat va ser el motor clau per a la major caiguda de les accions de Tesla. Les noves incorporacions a l’índex són Etsy Inc., Teradyne Inc. i Catalent Inc..
  • De Softbank divulgació de les opcions de compra de 4.000 milions de dòlars en accions tecnològiques dels Estats Units és un desenvolupament que haurien de seguir els comerciants, ja que podria ser el motiu del darrer ral·li previ a la reversió actual.

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, característiques detallades, investigacions originals & notícies de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner