Coinbase es refereix al mercat de criptografia de roca, es va apoderar de monedes PlusToken per valor de milers de milions

Les històries més grans de la setmana del món de les criptomonedes que potser us heu perdut

La volatilitat va arribar al mercat de criptomonedes aquesta setmana, juntament amb algunes notícies que sacsegen el mercat que els reguladors dels Estats Units poden intentar imposar fortes restriccions a les empreses financeres que s’ocupin de transaccions de criptomoneda. Al mateix temps, està previst que es perdin a l’erari nacional de la Xina milers de milions de dòlars de monedes digitals PlusToken incautades..

Aquí teniu tot el que heu de saber sobre aquestes històries i molt més, en aquesta edició de les notícies criptogràfiques de la setmana d’OKEx Insights..

Coinbase interromp el comerç de marges, cita preocupacions reguladores

Coinbase va anunciar que suspèn els seus productes de negociació de marges al desembre després de la preocupació sobre la regulació de la Comissió de comerç de futurs de mercaderies dels Estats Units.

Després, el conseller delegat de Coinbase, Brian Armstrong lambasted els suposats plans del Departament del Tresor dels Estats Units per fer un seguiment de les carteres de criptomoneda allotjades per si mateixos, cosa que creu que requeriria que les institucions financeres, com Coinbase, verifiquessin el propietari d’aquestes carteres i recollissin informació identificativa.

L’intercanvi experimentat posteriorment dificultats tècniques enmig d’una forta volatilitat dels preus al mercat de les criptomonedes.

Punts clau

 • Si es valoren les preocupacions d’Armstrong, aquesta regulació probablement representaria el cop més gran del govern federal dels Estats Units a la indústria de la cadena de blocs i de la criptomoneda..
 • Aquesta regulació també seguiria les instruccions del Grup de Treball d’Acció Financera per aplicar el "Regla de viatge" a empreses de criptomonedes que operen als seus països membres.
 • El preu de BTC i el mercat de criptomonedes més ampli van reaccionar negativament a les notícies. El líder del mercat de criptomonedes va caure ahir un 11,26% a OKEx.

El preu de BTC va caure bruscament al costat dels tuits del CEO de CoinbaseEl preu de BTC va caure bruscament al costat dels tuits del CEO de Coinbase. Font: CoinGecko

Criptomonedes PlusToken confiscades per valor de milers de milions de dòlars

Aquesta setmana s’han fet públiques criptomonedes per valor de milers de milions de dòlars confiscats anteriorment per la policia a la Xina enmig d’una repressió contra l’infame esquema PlusToken Ponzi, a través de una sentència judicial a partir del 19 de novembre.

Els béns confiscats inclouen:

 • 194.775 monedes BTC
 • 833.083 monedes ETH
 • 1,4 milions de monedes LTC
 • 27,6 milions de monedes EOS
 • 74.167 monedes DASH
 • 487 milions de monedes XRP
 • 6.000 milions de monedes DOGE
 • 79.581 monedes BCH
 • 213.724 tokens USDT

En total, els actius confiscats valen més de 4.200 milions de dòlars.

Punts clau

 • Després del processament, les criptomonedes i els actius digitals confiscats es confiscaran al tresor nacional.
 • L’última actualització de la saga PlusToken il·lustra aparentment l’augment dels esforços de la policia xinesa per combatre l’activitat criminal relacionada amb les monedes digitals..

Libra preveu llançar una moneda estable al gener

Segons els informes, Balança pot llançament la seva moneda estable establerta per Facebook el gener del 2021, tot i que, com a moneda única, fixada en dòlars, en lloc de la moneda prevista originalment, recolzada per una cistella de monedes fiduciàries.

Menjar per emportar clau

 • Després d’un intens examen i retrocés dels reguladors mundials, el projecte Libra recula significativament els seus plans originals a favor d’alguna cosa significativament menys ambiciosa i més respectuosa amb la regulació.

VanEck llança Bitcoin ETN a Deutsche Boerse Xetra

VanEck, gestor d’actius amb seu als Estats Units, ho té llançat una nota negociada per BTC al mercat Deutsche Boerse Xetra.

Punts clau

 • El nou ETN està recolzat físicament per BTC i proporciona als inversors una exposició a la criptomoneda líder sense que hagin de comprar l’actiu realment..
 • VanEck anteriorment no va tenir èxit a l’hora de cotitzar un fons negociat per BTC als Estats Units.

CypherPunk Holdings es converteix en el novè titular de BTC públic

Cypherpunk Holdings revelat dijous que, des del 30 de juny, va afegir 72.979 BTC a les seves reserves, cosa que va elevar el total a 276.479 BTC. Les participacions de BTC de la companyia d’inversions enfocades a la privadesa valen actualment 4.640.147 dòlars, en el moment d’escriure aquest escrit.

L’últim augment de les participacions de BTC prové de la liquidació de les seves posicions a Monero (XMR) i Ether (ETH) per la companyia.

Punts clau

 • La companyia cotitzada a la Borsa de Valors del Canadà és ara el novè titular públic de BTC.
 • Cypherpunk Holdings ha seguit els gustos de MicroStrategy en assignar algunes de les seves reserves a la criptomoneda líder en el mercat..

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, funcions en profunditat i investigacions originals & notícies seleccionades de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner